2014. március 26., szerda

Szex - Szerelem 03.26

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, ismét a női nemi szervek anatómiájával foglalkozunk részletesebben?

szex - szerelem - nemi szerv

A női nemi szervek anatómiája 
A Vulva.
A vulva a női nemi szervek összefoglaló elnevezése. Fentről lefelé, kintről befelé haladva a következő részekből tevődik össze:
- szeméremdomb
- csiklófityma
- csikló (klitorisz)
- nagy szeméremajkak
- kis szeméremajkak
- hüvelybemenet

szex - szerelem - húzza szét

Emlékszünk egy korábbi Szex, szerelem blogban a nagyobbik lányomnak azt javasoltam, tanulmányozza át a testét, mindenét. Készítsen róla digitális felvételeket. Nagyítsa ki, ismerje meg magát. Felhívtam a figyelmét rá, hogy a képeket úgy készítse magáról, hogy az arca ne látszódjon semmiképpen sem. Egy női nemi szerv annyira intim, annyira mélyen van, hogy egy csak a széthúzott szerevet néha még a saját tulajdonosa sem ismeri fel, ha sokáig nem látta.


szex - szerelem - nagybetűvel

A Kisajkak
Most már következetes leszek és továbbra is nagybetűvel beszélek Rólad... :-)
A Kisajkak mérete rendkívül különböző lehet. Láttuk Valika és Sándor esetében, hogy Valika még intimbetéttel és szoros alsóval is visszaakarta szorítani gyönyörű kisajkait. Nem hordott nadrágot, annyira kitüremkedtek belőle.

szex - szerelem - látvány

Kell ennél izgalmasabb látvány egy férfinak?
Micsoda érdekesség! A férfiak büszkén hordanak nadrágot, feszes nadrágot is akár, hogy férfiasságuk kitüremkedjen. Sőt állítólag Elvis Presley gumi slagot tett a nadrágjába a fellépéseinél, hogy még szexisebb férfinak tűnjön.

szex - szerelem - figyelni rád

- Ha a strandon picit kitüremkedik a bikini alsódban a nagy és kisajkad kislányom, nem kell aggódnod attól, hogy nem lesz férfi, aki nem fog figyelni rád - tanította lányát egy nagy tapasztalatú asszony.

szex - szerelem - szemérmetlenül

És valóban a férfiak a strandokon is a rejtett női nemi szerveket stírolják szemérmetlenül, a világ legtermészetesebb módján. Lángossütőnél sorban állva fiatal férfiak egyébről sem beszélnek, mint a jelenlévő "felhozatalról" és a lehetőségekről. Valamint férfiképességeik prefixumairól. 

szex - szerelem - hímtagjukat

Márkás papucsban és néhány tenyérnyi, a hímtagjukat nyilvánvalóvá tévő úszógatyában folyik a magasröptű diskurzus. Ott abban helyzetben, ha a szellő a nő igazi illatát feléjük fújja, akkor kész! Estére, de lehet, hogy már délutánra az aktus létrejön. Valakinek, valakivel, valahogyan, de az aktus létre fog jönni.

szex - szerelem - kitüremkedve

Ha tehát nőként a nagyajkaidat széthúzod, akkor két újabb gyönyörűség tárul a szemeid elé, a kis ajkaid. Ha ugyan úgy, mint Valikának a kisajkaid "beelőzik" a nagyajkaidat, tehát nem mögötte, hanem "kitüremkedve" a nagyajkaid közül kilátszanak nem kell azért sebész alá feküdnöd. Inkább próbáld ki magad a strandon...:-)

szex - szerelem - megdúzzadnak

Ugyanis a kisajkaid szexuális izgalomra megtelnek vérrel és gyönyörűségesen megdúzzadnak. Mint ahogyan Valikánál és számos nőnél, sőt gyakorlatilag minden nőnél, a kisajkak ugyan olyan változatosak és méretűek, mint az orrod alatti ajkaid. Sőt talán még annál is  változatosabbak. 

