2014. március 13., csütörtök

Szex - Szerelem 03.13

Riporter: A Szex, szerelem blog fókuszában továbbra is a nő van?

szex - szerelem - szaporítószerv

A női nemi szerv az Univerzumban a legszebb, legcsodálatosabb és legkülönlegesebb szerv! Minden nőnek és férfinak tudnia kell, hogy a vulva rendkívül célszerű szerv és csodálatosan képes működni. Fontos az is, hogy a női szaporítószerv egészséges működése nem a férfi partnerünk képességeitől függ.

szex - szerelem - figyelni

Minden lánynak, nőnek, asszonynak oda kell figyelnie magára és nemi szervére. Egyszer egy anya a következőkre tanította a lányát:
- Kislányom! Egy nőnek az arcára és fenekére* kell legjobban odafigyelnie! - *Fenéken ő az összes női alsó fertályt értette...
Egy nő csak akkor élhet egészségesen, boldogan a párjával, férjével, szerelmével, ha a saját a testét és a nemi szervét
- jól ismeri, 
- rendszeresen megnézegeti, 
- ellenőrzi és 
- különösen tisztán tartja.

szex - szerelem - dönteni

Minél többet tud egy nő a saját nemi működéséről, annál többet tapasztal meg a szexualitás örömeiről. A tájékozott nő magabiztosabban képes dönteni arról, hogy mi jó és mi árt az egészségének. Maga irányítja a sorsát, azzal együtt az érzelmi és szexuális viselkedését.

szex - szerelem - Valika

Valika (31) tökéletes melankolikus, kissé erőteljes kolerikus tulajdonságokkal
Sándor (32) békés flegmatikus, pici szangvinizmussal

Valika középvezetőként dolgozik a munkahelyén. Nagy felelősséggel irányítja beosztottjait és rengeteget túlórázik. Sándor áruterítő. Városról városra jár szinte folyamatosan úton van. 

szex - szerelem - falujukban

A falujukban ismerkedtek meg és jöttek össze egymással. Régóta együtt vannak és nagyon harmonikusan, békésen élnek, gyerekük még nincsen. Rendszeres hétvégi programjuk, hogy az otthon élő szüleikhez utaznak haza. 

szex - szerelem - család

Rendben tartják a szülői házat, főznek, mosnak, takarítanak. Falujukban a jószágokkal, a háztájival foglalkoznak. Pedig a szüleik még fiatalosan, erőben tartják magukat, de jól esik nekik, hogy a család ennyire összetart.

szex - szerelem - másfél éve

Valika azzal keresett meg, hogy már másfél éve is lehet, hogy nem szeretkeztek a párjával. Pedig lassan már gyereket is szeretne. Kiderült, hogy elég sokat hízott az utóbbi években, de hát nincs túl sok ideje rá, hogy tornázzon, mozogjon. A tükörbe sem szeret már belenézni, annyira elégedetlen magával. 

szex - szerelem - undorító

Nemi szervéről is nagyon negatívan nyilatkozott. Arról számolt be, hogy sosem találta valami szépnek. Azt gondolta magáról, hogy neki ott lent valami annyira rojtos, hogy az már undorító. Mindig szoknyában jár, nadrágot sosem szeretett viselni, és állandóan intimbetétet és szűk alsót hord, hogy ne türemkedjen ki annyira az a valami a combjai között. 

szex - szerelem - szégyellem

- Szégyellem magam a nemi szervem miatt - kezdte - valami sötét rózsaszín annyira kilóg belőlem, hogy mindig takargattam magam a korábbi fiúm előtt is.
- És Sanyival hogyan van illetve volt ez korábban - kérdeztem.

szex - szerelem - hangulatban

- Talán egy párszor láthatta, amikor nagyon jó hangulatban szerelmeskedtünk. Akkor úgy tűnt, hogy őt nem igazán zavarja. Elkezdett volna közelebb hajolni hozzá, de azt végképp nem engedtem.

szex - szerelem - kisajkai

Az a valami, ami kilóg belőle aztán kiderült, hogy a kisajkai. Mihez kezdjen most, mert Sanyi nem is tudja, hogy neki ilyen problémái vannak. Szinte mindig sötétben szeretkeztek eddig és Sanyi gondoskodott a megfelelő óvszerről.

szex - szerelem - gyerekkérdés

Melankolikus személyiség típusra gyakorta jellemző a szégyenlősség. Azonban nagyon szerette Sanyit és a gyerekkérdés is arra ösztönözte, hogy valamelyest túllépjen a szégyenlősségén. A terápia részeként sok nagyon intim kérdést e-mailen illetve Skypeon beszélünk meg.

szex - szerelem - tüzetesen

Javaslatomra megnézett néhány általam küldött "kulturáltabb" weboldalt, ahol végre láthatta más nők nemi szervét is a sajátján kívül. Korábban sosem látott ilyen képeket. 
Feladata az volt, hogy nézze meg tüzetesen a magáét és hasonlítsa össze.

szex - szerelem - első lépés

# Az első lépés ilyen esetekben a terápiában tehát, hogy a nő (férfi) úgy fogadja el magát, ahogyan jelenleg kinéz. Úgy szeresse magát, ahogyan most van. Legyen önbizalma, önbecsülése, hogy meg merje tenni az ELSŐ LÉPÉST!

szex - szerelem - elképesztő

Valika megtette az első lépést azzal, hogy felkeresett. A megbeszélt feladatokat is elvégezte:
- Teljesen elképesztő - mondta - hogy mennyiféle, fajta, formájú vagina létezik a világban! És, hogy milyen szemérmetlenül képesek teljesen kitárulkozva megmutatni magukat! Ön azt mondta nekem, hogy az első feladat elvégzésén sok minden múlhat - idézte szavaimat.
- Igen! - mondtam - ...és?

Riporter: Szex, szerelem blogunkat a szex színésznőktől folytatjuk...