2014. március 18., kedd

Szex - Szerelem 03.18

Riporter: A Szex, szerelem blogunk fókuszában Sándor napon is a női nemi szerv van?

szex - szerelem - Valika

Összefoglalva az eddig történteket:
Valika (31) tökéletes melankolikus, kissé erőteljes kolerikus tulajdonságokkal
Sándor (32) békés flegmatikus, pici szangvinizmussal

szex - szerelem - köszönet

Ezúton is boldog névnapot kívánok Sanyinak. Valamit most is megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a párnak, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy történetük megjelenhessen a Szex, szerelem blogban. Rengetegen írtak, hogy várják nagyon a folytatást...

szex - szerelem - asszonyosan telt

A rövid összefoglalás tehát:
Valika középvezető, Sanyi fuvarban van egész nap.
Valika gyereket szeretne, de régóta nem szeretkeztek már. Az utóbbi években, hízott, de asszonyosan telt, és jól áll neki. Azonban ő elégedetlen magával.

szex - szerelem - undorító

Női szervével nagyon nincs kibékülve. Szerinte az átlagosnál jóval nagyobb kisajkai vannak és ez undorító. Amíg szeretkeztek, akkor is sötétben voltak csak együtt. Sanyi talán egyszer kétszer látta teljesen meztelenül Valikát.

szex - szerelem - gyermekszülés

A gyermekszülés késztette arra, hogy tegyen valamit a szégyenlőssége ellen.
A terápia részeként sok nagyon intim kérdést e-mailen küldtem neki néhány "kulturáltabb" honlapot. Végre látta, hogy vannak nők akiknek hasonló méretű, alakú nemi szerveik vannak.

szex - szerelem - megad mindent

# 1. a terápiában ez a feladat önbizalmat adott neki, hogy megtegye a következőt lépést!
Eldöntötte, hogy megad mindent a párjának, hogy végre újra szerelmeskedjenek.

szex - szerelem - higiénia

# 2. A terápiában a következő feladat a higiénia átbeszélése volt. 
Mivel Sándorral nem sikerült beszélgetnem nem derülhetett ki számomra, hogy mi oka lehet annak, hogy másfél éve nem szeretkeztek.

szex - szerelem - megundorodnak

Azonban igen gyakori, hogy a párkapcsolatban élő férfiak (illetve nők) egy idő után megundorodnak a másik szagától, főként ha ez a nem megfelelő tisztálkodásból ered. Nagyon sok párkapcsolatról tudok, ahol e miatt nem szerelmeskednek vagy csak ritkán a párok.

szex - szerelem - táplálkozás

Pedig ezt megfelelő higiéniával illetve táplálkozással gyorsan meg lehet oldani. Nitai család pár- és szexuálterapeutával erről részletesen beszélgettünk. Hamarosan elérhető lesz a Szex, szerelem blogunkban is.

szex - szerelem - forróvízben

Valika nagyon akkurátusan megcsinálta az összes átbeszélt higiéniai feladatot. Szombaton korán reggel fölkelt, kiáztatta magát egy nagy kád forróvízben. Aztán nem csak a fanszőrzetét, hanem még a hónalját is kiborotválta. Ágybavitte Sanyinak a kávéját és a fahéjjal megfűszerezett banánt.

szex - szerelem - stratégia

# 3. A terápia része volt az is, hogy a várható hatás érdekében átbeszéltük a női stratégiákat és taktikákat.
Legfontosabb stratégiai pontok:
- a tér,
- az idő és
- a módszer.
Például, hogy hol, hogyan és főként mikorra időzítse a nő a meglepetéseket!
Az első meglepetés megvolt. "Reggeli" az ágyba, kávé és banán szeletek fahéjjal megszórva.

szex - szerelem - szombatonként

Ezt Valika tökéletesen időzítette, mivel pontosan tudta, hogy szombatonként hánykor szokott felkelni Sanyi. Miután kikapcsolta az ébresztőt, annak jelzése előtt 5-10 perccel korábban ült le embere mellé az ágyra.

szex - szerelem - higiénia

- Következő feladat, hogy a férfit meg kell kérni, hogy intézze el a dolgát és a higiéniájáról is most különösen gondoskodjon!
"Türelmesen várok rád - udvarol a nő a férfinak - nem kell kapkodnunk. Fürödj meg és borotválkozz meg kérlek. Tudod, hogy úgy még jobban tetszel nekem."

szex - szerelem - időzítés

Egy hosszabb kapcsolatban egy nő már pontosan tudja, hogy mit hogyan tud elérni az emberénél.
Stratégiai időzítés
- Mikorra időzítsük a fő meglepetést?
Mikor mutassa meg Valika a szőrtelenített szeméremtestét?

Három lehetőség van.

szex - szerelem - első meglepi

  • 1. Ha emberünk még nem értette meg az első meglepire, hogy szeretkezni akarunk vele, akkor ösztönöznünk, bátorítanunk kell! A taktika ilyenkor, hogy szemérmességünket leküzdjük és megmutatjuk magunkat neki az ágyból kikelése előtt.

    szex - szerelem - második meglepi

  • 2. Rendszeresen szeretkező párok általában hamarabb megértik, hogy valamelyik fél most szerelmeskedni akar. Kimegy elintézi a dolgát és a higiéniát és akkor felkészülten várhatjuk visszatértét a második meglepivel - teljesen kitakarózva - meztelenül...

    szex - szerelem - fehérnemű

  • 3. Vagy második féle meglepi, ha betakarózva várjuk meztelenül, esetleg valami szexi fehérneműben.* (Fehérneműt a szőrtelenítéses játék esetében csak akkor javaslok, ha úgy érezzük, hogy valamely testrészünkkel még nem vagyunk 100%-osan kibékülve. 

    szex - szerelem - szülés után

    Szülés után megereszkedett mell, has, stb. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne lőjük le egy szexi, új-fehérneműs játék lehetőségét! Használjuk ilyenkor a régebbi holmijainkat...)

szex - szerelem - újratervezés

Mivel Sándor és Valika már másfél éve nem szerelmeskedtek, így az első meglepi nem jött be. A fiatalasszonynak taktikát kellett változtatnia. - "Újratervezés" ahogyan a GPS mondja Sanyi kocsijában.

szex - szerelem - B-tervek

Az újra tervezésre azért hívom fel a figyelmet, mert ahogyan egy korábbi Szex, szerelem blogunkban már beszéltünk róla, akár tetszik akár nem stratégia és taktika szükséges egy jó párkapcsolat kialakításához, de a fenntartásához is. A stratégia és a taktika szabályai szerint kellenek B-tervek is.

szex - szerelem - ágybareggeli

Az "ágybareggeli" láthatóan nem keltette fel különösen Sanyi vágyakozását a szeretkezésre. A Stratégia hosszútávon mindig megveri a taktikát így be kellett vetnie Valikának a B-tervet, a fő stratégiát.

szex - szerelem - pongyola

Felállt az ágy széléről és széthúzta magán a pongyolát. Bal sarkát megemelte és combját szexisen a jobb combja elé húzta, ahogyan azt néhány fotón a lányoktól látta. Kezét csípőre tette.

szex - szerelem - nemet mondani

Formás és feszes mellecskéin hegyesen meredő, kívánatos mellbimbóinak sem lehetett volna nemet mondani. Ott állt ura előtt tökéletesen kiborotválva, teljesen meztelenül gyönyörűen és felajzva. Ajkai az újdonság és a nemi izgalomtól megduzzadva suttogták:
- Tied vagyok!

szex - szerelem - kisajkai

A függönyök még be voltak húzva, de a réseken bevilágító nyári nap megcsillant a nő hófehér, teljesen pucér szeméremtestén. Rózsaszín kisajkai a halmozódó körülmények hatására a szokottnál még nagyobbak voltak.
- Úristen - gondolta hirtelen - lehet, hogy még is ronda, rojtos vagyok? Azért néz ilyen furán rám Sanyi?

szex - szerelem - megállíthatatlan

Gyorsan összerántotta magán a pongyolát, de Sanyi már megállíthatatlan volt. Fiatal, erős férfi ruganyosságával pattant fel az ágyból. Megölelte, és ahol csak érte csókolta, simogatta gyönyörű asszonyát. A nő gyöngéden eltolta magától urát.

szex - szerelem - meseszép

Kezecskéivel átbújtatta gömbölyű vállait a pongyolán, amely a padlóra hullt. A férfi mély barna szemei kiragyogtak a gyönyörtől. Még sosem látta így Valikát. Nappal, világosban, állva, teljesen meztelenül! A nő meseszépnek tűnt számára.

szex - szerelem - erotikus meztelenség

Érezte, hogy most minden az ő kedvéért történik. A reggeli kávé, a fény, az erotikus meztelenség, a kiborotvált combköze. Nem tudott betelni Valika kedvességével, szépségével, váratlanul teljes odaadásával. Ölelgette, csókolgatta, cirógatta asszonykáját, ahol csak érte.

szex - szerelem - csókolgatni

Aztán leült az ágy szélére és elkezdte csókolgatni, nyalogatni, szopogatni a gyönyörűen rózsaszín, izgatóan hatalmas kisajkakat. Valika térde megrogyott a villámként belehasított élménytől. Jobb lábát feltette az ágyra és széthúzta teljesen az ajkait, hogy Sanyi mindent lásson.

