2014. január 9., csütörtök

Szex - Szerelem 01.09

Riporter: Szex, szerelem blogunkban Kata és Főnök szexuális, szerelmi problémáik kibontakozását várjuk... Ott tartottunk, hogy a férfi elmerült a jégtáblák alatt, a hullámok összecsaptak Főnök feje fölött...

szex - szerelem - mentőkötél

- Álljon fel és kapja el a kötelet, - hallatszott a segítségükre sietett személyzet.
- A víz ilyenkor csak az övéig ér!
A hideg víztől magához tért Főnök elkapta a kötelet és felállt.

szex - szerelem - mentés

Közben a csónakházból kihozták a mentő gumicsónakot. Két ember a fémhegyű rudakkal pillanatok alatt betolta magukat a jégen Főnökig. Beemelték egy pokrócra az átfagyott embert. A bedobott kötél segítségével a parton lévők gyorsan kihúzták őket.
Az asszony telefonhívására a mentők már úton voltak.


szex - szerelem - megtérés

Amikor Főnök újra magához tért már egy kórházi ágyban feküdt, bekötözött fejjel. Ágya szélén Kata ült kisírt szemekkel.
- Két napja fekszel öntudatlanul ebben a kórházban. Egy rég nem látott ismerősömmel találkoztam otthon a portánál és ő mondta el, hogy mi történt veletek. Egy párkapcsolati szakértő, szexuálterapeuta elérhetőségét adta ide nekem, azzal, hogy feltétlenül keressük fel őt együtt a problémánkkal.

szex - szerelem - közvetítés

Így jutott el aztán Kata hozzám és kezdtem el hozzájárulásával megírni a történetüket.
Sok esetben elegendő lenne csak a közvetítő szerepét betöltenem két ember párkapcsolati illetve szexuális problémájának megoldásához. Vannak esetek, amikor én mondom el a másiknak, hogy mit akar az egyik.

szex - szerelem - játékvezető

Néha úgy, mintha azt én javasolnám. Azt is mondhatnám, hogy gyakorta a szerelmesek játékában veszek részt, úgy mint a mérkőzésvezető a labdajátékokban. Mindamellett rendkívül komolyan veszem a feladatomat, mert számomra sokkal nagyobb a tét, mint néha azoknak akik megkeresnek.

szex - szerelem - küzdelem

Éppen ezért az utolsókig küzdök és mindig a megoldást keresem. Bátran mondhatom, hogy eddig mindig sikerült érdekesebbé és izgalmasabbá tenni a párokat egymásnak, mint ahogyan korábban látták a saját lehetőségeiket.

szex - szerelem - mindketten

Azonban a legnagyobb probléma, és a legnehezebb azt megoldani, hogy mindkettőjük eljöjjön. Ha ez megvalósul, akkor már szinte mindig megtaláljuk közösen a megoldást.

szex - szerelem - Kata és Főnök

Kata és Főnök esetében rendkívül nehéz dolgom volt.
Az asszony látta a volt "kolléganőjével" készült fotókat.
A prostituált egyszerűen nem tehetett egyebet, minthogy kézbesítette a levelet.

szex - szerelem - portás

Úgy érezte a levél kézbesítésén felül két szót még beszélnie kell a portással.
- Azonnal értesítsék Főnök úr feleségét, hogy melyik város kórházába vitték a mentők az urát!
Azonban Kata pont akkor érkezett haza, amikor a prostituált a portással beszélt.

szex - szerelem - régi ismerős

Megismerték egymást és Kata boldogan üdvözölte rég nem látott barátnőjét, akiről álmában nem gondolta volna, hogy köze van a férjéhez. Amikor ez kiderült és még a fotókat is látta, teljesen kikészült tőle.

szex - szerelem - barátnő

Barátnője világosította meg az elméjét, és egyáltalán nem válogatta meg a szavait.
- Mit hisztizel? Ha nekem ilyen emberem lenne, mint neked én sem strichelnék többé! Elhiheted! Azonnal menj a kórházba érte! Döbbenet hülye a helyzet! Luxus prosti vagy, az urad meg velem fotózza magát. Aztán meg víznek megy, mert te nem vagy hajlandó fotózás közben leszo**i.

szex - szerelem - cirkuszolás

Megáll az ember esze komolyan. Na én lelépek inkább. Nem kívánok a továbbiakban részt venni a cirkuszolásotokban! Bízom benne megmarad az eszed és nem látlak benneteket többé...


szex - szerelem - Kata őszinte

Szerencsére Kata nagyon őszinte volt hozzám. Nagyon visszaakarta kapni eltaktikázott férjét, így a lehető legrészletesebben mesélte el, hogy hogyan jutott el a házasságuk idáig.
Magát okolta ezért és porig le volt sújtva.

szex - szerelem - síelés

Férje ahogy kikerült a kórházból szabadságot vett ki és először ment el nélküle síelni a barátaikkal.
- Most mondjam el neki, hogy mivel foglalkoztam korábban és hogy különb dolgokat is megtennék érte, mint amit ő valaha is perverziónak gondolt...? - kérdezte tőlem.

szex - szerelem - semmiképp

- Semmiképpen!!! - mondtam - Ez ha eddig titok volt, akkor ez már maradjon az örökre!
- De mit csináljak? Már alig szól hozzám. Olyan, mintha azért is engem okolna, hogy nem sikerült az önkezűség. A kórházban egyébként elmondta az orvos, hogy nem volt halálos mennyiség, amit bevett, de mindenképpen forduljunk mihamarabb szakemberhez, mert ez nem játék.

szex - szerelem - egyetértés

- Ezzel egyetértek! Azonban az első és legfontosabb dolog, hogy egy párkapcsolati probléma mindig két emberen múlik. Ön már felelősségteljesen megtette az első lépést. Viszont feltétlenül el kell jöjjenek hozzám együtt is a férjével. Ezt el tudja érni nála?


szex - szerelem - közvetítés

A párterápiában a közvetítés mellett a legfontosabb feladatom az emberek önbizalmát visszacsenni beléjük. Másik pedig felépíteni egymásnak őket. Terápiáim nagyon hatékonyak. Természetesen nem árulom el a legtitkosabb módszereimet.

szex - szerelem - titkos módszer

Nagyon sok munkát és időt fektettem bele. Több évtizedes gyakorlat, tanulás és tapasztalat eredményeként születtek meg.
Néhány titkot azonban, amik azonnali eredményeket adnak a jó párkapcsolathoz, a jó szerelmeskedéshez DVD-n, CD-n teszem hamarosan elérhetővé.

szex - szerelem - módszer

Az egyik igen hatékony módszeremet egy következő blogban osztom majd meg, ugyanis ennek a módszernek az alkalmazását kellett valahogyan elérjem Kata és Főnök szexuális életének rendezésére.

szex - szerelem - hatékony módszer

Egy ilyen rendkívül hatékony módszer (terápia) elindítását minden esetben megelőzi egy fontos feladat. Ez az egyik legnagyobb kihívás valamennyi terapeuta számára. Egy nagyon kolerikus, vezető személyiséget kell meggyőzni arról, hogy az ő konok meggyőződése ellenére valami olyan feladatot vállaljon be és hajtson végre, amit nem ő irányzott elő magának.

szex - szerelem - terapeuta

Terapeutaként erre egyetlen lehetőség van. Nagyon okosan és nagyon alázatosan kell tudni feltenni a kérdéseket, a világ legintimebb témájában egy rendkívül érzékeny és bizalmatlan férfinak.

szex - szerelem - bizalom

Ráadásul csak annyira lehet alázatos a beszélgetés, ami a segítőkészséget igyekszik bizonyítani és el kell érnie a terapeutának, hogy meg tudjon bízni benne a páciense. Bármilyen terápia eredménytelen mindaddig, amíg ez a bizalom nem alakul ki.


szex - szerelem - összefoglalás

Összefoglalom a Kata és Főnök között kialakult helyzetet, amit egyébként a prostituált félig már felvázolt Katának.
Mint ahogyan történetünk hősei, ugyan úgy sokan indulunk neki egy újabb kapcsolatnak a régi tapasztalatainkból okulva.

szex - szerelem - gyakori hiba

Azonban a leggyakoribb hiba, amit az emberek elkövetnek ilyenkor, hogy...

Riporter: Szex, szerelem blogunkat a rendkívül ellentmondásos kapcsolati kommunikációs emberi hibával folytatjuk a jövőhéten...