2014. február 28., péntek

Szex - Szerelem 02.27 www

Riporter: Ezen a héten a Szex, szerelem blogunkban a négy személyiség típus közül, elsősorban a békés flegmatikus vérmérséklettel foglalkoztunk?

Igen! Összefoglalom röviden, mert a következő alkalommal már egy újabb témáról beszélgetünk. A békés flegmatikus stresszhelyzetekben is nyugodt tud maradni, higgadt, könnyed és nagyon rokonszenves...

A békés flegmatikusok a legcsodálatosabbak a világon


szex - szerelem - szeretők

Az ágyban nem lepedőakrobaták, de a legkészségesebb szeretők. Arra figyel, hogy neked a lehető legjobb élmény legyen vele lenned. Csodálatos szeretők, végtelenül odaadók és visszafogottan izgalmasak. Ha nő, ha férfi, ő nagyon állhatatos és kitartó szerető.

szex - szerelem - lány

Arról is szótejtettünk, hogy ha egy nő, egy lány ha csak egy kicsit is rendelkezik flegmatikus tulajdonságokkal nem marad férfi nélkül.

Azzal a különleges történettel szemléltettük amikor Lilla után Bencének Adélka csöppent bele az életébe. 
Mi a titka a másik nőnek ebben a történetben?
A vérmérséklete! 
Az, hogy a különböző habitusú emberek sokkal jobban ki tudnak jönni egymással mind a párkapcsolatukban, mind szexuálisan, de sok egyéb élethelyzeteben is, mint az azonos személyiség típusúak.

Lilla (22) erőteljes kolerikus, kevés melankolikus borúlátó tulajdonsággal
Bence (24) erőteljes kolerikus, szangvinikus derűlátással 
Adélka (22) békés flegmatikus, szangvinikus naivsággal.

Bence problémája fiatal férfiként a korai magömlés. Nagyon sok fiatal embernek, és kielégületlen nőnek okoz ez gondot. Sőt még felnőtt korban sem egyszerű a magömlést időzíteni.
Arról is beszéltünk, hogy a korai magömlés természetes dolog. Az évmilliókon keresztül vadonélő embernek, "zsákmányállatként" - ugyan úgy, mint jelenleg az állatvilágban megfigyelhető,  - az utódnemzéshez szükséges aktust nagyon gyorsan "le kellett zavarnia".

A jelenlegi fiatalok viszontagságos kielégítő nemi életét nem csak az évmilliós múlt gátolja. 
Problémáik leggyakoribb tényezői: 
- a tudatlanság és gyakorlatlanság, valamint 
- az alkalmatlan hely, környezet, és
- a rendelkezésükre álló idő.

Bencének végre összejött a hely, az idő és a megfelelő lány is.
Van egy mondás: "Van hol, van mivel és van kivel..."

Annyi szexuális kiszolgáltatottság és kudarc után, amennyit korábban Bencénk tapasztal, most úgy döntött, hogy ahogyan azt egy könyveben olvasta, úgy fog szerelmeskedni Adélkával.
Miután ő maga szépen lassan és nyugodtan vetkőztette le a lányt, ő is levetkőzött. A békés flegmatikus nők nagyon türelmesek. A fiú végre olyan gyöngéd lehetett hozzá, ahogy azelőtt még soha senkihez. Ez nagyon tetszett Adélkának, mert még ő sem tapasztalt ilyet, és hihetetlenül felizgult tőle...
Már csak a lány alsója volt hátra.

szex - szerelem - női holmi

Finoman lehúzta a picinyke női holmit a lányról, aztán széttárta combjait és közé térdepelt. Nyugodtan kibontotta az óvszert és gyakorlott* mozdulattal felhúzta meredő hímtagjára.

szex - szerelem - olcsó gumit

*Gyakorlott mozdulattal - Bence a sok kínlódó kamaszfiúval ellentétben apjától még korábban kapott egy csomó olcsó gumit, hogy tanulja meg felhúzni otthon egyedül magának. Bár Bence szülei régen elváltak, de szerencsére nagyon jó kapcsolat van apa és fia között.

