2014. március 3., hétfő

Szex - Szerelem 03.03

Riporter: Ezen a héten a Szex, szerelem blogunkban egy személyes váratlan esemény miatt a múlthét csütörtök kimaradt és az előző Szex, szerelem blogunk befejezésével átcsúsztunk erre a hétre. Mi történt?

szex - szerelem - szexuális minta

Szerdán fogom elmesélni a történteket. Most folytassuk az előző Szex, szerelem blogunkat...

Mielőtt Adélka és Bence aktusával tovább szemléltetnénk az erőteljes kolerikus és a békés flegmatikus közötti szerelmeskedéssel a különböző vérmérsékletű személyek szexuális mintáit, viselkedéseit.

szex - szerelem - higiénia

Fontos, hogy szót ejtsünk a higiéniáról, azaz a tisztálkodásról, azon belül a szeretkezés előtt a nemi szervek megtisztításáról.
A négy személyiség típus közül a békés flegmatikusok higiéniája, ápoltsága a legelhanyagoltabb.

szex - szerelem - nemi szerveik

Nekik azt is külön meg kell tanulniuk, hogy hogyan tartsák tisztán nemi szerveiket. A melankolikusok viszont, - ahogy már beszéltük - a magas higiéniai korlátaik miatt sok izgalmas orális élménytől eshetnek el.

szex - szerelem - zsupsz

A békés flegmatikus Adélka nagyon vonzó volt ott úgy, teljesen meztelenül. Azonban az ő szeméremillata sem volt teljesen üde, a "zsupsz egyből az ágyba, tisztálkodás nélkül"-i pozícióban.

szex - szerelem - korai magömlései

Érdekes a helyzet azonban, mert pont ez volt az a ok, hogy Bencének nem kellett annyira uralkodnia magán, a korábbi korai magömlései miatt.
Annak idején Dr. Veress Pál szexológus taglalta igen érzékletesen a korai magömlés okait. Később beszélgetünk róla.

szex - szerelem - óvszert

Most Bence és Adélka tartanak ott, hogy a fiú gyakorlott mozdulattal csattintotta fel az óvszert a hímtagjára és szépen lassan elkezdte a behatolást.
Amikor úgy érezte közel jár a csúcshoz, megszorítva a tövénél - kihúzta. Aztán elindult újra lassan befelé.

szex - szerelem - felizgatták

Azonban a lány nedves szemérem ajkai már a "kapunál" annyira felizgatták, hogy szinte nem is tudott továbbmenni.
Adélka eközben rendkívül türelmesen, végtelen odaadó szeretőként fogadta Bence minden mozdulatát, kezdeményezését.

szex - szerelem - gumit

Érezte, hogy a fiú nagyon fel van izgulva, de nem is mert meg sem mozdulni, pedig nagyon vágyott már rá, hogy végre teljesen belehatoljon. Közel volt a csúcshoz, mert ahogy a fiú újra és újra próbálkozott előbb mindig a csiklójához ért, és már szikrázott a vágytól.

szex - szerelem - makkja

A lepedő már teljesen nedves lett tőle. Bence alig ért a lányhoz. Combjai között térdepelt és csak az óvszerbe "csomagolt" makkja tűnt el időnként Adélkában. Aztán nem bírta tovább. Ráfeküdt a gyönyörű hófehér testre. Hatalmas izmos karjait bedugta a nő fejecskéje alatti párna alá. Orrát nekinyomta a lány illatos nyakának, miközben tövig behatolt.

szex - szerelem - férfias lökés

Még pár hatalmas férfias lökés és óriásit élvezett. Adélka felszisszent a hirtelen jött élménytől. Ahogy a hímtag teljesen kitöltötte a teljes hüvelyét, csiklója picit befordulva ráhajlott a hirtelen befelé nyomuló vesszőre, és egész teste megremegett az orgazmustól.

szex - szerelem - rángatózó hüvely

A fiú érezte a ritmikusan rángatózó hüvely szorítását, amitől újra begerjedt. Csókolózni kezdett a lánnyal és ritmikus párzómozdulatokkal uralta a nőt.
- Húzd fel a combjaidat! - mondta kolerikusan parancsoló hangon a felajzottságtól. - Fogd meg a fenekem és húz magadba!

szex - szerelem - magabiztos hím

Adélka hihetetlen készséggel élvezte a parancsolóan magabiztos hímet és innentől vágyakozva várta a következő határozott utasításokat. Mindenben a férfi kedvét kereste. Amit csak kért tőle, csókolta, ölelte, a hajába túrt, simogatta, becézte, a csípőjét mozgatta neki.

szex - szerelem - régen szerelmes

Bármit, akármit csak, hogy neki nagyon, de nagyon jó legyen. Már réges régen szerelmes, szinte reménytelenül Bencébe Adélka.
A fiú imádta ahogyan kiélhette összes kolerikus férfiasságát a lánnyal.
Minden parancsát teljesítette. De nem akár hogyan! Azonnal, szó nélkül, visszafogott lelkesedéssel.

szex - szerelem - csodálatos nő

- Csodálatos nő vagy! Csodálatos! Egyszerűen imádni való, amiket csinálsz velem - majd a hátára fekve folytatta. - Gyere kérlek húzd le rólam óvatosan a gumit, és vedd be a szádba a makkomat!

szex - szerelem - makk

A lány repesett az újabb feladattól. A fiú combjai közé térdelt, és óvatosan kicsusszantotta a félig még mindig álló hímtagot az óvszerből. Nedves csillogott az egész bíborszínű makk a fiú spermájától. Azonban ez Adélkát még jobban felizgatta, és úgy vettette rá magát a szájával, amennyi csak befért a torkáig.

