2014. január 15., szerda

Szex - Szerelem 01.15

Riporter: Szex, szerelem blogunkban ma mit hallunk?

szex - szerelem - levél a másik nőnek

Mai Szex, szerelem fejezetünkben egy nagyon különleges természetgyógyász nő, Marica levelét osztom meg. Ideadta nekem azt a levelet, amit annak az asszonynak küldött el, akibe nagyon szerelmes lett az ura. Annak az asszonynak írt, aki miatt az embere aztán el is költözött otthonról. 17 évi házasság 2 gyermek után...

Riporter: a mai Szex, szerelem blogunkban akkor hárman szerepelnek?

szex - szerelem - szereplők

Igen.
- Marica természetgyógyász - békés flegmatikus, nagyon pici szangvinikus és melankolikus személyiség jegyek keveredésével.
- Marica férje - népszerű szangvinikus és erőteljes kolerikus vérmérsékletű.
- Szőke szépasszony - a mai fejezetünk főszereplője - békés flegmatikus és tökéletes melankolikus személyiség típusú.

szex - szerelem - másik város

Marica férje abba a városba költözött el, ahol a Szőke szépasszony élt. Azonban nem költözött össze a három kiskorú gyermekét egyedül nevelő asszonnyal, pedig gyakran töltötték együtt az éjszakákat is.

szex - szerelem - szőke szépség

A nő magas, asszonyosan telt, szőke szépség. Munkájuk kapcsán ismerkedtek meg egymással és azonnal egymásba szerettek. Hatalmas, szenvedélyesen lángoló szerelem alakult ki közöttük. Imádták egymást minden pillanatban.

szex - szerelem - ahány szex annyi gyerek

Az asszonynak a volt férjén kívül semmilyen szexuális kapcsolata nem volt korábban. Azzal együtt, hogy a 15 éves házasságuk alatt majdhogynem annyiszor feküdtek össze a férjével egy ágyba, ahány gyermekük született.

szex - szerelem - szekta

Borzasztó házasság volt. A férj egy vallási szekta tagjaként, minden jövedelmét odavitte. 
És az asszony nem csak hogy tűrte mindezt, de engedelmes feleségként időnként még a hatalmas lakomáikra főzött is, a házában összegyűlt szektatagok számára.

szex - szerelem - betegség

Aztán az asszony egy komoly betegséggel több hétre kórházba került. A volt férj ezalatt minden ingóságot összeszedett, valamint mindent leszerelt a házukban. Kazánt, radiátorokat, csapokat, ajtókat, ablakokat. Még a gyerekek polcait és játékait is.

szex - szerelem - rablás

Teherautón egy szektatársához vitette és onnan potom árakon adta el. Kivette a bankból a közös pénzüket is és a szektának leadva odaköltözött. Majd ő kezdeményezte a válást is. Az asszony addigi élete pillanatok alatt romokban hevert.

szex - szerelem - nincstelen

Ahogy picit lábra tudott állni azonnal kijött a kórházból, még javában betegen. Háza a tél közepén ajtók, ablakok, fűtés nélkül, ruhái egy szálig eltüntetve. Gyermekei különböző családoknál.

szex - szerelem - felszabadulás

Rengetegen belepusztultunk volna egy ilyen helyzetbe.
Azonban ennek az asszonynak az élete onnantól kezdve, ahogyan az esküvőjükön tett elkötelezettségtől megszabadult, és már nem tartozott többé az őt eláruló emberhez, egy igazi sikertörténetté vált.

szex - szerelem - sikertörténet

Tavasszal, albérletben lakva, már majdnem teljesen felgyógyulva találkozott Marica férjével, aki azonnal megérezte az asszony hihetetlen erejét. Szerelem volt első látásra. Azonban a nagy távolság miatt több hét telt el mire újra találkoztak. Közben viszont cseten, telefonon, e-mailen naponta több órát "szerelmeskedtek".

szex - szerelem - szerelmeskedés

Aztán eljött a NAGYNAP. Az első érintkezős, ölelkezős, csókolózós, szerelmeskedős nap. A férfi már alig várta, hogy vízre tegyék a balatoni luxus yachtját, és odahívta meg az asszonyt, aki boldogan mondott igent. Marica férje szangvinikus romantikus férfijelenségként a hajó kabinjait jól felfűtötte és több tucat mécsest gyújtva várta a csodálatos asszonyt.

szex - szerelem - szépasszony

Megérkezett. Gyönyörű szőke, mosolygós fiatal asszony, tele kíváncsi vágyakkal. Magassarkú cipőjében elegánsan és nagyon szexisen lépkedett végig a mólón. Illata betöltötte a teret, ahogyan a hajóra lépett. Gyöngéd csókok üdvözlésként, és a szerelmük beteljesedését lágyan körülölelő csöndes Balaton.

szex - szerelem - yacht

A yacht nappalijának hatalmas üvege felé fordította lassan a nőt, és mögé állva ölelte át. Hátulról nyakába csókolva szívta be hófehér bársonyos bőrének ízét. A diszkréten használt parfüm mögül is kiérződött a nő édeskésen fanyar, asszonyosan erotikus illata.

szex - szerelem - Balaton

Az üveg a mögötte lévő sötétbe burkolózott Balaton miatt, mintegy tükör verte vissza a szerelmes pár gyertyákkal megvilágított sziluettjét. A férfi gyöngéden simogatta végig a nő melleit mindkét kezével, és ujjai szándékosan időztek el a hatalmasra keményedő mellbimbókon.

szex - szerelem - sóhajtás

Előrehajolva húzta fel a lenge kis blúzt és nagy élvezettel vette szájába a rózsaszín udvar közepén meredő érzékenységet, mire az asszony hálás odaadással sóhajtott egy nagyot. Aztán kezei lesiklottak a nő derekán és ellentmondást nem tűrő céltudatossággal hatolt bele a nő szoknyájának gumija alatt a bugyijába egészen a szeméremajkak között duzzadó picike csiklóig. Akkor, az ilyet azelőtt még sohasem tapasztaló asszony érezte, hogy már a combjai belső oldalán is csorog a nedve belőle.

szex - szerelem - nászágy

A yacht nappalijának ágya már kihúzva várta a szerelmeseket, és szinte "magától" odakúszott alájuk, hogy csak végig kellett dőlniük rajta. Nem kapkodtak. A férfi végig nagyon gyöngéden irányította az eseményeket.

szex - szerelem - csikló

Finoman megcsókolta a már teljesen elalélt asszonyt, miközben szépen lassan levetkőztette. Felhúzta combjait, vállaira tette lábait. Behatolt és jobb keze hüvelyk ujját a picinyke csiklóra tette. Az asszony visítva élvezett el.

szex - szerelem - gyönyör

Ezt, az igen tapasztalt férfi több órán át még jó néhányszor megismételte, mind addig, amíg a nő végleg el nem ájult a gyönyörtől. Ezután feltérdelt a nő hóna alá, és ameddig a nő engedte szinte az egész hímtagja eltűnt a nő szájában, akinek ettől végig libabőrös lett mindene.

szex - szerelem - orális szex

Mindezt látva, a férfi hatalmasat évezett a nő torkába. Az asszonyt váratlanul érte a már meg annyiszor újságokban olvasott orális élmény. De attól, hogy ez vele történt, ebben a romantikusan izgalmas helyzetben és ezzel a csodás férfival, még egyszer a testén keresztül a lelkével is mélységesen élvezett el.

szex - szerelem - orgazmus

A férfi is megérezte a döbbenetesen ellenmondásos, lelkileg is végtelenül beteljesült, izgalmas szexuális élményt. Nem tudta visszatartani nevetését, és az eufórikus boldogságtól elragadtatva mondta:

szex - szerelem - boldogság

- Szerintem a lányaid is többet tudtak eddig a szexről mint Te. De az, hogy ez így van ez az eddigi életemben semmihez nem fogható izgalmas élmény számomra. Te még szinte szűz vagy, de mindenképpen érintetlen. Ez egy csoda...
- Szűz asszonyság? - kacagott a nő is, szemérmesen kislányos tekintettel.

szex - szerelem - szüzesség

- Hihetetlenül csodálatos érzés ez nekem! Egy háromgyermekes asszonytól meg különösen, akivel már hetek óta szerelmeskedem a neten. Most pedig végre itt vagy velem csodálatos szépségeddel. Benne a lelkem leges legközepében, itt a hajómon... Egy három gyermeket szült asszony szüzességét, szűziességét, érintetlenségét kaptam ajándékul a Minden6ótól.

szex - szerelem - Bak jegy

A férfi Bak jegyben született. Mint Föld jegy, kétlábbal a Földön járva, a kézzel fogható dolgok számára rendkívül meghatározóak. Ilyen például az asszony szüzessége, érintetlensége, amiben ő mélységesen is el kezdett hinni. Valamint részéről nagyon is romantikus kijelentés volt a lelke közepének a hajóját tekinteni. A SzépAsszonynak meg akkor még ezek a dolgok fel sem tűntek...

szex - szerelem - titkos vágyak

Férfiak kisebb nagyobb beruházásai, hobbik, motorok, autók, nyaralók, házak, kertek stb, mind mind általában szexuális titkos vágyaik helyszínét, eszközét, módjait jelentik...
Ha egy asszony felismeri ezt, és beletudja szőni szexuális csábításába a férfi hobbiját például, elképzelhető, hogy olyan élményben tudja részesíteni szeretett emberét, amit soha nem fog elfelejteni. És az első adandó alkalommal újraszeretné élvezni.

szex - szerelem - levél

Riporter: Marica tényleg ennek az asszonynak írt aztán levelet?

Igen, és ezt a Szex, szerelem blogunkban hamarosan közzétesszük. Nem lesz egyszerű a két asszony dolga, ezt máris elmondhatom...