szex - szerelem - kisajak

Női szájak akár még hasonlíthatnak is egymásra, de a kisajkak szinte sosem. Azt is mondhatnám ahány nő, annyiféle, forma, fajta, színű, stb, kisajak. Még egy európai típusú nőnél is lehet egy kisajak sötét barna, vörös, halvány, rózsaszín, sötétlila, burgundivörös vagy még annál is sötétebb. 

szex - szerelem - egyediek

Színét, méretét, redőzöttségét, asszimmetriáját, illatát és még sorolhatnám mi mindenféleképpen lehet körülírni egy nő kisajkát, nincs két egyforma, de még egymásra hasonlító kisajak sem. Olyan egyediek, mint a nők maguk! 

szex - szerelem - virágszirmok

Szépek, különlegesek, és igazán csak a nagy Mindenható, gyönyörűségesen illatos virágos kertjében fellelhető virágszirmokhoz lehet hasonlítani őket. A kisajkak a klitorisz fölött összenőnek, így alkotják a csikló védelmére szolgáló csiklófitymát.


szex - szerelem - hazaértünk

A Klitorisz
Nos végre megérkeztünk! Azt is mondhatnánk helyben vagyunk, sőt hazaérkeztünk. A férfi otthona a nő, ahogyan már korábban is említettük. Az otthon végtelen bensőséges nyugalma és szeretete adatik meg számunkra. 

szex - szerelem - imádhatjuk

Az egész Univerzum legparányibb, mégis leghatalmasabb női jelenségét imádhatjuk. Ez a női szerv az egész létünk legmeghatározóbb, legkülönlegesebb, legérzékibb, és a Dubaiban illetve a világban felépített összes legnek, azon felül a Világ legbefolyásosabb motivációja, a nő közepének élménye és a férfi vágyainak netovábbja. 

szex - szerelem - kisiskolás

Ahol minden dübörgő lóerő, felhőkarcoló, rockkoncert, sportteljesítmény, társadalom, vallás és politika csak riadt szemű kisiskolás. Sorolhatnám még, de hiába keresem a szavakat - nincsenek. A nő maga. 

szex - szerelem - illatosan popmpázó

Ahol összpontosul a férfi élet valódi boldogsága, amikor ki tud elégíteni egy lányt, egy nőt, egy asszonyt az maga a mennyország. Ott van a kapuban fent egy puha kis illatosan pompázó szerv, az egész emberi test anatómiájának szervének szerve. 

szex - szerelem - sokasodjunk

Hiába a vese, a máj, az agy, a szív ha ez a tündéri akarat nem élvezi a létét általában semmi nem úgy működik egy nőben, ahogyan kellene. A Mindenekfeletti teremtette meg ezt a szervet, hogy sokasodjunk és nemzettséget teremtsünk.

szex - szerelem - szer

Ahogyan kezdtük a Szex, szerelem blogot a "magyar"-ázkodással... 
- Mi is a szer-elem?
- Mi is a szer-vezet?
- Mi is tehát az a bizonyos szer-v?
Gyémánt, ékszer, kincs...
"Vak lettem világtalan" - énekli Kimnowák - de ő csak egy, a milliárd kobzos közül, aki megénekelte a szerelmet. 

szex - szerelem - nem tudjuk

Jelenleg 7 milliárd ember él a földön. De tudod-e, hogy hány milliárd ember találkozott eddig ezzel a szer-v-vel amióta ez létezik?
Nem tudjuk! A mai számítógépek és biológiai ismereteink megközelítően sem tudják kiszámítani a valószínűségét, hogy hány ember, hány faj, hány "béke" galamb és a többi élt a földön jelen korunkig, hogy idáig eljuthattunk. 

szex - szerelem - csikló

Vajon hány élőlény találkozott ezzel a különleges ékszerrel...
A kéjpont vagy kéjgomb a nőn, azaz a Csikló...
...és milyen hosszú út vezetett el a nő testétől, a szeméremdombon jócskán elidőzve idáig, hogy egy az emberi faj létének legfontosabb gyönyörűségéről beszélgethessünk, a nő imádott csiklójáról!


Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkban?