2014. január 2., csütörtök

Szex - Szerelem 01.02

Riporter: a Szex, szerelem blog célja az éppen aktuális kérdések megválaszolása. Tudjuk, hogy adósak vagyunk Editke és Péter történetével. Hiszen amikor Péter 33 éves volt, már említettük Krisztinával és hogy utána újratalálkozott szíve igazi és Egyetlen Asszonyával Editkével...

szex - szerelem - Krisztina és Péter

Krisztina történetével a női önkielégítés fontosságára igyekeztünk felhívni a figyelmet.
Péter férfi önérzetét nagyon bántotta, hogy nem tudta kielégíteni Krisztinát. Sértett férfiként a következő véleményének adott hangot:

szex - szerelem - női önkielégítés

"Szerintem azt a nőt, aki nem tudja magát kielégíteni, őt szerintem más sem. Én tényleg nagyon türelmes vagyok és mindent megtettem volna azért, hogy egy jó párkapcsolat alakuljon köztünk. Viszont minél többször vallottam kudarcot az ágyban, annál többször éreztem, hogy a hétköznapi dolgokkal is elégedetlen volt velem Krisztina:

szex - szerelem - elégedetlenség

Nem jól parkoltam be az autóval, túl hosszan tartottam lenyomva a wc gombját, stb. De a legrosszabbul az esett, amikor az étteremben átnyúlt a tányérom felett és visszafordította hegyével felfelé a villát. Én automatikusan mindig lefordítom, mert gyerekkoromban csúnyán megsérültem egyszer, de ő ezt megkérdezhette volna..."

szex - szerelem - problémák

Erre szoktam azt mondani, hogy ha egy párkapcsolatban szexuális problémák vannak, akkor a legkisebb apróságok is hatalmasakká nőhetnek.

szex - szerelem - habitus

Azonban megszállottan keresem mindig a megoldást két ember között. A jó párkapcsolathoz, a jó szexhez ellentétes habitusú személyiségek kellenek! Ezt még sokszor elmondom! Most is felhívom a figyelmet arra, hogy a szerelmesek ismerjék meg és szeressék egymás különbözőségét, különböző habitusát.

szex - szerelem - MEGOLDÁS

Közben már lehet tenni arról, hogy megtanulják egymást szexuálisan is. Nem feltétlenül igaz, amit Péter állított, hogy "amelyik nő magát sem tudja kielégíteni akkor őt mást sem..." Erről külön is fogunk még beszélni, de a legfontosabb, hogy MINDIG VAN MEGOLDÁS!

szex - szerelem - női folyamatok

A teljesség igénye nélkül szedjük áttekinthető pontokba a női folyamatokat:
- Miután egy nő megtanulja önmagát szeretgetve kielégíteni, ezek után jöhet, hogy
- találjon egy férfit, akivel el tud élvezni, úgy hogy közben akár magát is szeretgesse. Vannak férfiak, - mint ahogyan Pétert - akiket ez külön is felizgat.
Ez után jöhet, hogy
- megtalálja vagy megtanítsa párját arra, hogy ő hogyan szereti. Akivel aztán eléri a teljes kielégülést, akár a többszörös orgazmust.

szex - szerelem - orgazmus

Az igazi orgazmus mind a nőnek, mind a férfinak elsősorban érzelem és csak másodsorban szex, de erről később nagyon részletesen fogunk beszélni…

szex - szerelem - női stratégiák

Fontossági sorrendben az első a jó párkapcsolatra alkalmas férfi megtalálása!
A jó párkapcsolat megtalálásához, - leginkább kialakításához - a nőnek is stratégiákat és taktikákat kell megtanulni alkalmaznia, hogy eredményesen tudjon csábítani.
A női szexis csábításnak viszont különlegesebb és sokrétűbb eszköztára van, mint a férfiakénak. El sem tudjuk képzelni mi mindenre képesek a nők egy férfiért...

szex - szerelem - újra és újra

Minden nő vágya azt a fajta elkötelezettséget megszerezni egy férfitól, amit Editke kapott...
Azonban a férfi-elköteleződés egy nagyon bonyolult és komoly folyamat része. És az elköteleződés még csak nem is jelenti azt, hogy létrejött egy jó párkapcsolat. Hiszen Péter és Editke is kisebb nagyobb megszakításokkal talál újra és újra és újra egymásra...

szex - szerelem - női taktika

Nézzük csak hogyan alakult Péter szexuális fejlődése!!!
A fiatal fiút 17 éves korában - egy női taktika célpontjaként - már érte hasonlóan izgalmas szexuális élmény, mint amit 24 évesen Editkével tapasztalt. Azonban akkor attól egyáltalán nem érezte a katartikus élményt. A végtelen odaadást és elköteleződést.

szex - szerelem - jóképű

Fiatal fiúként is már feltűnő jelenség volt. Amolyan "a társaság központja"! Jóképű, izmos, népszerű táncos gyerekként tetszett a lányoknak.
Kíváncsi lett rá, így megkörnyékezte az akkor 19 éves K. Kata is. Nem volt könnyű dolga Péterrel, de végül még is sikerült az ágyába csábítania...

szex - szerelem - szexbomba

Riporter: Szex szerelem blogunkat a jövő héten folytatjuk...