2014. március 27., csütörtök

Szex - Szerelem 03.27

Riporter: Szex, szerelem blogban, a női nemi szervek anatómiája...?

szex - szerelem - szemérem

A csodálatos női Vulva.
A női nemi szerveket összefoglalóan - ím már nagybetűvel - Vulvának nevezzük, csodáljuk és szeretjük. A szeméremdombtól lefelé, a Nagyajkaktól befelé haladunk és jellemezük e szépségeket:
- szeméremdomb - a stratégiai kiindulópont
- csiklófityma - édes kis korona a klitorisz felett

szex - szerelem - ajkak

- nagy szeméremajkak - a puha párna 
- kis szeméremajkak - a csókos alsó ajkak
- hüvelybemenet - az illatos kert
- csikló (klitorisz) - a Világ közepe

szex - szerelem - digitális felvételek

Korábbi Szex, szerelem blogunkban ismertettem, hogy a nagyobbik lányommal való apai kommunikációnkban hogyan mondtam el neki, hogy tanulja meg testét. Készítsen róla digitális felvételeket. Nagyítsa ki, ismerje meg magát. 

szex - szerelem - tetoválás

Azt is elmondtam a csoda szép leány gyermekemnek, hogy a biztonság kedvéért ne látszódjon a felvételeken az arca, tetoválása, egyéb olyan testrésze, amiről felismerhető lehetne. Egy női nemi szervet gyakorlatilag még a nő maga sem ismeri annyira, mint az a férfi aki ajkaival gyakorta kényezteti. Bátran fotózható, de arc nélkül!


szex - szerelem - nagybetűvel

Összefoglalva az eddigieket.
Átbeszéltük 
- a szeméremdombot, szőrzetét és stratégiailag fontos helyzetét, ahonnan tovább indulunk.
- a Nagyajkakat, ahonnan a női nemi szervet onnantól nagy betűvel kezdtük szeretgetni.
- a Kisajkakat, amik végtelen színekben, formákban, illatokban és zamatokban, a virágszirmokhoz hasonlatosan, gyönyörűségesen pompáznak.

szex - szerelem - vágyakozás

- a Csiklónál járunk, amely szerv évmilliók óta megihlette és befolyásolta a művészetet, a vallást, a sportot, a politikát, a tenni akarást, a tenni vágyást. Egyáltalán a az odaadó és a Mindenek feletti vágyakozást.

szex - szerelem - férfi

Beszéltünk arról a különleges férfi kommunikációról is, amikor a férfiak a strandon - a szemük elől rejtett női finomságokat -, hogyan vélik érzékelni lelki szemeikkel. Mik türemkednek ki a bikini alsó és felső részéből...

szex - szerelem - hazaértünk

Megbeszéltük, hogy a nagybetűs Csikló felfedezésével, megérintésével és szeretetével hazaérkeztünk. A férfi léte, biztonságos otthona a nő. A bensőséges nyugalom, a szolgálatkészen odaadó szeretet adatik meg az arra érdemes férfi számára. 

szex - szerelem - imádhatjuk

Az egész Univerzum legparányibb, mégis leghatalmasabb női jelenségét imádhatjuk. Ez a női szerv az egész létünk legmeghatározóbb, legkülönlegesebb, legérzékibb, és a Dubaiban illetve a világban felépített összes legnek, azon felül a Világ legbefolyásosabb motivációja, a nő közepének élménye és a férfi vágyainak netovábbja. 

szex - szerelem - kisiskolás

Ahol minden dübörgő lóerő, felhőkarcoló, rockkoncert, sportteljesítmény, társadalom, vallás és politika csak riadt szemű kisiskolás. Sorolhatnám még, de hiába keresem a szavakat - nincsenek. A nő maga. 

szex - szerelem - illatosan popmpázó

Ahol összpontosul a férfi élet valódi boldogsága, amikor ki tud elégíteni egy lányt, egy nőt, egy asszonyt az maga a mennyország. Ott van a kapuban fent egy puha kis illatosan pompázó szerv, az egész emberi test anatómiájának szervének szerve. 

szex - szerelem - sokasodjunk

Hiába a vese, a máj, az agy, a szív ha ez a tündéri akarat nem élvezi a létét általában semmi nem úgy működik egy nőben, ahogyan kellene. A Mindenekfeletti teremtette meg ezt a szervet, hogy sokasodjunk és nemzettséget teremtsünk.

szex - szerelem - szer

Ahogyan kezdtük a Szex, szerelem blogot a "magyar"-ázkodással... 
- Mi is a szer-elem?
- Mi is a szer-vezet?
- Mi is tehát az a bizonyos szer-v?
Gyémánt, ékszer, kincs...
"Vak lettem világtalan" - énekli Kimnowák - de ő csak egy, a milliárd kobzos közül, aki megénekelte a szerelmet. 

szex - szerelem - nem tudjuk

Jelenleg 7 milliárd ember él a földön. De tudod-e, hogy hány milliárd ember találkozott eddig ezzel a szer-v-vel amióta ez létezik?
Nem tudjuk! A mai számítógépek és biológiai ismereteink megközelítően sem tudják kiszámítani a valószínűségét, hogy hány ember, hány faj, hány "béke" galamb és a többi élt a földön jelen korunkig, hogy idáig eljuthattunk. 

szex - szerelem - csikló

Vajon hány élőlény találkozott ezzel a különleges ékszerrel...
A kéjpont vagy kéjgomb a nőn, azaz a Csikló...
...és milyen hosszú út vezetett el a nő testétől, a szeméremdombon jócskán elidőzve idáig, hogy egy az emberi faj létének legfontosabb gyönyörűségéről beszélgethessünk, a nő imádott csiklójáról!


Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkban?