2014. január 30., csütörtök

Szex - Szerelem 01.30

Riporter: Ma Szex, szerelem blogunkban....

szex - szerelem - csalódás

Néhány telefon és le volt szervezve a szoba. Felhívta az asszonyt, hogy hova jöjjön. Azonban mire a nő megérkezett Dénes már teljesen becsípett. A közlekedés miatt az asszony a pia bevitelhez képest későn érkezett meg. Így aztán a férfit már nem érdekelte az egész.

szex - szerelem - vadság

Azonban az asszony nagyon csábító volt. Érzékelte a betintázott Dini vadságát és "adta alá az ívet". A férfi kelletlenül erőszakos csókját, ajkait, nyelvét, savanykás pia szagát örömmel befogadta, és egyre bátrabb lett.
Sőt inkább vakmerőbb.

szex - szerelem - kanapé

Levetkőzött, majd végig feküdt pucéran a kanapén. Fejét hátraszegte, hosszú haját a földig lelógatva kinyitotta a száját és és úgy adta magát a részeg embernek. Az kikerekedett szemmel tolta le nadrágját és tette már félig meredő mindenét a nő mély, befogadó torkába.

szex - szerelem - orális szex

A forróságtól és a nő fergetegesen csiklandozó nyelvétől, valamint finom szívásától hamar megkeményedett. Az asszony megfogta a férfi combját és bekényszerítette a hímtagot a torkáig.

szex - szerelem - mély torok

A férfi makkja fennakadt a garaton, de részegségében nem törődött vele, tovább tolta. Az pedig szorítva bár, de befogadta. Átbuggyant a bíbor hímhegy a nő torkán. Pici öklendezés, de erotikus nyögésekkel tűrte. Erre Dénes megmarkolta a nő hatalmas melleit és párzó mozdulatokat kezdett.

szex - szerelem - aktus

A nő és az egész aktus egyre kívánatosabbá vált számára. Az asszony annyira elkötelezte magát ott és a végletekig, hogy már nem érezte a fájdalmat, csak is a férfinak akart mindent adni magából. A férfi a nő végtelen odaadásától teljesen eufórikus állapotba került, de az asszony bizalma még inkább felizgatta.

szex - szerelem - szado-mazo

Akármennyire is be volt csípve, és ez a szado-mazo helyzet, bármennyire is felizgatta, nagyon idegen volt tőle. Lelke tiltakozott attól, hogy valami kárt tegyen bárkiben, nem hogy egy ilyen elképesztően kitárulkozó asszonyban.

szex - szerelem - bizalom

A bizalom! A nő belévetett bizalmába, hitébe szeretett bele hirtelen. Nem jó érzés volt neki így az egész és gyorsan kijózanodott. Elkedvtelenedve megálljt parancsolt magának. Igazából nagyon gyöngéd, jólelkű emberként a szerelmeskedést szerette, és inkább az asszony nedves szemérmességét kívánta. Dini szerette a figyelmes, kielégítő orális szexet, és szívesen viszonozta is volna, de az asszony nem engedte.

szex - szerelem - érthetetlen

Érthetetlen! Akarta! Nagyon akarta, hogy ennek a csodálatos asszonynak jó legyen! A vágy azonban nem teljesült. Zsófi  még nem akart elélvezni, hiába hatolt bele tövig Dénes kedvessége. A nő élvezte nagyon a sokkal lassabb tempót, aminek apró sikolyokkal hangot is adott, de azt kérte a férfitól, hogy még egy kicsit had csinálja a szájával neki.

szex - szerelem - örömmel

A férfi persze ezt már örömmel, vette. Úgy érzete végre úgy szerelmeskednek, ahogy ő is szereti, és a hátára fordult. A nő most nagyon gyöngéden, de óriási élvezettel izgatta technikájával a férfit.

szex - szerelem - egyesülés

Amikor azonban a férfi úgy érzet, na most már kellően felizgult az egyesüléshez, ki akarta húzni a nő szájából már elcsöppenő makkját, de az ettől annyira beindult, hogy még lelkesebben csinálta. A férfi combjai között térdepelt.

szex - szerelem - mélytorok

Egészt testét megbillentve, feje egész súlyát belelökve, hatalmas lendülettel kényszerítette torkát és feszítette szét száját a hímtag teljes befogadására. A bíbor makk újra átbuggyant a torok szorításán. A férfi ettől azonnal elévezett.

szex - szerelem - bömbölt

Mint egy oroszlán, úgy bömbölt a számára eddig ismeretlen élménytől, de azért kontrollálta, hogy a nő jól van. Aki már nem is öklendezett. Mindent lenyelt. Szépen lelassulva, együtt mozgott a férfival, akinek még mindig jól esett a forró ajkak között lennie.

szex - szerelem - hímtag

Hímtagja hamar felére csökkent és, szerencsére - a férfi megkönnyebbülésére - már nem érte el a szenvedélyes torkot. Sokáig maradtak így. Dénes boldogan cirógatta a nő fejecskéjét, barna haját. Simogatta, becézgette a szép asszonyt és megbékélt a cigarettától besárgult fogsorával is.

szex - szerelem - hímtag

Kedves önzetlenséggel, simogatva vonta Zsófit maga mellé. Bár már az egész naptól, a piától és a nem mindennapi élménytől elfáradva nem sok kedve volt, de nem akarta így hagyni ezt a csodálatos asszonyt.

szex - szerelem - mell

Elkezdte cirógatni, csókolgatni a nő mellét, és igyekezett volna a combja közé csúszni, de azt nem engedte. Lovagló pózzal a férfit a hátára kényszerítette. Érezte, hogy a férfinak már így nem lesz ereje. Ezért a hátonfekvő Dini tenyerére feküdt rá nedves szemérmességével.

szex - szerelem - kar

Az izmos kart végig simogatva kezét a férfi kézfeje alá csúsztatta, folyamatosan figyelve, hogy van-e kedve egyáltalán hozzá. Volt! Sőt ujjait behajlítva a hüvelybe dugta és az így nedvessé vált klitoriszt gyöngéden simogatta. Zsófi kéjesen mozgott az így felajánlott tenyéren. Arcát a férfias vállhoz nyomta és csak hamar hatalmasat élvezett.

szex - szerelem - távkapcsolat

Kapcsolatuk ez után több évig tartott. Nagyon szerették egymást. Azonban egy távkapcsolatban még inkább előjön a féltékenység. És ha egy kolerikus nő féltékeny, akkor az nagyon erőteljesen és szenvedélyesen féltékeny.

szex - szerelem - féltékenység

Dénest már annyira frusztrálták, az asszony állandósult féltékenységi kommunikációi, jelenetei és megnyilvánulásai, hogy többször is megpróbált szakítani a nővel, de az mindig visszacsábította. Amit egy korábbi fejezetben írtam: ha egy férfi elköteleződik egy nő iránt, akkor az örök. Kizárólag az asszony tud csak, nagy sérelmek árán szakítani...

szex - szerelem - kolléga

Ezzel a problémájukkal keresték fel egyik kollégámat, aki megosztotta velem ezt a esetet. Dénessel én kezdtem foglalkozni, és mindketten hozzájárultak, hogy írjak róluk. Írtam, hogy ezzel is tanuljunk példájukból.

szex - szerelem - orális szex

Mint kiderült, a nő korábbi kapcsolataiban semmilyen formában nem volt hajlandó az orális szexre. De már annyiszor megcsalták, hogy úgy döntött, nem hagyja többé. Azt sem engedte, hogy neki csinálják, de ő is elzárkózott tőle, addig a bizonyos napig. Nem bánta meg.

szex - szerelem - kielégülés

Azonban a férfinak ennek ellenére még is kellett rajta kívül más nő. Nem értette, hogy miért. Bármikor, bárhol, bármit megtett a férfiért. Ha álmából ébresztette fel Dénes, ő akkor is olyan lelkesen gondoskodott a férfi kielégüléséről, ha neki csak annyihoz volt kedve, azt is nagy lelkesedéssel nyelte le.

szex - szerelem - éjjel-nappal

Éjjel, nappal, pincében, padláson, kocsiban, bárhol, bármikor, bármilyen kérését teljesítette a férfinak. Még a parti vagy a swinger szexet is bevállalta volna, ha a férfi akarta volna tőle, annyira szerette őt...
Azonban Dénes ezt már kórosnak találta. Kihasználta, hogy az asszony bármire hajlandó érte és együtt felkeresték az egyik legjobb terapeutát.

szex - szerelem - mazochista

Kollégám azonnal felismerte, hogy itt már nem csupán a párkapcsolat megmentése a cél.
Felszínre került ugyanis a nő mazochista "odaadása", ami őt annyira nem, de Dénest és mint később kiderült az asszony már felnőtt gyerekeit is zavarta. Ennek a kialakulást kezdték el aztán ketten - a terapeuta és az asszony - felszínre hozni.

szex - szerelem - gyermekkor

Visszamentek egészen a gyermekkorba. Kiderült, hogy a nő édesanyja nem szerette az urát. Sőt kifejezetten gyűlölte. Így aztán, amikor terhes lett el akarta vetetni, de már későn volt. A kislány megszületett, aki mindenben a gyűlölt férjére emlékeztette a fiatal anyát.

szex - szerelem - nagyszülők

Odaadta falura a nagyszülőknek a csecsemőt, ők nevelték halálukig. Az 5 éves kislány, elveszítve imádott nagyszüleit, teljesen elbizonytalanodva a világban került vissza, ritkán látott zsarnok anyjához a városba.

szex - szerelem - apa

Apja nem sokáig bírt abban a gyűlölködésben élni, így a városból is elköltözött. Alkoholista lett, aztán valahol meghalt. Nem tudja, hol van eltemetve. A fiatal lánynak már 16 évesen az akkori, pár évvel idősebb szerelme "szállította" a fogamzásgátlót és éjjel nappal szeretkeztek egymással.

szex - szerelem - megcsalta

Az első szerelmi csalódás akkor érte, amikor a fiú "megcsalta" őt, a legjobb barátnőjével. Miután a barátnő minden tekintetben sokkal gyengébbnek bizonyult Zsófinál, így egyetlen alkalom volt az egész és az fiú is megbánta.

szex - szerelem - personka

A féltékeny kis personka természetesen azonnal beszámolt a barátnőjének, hogy micsoda egy hűtlen fiúja van, és hogy ezek után hogy járhat még vele. Szaftosan kiszínezte, hogy milyen "sokszor" és milyen kedves volt hozzá. Arról persze nem tett említést, hogy majd egy évébe telt, mire sikerült az ágyába csábítani a fiút.

szex - szerelem - jóindulat

A lány akkor, sajnos a barátnő túlzó tényfeltáró kiselőadásának és "jóindulatának" is köszönhetően onnantól kezdve többé nem találkozott a fiúval. Még csak annyira sem méltatta, hogy az ő verzióját meghallgassa. A fiú nagyon nehezen élte túl a szakítást.

szex - szerelem - facebook

Sok-sok évvel később a Facebook segítségével találkoztak újra. Akkor aztán elmondhatta Zsófinak végre, hogy ténylegesen mi történt. Sok idő telt el, és ő azóta már boldog házasságban él.

szex - szerelem - család

Több csodálatos gyermeke is van, de még mindig olyan szerelmes a nőbe, mint akkor. Ugyan azt a gurgulászóan kellemes, liftezős érzést érzi a lelkében, ha a nőt látja, mint 20 évesen. És hogy most is szívesen szerelmeskedne ugyan azzal a szenvedéllyel az asszonnyá "cseperedett" nővel. Zsófi azonban akkor még férjnél volt és abszolút elzárkózott attól, hogy a férfival újra szerelmeskedjen.

szex - szerelem - gyökerek

Miután a kialakult mazochista hajlam gyökereit kikutatták, fény derült arra, hogy tudat alatt Zsófi belehajszolja a partnereit a félrelépésekbe.
A terapeuta a személyiség és egyéb tesztek valamint a személyes beszélgetések alapján a következő alap (nem teljes) jellemrajzot készítette el.

szex - szerelem - kolerikus

Zsófi erőteljes kolerikusként az azonnali eredményekért lelkesedik. A testi élvezeteket hajszolja. Étel, szex, dohányzás. Bár intellektusánál fogva bizonyos dolgokban mértéktartó mintákat követ. Például nem fogyaszt szeszes italt, drogot és egy éve vegetáriánus, de még mindig túlsúlyos, és egyéb énképbeli problémákkal küzd.

szex - szerelem - énkép

Énképe, önbizalma a gyermekkori szeretetlenségből fakadóan rendkívül alacsony. Viszont ezt vérmérsékletéből és intellektusából fakadó arroganciával leplezi. Azokat a megoldásokat fogadja el, amelyek azonnali és akár szélsőségesen szenvedélyes, akár manipulált viselkedéssel, rögtön érzékelhetően változtat a kialakult helyzeten.

szex - szerelem - behódolás

Ebből következik a kolerizmusával ellentétes behódolás. Reakciója mazochizmus. Mazochizmusa eljutott odáig, hogy a szexuális kitettség, megalázás hozza izgalmi állapotba. Akár még orgazmushoz is juttatja. Képes saját magát is manipulálni és ha akar azonnal átlát minden más manipulatív kommunikáción is.

szex - szerelem - féltékenység

Túlságosan magas érzelmi szinten keríti hatalmába a féltékenység félelmének érzése. Függővé válik a szerelem féltés érzésétől, amely félelem az egyik legerősebb módon hozza létre szomatikusan az endorfin termelést nála. Beleszeret ebbe az érzésbe, és jól esően sajnálja magát.

szex - szerelem - parti szex

Azért ment volna bele a parti szexbe is, hogy végre lássa, hogyan "csalja" meg az imádott embere, a saját szeme láttára. Végre ok és lehetőség legyen a végleges és mindent elsöprő féltékenységi jelenetre.

szex - szerelem - kommunikáció

Ami után végre megszakadhat mindennemű kommunikáció, mint ahogyan az első szerelmével, majd később mindkét férjével. A kommunikációk megszakadása olyan szenvedést vált ki belőle, amely szenvedésbe az irreális félelem miatt sajnos nagyon sok "megcsalt" nő menekül..."

szex - szerelem - endorfin

Riporter: Azért ez megdöbbentő! Az endorfin közismertebb nevén boldogság hormon a boldogtalanságtól termelődik?

No nem ez még viccnek sem jó. A boldogtalanság nem termel endorfint. A boldogtalanság állapota egy deprimált állapot, amiből a lehető leghamarabb ki kell jönnünk, különben akár bele is pusztulhatunk.

szex - szerelem - figyelem

FIGYELEM!
A félelem azonban termel endorfint, megmentve emberek millióit, hogy hülyeséget csináljanak magukkal... A horror filmeket azért szeretik sajnos oly sokan, de ez külön témánk lesz.
Amit a kolléga leírt viszont, hogy szinte beleborzongok én is a tű pontos jellemzésébe.

szex - szerelem - szadista

A mazochizmus: félelem a szadistától, ha "megtalálja a zsák a foltját", ami a fenti esetben nem valósult meg. Mert a kifejezetten érzelmes Dénes még részegen sem volt hajlandó sokáig tűrni Zsófi abbéli zsarnokoskodó és mazochista szenvedéseit, amelyek a nő gyerekkori traumáiból származtak.

szex - szerelem - új utak

Én Dénest "kaptam" páciensnek aztán. A kolléga Zsóft. Maguktól kerestek új utakat a fejlődésükhöz. De mint ahogyan eddig is, nem feltétlenül a "hétköznapi" esetekről írunk tanulságként a blog olvasóinak...