2014. március 19., szerda

Szex - Szerelem 03.19

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, a női nemi szervek anatómiájával foglalkozunk részletesebben?

szex - szerelem - nemi szerv

A női nemi szervek anatómiája 
A Vulva.
A vulva a női nemi szervek összefoglaló elnevezése. Fentről lefelé, kintről befelé haladva a következő részekből tevődik össze:
- szemérem domb
- csiklófityma
- csikló (klitorisz)
- nagy szeméremajkak
- kis szeméremajkak
- hüvelybemenet

szex - szerelem - húzza szét

Emlékszünk egy korábbi Szex, szerelem blogban a nagyobbik lányomnak azt javasoltam, hogy nézze meg tükörrel magát. Válasszon egy olyan alkalmat, amikor senki sincs otthon rajta kívül, és nyugodtan nézze meg jó alaposan a nemi szervét. Világítsa be rendesen, húzza szét és tegye meg ugyanezt a fenekével, a melleivel, a mellbimbóival is.

szex - szerelem - hasonlít

Elmondtam neki, hogy ne csodálkozzon rajta, hogy a nemi szerve egyetlen más szervéhez sem hasonlít. Példaként azt hoztam fel, hogy gyakorlatilag minden egyes szervünk teljesen másként néz ki, másként épül fel. A láthatóak és a nem láthatóak is. 

szex - szerelem - hatalmas különbségek

Van egy csodálatos könyvem, amit a munkámhoz vettem már nagyon régen. 'Háromdimenziós Anatómiai Atlasz" a címe és CD-ROM melléklete is van. Ebben mutattam meg neki, hogy milyen hatalmas különbségek vannak a különböző funkciót betöltő szerveink kinézete között. Mostanra már az interneten is megtalálhatóak ezek a képek. 

szex - szerelem - szemünket nézzük

Ha csak a szemünket nézzük meg jó alaposan egy tükörben akkor is észrevesszük annak színpompás, és rendkívül változatos gyönyörűségét és az ingerek hatására történő változásait.

szex - szerelem - aktívan résztvevő

Nemi szervünkhöz ugyan így kell hozzáállnunk. Meg kell néznünk, szemünkkel is fel kell derítenünk. Meg kell tanulnunk szeretni nem csak a gyönyörű szemeinket, mosolyunkat, hajunkat, stb, hanem a nemiségünkben igen aktívan résztvevő gyönyörűségeinket is.

szex - szerelem - a vulva

A vulva a láthatóság szempontjából viszonylag nem a legkényelmesebben feltárható testrészeink között helyezkedik el. Ezért azt is javasoltam a lányomnak, hogy a jól bevilágított és széthúzott nemi szervéről készítsen vagy a mobiljával vagy egy digitális fényképezőgéppel éles képeket. Azokat kinagyítva ismerje meg, tanulja meg a saját testrészeit.

szex - szerelem - gyöngéden megérintett

Ha megismered, felfedezed a szemecskéidhez hasonlóan a nemi szerveid sajátságos szépségét, sokkal kedvesebben és érdekesebben fogsz tudni szerelmeskedni. Valamint addig fel nem fedezett, új örömöket is találhatsz a másik érintésében. Ha megismered magad, tudatosan is megjelenhet a lelkedben annak a gyönyörű részednek a szikrázóan izgalmas élménye, amelyet a szeretett fiúd gyöngéden megérint majd.

szex - szerelem - szép szavaiddal

- Csak a gyöngédséget toleráld és jutalmazd szép szavaiddal a fiúd felé. 
- Suttogd: "Óóóó ez nagyon jó! Mhhhég...!" 
- Gyakorold magadban tükör előtt, - akár maszturbálva - hogy mikor, mit és hogyan mondasz!
- Ne feledd! Mióta világ a világ a nő és a férfi a párkapcsolataiban is stratégiákat és taktikákat alkalmaz, hogy megszerezze, amit akar...

szex - szerelem - magabiztos

- Alkalmazz te is, különben naivan lemaradsz! Alulmaradsz azokhoz képest, akik gyakorolnak és alkalmazzák a gyakorlat közben megszerzett tapasztalataikat.
Légy magabiztos és határozott! 
- Tanítsd, hogy hogyan kell lágyan és érzékien hozzád közelednie a fiúdnak, férfidnak, szerelmednek.

szex - szerelem - transzban

- Higgy abban, hogy a szerelmes fiúk, férfiak szeretik, ha gyöngédek lehetnek hozzád! 
- Higgy abban, hogy azáltal, hogy te irányítasz az egész együttlétetek, az egész aktus ideje meg tudd hosszabbodni!
- Tudd, hogy a férfiak is szeretnek nagyon sokáig ebben az eufórikus transzban lenni! 

szex - szerelem - fokozatosság

- Tudd, ha a fiú irányít, abban sokkal kevesebb öröme lesz neki is, mintha te irányítasz.
- Viszont teljesen más érzések keletkezését is megtapasztalhatod magadon! Ehhez hagyj egy kis találékonyságot, a felfedezés gyönyörének gyöngéd lehetőségét is a fiúdnak...
- Tartsd be a fokozatosság elvét. Okosan, mindig csak 3-5 percekkel húzd az időt.