szex - szerelem - könnyei

A férfi nagy barna szemeivel felnézett az asszonyra, akinek potyogtak a könnyei.
- A gyönyörtől sírok édes Sanyikám! A gyönyörűségtől, ahogyan szeretsz...
Sanyi gyöngéden leültette maga mellé csodálatos asszonyát. Két hatalmas tenyerébe vette arcocskáját és ujjaival törölgette le könnyeit.

szex - szerelem - figyelmesség

Hátára fektette Valikát és az óvszer után nyúlt.
- Nem kell az most Sanyikám! Hagyd! Gyere és szeress! De nem kellene inkább pisilned  előtte szívem?
A férfit újabb meglepő figyelmesség bűvölte el.

szex - szerelem - másnap is

- De igen - csókolta meg gyöngéden szerelme kezecskéit - aztán kiment, hogy elintézze a dolgát.
Szerelem ide, szerelem oda, és még a mindent elsöprő vágyakozás is! A stratégiai pillanatokat alkalmazni kell, hogy egy pár jól össze tudjon szokni és másnap is kívánják egymást - ahogyan azt Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyász mondta, a vele készített interjúban.

szex - szerelem - egész hétvégén

Valika tökéletesen megértette ezt, amikor a terápián ezeket átbeszélgettük és melankolikusként a tervszerű tökéletességre törekedve utána szólt emberének:
"Türelmesen várok rád Sanyikám! Nem kell kapkodnunk. Egész hétvégén a tied akarok lenni. Fürödj meg és borotválkozz meg kérlek. Tudod, hogy úgy még jobban tetszel nekem."

szex - szerelem - kívánatos

Egy ilyen gyönyörű udvarlás utáni kérésre általában egy erőteljes kolerikus sem tud nemet mondani. Egy békés flegmatikus pedig boldogan tesz meg szinte bármit, amivel örömet szerezhet a párjának. Viszont neki gyakorta meg kell mondani, hogy mit és hogyan kell magán megtisztítania, hogy kívánatos legyen.

szex - szerelem - higiénia

Mint tudjuk a flegmatikusoknak, - akár férfi, akár nő - jobban oda kell figyelniük a higiéniára. Az érzékeny melankolikusnak viszont szinte felesleges ilyet mondani, ő egyébként is sokkal jobban odafigyel a higiéniára, mint a másik három személyiség típus. Ráadásul a melankolikus vérmérsékletű férfiak illetve nők könnyen meg is sértődhetnek egy ilyen beszólásra.

szex - szerelem - üdén

Békés flegmatikus Sanyink üdén, megfürödve, frissen borotválkozva, fogat mosva tért vissza a hálószobába. Az éjjeli szekrényen ott várta ismét a tökéletes melankolikus Valika figyelmessége, a fahéjjal ízesített banán.

szex - szerelem - fahéj

A fahéj különleges illata még vonzóbbá tette a férfira számára a rá váró nem mindennapi élményeket. Ráadásul Valika kitakarózva, teljesen meztelenül feküdt az ágy közepén. Térdeit felhúzva, combjait jobbra fordítva, karjait a feje mellett széttárva várta szerelmét.

szex - szerelem - erotikus

Hihetetlenül erotikus látványt nyújtott a kiborotvált hónalja is Sanyinak. A férfi az asszonya mellé feküdt és gyöngéden cirógatta, simogatta, csókolgatta gyönyörű nőjét. Aztán csókolóztak és szerelmeskedtek, csókolóztak és szerelmeskedtek órákon, aztán egész hétvégén át.

szex - szerelem - hüvelytorna

# A terápia harmadik lépése az volt, - mivel Valika egyik fontos motivációja, hogy gyereket is akart, - a hüvelytorna átbeszélése, aminek két előnye is van.
- Egyik, hogy a megtermékenyüléshez szükséges spermák tovább maradjanak a hüvelyben, persze erre vannak más módszerek is. 

szex - szerelem - ingerekkel

Például egy jóga vagy torna gyakorlat a gyertya tartás. Azonban az így erekcióban tartott hímvessző sokkal intimebb utójáték.
- Másik viszont, hogy az edzett hüvely izmokkal, rendkívül izgalmas ingerekkel lehet körül venni a bent lévő hímvesszőt.

szex - szerelem - kismama

Valika csakhamar várandós kismama lett. Akkor már együtt kerestek fel azzal a kérdéssel, hogy:
- Hogyan lehet a terhesség ideje alatt is mindennap szerelmeskedni?

Riporter: Óhhh az igen! Másfél év szerelmeskedés nélkül. Van mit behozniuk! A Szex, szerelem blogban továbbra is a nőről, a női nemi szervekről fogunk beszélgetni...