2014. március 25., kedd

Szex - Szerelem 03.25

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, ismét a női nemi szervek anatómiájával foglalkozunk részletesebben?

szex - szerelem - nemi szerv

A női nemi szervek anatómiája 
A Vulva.
A vulva a női nemi szervek összefoglaló elnevezése. Fentről lefelé, kintről befelé haladva a következő részekből tevődik össze:
- szeméremdomb
- csiklófityma
- csikló (klitorisz)
- nagy szeméremajkak
- kis szeméremajkak
- hüvelybemenet

szex - szerelem - húzza szét

Emlékszünk egy korábbi Szex, szerelem blogban a nagyobbik lányomnak azt javasoltam, hogy nézze meg tükörrel magát. Válasszon egy olyan alkalmat, amikor senki sincs otthon rajta kívül, és nyugodtan nézze meg jó alaposan a nemi szervét. Világítsa be rendesen, húzza szét és tegye meg ugyanezt a fenekével, a melleivel, a mellbimbóival is.


szex - szerelem - nemi illat

Sok férfi szerint ha pici szőrzet van a nőn az nagyon jó, mert akkor teljesen más az illata. Legtöbb férfi igen izgalmasnak találja, ha a nőnek "nemi illata" van - amit a szőrzet rendkívül fel tud erősíteni. Ez lehet az oka, hogy van és hogy ott van. 

szex - szerelem - illathormonok

Jelentősen megnöveli a az illathormonok (feromonok) elhelyezkedésének felületét. A teljesen pucér szeméremdomb és nagy ajak viszont rendkívül látványos.

Riporter? Nehéz kiigazodni időnként a pasikon! Mi jobb akkor nekik? Mit szeretnek jobban a látványt vagy az illatot?

szex - szerelem - személyiség típus

Ilyen kérdések megválaszolására szoktam mindig visszatérni a legfontosabb szabályra - a habitusra, a vérmérsékletre, a személyiség típus ismeretére.

szex - szerelem - kolerikus

Ha egy férfi 
- szangvinikus (túlnyomóan), akkor számára a nemi illat, emiatt a picit szőrösebb szeméremdomb izgalmasabb. A parfüm "agyonvághatja" a vágyakozását*.
- kolerikus ő a legellentmondásosabb ilyen szempontból! Attól függ, hogy melyik másik habitus befolyásolja az alapvetően arrogáns, erőteljes temperamentumát.
  • Ha kolerikus-melankolikus, akkor a pucér vaginára gerjed általában...
  • Ha kolerikus-szangvinikus, akkor a természetes, a szőrösebb nemi illattól, indul be jobban esetleg...

szex - szerelem - szeméremtest

- melankolikus (túlnyomó részében) akkor nála szinte egyértelműen a szagtalan, íztelen , sőt az illatszerekkel elnyomott szagú szeméremtest a nyerő. 
*Figyelem hölgyeim! Egy komoly helyzet! Mindegyik vérmérsékletű hímre igaz lehet.

szex - szerelem - szerelmes

Ha egy férfiról kiderül, hogy NEM szerelmes "még" beléd, nagyon meg kell mosakodnod, hogy szépen lassan, lépésről lépésre tudd elcsábítani őt. Lehet parfüm is kell, de csak nagyon kevés és csak az ami jól is áll neked, amit kedvel rajtad! De vigyázat ez is habitus és sajnos alkohol (drog) fogyasztás függő!

szex - szerelem - flegmatikus

- flegmatikus (túlnyomóan), akkor neki általában mindegy. De találkoztam olyan flegmatikus túlnyomó tulajdonságokkal rendelkező férfival, akiben a kevés szangvinikus érzelmei az óriási fanszőrzetért volt teljesen oda, akár naponta többször is. Bugyin, ruhán keresztül megérezte a szagot és azonnal gerjedt rá.

szex - szerelem - melankolikus nők

Melankolikus nők ezt nem igazán viselik el magukon. Sőt ők azért is nagyon izgalmasak ilyen szempontból, mert a teljesen pucér szeméremdombjukat izgató férfiszőrzettől teljesen oda tudnak lenni.

szex - szerelem - rafinált

A szeméremdomb tehát ismét egy csodálatos női nemi szerv, megannyi számos női rafinált taktikai és stratégiai manőver lehetőségével. Olyan felület, ami tele van rengeteg izgalmas idegvégződéssel. 

szex - szerelem - támaszpont

A férfiak számára is egy igazi stratégia támaszpont, ahonnan be lehet majd kalandozni az egész többi különleges finomságot. Belefúrni az orrukat pedig... Akár igazi férfivá léptetheti elő azokat a hímeket, akik még nem jártak igazi odaadással ezen a környéken. 

szex - szerelem - érzéki örömök

A nőket szeretni kell uraim! A szeméremdomb szenvedélyes simogatás, cirógatása, masszírozása, csókolása olyan élmény kell legyen mindkettőtök számára, ahonnan már egyenes út vezet a további érzéki örömök felé.

szex - szerelem - szőkítéssel

Egy fontos kis kitérő! Már fiatal lányoktól is hallottam, hogy szőkítéssel akarták kívánatosabbá tenni fanszőrzetüket.
Ne! Úgy szeresd magad ahogyan vagy! És a fiú, - akinek a kedvéért megtennéd, ezt kéri tőled, és ha nem éri be a borotválással, - sajnos nem érdemel meg Téged.

szex - szerelem - kívánatos

Az utolsókig küzdök a párokért! Most is! Gyertek el hozzám és megoldjuk, de ne bántsd vegyszerekkel a gyönyörűségesen szép és kívánatos testedet. A szemeid pupilláit sem festenéd át feketéről fehérre senkiért és semmiért. Hidd el a nemi szerveid legalább olyan szeretetet, figyelmet és kedvességet érdemelnek, mint a csillogó tekinteted.


szex - szerelem - nagy N-nel

A Nagyajkak
Ezt már nagy "N"-nel írom, mert az első igazi orális csókot ide kell, hogy kapd, illetve ha férfiként követed a Szex, szerelem blogunkat, akkor ide kell, hogy add! (A szemérem domb csókolgatása még nem igazi orális szex.)

szex - szerelem - ajkak

A nagyajkak olyan csodálatosak és általában olyan nedvesek mint a nő szájának ajkai. Ez azonban mint minden egyes női nemi szerv, ismét tele van sok finom és nőiesen érzéki, figyelemre méltó, apró, érzéki valósággal. 

szex - szerelem - szimmetria

Nem kell a szimmetriát keresned benne, mert ugyan úgy mint bármely szervünk, ez sem egyforma. Belső, a hüvelyhez közelebb eső felületén a bőr egyre simább, egyre vékonyabb, egyre halványabb színű. 

szex - szerelem - nedves

Egyre kevesebb szőr fedi és egyre nedvesebb, mivel sok sok nedvességet lövellő mirigyecske található rajta. Ne ijedj meg tőlük! Ezek nem pattanások és nem szemölcsök. Kívánatos illathormonokat kibocsátó kis ágyúcskák. 

szex - szerelem - rárepüljön

Amiknek az a legfontosabb feladatuk, hogy a hím ugyan úgy mint a tavaszi illatozó virágokra a méhek - rárepüljön. Te illatokat bocsátasz ki, jeleket adsz és a hímek jönnek. 

szex - szerelem - a nő dönt

Te döntesz! Mindig a nő dönt, hogy mely hímnek adja meg a jogot, hogy magáévá tegye és aztán esetleg még uralkodjon is felette.
MINDIG A NŐ DÖNT!

szex - szerelem - jótékonyan védi

A nagyajkak az első kapu. Kívülről befelé zsírból és simaizmokból áll, vérerek és csupa érzékeny idegvégződések borítják. Ahogyan természetes állapotában puhán takarja a vagina és a húgynyílás bemenetét, jótékonyan védi is azokat. Csodálatosak a női nemi szervek! 

szex - szerelem - megmutathatod

Barlangos testecskéi izgalomban megtelnek vérrel és megdúzzadnak. Ha magadat izgatod is érzed, hogy milyen gyönyörűen teltek és tömörek. Erre a fiúdnak is tudnia kell figyelni! Nyugodtan megmutathatod neki és mondhatod is:
- Látod mennyire kívánlak? A számon és itt a nagyajkaimon sem tudom már elrejteni előled, mennyire odavagyok érted...

Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkban?