2014. március 8., szombat

Szex - Szerelem 03.08

Riporter: Ma Nőnap a Szex, szerelem blogunkban....

szex - szerelem - Nő nap

Egy rendezvényen voltunk, ahol a férfi szónok a következő szakkal köszöntötte a nőket Nőnap alkalmából.

"Drága hölgyeim!
Kislányok, gyereklányok, nagylányok, lányok, nők, nőcik, asszonyok, kedveseink, drágáink, szerelmeink, csodáink, csillagocskáink, gyönyörűségeink, aranyoskáink, tündérkéink, galambocskáink, édeseink, szépségeink, tüneménységeink, egyszóval hölgyeim, mi azért szeretjük Önöket, mert más lehetőségünk nincsen."

szex - szerelem - derültség

Nagy derültség fogadta a bevezető mondatot, de azért voltak hölgyek, akiken látszott, hogy nem osztják a fennkölt gondolatokat.

Valóban, a szavakban ott van a humor, a meglepetés ereje. Azonban a megoldást a szónoki babérokra pályázó előadó nem mondta el. Kihasználta beszédében a nők kiszolgáltatottságát.

szex - szerelem - humor

A humor erejét pont az állítás ellenkezője adta. Miközben azt, mondta, hogy a férfiaknak nincs más lehetősége, a valóság az, hogy gyakorlatilag a nőknek nincs más lehetősége. A nők rendkívül kiszolgáltatottak a férfiakhoz képest, amióta világ a világ.

szex - szerelem - munkahelyek

Természetesen a XXI. századra ez nagyon sokat fejlődött. Azonban még mindig vannak - a mi kultúránkban is - olyan munkahelyek, ahol egy nőnek többször annyit kell teljesítenie ugyan annyi elismerésért, mint egy férfinak.

szex - szerelem - három műszak

Ahogyan korábbi Szex, szerelem blogunkban kiemeltük Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyász szavait:
- Én volt, hogy egyszerre három műszakot vittem.
Ez jó néhány családban megfigyelhető. Gyakorta egy dolgozó nőnek van, hogy a munkaideje után a háztartással, a gyerekeivel, a szüleivel, való törődés néha sokkal nagyobb megterhelést jelent, mint a munkahelyi stressz.

szex - szerelem - humor

Jómagam nagyon is Asszonypárti vagyok.
Valójában mi férfiak azért szeretjük a nőket, lányokat, asszonyokat, mert ők a jobbik felünk. Akár össze vannak házasodva a párkapcsolatban élő emberek akár nem, a nő a férfi FELE-SÉGE. És a férfi egész-sége az ő fele-ségétől függ, ahogyan erről már egy korábbi Szex, szerelem blogban beszéltünk...

szex - szerelem - függetlenség

Nitai Bhavana dasa szexuálterapeuta-val, család és párkapcsolati szakértővel készült interjúban elhangzott a férfi függetlensége a nőhöz képest.
A férfi függetlenség nem azt jelenti, hogy azt csinálhat, amit akar, hanem, hogy a női kiszolgáltatottsághoz képest egy férfi szabadabb. 

szex - szerelem - nemzettsége

Szabadabban, könnyebben tud alkalmazkodni, mert térben és időben jóval kevesebb kötöttsége van az asszonyáéhoz képest. Ezért van az már évmilliók óta, hogy a férfi felelőssége a család, nemzettsége erejének megteremtése, biztosítása .

szex - szerelem - szeressétek

Egy egyházi Nőnapi rendezvényen, a következő mondattal kezdte beszédét a lelkész:
"Férfiak! Szeressétek Asszonyaitokat!"
Szex, szerelem blogunkban is gyakran esik szó róla, hogy a nőket szeretni, kell! Szerelemmel, szeretettel, gyöngédséggel kell elhalmoznia imádott nőjét a férfinak. A férfi otthona a nő, és az otthon úgy fog kinézni, ahogyan a nő szeretve van...

szex - szerelem - adsz

Eric S. Gray amerikai színes bőrű író sok könyvet írt a szexről, a szerelemről, és természetesen a nőkről. Egy idézet tőle:
"Bármit adsz egy nőnek, mindig jobbat teremt belőle! Add neki a magod és gyermeket szül neked. Adj neki egy házat vagy lakást és otthont teremt belőle.

szex - szerelem - vigyázz

Adj neki kosztpénzt, és ő ételt varázsol az asztalra. Add neki a mosolyod és ő a lelkét adja viszonzásul. Amit egy egészséges párkapcsolatban a nő, asszony kap, azt megnöveli, megsokszorozza. Úgyhogy vigyázz, mert ha valami hülyeséget próbálsz adni neki, akkor készülj fel rá, hogy akár tonnányi sz*r zúdul rád." 

szex - szerelem - XXI. század

Ez mióta párkapcsolatok léteznek a világban mindig is így volt és a jelenben is így van. Azonban egy nagyon fontos jelenségre mindenképpen fel kell hívnom a figyelmet.
A XXI. századi európai nő már nem az, aki a két Világháború előtt volt.

szex - szerelem - háború

A két hatalmas háború gyakorlatilag majdnem teljesen tönkretette a férfiak tekintélyét, és nem csak Európában. A háborúk hatására jelentősen lecsökkent a férfi munkaerő. A nők el kezdtek munkahelyeken teljesíteni. Soha nem látott változás jött létre a világ számos országában.

szex - szerelem - otthonteremtés

Az addig otthonteremtéssel, a családdal, a főzéssel, stb. foglalkozó asszonyok, nők, lányok futószalagok mellé álltak. Tankokat, fegyvereket szereltek össze. Lőszereket, felszereléseket, vegyszereket, és megannyi mindent gyártottak. Autókat kezdtek vezetni.

szex - szerelem - humor

Vállalkozásokat kezdtek el teremteni. Termelő, szolgáltató egységek és vállalkozások vezetői lettek. Bebizonyosodott, hogy a nők minden olyan dologra képesek, amire a férfiak. Sőt! Ahogyan Eric S. Grray írta: a nő bármiből képes jobbat csinálni...

szex - szerelem - humor

Nagy vállalatok, akik komoly felméréseket végeztek a termelékenységük és hatékonyságuk növelése érdekében, előszeretettel kezdtek több nőt alkalmazni még vezetői posztokra is, mint férfit.
Megjelentek a közéletben, a politikában, a sportokban és művészetekben is a sikeres nők.
Valamint megjelentek vállalkozások tulajdonosai és vezetőiként is. Nem örökölt, hanem önerőből a nulláról létrehozott világcégek is vannak ma már nők tulajdonában. Kis és közép vállalkozások sokasága eredményes és sikeres - női vezetéssel, női munkaerővel...
Ahogy egyik magyar vállalkozó barátom mondta:
- Nincs annál szexisebb, mint egy sikeres vállalkozó nő! Van pénze és ideje arra, hogy élvezzük együtt az élet örömeit. Nem függ anyagilag tőlem. Mindig elegáns, csinos és nem kell panaszkodnia a frizurájára meg semmire. A háztartását alkalmazott tartja rendben. Számára a siker önbizalmat ad, nem kell támaszkodnia rám. Egy szabad nő, asszony szexuálisan is sokkal érettebb egy jó párkapcsolatra. Megkapni egy szabad nő vagy asszony szerelmét a legizgalmasabb élmény, amit egy férfi valaha is kaphat. Nem érdekből van velem, hanem azért mert őszintén szeret.

Riporter: Hogyan lehet, hogyan válhat ilyen szabaddá és sikeressé egy nő?

Bárki elérheti ezt az életformát és manapság egy nőnek, - ha elég intelligens - talán nagyobb esélye is van...
De ez egy hatalmas és csoda szép téma és nagyon is beleillik a párkapcsolatok, a szexualitás, a nemiség megélésének témájába. Külön fogunk erről szakértőkkel interjút készíteni.
Emlékszünk mit beszéltünk a rendszeres szerelmeskedésről?
Csak pár részletet ragadnék ki belőle:
# A rendszeresen szerelmeskedő párok élete jóval tartalmasabb és teljesebb az átlagosnál.
# A rendszeresen szerelmeskedő párok anyagi helyzete, vagyona általában jóval magasabb szinten van az átlagos anyagiakkal rendelkezőkénél.

Boldog Nőnapot kívánunk!