szex - szerelem - zamatos hímvessző

- El fogok élvezni Adélka - hörögte a fiú - erre a lány még odaadóbban kényeztette az egyre keményedő, zamatos hímvesszőt. Ahogy korábban megmondták neki úgy igyekezett a combjánál fogva magába húzni az egész férfit.

szex - szerelem - lenyelte

- Teeeee - kiáltott fel Bence - és újra elélvezett. Adélka pedig engedelmesen lenyelte. Majd felvéve a fiú egyre lassuló ütemét úgy kényeztette tovább az ajkaival, nyelvével, szájával az imádott férfiját.

szex - szerelem - állj le

- Állj le nem bírom tovább! - mosolygott a fiú.
- Hozhatok neked valami innivalót - rebegte Adélka.
- Húúú igen, valami ásványvizet kérek.

szex - szerelem - intelligens szépség

Kicsit pihegtek, közben Bence udvarolva gyönyörködött a szép fiatal lányban. Adélka nagyon művelt, intelligens szépség. Egy igen nehéz szakon évfolyam első a vizsgaeredményei alapján. Már az egyetemi bulin is partner volt a társalgásban, nagyon különböző témákban is.

szex - szerelem - ellentétek vonzzák egymást

Nézzük csak mitől is annyira tökéletes ennek a két fiatal embernek az együttléte.
Emlékszünk a melankolikus szangvinikus házaspárra, akik már a váláson gondolkodtak másságuk meg nem értése miatt? Aztán miután megértették, hogy az ellentétek vonzzák egymást csodálatos házasságban élnek.

szex - szerelem - menekülhetünk

Valahogy úgy kezdődött anno az ő történetük is mint Adélka és Bence kapcsolata. Sok sok felesleges próbálkozástól, kíntól és szenvedéstől menekülhetünk meg, ha tudjuk, hogy mi milyen vérmérsékletű személyiségek vagyunk. Keressük meg az ellenpólusunkat, és éljünk le vele akár egy egész életet - boldogan!

szex - szerelem - két dudás

Az erőteljes kolerikus Bence korábbi erőteljes kolerikus barátnője a "két dudás egy csárdában" szindróma. Szinte lehetetlen két azonos habitusú embernek hosszútávú párkapcsolatot létesíteni.
Viszont a békés flegmatikus Adélka maga a csoda egy erőteljes kolerikus férfi számára.

szex - szerelem - szangvinikus

Emlékszünk?
Adélka (22) békés flegmatikus, szangvinikus naivsággal.
Bence (24) erőteljes kolerikus, szangvinikus derűlátással
Minden tekintetben megfelelnek egymásnak. Testi, lelki, szociális téren is azonos szinteken vannak.

szex - szerelem - közös élményeik

Orgazmusokkal teli közös élményeik pedig még felszabadultabbá tették a beszélgetésüket.
- Gyere fürödjünk meg együtt - mondta aztán Bence.
A tágas fürdőszobában hatalmas kád volt két zuhanyrózsával is. Az egyik kézi, a másik álló zuhanyzáshoz. Elkezdték megtölteni a kádat forróvízzel, de közben a zuhany alá is beálltak.

szex - szerelem - felizgultak

Tusfürdővel kenték be testüket, úgy kényeztették, cirógatták, simogatták egymást közben csókolóztak. Mindketten újra felizgultak. Bence csipkedte, csiklandozta, meg-meg harapdálta Adélka érzékeny pontjait, amitől a lány sikongatott, a fiú nagy örömére.

szex - szerelem - nevetve

- Bezzeg mikor élvezel nem vagy ilyen hangos! Na majd adok én neked, csendbe lenni orgazmus közben - de ezt már mindketten nevetve élvezték.
Egyre szenvedélyesebben csókolóztak. Aztán Bence leült a kádszélére és úgy simogatta a lány combjait.

szex - szerelem - hüvely és hüvelykujj

Ujjaival behatolt a hüvelyébe, amitől az egyre nedvesebbé vált. Közben ajkaival a nő hasát, köldökét csókolgatta. Másik kezének hüvelykujjával kitapintotta Adélka csiklóját és elkezdte simogatni. Mennyei érzés egy nőnek, ha a csiklóját egyszerre kívülről és belülről is izgatják. Főként, ha egy gyakorlott férfi erre még a nyelvét is tudja használni.

szex - szerelem - Szex, szerelem blog

Ennek a Szex, szerelem blognak a tartalma most főként fiatalokról, fiataloknak szól, illetve azoknak a szülőknek (nagyszülőknek), akiknek tinédzser illetve huszonpár éves korú gyermekeik vannak. A felnőttek használhatják ezt a blogrészt, arra, hogy elküldjék facebookon, mailben, stb az érintett fiatal szerettüknek.
Csak kattintsanak ide és már küldhetik is tovább... Ráadásul itt az is láthatóvá válik, hogy akinek küldték megnézte-e ezt az oldalt, illetve mennyi időt töltött el az oldal olvasgatásával.

Aztán ez egy lehetőség is arra, hogy esetleg ha le tudják küzdeni szemérmességüket, gátlásukat beszélgessenek is róla. De ha nem, az sem gond csak a célszemélyek kapják meg a szükséges infókat (felvilágosítást) a témáról. Jómagam is el szoktam küldeni a saját gyerekeimnek a rájuk vonatkozó részeket...

Riporter: Mivel folytassuk akkor most a Szex, szerelem blogunkat?

Mivel ez a Szex, szerelem blog tartalom most főként fiatalokról, fiataloknak szól néhány szót kell ejtsünk a női nemi szervről, annak érdekében, hogy minél kellemesebb élményben részesíthessük szerelmünket.

Riporter: Gondolom erről egy külön Szex, szerelem blogot szánunk?

Igazad van! Szánjunk erre egy külön Szex, szerelem blogot...