2014. március 20., csütörtök

Szex - Szerelem 03.20

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban egy igen érdekes témával szakítjuk meg a női nemi szervek bemutatását. Sürgető kérdések jöttek! Hogyan tudja befolyásolni a pár, hogy fiú vagy leány gyermekük szülessen?

szex - szerelem - Valika

Nos, igen. Ezt Valika és Sándor is latolgatták a szerelmi életük megváltozása után. 
Olyan bensőséges és harmonikus szexuális életük lett, hogy úgy gondolták gyakorlatilag bármikor, bárhol, bárhogyan tudnak egymással szerelmeskedni. 

szex - szerelem - születendő gyermek

Ha az így kialakult párkapcsolati képességüket ki tudják használni annak érdekében, hogy még a születendő gyermekük nemére is hatással tudnak lenni, akkor állnak elébe a feladatnak. Jó magam két lány és egy fiú apjaként, manapság már nem látom akkora fontosságát annak, hogy az első gyermek milyen nemű legyen. 

szex - szerelem - rendszeresen szeretni

Azt szoktam mondani inkább, hogy:
- Mindegy, csak egészséges legyen.
Ettől függetlenül ha már egy pár tényleg megtanulta szépen és rendszeresen szeretni szexuálisan is egymást, és úgy érzik ezzel a képességükkel hatással tudnak lenni születendő gyermekükre, akkor a következőt szoktam feltétlenül javasolni. 

szex - szerelem - vesztes gyerekek

Az időre koncentráljanak inkább, az időzítésre. Arra, hogy mikor szülessen meg a gyermekük. Például nem mindegy mennyi idős gyerekekkel kezd el óvodába, majd iskolába járni a gyermekük. Az úgy nevezett év vesztes gyerekek között a fiatalabbak hátrányba kerülhetnek. 

szex - szerelem - kisebbrendűség

Az iskolába került 6-7 éves gyerekek még olyan kicsik is lehetnek egymáshoz képest, hogy a több hónapos korkülönbség jelentős fejlődésbeli különbséget is jelenthet. 
Egyik páciensem arról számolt be szexuális kisebbrendűségének kapcsán, hogy nála már gyerekkorában elindult az a folyamat. 

szex - szerelem - határon született

A fejlettebb, érettebb gyerekekkel nem csak a tanítónénik, de a lányok is többet szerettek foglalkozni, mint vele. Szülei anyagi helyzete miatt minél hamarabb óvodába, így aztán iskolába kényszerült járni. Pont azon a határon született, amikor már éppen elkezdhette az iskolát, de így, ő lett a legfiatalabb az osztályban.

szex - szerelem - gyermekvállalás

Emiatt a kiszolgáltatottság miatt a gyermekvállalás első számú szempontját az időzítésnek és nem a gyerek nemének javasolnám.
Persze vannak kivételek. Például ott, ahol "katasztrofálisan" elbillent, kizárólag az egyik nem felé egy családban az összes utód, ott ez a kérdés már sokkal fontosabb lehet.

szex - szerelem - gyermek neme

Miután erre felhívtam Valika és Sándor figyelmét számukra az időzítésen kívül a születendő gyermek neme azért volt különösen fontos, mert az unokák között még egyetlen fiú sem született. 

szex - szerelem - fiú vagy lány

Annak, hogy fiú vagy lánygyermek szülessen Világszerte óriási kutatásai és lehetőségei vannak. Különböző kultúrák, az afrikai harcos törzsektől az eszkimókig, a keleti kultúrától a nyugatiig számos szakembert foglalkoztat a kérdés, amióta csak emberek születnek a Földön. 

szex - szerelem - lúgos vagy savas

Sőt léteznek olyan módszerek is, amelyek ha ugyan nem is mindig 100% pontosságú eredményességgel, de működnek. Az egyik ilyen módszer, - amelyet a mi kultúránkban többen is elfogadtak - az a szervezet lúgos vagy savas (kém) hatása a születendő gyermek nemére. 