szex - szerelem - az öreg

Az "öreg" nagy kujon. Imádja a nőket, így Bence nem lett a sorsára hagyva, mint megannyi fiatal srác. Elmagyarázta, és egy pénisz méretű fűszertartón meg is mutatta a fiának, hogy hogyan kell két kézzel a gumi két oldalát megfogni.

szex - szerelem - gumit

Az asztalon álló fűszertartóra ráhúzta a gumit, majd NEM ENGEDTE el! Két hüvelykujját körmeivel befelé a "rúd"-hoz szorítva, tágította és húzta a gumit miközben mutató ujjainak begyeivel rásegített a lefelé hengergetésre.

szex - szerelem - felhúzási technika

Kizárólag ezzel a fajta felhúzási technikával lehet húzás közben ellenőrizni is az óvszer minőségét, rugalmasságát és hogy nincs-e megsérülve, kilyukadva. Mert ha igen, akkor ott, olyankor azonnal továbbszakad.

szex - szerelem - bölcs tanács

- Inkább a farkad sérüljön, ha nem ápoltad le rendesen a körmeidet, mint a gumi! - hangzott az atyai bölcs tanács.
- Amikor így már tövig felhúztad, és nem megy tovább, kihúzod a hüvelyk ujjaidat a gumi és farkad töve közül. KÖRÖM ÉRINTÉSE NÉLKÜL!

szex - szerelem - fontos rész

- És most jön egy fontos rész! Megfogod az álló dákód az egyik kezeddel, ha nem áll rendesen akkor meg pláne! A másikkal, pedig ami még nem pöndörödött le, a tövénél addig húzod, nyomogatod, simítgatod, amíg teljesen le nem pöndörödik az alsó gyűrűig! Ha nem így teszed, benne maradhat a csajban a cucc, aztán b*-hatod!


szex - szerelem - hülye helyzetbe

Fel fogjuk venni videóra, hogy ezt hogy kell csinálni, hogy ugyan úgy, mint Bence te se kerülj hülye helyzetbe.
Találtunk egy oktatófilmet a YouTube-on, ahol egy női kéz "húz" fel egy óvszert egy banánra.

szex - szerelem - legkritikusabb

Azonban a gumit rögtön az elején már felhúzni kell nem rá tenni! Pont a legkritikusabb résznél, az első pontnál látszik, hogy a banánnál sem sikerült a dolog lényegét okosan elindítani. 0:41-től 0:48-ig - tehát 7 másodpercig csak az elindítással ügyetlenkedik a női kéz...

szex - szerelem - videó


szex - szerelem - éles helyzetben
Éles helyzetben ez már kínlódásnak, esetleg pancserkodásnak tűnhet. Volt olyan srác, akit annyira felidegesített a kínlódás, hogy hagyta a fenébe az egészet. Ha egy férfi profin csattint fel magára egy gumit az a nőknek szinte minden esetben nagyon imponál.

szex - szerelem - gyakoroljuk be

Gyakoroljuk be és ne szégyelljük megmutatni tudományunkat. Tekintsük az aktus látványos részének. Nagyon izgató tud lenni a "felgumírozás", ha jól csinálod.

szex - szerelem - nők szeretik

Általában a kicsit kolerikusabb vérmérsékletű nők szeretik maguk feltenni az óvszert a férfi hímtagjára. Akár a kezével, akár a szájával teszi fel, akkor is a tövét neked magadnak kell rendesen leellenőrizned, hogy végig kipöndörödött az alsó gyűrűig.

szex - szerelem - szexuális minta

Ha már itt tartunk, mielőtt Adélka és Bence aktusával tovább szemléltetnénk az erőteljes kolerikus és a békés flegmatikus közötti szerelmeskedéssel a különböző vérmérsékletű személyek szexuális mintáit, viselkedéseit.

szex - szerelem - higiénia

Fontos, hogy szót ejtsünk a higiéniáról, azaz a tisztálkodásról, azon belül a szeretkezés előtt a nemi szervek megtisztításáról.
A négy személyiség típus közül a békés flegmatikusok higiéniája, ápoltsága a legelhanyagoltabb.

szex - szerelem - nemi szerveik

Nekik azt is külön meg kell tanulniuk, hogy hogyan...

Riporter: Szex, szerelem blogunkat egy Kornélt ért váratlan esemény miatt a jövő héten folytatjuk.