szex - szerelem - óra

- Legyen szeretkezés közben egy óra látható a számodra. Ha az első aktus csak 15 perc volt törekedj rá, hogy a következő 18 perc legyen.
- Tudd mely pontokon kell váltanod! Mikor jössz te, mikor jön ő, és melyik kényeztetést mennyi időnként kell váltani. Tapasztald ki, tanuld meg és alkalmazd!
- Ha már olyan bensőséges a kapcsolatotok, vond be a játékba őt is, és figyeljétek együtt az időt és az élményeket.

szex - szerelem - művészet

Sosem állította senki, így én sem, hogy a szerelmeskedés művészetének elsajátítása egyszerű és magától értetődő dolog. Ha a fentieket el kezded gyakorolni nagyon sok kíntól menekülsz meg.

szex - szerelem - habitus függő

Ráadásul irányítani! Én tudom a legjobban, hogy ez mennyire habitus függő, hogy ez mennyire a te illetve a fiú vérmérsékletétől függ. Azonban, ha meg sem tetted az utat önmagad megszemlélése és megismerése felé, sosem fogod tudni megadni az imádott férfidnak azt a gyönyört, amire vágyik. 

szex - szerelem - átlagos lányok

De mivel vágyik rá, valakitől meg fogja kapni és akkor te szomorú leszel. Pedig elsőkörben csak 10 percet kellett volna magadra szánnod, hogy többet tudj magadról az átlagos lányoknál. Az átlagost arra értem, hogy azok a lányok, akik tényleg megteszik, amiket javasoltam, az általam ismert statisztikák szerint mindösszesen 100 lányból 5-en vannak. 

szex - szerelem - a fiúk

Viszont a fiúk 80%-a pont ezért, pont ezekre a lányokra kapják fel elsőként a fejüket. Ők nem átlagosak. Ők igazi nők, asszonyok, akik jól ismerik nőiességük minden porcikáját, így ez kisugárzik belőlük, emiatt vonzzák annyira a férfiakat magukhoz. Nem a szépségükkel!

szex - szerelem - szép nő

A szép nő nagyon relatív fogalom. Vonzó, ápolt, szexinő kell a pasiknak. Az igazi szépség sokkal inkább ezekből tevődik össze, mint a vonásokból vagy szimmetrikusan szabályos vonalakból. Egy igazi nőnek nem vonala, hanem tere és formája van és eszméletlen vonzó.
Egy igazi nő nemi szervének sem vonala, hanem tere, formája és illata van egy igazi férfi számára.

szex - szerelem - a legénynek

A vulva - így a tied is - természetes állapotában is nedves. Szőrtelen vagy kicsit szőrös vagy hatalmas szőrme borítja. Erről később még beszélünk...
Ismered a régi magyar, vicces találós kérdést?
"Kívül szőrös, belül nedves - a legénynek igen kedves! Na mi az?" - Nos nem biztos, hogy a vulvácska... :-) A választ idekattintva találod meg képekkel is illusztrálva...

szex - szerelem - illat

A nem illatszerekkel agyonmosott, de mégis gondosan tisztán tartott női ivarszervnek csodálatos illata van. Mint ahogyan korábban beszéltük minden szervünk más, így minden szervünk illata is teljesen más. Még a bőrünk sem egyforma illatú a különböző felületein, hajlataiban.


szex - szerelem - szeméremdomb

A szeméremdomb
Egyes lányoknál, nőknél, asszonyoknál nagyon párnás, másoknál a testalkatukhoz általában alkalmazkodóan csontosabb, keményebb. Ugyanis a szeméremdomb a szemérem csont felett található. Mindenképpen zsírpárna, amit bőr fed és az esetleges szőrzet*. 

szex - szerelem - szőrzet

Valamennyi szőrzet el kezd kinőni rajta, de ennek mennyisége és sűrűsége nagyon is egyén függő. Az első menstruációval általában egy időben jelentkezik. Nem tudni, hogy miért ennyire változatos a nők szőrzete a szeméremdombjukon, illetve hogy eredendően mi célt szolgál. 

szex - szerelem - nemi illat

Sok férfi szerint ha pici szőrzet van a nőn az nagyon jó, mert akkor teljesen más az illata. Legtöbb férfi igen izgalmasnak találja, ha a nőnek "nemi illata" van - amit a szőrzet rendkívül fel tud erősíteni. Ez lehet az oka, hogy van és hogy ott van. 

szex - szerelem - illathormonok

Jelentősen megnöveli az illathormonok (feromonok) elhelyezkedésének felületét. A teljesen pucér szeméremdomb és nagy ajak viszont rendkívül látványosak tudnak lenni.
Nehéz kiigazodni időnként a pasikon! 
- Mi jobb akkor nekik? 
- Mit szeretnek jobban a látványt vagy az illatot?

Riporter: Szex, szerelem blogunkat a női nemi szervek anatómiáját később fojtatjuk. Holnap egy sürgős kérdést fogunk megbeszélni?