2014. február 12., szerda

Szex - Szerelem 02.12

Riporter: Ma ismét a habitusokról lesz szó a Szex, szerelem blogunkban...

szex - szerelem - játék

Összefoglalva: nincs a világon izgalmasabb és hasznosabb játék, mint emberekkel kapcsolatban lenni. Ennek a játéknak egyszerű alapismeretei vannak.

szex - szerelem - személyiség

Mindössze négy dologban kell jártasságot szerezned.
Négyféle alap személyiség típus van:

szex - szerelem - szangvinikus, kolerikus

1. A Szangvinikus - a népszerű. Életvidám, optimista, spontán.
2. A Kolerikus - az erőteljes, a vezető. Megbízható, magabiztos, kalandvágyó.

szex - szerelem - melankolikus

3. A Melankolikus - a magyar nyelvben ez a szó egyfajta búskomorságot jelent. Eredete több ezer éves, akkor mást jelentett. A melankolikus személyiségű ember elemző, elmélkedő - hűséges, kitartó, tökéletes.

szex - szerelem - flegmatikus

4. A Flegmatikus - szintén mást jelent ma. Hippokratész - a nyugodt, kiegyensúlyozott, békességes habitusú embereket nevezte így. A flegmatikusok türelmes, megelégedett, barátságos természetűek.

szex - szerelem - történelem

Nem létezik csak szangvinikus, csak kolerikus, csak melankolikus vagy csak flegmatikus személyiség jegyeket viselő ember. Sőt az embereket ezen tulajdonságaik keverékeként tiszteljük, kedveljük, szeretjük...

szex - szerelem - facebook

Egy fontos dolog még:
Akár kivel beszélsz, csevegsz, Facebookolsz, Skype-olsz, a világban, ezek a jellemvonások igazak rá is. 

szex - szerelem - jó tudni

Jó tudni! Ha kínaival, amerikaival, eszkimóval, vagy az egyenlítő körüli meztelen őslakossal csetelsz, nem az etnikai hovatartozása határozza meg a köztetek lévő kapcsolat minőségét. Sokkal inkább a vérmérsékletetek különbsége illetve azonossága.

Ma az elemző, elmélkedő melankolikus vérmérsékletről lesz szó...


szex - szerelem - melankolikus

A tökéletes melankolikus a világ legcsodálatosabb embere

Esztétikus, hűséges, tehetséges elemző, önfeláldozó! Született művészlélek.

Az ágyban nagyon érzéki és gyönyörű. Akár nő, akár férfi a melankolikusok általában az emberi szépségről kialakult véleményünket tükrözi. Esztétikus, szabályos, bájos vonások, szimmetria jellemzi őket.

szex - szerelem - hajviselet

Rendkívül gondosan választják meg a hajviseletüket, sminkjüket, kiegészítőiket, ruháikat, hogy a testi asszimmetriát láthatatlanná tegyék, palástolják. Mivel keveset mosolyognak illetve arcmimikájuk visszafogott, idősebb korukra is szinte fiatalosan megőrzik arcuk szépségét, simaságát.

szex - szerelem - melankolikus

Ehhez hozzájárul a gondos és következetes tisztálkodás, arc és testápolás. Csodálatos élmény szexuálisan egy melankolikust felizgatni. Mivel általában nem adja könnyen magát, minden aprócska rezdülése, jelzése, sóhajtása, sikolya mennyei gyönyört jelent a párjának.

szex - szerelem - élvezi

Behunyt szemekkel élvezi a gyönyört. Még akkor is élvezkedik, ha nem mutatja ki érzéseit. Ha viszont igazi orgazmusa van azt szinte sosem tudja leplezni. Arca kipirul, egyszer csak el kezd igazán létezni. Kivirul él. Csodálatos!

szex - szerelem - ápolt

Izgatóan ápolt és viszonylag kevés illatszert használ. Ha még is kiérződik az ápoltsága mögül a természetes illata, íze olyan szenvedélyesen lehet imádni őt, ahogy egy tökéletes aktust elképzelünk. Művészetet csinál a szerelmeskedésből.

szex - szerelem - szerelmeskedni

Gyertyák, fények, kelmék, ágy és ruhaneműk gondos megválogatása teszi érzékivé a párjával való egyesülést. Általában nagyon szeretnek szerelmeskedni. Csak apró változtatásokat iktat be aktusról, aktusra. De van amikor semmin nem akar változtatni.

szex - szerelem - megbízható

Nagyon megbízható. Ha egyszer el kezd szerelmeskedni, mindent úgy fog neked csinálni, ahogyan korábban élvezted. Mindent megjegyez, semmilyen reakciódat, érzékeny porcikádat nem felejti el, és még az időzítéshez is különleges képessége van.

szex - szerelem - ugyan

Ha rád hangolódik egyszer, tökéletesen rá bízhatod magad. Ha akarod mindig ugyan azt, ugyan akkor és ugyan oda kapod, mint ahogyan korábban lelkesedtél érte. Igényli, hogy megmutasd neki mit, hogyan és mikor szeretsz, de csak nagyon gyöngéden, mert hamar megsértődik, ha úgy érzi kioktatják. Gyöngédséggel és odaadással bármit el lehet nála érni.

szex - szerelem - ágy

Nála a szerelmeskedés általában a jól megszokott, gondosan megtervezett minőségű ágyban történik. Már a vásárlás előtt megtervezi, hogy milyen keménységű, milyen alkotórészekből, milyen anyagból és főként milyen célra legyen alkalmas az ágy.

szex - szerelem - tökéletes

Ha úgy dönt, hogy azon fogja élni a nemi életét, nyugodtan rábízhatod a döntést. Tökéletes, meghitt és praktikusan szexis lesz az ágy. Imádja az ágyat. Általában a melankolikus típusú nők és férfiak nem sokat lustálkodnak, de ha igen, ahhoz nekik tökéletes kényelemre van szükségük.

szex - szerelem - minden

Szerelmeskedés előtt is már mindenre gondolnak, mindent megszerveznek és odakészítenek az ágy mellé. A "spontán" szeretkezéseket is akkor szereti, ha azt előre tudja és rá tud készülni. Igyekszik nagyon csábító, ha férfi akkor hódító lenni már az előjáték előtt.

szex - szerelem - előjáték

Nála mindig van előjáték. A hosszú, gyöngéd előjáték kifejezetten felizgatja. Csókolózni általában teljesen másként szeretnek. Hosszabb kapcsolataikban szinte teljesen elmarad a csók. Nem tartják igazán gusztusosnak. Pedig csókolózás nélkül nem lehet elcsábítani őket. Ez ellentmondásnak tűnik, de nézzük a következőket.

szex - szerelem - csók

Igen komoly higiéniai felkészültség szükséges ahhoz, hogy egy melankolikussal hosszú, szenvedélyes csókolózást lehessen élvezni. Pedig szeretnek csókolózni. A szájuk érintése, apró rövid nyitott szájú csókok határozottan izgalmasak számukra.

szex - szerelem - ajka

Minél kevesebb nedvességet éreznek tőled, annál tovább tarthat a csókolózás. Vannak, akik szeretik ha nagyon nagyra nyitják ki ajkaikat és a szájuk sarkait a puha alsó és felső ajkaiddal csak megérinted. Ha ezt szárazon csinálod egyre jobban élvezi és egyre nagyobbra nyitja a száját.

szex - szerelem - tiszták

Annyira gondosan tiszták, hogy a természetes leheletük illata is rendkívül vonzó és izgató lehet. De szinte semmi esélyed, ha valami kellemetlen szagot éreznek meg rajtad. Persze ha már nagyon felizgulnak bizonyos dolgokat elviselnek, de sosem fogják elfelejteni.

szex - szerelem - nyelv

Akár férfi akár nő a nyelvedet úgy érintsd az ajkaihoz, a nyelvéhez, hogy a leheleteddel szárítsd le a tiedről a nedvességet. Nem teljesen, de ne legyen tolakodó nyálcsorgatós smárolás belőle, mert lehet az volt az utolsó csókod vele akár az életben.

szex - szerelem - művészi

Talán a melankolikusok szeretnek a legjobban csókolózni a négy személyiség típus közül mindezek ellenére. Azonban ezt is inkább művészi érzékenységű partnerrel.

szex - szerelem - szangvinikus

- A játékos szangvinikus általában össze-vissza nyálaz. Szenvedélyesen ledugja a nedves nyelvét a torkodra, ha nem tanította meg neki előző melankolikus párja a művészi csókolózást.

szex - szerelem - kolerikus

- Az erőteljes kolerikus általában ugyan úgy csókol, mint a kezdő szangvinikus. Ráadásul azzal, hogy eredményre törekvő vérmérsékletük miatt túl sok időt nem szeretnek csókolózással tölteni. Jöjjön a lényeg!

szex - szerelem - flegmatikus

- A békés flegmatikus vár és alkalmazkodik. Ugyan úgy csókol vissza, ahogyan te kezdeményezel. Ha bedugod a nyelved a szájába ő is bedugja a szádba, ha egy lélegzetvételre visszahúztad a tiedet. Meg kell tanítani rá, hogy te hogyan szereted és készséggel fog veled csókolózni.


szex - szerelem - szex

Mivel most a melankolikus személyiség típusú nőkről és férfiakról van szó, a szeretkezésnél a csókolózásnak sokkal nagyobb jelentőséget kell tulajdonítsunk.
- Kolerikus vérmérsékletűeknél picit több szót fogunk ejteni a perverzebbnek tekinthető szerelmeskedésekről, szexről, pl a szado-mazo-ról.
- Flegmatikusoknál pedig, hogy hogyan rázzuk fel őket a túlon túl kényelmességükből.
- Szangvinikusok szexualitását pedig már átbeszélgettük.


szex - szerelem - melankolikus

Ha tehát melankolikus párod van, szentelj nagyon különleges figyelmet a csókolózásnak. Nála ott áll vagy bukik minden. A többi személyiség típusnál is fontos, de nem annyira, mint a melankolikusnál. Szangvinikusnak elegendő esetleg csak lágyan a haja tövébe beleharapni, belenyalni és elképzelhető, hogy máris elkezdődik benedvesedni a bugyija, fiúknál pedig a merevedés. Melankolikusnál nem kezdhetsz ezzel.

szex - szerelem - Péter

Melankolikusnak először az arcát kell ajkaiddal szárazon megérintened. Csak ez után érintheted meg a száját. Emlékszünk Editke és Péter esetére? Péter azt mondta akkor, hogy:

szex - szerelem - csók

- Ha a nő megengedi, hogy megcsókold mindent megenged!
Ez minden habitusra igaz, de a melankolikusnál akár férfi, akár nő amíg csók nincs, semmi sincs. Ha viszont visszacsókol mindene a tied.


szex - szerelem - orális szex

Ha egy melankolikus szeret veled csókolózni akár minden titkos vágyad is teljesülhet vele.
Nem igazán kedvelik az orális szexet.
Például egyik szangvinikus hölgypáciensem elment a fogorvosához.
Nóri (35) - népszerű szangvinikus és erőteljes kolerikus
Fogorvos (50) tökéletes melankolikus

szex - szerelem - fogdoki

Szangvinikusnak az egyik legnehezebb élethelyzet, amikor akadályoztatva van a beszédben. Azonban hősnőnk ettől függetlenül, amikor egy pici alkalma nyílt rá, rögtön elkezdett flörtölni a rendkívül jóképű melankolikus habitusú fogdokival.

szex - szerelem - orális

Hamar a szexre terelődött a szó. A cserfes kis szangvinikánk, - mivel imádja az orális aktust - egyből erről kérdezte a férfiasan dús ajkú orvost. Egy szangvinikus kérdéseinek, - sokat ígérő, huncutul rebegő pillával nyomatékot adva -, egyszerűen nem lehet ellenállni.

szex - szerelem - orális szex

Még egy visszafogott melankolikus is, pillanatokon belül kiadta magát neki.
- Én nem igazán vagyok odáig az orális szexért - mondta a doki.
- "Na ezt akkor bebuktad apukám" - gondoltam magamban. - Így osztotta meg velem gondolatait Nóri egy terápián, aztán így folytatta:

szex - szerelem - melankolikus

- De azt szereti, ha egy nő magát kényezteti? - kérdezte a dokit cinkosan rákacsintva.
- Persze, igen. Egy bizonyos pontig. Illetve "a" bizonyos pontig...
- És mi baja van a ny*lással?

szex - szerelem - pornó

- Semmi, csak nem szeretem. Még pornó filmeken is áttekerek azokon a jeleneteken.
Óriási nem? Még magázódva is rávette a melankolikus férfit, hogy a legintimebb dolgairól beszélgessen vele teljes közvetlenséggel.

szex - szerelem - doki

- Én el sem tudnám magam képzelni olyan férfival, aki engem nem ny*l ki rendesen. Na viszlát doki! Talán legközelebbre meggondolja magát... - azzal légiesen távozott a tizenegynéhány centis tűsarkú cipőjében.

szex - szerelem - orális szex

Nekem aztán arról számolt be, hogy piszokul sajnálja, hogy kimaradt ez a férfi az életéből, ugyanis a legközelebbi alkalommal is elzárkózott az orális szex témától.
- Hát így járt! Pedig én benne lettem volna... - mondta nevetve.


szex - szerelem - fog

Azt azonban egy melankolikus-kolerikus barátomtól tudom, Zsolttól (33), hogy a fogak kiváló állapota elengedhetetlen feltétele az érzéki csókolózásnak. Emlékszünk Dénes és Zsófi esetére. Dénesben is volt egy adag melankólia, de kolerizmusa legyőzte a Zsófi dohányzástól sárgult fogainak láttán keletkezett ellenérzéseit.

szex - szerelem - Zsolt

Zsolt nem így működik. Zsolt kolerizmusa mellett erősebben tökéletes melankolikus és elmondta nekem, hogy ő nagyon szeret csókolózni. Nála a "belépő" a kapcsolatba a csók és ahhoz a jó fogak. De még fontosabb a kellemes lehelet.

szex - szerelem - elegáns

Nagyon jóképű, 180 centi magas, rendkívül elegáns fiatalemberről van szó, aki rengeteget mesélt nekem a hódításairól. Tőle tudom, hogy a jó csókolózáshoz csak a fogak önmagukban nem elegendő.

szex - szerelem - Excel

Egy Excel-ben készített, kinyomtatott táblázatot és "dolgozatot" tett elém a
"Csókolózás szabályai és ismérvei" címmel.
Ezt az alkotást egy az egyben megosztom majd a Szex, szerelem blogunk olvasóival.

szex - szerelem - tervez

Igazi melankolikus személyiség munkája. Tervez, stratégiákat, taktikákat dolgoz ki, listákat ír a feladatokról és táblázatokban teszi áttekinthetővé. Egyszerűen csoda, ahogyan rendszerezni képes az ismereteit.

szex - szerelem - csók

Csak egy melankolikus képes rá és veszi a fáradtságot, hogy kiszerkesszen egy Excel-táblát a csókolózási élményeiről...
Összefoglalom, amit a nagy tapasztalatú Csókkirálytól tanultam:
"Csókolózásnál legfontosabb a kellemes lehelet.

szex - szerelem - lehelet

A lehelet szagát alapvetően három dolog határozza meg:
1. a fogak ápoltsága
2. a gyomor tartalma
3. a gyomor szagát elzáró rekeszizom egészséges működése..."
- Te Zsolt! Ezeket honnan vetted? Tanultál anatómiát? - kérdeztem meg tőle, mikor beleolvastam alkotásába.

szex - szerelem - edző

- Tanultam némi anatómiát persze, mert edzőként dolgozom. De rengeteg dolgot az emberek mondnak el magukról. Mint edző, gyakorta kiöntik nekem a lelküket a lányok, fiúk. Legtöbb gondjuk párkapcsolati illetve szexuális problémák...

szex - szerelem - párkapcsolatok

- Nahát - csodálkoztam rá, - akkor Te...
- Nézd! Szinte bármilyen sportról van szó, az edzők egyben életviteli tanácsadók, ha úgy tetszik terapeuták is. A szex és a párkapcsolatok pedig állandó életviteli problémákat jelenthetnek egy sportoló teljesítményében.

szex - szerelem - segítettem

Többek között ezért készítettem el a "Csókolózás szabályai és ismérvei" táblázatot és dolgozatot. Sok "fiatalnak" segítettem már vele. Azért hoztam el Neked, mert szeretném, ha belekerülne a könyvedbe!

szex - szerelem - lehelet

A legérdekesebb értekezés Zsolt táblázatában a fogpótlások által okozott megváltozott lehelet. Véleménye szerint jellegzetesen kellemetlen szagúvá válhat a nem megfelelő minőségű töméssel kezelt, illetve a pótolt fogak a szájban.
- Kérdeztél erről fogorvost?

szex - szerelem - melankolikus

- Hát hogyne! Többet is! Még sztomatológushoz is elmentem - nézett rám a melankolikusok tipikus sértődöttségével. "Hogy hogy gondolom én azt, hogy ő nem elég tökéletesen, körültekintően járta körül a dolgozata írásához a témát."
Ismerve ezt a tekintetet és a melankolikusok végtelen érzékenységét, sietve tettem hozzá.

szex - szerelem - edző

- Zsoltom Kedves! Én nagyon jól tudom, hogy mint minden edző Te is igen komolyan veszed az anatómiát. Ne sértődj meg kérlek! Csak a kedves olvasóink miatt teszek fel ilyen kérdéseket. Mint például mi az, hogy sztomatológus? (Egyébként én sem tudtam, hogy mi az...)

szex - szerelem - fogorvos

- A sztomatológus olyan orvos, általában fogorvos, aki egyben szájsebész is...
- Értem! Köszönöm! És ők mit mondtak a leheletről?
- Azt mindannyian tudták, hogy a lyukas, (szuvas) fogak rendkívül kellemetlenné teszik a leheletet.

szex - szerelem - emésztés

Még arra is felhívták a figyelmemet, hogy a rossz fogak (pl.: fájdalom) miatt elégtelen az ételek megrágása. Az emésztés már a szájban elkezdődik. És ha nincs jól megrágva az étel, a teljes emésztés a gyomor feladatává válik. Ez pedig borzasztó bűzös gázkibocsátásokhoz vezet mind alul, mind felül.

szex - szerelem - sportolók

Sportolók esetében is jelentősen befolyásolja a teljesítményüket a jó emésztés. Olykor külön meg kell tanítanom a fiatalokat enni és nem zabálni...
- És mit szóltak a fogpótlásokhoz? Te úgy nevezted "új" fogak, a leheletünket befolyásoló körülményekről?

szex - szerelem - csók

- Volt, akinek erre is volt valami rálátása, de mivel nem a sport és a csókolózás a "szakterületük" nagyon eltérően beszéltek róla. Leírtam néhány mellbevágó tapasztalatomat.
Idézem:

szex - szerelem - fog

"A fogpótlás, fogbeültetés, protézis mára már igen széles skálán mozog mind minőségben, mind árban. Szinte a meglévő fogak színéhez tudják igazítani az "új" fogak színét. Azonban az idő, a táplálkozás, életmód (pl. dohányzás) miatt ez a különbség hamarosan kiderül.

szex - szerelem - szájszag

A legtöbbet a fogaikról, állagukról, színükről, érzékenységükről és szagukról a viselőik, illetve szerelmük tud. Főként a szagukról. Csókolózáskor derült ki sok esetben számomra, hogy a természetellenes szájszag a műfogak miatt alakul ki.

szex - szerelem - foga

Feltűnő ezeknél az embereknél a rendszeres rágógumizás illetve mentolos készítmények fogyasztása...
Végeredményként minden sportolónak illetve mindenkinek azt javaslom, bármennyire is csábítónak tűnik az "új" fogak egyre költségesebb "beültetése", ragaszkodjanak a saját, természetes fogaikhoz. Még akkor is ha már besárgultak!

szex - szerelem - csókkirály

Első körben azt mondom, hogy sokkal finomabb egy besárgult fogú nővel csókolózni, mint az újonnan villogó fogú szépséggel. Azonban van egy sokak által nem ismert, de nagyon hatékony megoldás. Ezt én mondom a "Csókkirály"! Lásd alább! Olvasd tovább!

szex - szerelem - összeesküvés

A reklámokkal ellentétben a legnagyobb összeesküvés az emberek egészséges fogai ellen a fogkrém.
- "Minden fogorvos ezt ajánlja", - halljuk a milliós költségvetésű reklámfilmeken!
Nyilván való az összeesküvés!

szex - szerelem - fogkrémek

Azért, hogy legyen a fogorvosoknak jó sok munkája! A fogrémek ugyanis olyan kvarc kristályokat tartalmaznak, amelyek ugyan fehérítik a fogakat és néhány percig üde leheletet biztosítanak, azonban hosszútávon roncsolják a fogak felszínét borító védő zománcot. És akkor az eredeti fogainknak annyi. A bűzös lehelet garantált!

szex - szerelem - csókolózás

# ÍME AZ EGYIK MEGOLDÁS: Egy igazán hasznos tanács csókolózás, szerelmeskedés előtt azoknak, akiknek akár a gyomrukkal, akár a fogaikkal problémáik vannak. De azoknak is, akik igazán üde és kívánatos lehelettel szeretnének kedveskedni szerelmüknek. 

szex - szerelem - sport

Korábban élsportoló voltam, most edző. Az az érdekem, hogy komoly sporteredményeket érjenek el, azok akikkel foglalkozom. Saját sportpályafutásomból tudom, hogy a harmonikus pár- illetve szexuális kapcsolat elengedhetetlen feltétele a kiemelkedő sportteljesítménynek. 

szex - szerelem - stopper

Ha a reggel egy jó szerelmeskedéssel kezdődik a stopper mindig jobb időket mutat, és ez így van a mai napig is. A szenvedélyesebb, érzelmesebb, "szerelmesebb" típusú sportolók általában sokkal jobb teljesítményt érnek el...

szex - szerelem - Az légy aki vagy

Ahogyan Charlie énekli - "Az légy, aki vagy" című dalában:
Hova mész, hova futsz, mondd, hogy jó reggelt! 
Ölelj át, a világ épphogy életre kelt!
Az aki szép, az reggel is szép, 
amikor ébred még ha össze is gyűrte az ágy...

szex - szerelem - Charlie


szex - szerelem - reggeli szerelmeskedés

# A hasznos tanács tehát:
Az ágy "összegyűr" bennünket, így a reggeli szerelmeskedések előtt például elengedhetetlen a gyomor, a nyelv, a száj és a fogápolás.
Sokaknak újdonság, de bizony a nyelvünket is le kell ápolnunk. 

szex - szerelem - nyelv

Élsportolók szinte mindegyike ismeri, a nyelvkaparóval a nyelvről eltávolítandó lepedék hasznosságát. Az orvosok is mindig megnézik a nyelvünket, a rajta lévő lepedéket. Keress rá a "nyelvkaparó" szóra a neten és vásárolj mihamarabb magadnak. Nyelves csók előtt ez a higiénia elengedhetetlen. 

