2014. február 3., hétfő

Szex - Szerelem 02.03

Riporter: Ma a habitusokról lesz szó a Szex, szerelem blogunkban...

szex - szerelem - habitusok

A világ legcsodálatosabb, legizgalmasabb és leghasznosabb játéka - emberekkel kapcsolatban lenni. Akkor meg különösen, ha elsajátítod ennek a bonyolult játéknak az igazán nem is annyira bonyolult alapismereteit.

szex - szerelem - személyiségtípusok

Mindössze négy dologban kell jártasságot szerezned.
Négyféle alap 
- személyiség típus (személyiségmintázat)
- alaptermészet
- habitus

szex - szerelem - jellemrajz

- jellemrajz
- vérmérséklet
- beállítottság (beállítódás)
- temperamentum
- egyéniség
és még sorolhatnám a különböző elnevezéseket - szóval négyféle típus van:

szex - szerelem - szangvinikus, kolerikus, flegmatikus, melankolikus

1. A Szangvinikus - akit ha egyszóval szeretnénk jellemezni, akkor ő nagyon népszerű.
2. A Kolerikus - a vezér típusú emberekre szokták mondani, de én az erőteljes jelzőt használtam eddig is az írásaimban.

szex - szerelem - melankolikus

3. A Melankolikus - a magyar nyelvben ez a szó egyfajta búskomorságot jelent. Azonban eredete több ezer éves görög kifejezés. Az ókorban teljesen más jellembeli erősséget neveztek így. Mára az elmélkedő az egyik legalkalmasabb kifejezés rá. Ők azok az egyéniségek, akik elmélkedéseikkel a tökéletességre törekszenek mindig, mindenben.

szex - szerelem - flegmatikus

4. A Flegmatikus - szintén más jelentéssel honosodott meg a hétköznapi nyelvünkben. Azonban Hippokratész - az orvostudomány atyja - több, mint 2300 évvel ezelőtt a nyugodt, kiegyensúlyozott, békés alaptermészetű embereket illette ezzel a kifejezéssel.

szex - szerelem - történelem

Ez a kis történelem lecke azért nagyon fontos, hogy lássuk mennyire régi az önmagunk és kapcsolataink vérmérsékletének megismerése.

szex - szerelem - párkapcsolatok

A párkapcsolatokban, a szerelemben, a szexualitásban elengedhetetlen, de nem túlzok, ha azt állítom, hogy létfontosságú megismernünk a temperamentumunk erősségeit és gyengeségeit. Korábbi írásaimban is használtam már ezeket a kifejezéseket.

szex - szerelem - levelek

Egyre több levelet kapok azzal, hogy "mik ezek" és hogy mikor írok már erről bővebben. 
Ma akkor elkezdjük. 
Az embereket a személyiségük alapján tehát

szex - szerelem - vérmérsékletek

- népszerű szangvinikus - életvidám, optimista, spontán
- erőteljes kolerikus - megbízható, magabiztos, kalandvágyó
- elmélkedő melankolikus - hűséges, kitartó, tökéletes
- békés flegmatikus - türelmes, megelégedett, barátságos
valamint ezek keverékeként tiszteljük, kedveljük, szeretjük...

szex - szerelem - facebook

Még egy fontos érv ezen jártasság megszerzése mellett:
Akár kivel Facebookolsz, Skype-olsz, beszélsz, csevegsz a világban, ezek a jellemvonások igazak rá is. 

szex - szerelem - jó tudni

Jó tudni! Ha kínaival, amerikaival, eszkimóval, vagy az egyenlítő körüli meztelen őslakossal csetelsz, nem az etnikai hovatartozása határozza meg a köztetek lévő kapcsolat minőségét. Sokkal inkább a vérmérsékletetek különbsége illetve azonossága.

szex - szerelem - például

Például, ha egy szangvinikussal közlöd, hogy nem tetszik az egyik fotója a fészen, akkor az röhög egy jót rajta meg rajtad, vagy lehet keres valaki mást, akinek jobban tetszik...
Ha viszont egy melankolikusnak mondod ugyan ezt, ő aztán vérig lesz sértődve.

szex - szerelem - sértődés

Ráadásul akár svéd, akár brazil, ez a sértődés egy életre szól nála. Ismerek olyan melankolikust, akinél a sértődés 7 nap durcit, azaz 7 nap kommunikáció-megvonást jelent, ha valami rosszat írtam neki a cseten. Egyszerűen a melankolikusok semmit nem felejtenek el. Ami pedig érzelmileg is hat rájuk, azt egy életen át tartják a fejükben.

szex - szerelem - ellentétek

Ha viszont például erőteljes kolerikus vagy és a párod békés flegmatikus az a kapcsolat maga a csoda. Annyit kell csak mondanod, hogy "most buliba megyünk" és ő boldogan tart veled, bármikor, bárhová, bárhogyan mentek.
De ha a tökéletes szexpartnert vagy szerelmet keresed, akkor elengedhetetlen, hogy felismerd a jelöltedben az alkalmasságot rá!

szex - szerelem - példák

A fentiek egyenlőre csak kiragadott példák!!!
Azonban bízom benne, hogy ezekkel már elegendő érvet hoztam fel a játék megismeréséhez!
Akkor, ahogyan a lelkes sebészek mondják: "vágjunk bele".

szex - szerelem - szangvinikus

A népszerű szangvinikus a világ legcsodálatosabb embere

Izgalmas, vibráló, tüzes! Született optimista.
Az ágyban is folyamatosan újít vagy újításra vágyik. Igazi virtuóz. 
Állandóan szerelmeskedne, szeretkezne, szexelne veled, mert egyszerűen odavan mindazért, amiben Te egy picit is benne vagy. Imádja a természetes illatodat.

szex - szerelem - szangvinikus szerelem

Mélyeket szippant mindenedből és hagyja, hogy egész testét megbizsergesse ez az élmény. Amikor nem vagy vele az izzadt ruháiddal teszi mindezt. Ha férfi a bugyidat a zsebébe rejtve a munkahelyére vagy a suliba is elviszi. Utálja, ha szappan, dezodor vagy parfüm szagú vagy.

szex - szerelem - természet

A természetet és a természetességet elképesztő rajongással szereti.
A szangvinikus személyiség az, aki a nemiségét ugyan olyan nagy odaadással és vágyakozással éli meg mint minden mást is az életében.

szex - szerelem - orális szex

Imádja az orális, az anális vagy bármilyen új és izgalmas szexet. Ha tehetné valamije állandóan benned lenne. Nem tudsz olyat mondani neki, amit meg ne tenne érted, neked, veled. Sőt még kreatívan hozzá is teszi a színes fantáziájából fakadó ötleteit.

szex - szerelem - szexi

Szexi ruhákat vesz magának és neked. Tele van különféle kütyükkel és vibrátorokkal. Olyan szinten szereti és fogadja el magát, - a saját testét és lelkét -, hogy teljesen mindegy neki hogy néz ki, a szemed láttára vetkőzik pucérra. Imád ruhátlanul vagy szexi cuccokban mászkálni előtted - és ezek mind mind a szangvinikus férfiakra is igaz.

szex - szerelem - spontán

Spontán, így bármikor, bárhol, bárhogy képes egy kis hancúrozásra. Az a minimum nála, hogy a buszon, villamoson, vagy bárhol, a fenekeden legyen a keze. Egyszerűen valamijével valamidhez folyamatosan hozzád kell érnie, annyira igényli a testi kontaktust.

szex - szerelem - szeretget

Gyönyörűen beszél hozzád. A szavaival is szeretget, simogat, becézget téged. Mindig másként nevez el, kimeríthetetlen repertoárral. Hol Szépségemnek, hol Mindenemnek, Aranyomnak, Gyönyörűségemnek, Csillagocskámnak, Életemnek, Angyalomnak és megannyi csacsogó kedves szép szavakkal szólít meg, ahogyan éppen kedve van hozzá.

szex - szerelem - imádni való

Imádni való.
Nagyon is kimutatja, hogy éppen mit érez. Amikor orgazmusa van sikít, liheg, visít. Ha férfi ordít és nagyon hálás az utójátékokban is. Nála mindig van utójáték, ami gyakran újra felpörgeti. És kezdődik az egész szerelmeskedés elölről-hátulról, mintha csak most látna téged először. 

szex - szerelem - hat Rád

A szangvinikus annyira magával ragadó, hogy akármilyen habitusod van, hat rád a fesztelen boldogsága. Egyszer csak el kezdesz olyan dolgokat megtenni a kedvéért, amiről korábban azt hitted képtelen lennél rá.

szex - szerelem - Siófok

Egy 19 éves siófoki (békés flegmatikus) pincér fiú a következőket írta.
"A balatoni nyár maga a szerelmesek és többek között ezért is a pénzkeresés Kánaánja. Vendéglátósként annak a felszolgálónak fizetnek a legtöbbet az étterem tulajdonosok, aki szinte észrevétlenül mozog, miközben minden mulatni vágyó vendéget maximálisan kiszolgál. 

szex - szerelem - szakma

Szerencsés alkat vagyok. Még tavasszal megcsináltam a személyiségtesztet és megnyugodtam, hogy tökéletesen alkalmas vagyok a feladatra. A habitusomnak legmegfelelőbb foglalkozást választottam. Egyszerűen élvezem, ahogyan az emberek a mulatságtól, a tánctól, az italoktól, ételektől és a szolgalatkészségemtől megváltoznak.

szex - szerelem - tapasztalat

Olyanokat látok és tapasztalok, ha más szakmám lenne, sosem kerülnék ilyen extrém helyzetekbe. Nálunk szigorúbb a titoktartás, mint a prostituáltaknál, akik egyébként az egyik legtöbb borravalót adó vendégeink. Szeretjük őket nagyon.

szex - szerelem - a prostituált

Történt is az egyikőjükkel, hogy egy ismert politikussal érkezett, aki záróráig nagyon betintázott. Mivel páréve már gyúrok, 192 centi és 110 kiló vagyok. A nő megkért, hogy segítsek a pasit a szállodájukba "felcűgölni". A manus alig lehetett 80 kiló, így aztán nem volt gond.

szex - szerelem - a lány

A lánynak nagyon megtetszettem, ahogy ott tornyosultam felette. Nagy pénzt adott a szolgálatomért. Aztán megkérdezte, hogy 
- Mi a programod ma estére erős fiú? 

szex - szerelem - kényeztetlek

- Lefeküdnék időben - mondtam -, mert holnap korán edzek, aztán megint meló.
- Mi lenne, ha velem maradnál? Szívesen elkényeztetnélek...
- Mire gondolsz?
- Lazíts nagy fiú! 

szex - szerelem - kényeztetés

Azzal elkezdett levetkőzni előttem. Magas volt és nagy mellű. Ez a két gyengém a pornó videókon is. A csajom elment Németországba dolgozni, úgy hogy már hatodik hete nem voltam nővel. Már szinte punci alakúra szőrösödött a tenyerem a sok magánzó aktustól. Sok esélyem így hát nem igen volt, mert ilyet élőben még sosem láttam.

szex - szerelem - fürdés

- Nem kéne lefürödnöm? - kérdeztem. A csajom mindig csak úgy hajlandó szexelni velem, ha fürdés után még jól bepampucolom magam.
- Nem Szépségem, imádom a férfias illatodat. Ugye tetszem neked?

szex - szerelem - pornó

Mi az hogy! A dákómat stírolta. Persze hogy látta mi újság odalent!
Nem sokkal lehetett idősebb nálam, de olyan gyönyörű volt, hogy ilyet még videón sem láttam. Csodálatos kék szemei, a gesztenye barna haja és a napbarnította gyönyörű testéből világítva ragyogtak rám.

szex - szerelem - orális szex

Leguggolt elém. Gyönyörű combja és mellei eggyé váltak a káprázattól előttem. Szinte magától pattant ki a hímtagom a nadrágomból, egyenesen a...

Riporter: Szex szerelem  blogunkat holnap folytatjuk a szangvinikus személyiség típussal...