2014. január 29., szerda

Szex - Szerelem 01.29

Riporter: Ma Szex, szerelem blogunkban....

szex - szerelem - csalódás

Asszonyok és férfiak millió keresik azt, hogy hogyan szabadulhatnának meg a párkapcsolati csalódottságuktól.

Hogy jobban megértsük Marica levelét, amit a Szőke Szépasszonynak írt kicsit meg kell jobban értsük a féltékenységet. Bár ez talán a világ legellentmondásosabb érzelme, jelensége. Tudjuk, hogy nem lenne szabad féltékenykednünk, de az önbizalmunk, a tűrő-, megértőképességünk, még nem biztos, hogy elég erős hozzá...

szex - szerelem - módszerek

Módszerek vannak:
Hozzáállás van. Szeretet van. Elfogadás van. Megértés van. Türelem van. Ismeretfejlesztés, készség, képességfejlesztés van.

szex - szerelem - türelem

Ahogy azt már korábban írtam, a türelem nem valamibe való eszement, önfeláldozó, magunkat feladó belenyugvást jelent, hanem annak a képességünknek a kifejlesztését, hogy meglássuk és megértsük a másik viselkedésének okait, a motivációt.

szex - szerelem - Zsófi és Dénes

Zsófi 39 évesen ismerkedett meg a válása után 2 évvel a következő nagy Ő-vel. Azonnal szerelmes lett a sármos férfiba, pedig még nem is látta csak fényképen. Három hétig leveleztek, amikor a 37 éves Dénest végre üzleti ügyben Pestre szólította az élet.

szex - szerelem - szereplők

- Zsófi (39) - vérmérséklete: erőteljes kolerikus, kevés melankóliával.
- Dénes (37) - népszerű szangvinikus, némi kolerikus arroganciával.
- A "stáblistában" szerepel még a pszichiáter kolléga, aki Zsófi jellemzését készítette.

szex - szerelem - találkozás

Pesten a nagy svéd bútoráruházlánc forgóajtójában találkoztak, és előzetesen megígérték a neten egymásnak, hogy minden előzetes ceremónia nélkül ott rögtön csókolózni fognak. Zsófi, ahogy meglátta Dénest azonnal beindult mindene.

szex - szerelem - fogak

Azonban Dini a csalódottságát alig bírta leplezni. Úriember volt, és mivel érzékelte, hogy teljesen meghódította az asszonyt a cseten, baromi gusztustalan lett volna a három heti szerelmes levelezés után "a bocsi tévedtem" táblát kitennie... Pedig amit a neten NEM látott, most irdatlanul letaglózta. A nő fogsora. Így a csókolózás elmaradt.

szex - szerelem - maca

Udvariasságból átsétált vele a műparkon, a szemben lévő hatalmas bevásárlóközpont vendéglátó udvarába. Akik tudják, hogy mi az Őrsvezér téri komplexum, jobban el tudják képzelni a helyzetet. Teázgattak és a férfi a nőt méregette. Vajon mit tudhat ez a "maca", ami nekem bejön? - gondolta.

szex - szerelem - szívtipró

Gyakorlott szívtipró volt és ilyen szempontból gyors és kíméletlen. De ennek az asszonynak - úgy döntött - még is ad egy esélyt. Legfeljebb nem jön be, és akkor szokása szerint tovább áll. Ám az asszony hihetetlenül lelkes maradt. Sőt lelkesebb, mint ahogyan a neten kitárulkozott, és sokkal érzékibb.

szex - szerelem - cset

Tegyük hozzá, hogy Dénes akkor nagyon magányos volt, és egyszerre több nővel csetelt egy időben. Úgy igyekezett válaszolgatni, ahogyan a nők felizgatták. Nos Zsófi nagyon nőiesen, szexisen nyomta neki és egy perce nem hagyta lelohadni a férfi figyelmét, érdeklődését iránta. Így aztán Zsófi volt az egyetlen - hosszú évek óta -, akinek megígérte a vakrandis csókolózást...

szex - szerelem - kaland

Előzőleg Dénesnek egyetlen ilyen kalandja volt csak, ahol a vakrandin tényleg bejött az azonnali csókolózás, ott helyben, az utcán, ahol a nővel találkozott. Aztán egy pár féldeci a közeli étteremben, taxi, majd a nő lakásán tette magáévá a nála 10 évvel idősebb asszonyt.

szex - szerelem - terep

Tehát ezen az izgi helyzeten már túl volt. Így várta Zsófitól, a következő hasonló élményt. De ez Budapest és ő ezen a terepen még tapasztalatlan volt. Pesti nő!? Vajon mennyivel másabb, mint az otthoni belevaló csajok?

szex - szerelem - hódít

A telefonban azért még óvatos volt. Mondta a jól bevált "félénk férfi vagyok, de hódítani akarok" szövegét:
- A randiguruk azt javasolják, hogy az első találkozás nem lehet több fél óránál! Ha tetszünk egymásnak azért, ha nem, akkor meg azért.

szex - szerelem - randi

De mivel a személyes randin még is csak adott egy esélyt kettejüknek, a következőt kérdezte:
- Figyelj! A fél óra letelt. De tudod mit? Ma este mit csinálsz?
- Tied vagyok holnap délig - hangzott az asszonytól az ellenállhatatlan válasz.

szex - szerelem - macsó

No ettől Dini teljesen kész lett. "Egy életem, egy halálom, ezt a nőt én felpróbálom." zsizsegett fejében a régi macsós duma.

Riporter: Szex szerelem blogunkat innen folytatjuk...