szex - szerelem - amerikai módszer

Ezt olasz és francia professzorok kísérletei és eredményei bizonyítják Európában, de természetesen az amerikaiaknak is vannak erre kutatásaik és módszereik. 
Az amerikai módszer lényege, hogy mivel az Y kromoszóma jóval kisebb, emiatt az Y-nos ondósejtek méretüknél fogva gyorsabban képesek haladni a cél felé. 

szex - szerelem - kislányt szeretnének

Ebből következik ha egy pár, esetünkben Valika és Sándor fiú gyermeket szeretne, akkor a tüszőrepedés előtti órákban kell szerelmeskedniük. Azonban ha kislányt szeretnének, akkor egy két nappal korábban, azaz 36-48 órával a tüszőrepedés előtt. 

szex - szerelem - ondósejtek

Az ondósejtek a "jó melegben" napokig életképesek tudnak maradni és várakozni a befogadó kész petesejtre. Ebben a módszerben állítólag az időzítés és az életképesség a nagy találmány. A kicsik ugyan hamarabb odaérnek, de kevesebb az életképességük ideje. 

szex - szerelem - gyermekáldás

A lassabban érkező nagyobb méretű X-esek előtt szabaddá válik az út, amikor a tüsző megreped. Elvileg ezzel a módszerrel a fiús gyermekáldás könnyebben kiszámítható, ugyanis a tüszőrepedés napja házilag is kontrollálható az ébredési testhőmérséklet mérésével. 

szex - szerelem - ébredési testhőmérséklet

Egy egészséges nőnél ovulációkor az ébredési testhőmérséklet 2-5 tized fokkal magasabb a korábbi napok ébredési hőmérsékletéhez képest. Azonban ez csak a petekilökődés utáni ébredéskor tapasztalható. Azután, hogy kialakult a sárga test. Előtte nem. 

szex - szerelem - rendszeresen

Emiatt ezt rendszeresen érdemes mérni és vezetni. Majdnem ugyan úgy, mint a menstruációt. 
- Csak ezt minden reggel,
- rögtön ébredés után, 
- az ágyból kikelés előtt 
- 5-6 percig.

szex - szerelem - áttekinthető

- Valamint e-mailen küldünk egy személyre szabott online és kinyomtatható táblázatot. A táblázat adatai grafikonos formában áttekinthetően értékelhetők.
A letölthető és kinyomtatható anyag részletesen tartalmazza az összes további információt is.

szex - szerelem - pasizás előtt

Az ébredési testhőmérséklet mérését és táblázatba történő feljegyzését 
- egy lánynak még pasizás előtt meg kell tanulnia (egy-két hónapig végigcsinálja), 
- egy nőnek negyedévente, félévente rendszeresen, ha még nincs partnere, illetve ha nem szed fogamzásgátlót.

szex - szerelem - gyermeket szeretne

- Ha egy nő már rendszeresen szerelmeskedik, neki folyamatosan mérnie és jegyeznie kell reggelente az ébredési hőmérsékletét.
- Ha egy asszonyka gyermeket szeretne, akkor nem csak mérnie és feljegyeznie kell a hőmérsékletét, hanem szakemberrel kielemezve meg kell határozniuk, hogy a gyermekáldást mikorra szeretnék illetve milyen nemű legyen a kis jövevény.

szex - szerelem - táblázat

Ehhez legalább 3, de ha lehet még több hónapos táblázat szükséges.
# Rendszeresen szerelmeskedő párok a peteérést, a menstruáció közeledését, egyéb egészségbeli változásokat szerelmeskedéskor megtapasztalhatják a másikon. 

szex - szerelem - fogamzás

Ha összevetik a hőmérős adatokkal, érzékelni fogják orális kényeztetéskor a hüvely illatából, ízéből, a váladék nyákosodásából az asszony fogamzóképességét is. Így ezt alkalmazhatják természetes (vegyszermentes) fogamzásgátlásra illetve családtervezésre.

szex - szerelem - kísérletezgetés

Túl sok lehetőségünk nincs a kísérletezgetésekre, ezért ismertetek egy másik módszert is. A két módszer együttes alkalmazása nagyobb valószínűséget adhat a kívánt eredmény elérésére.

Riporter: Jövő heti Szex, szerelem blogunkat innen folytatjuk...