szex - szerelem - nyelvkaparó

Ha nincs nyelvkaparónk kanállal is próbálkozhatunk. Azonban sajnos a kanál él része tompább, mint a szabványos nyelvkaparóké. Nekem volt olyan eset, amikor egy műanyag szappantartó élével kellett tisztára kaparnom a nyelvemet, mert nem volt más. Meg kell mondjam, picit szappan ízű volt. Viszont a meglepően éles, de íves műanyag doboz széle tökéletes lekaparta a nyelvemet.

szex - szerelem - üres gyomorral

Lepedékes nyelvvel, üres gyomorral semmiképp sem szabad szerelmeskedni, de telivel sem igazán ajánlom. Ugyan úgy, mint a sportnál. A jó szex hasonlóan igénybe veszi a tested izmait, mint bármely sport. 

szex - szerelem - banán

A legnagyobb tenisz rangadókon nem tudják eltitkolni a kamerák elől a sportolók, hogy általában banánt vagy nagy tápértékű gyümölcsök és olajos magvak keverékéből elállított (müzli) szeletet esznek.

szex - szerelem - szeretkezés előtt

Szeretkezés előtt is a legjobb a gyümölcs vagy a sózatlan olajos magvak (pl.: földimogyoró, dió, stb).
- Gyümölcsök közül elsősorban a banán. Azért mert a banán megtapad a fogak közötti résekben és a gyomrodat is üdévé teszi.

szex - szerelem - lyuk

- Olajos magvak közül a NEM sózott mogyoró, dió! Ilyenkor a látszó (metsző) fogakról a maradványokat törölközővel le kell törölni. A trükkje ennek a technikának az, hogy még a lyukas fogak lyukait is eltömíti egy ideig, és ha nem sós nem rontja tovább.
Istenien kívánatos illata lesz tőle a gyomrodnak és a szádnak is...


szex - szerelem - fogkrém

# Még egy hasznos tanács! Ugyan úgy, mint ahogyan az élsportolók zöme,
- használj nagyon minimális fogkrémet. Maximum egy pöttyöt. Meg fogod látni ugyan úgy felhabzik a szádban, mint a nagyobb mennyiség.

szex - szerelem - fogaid

- Az ínyedet súrold ne a fogaidat. Közvetlenül a fogaid felett. Nem baj ha vérzik, ha különösebben nem fáj. A vérbőség szükséges. Mindenki tudja, hogy a vér szállítja a tápanyagot a szervezetünkben, így a fogaknak is. A salakanyagokat pedig el. 

szex - szerelem - vér

Ami vér ilyenkor megjelenik a mosás hatására, a salakanyagokat szállította volna el.
- Jól öblítsd ki tiszta vízzel a szádat! (a fogkefét is) Ez a "vérveszteség" hasznos.
FIGYELEM! Az ínyvérzésről a reklámok néha teljesen mást állítanak. Ne dőlj be nekik!

szex - szerelem - fogkefe

- Gyakorta teljesen elhagyhatod a fogkrém használatát, viszont az így megspórolt pénzből
- cserélj sűrűbben fogkefét. Vagy ecetes vízben illetve kifőzéssel gyakran fertőtlenítsd!
A fogkefe nagyon nagy találmány, a fogkrém viszont merénylet az emberiség ellen. 

szex - szerelem - kedvenc

Szerencse, hogy a házi kedvenceinknek még nem találták fel! Bár már láttam korábban a neten olyan hülyét, aki megakarta mosni a kutyája fogát, mert büdös volt a pofája. Gondolod sikerült neki? Próbáld ki a saját kedvenceden! 

szex - szerelem - boldog életet

Egészséges fogakat, egész-séget, komoly sporteredményeket, izgalmas csókolózásokat és boldog életet kívánok..."

- Zsoltom! Ez tényleg nagyon körültekintően elkészített dolgozat! Föl fogjuk használni az igen hasznos tapasztalataidat a könyvünkben, blogunkban és a terápiáinkon. Köszönöm!

szex - szerelem - csók

Szóval csak ennyire fontos egy melankolikusnak a szexben a szerelemben a csók. Azonban, ahogyan korábban írtam még a gyönyörű szangvinikus nőnek is kijelentette a melankolikus fogorvosa, hogy nem szereti az orális szexet. Azzal együtt el is veszítette a nő szexuális érdeklődését iránta.

szex - szerelem - orális szex

Hogyan lehet MÉGIS megszerettetni a melankolikus szerelmeddel az orális szexet?
Sok gyöngéd csókolózással és sok élményszámba menő odaadó orális kényeztetéssel. És még egy sikamlós téma: ha kell, akkor odaadó anális és orális együttes kényeztetéssel.
Valamint idővel és türelemmel.

szex - szerelem - szerető

Ha megtanulsz jó szerető lenni, akkor sok időt meg tudsz vele spórolni.
Ha jó szeretővé válsz és ha az imádott melankolikusod szeret veled csókolózni akár minden titkos vágyad is teljesülhet vele. Nőkre, férfiakra egyaránt igaz.

szex - szerelem - közösülés

Férfiként az első közösülés után hajlamosak vagyunk azt gondolni magunkról, hogy:
- Most már jöhet bármi! A világ legjobb szeretője vagyok. Végre megszabadultam a szüzességem kínjától...

szex - szerelem - jó szerető

Mint már korábban írtam ez alól én sem vagyok kivétel. Azonban jó szeretővé az ember csak válik. Bizton állíthatom, hogy senki sem születik jó szeretőnek. Mint ahogyan egyikünk sem született kiváló pilótának vagy mozdonyvezetőnek sem. Annak ellenére, hogy a gépek rengeteg műszeréhez képest nekünk csak egyet kell irányítanunk. A fiúknak a hímvesszőjüket, a lányoknak a hüvelyüket.

szex - szerelem - orális szex

De ez nem így van! A jó szeretőnek egy sokkal bonyolultabb műszert kell ismernie. A saját és főként a másik LELKÉT. Jó magam 40-en túl jutottam el odáig, hogy már képes voltam egy melankolikus nőt elcsábítani, majd az orális szexet elfogadtatni, később megszerettetni vele.

szex - szerelem - kikockulnom

Nem vagyok rá büszke, mert nálam sokkal fiatalabb srácok - általában angol nyelvű könyvekből - vették a fáradtságot és elolvasták, hogy hogyan kell ezt csinálni. Nekem meg magamnak kellett kikockulnom, számtalan kikosarazás, csalódás, hűtlenség és kudarc megtapasztalásával, hogy egyáltalán milyen légzéstechnikával kell fél szárazon tartani a számat üde lehelettel csókolózás közben, úgy, hogy azért én is élvezzem.

szex - szerelem - élet

Srác koromban volt olyan barátom, aki az első csókolózás előtt benyalt egy féldoboz kézkrémet az üde lehelet érdekében. Így nőttünk fel, hogy nem volt semmilyen normális irodalom, hogy a különböző vérmérsékletű emberek hogyan viselkednek. Egyáltalán hogyan élnek nemi életet.

szex - szerelem - szeretővé

A megdöbbentő pedig az, hogy ma sincs igazán olyan alkotás, amiből mindez legalább elolvasható lenne. Kezdeményezésünkkel igyekszünk egy folyamatot indítani. Ezzel akikkel sikerült beszélgetnünk és jóváhagyták a sztorijuk alkotássá szerkesztését, megtanulhatunk jó szeretővé válni. Elsajátíthatjuk a '#Rendszeresen szerelmeskedő párok" ismereteit...

Riporter: Szex, szerelem blogunkat holnap folytatjuk...