2014. január 13., hétfő

Szex - Szerelem 01.13

Riporter: Szex, szerelem blogunkban Kata és Főnök szexuális, szerelmi problémáik összefoglalása következik... 


szex - szerelem - összefoglalás

Igen! Amit egyébként a prostituált félig már felvázolt Katának.
Mint ahogyan történetünk hősei, ugyan úgy sokan indulunk neki egy újabb kapcsolatnak a régi tapasztalatainkból okulva.

szex - szerelem - gyakori hiba

Azonban a leggyakoribb hiba, amit az emberek elkövetnek ilyenkor, hogy be is számolnak az új partnerüknek a korábbi partnereikkel kapcsolatos tapasztalataikról. Jó illetve rossz élményeikről.

szex - szerelem - NE TEGYÜK!

Kövessük Kata példáját ebből a szempontból!
NE TEGYÜK! Ugyan úgy ahogyan Kata, NE BESZÉLJÜNK új partnerünknek a MÚLTUNKRÓL!
Ennek számtalan oka van, néhányat emelek csak ki, mert most egy másik történet összefoglalásában vagyunk benne.

szex - szerelem - tanulság

Azonban szűrjük le magunknak a tanulságát:
1. Hogyan lehet megbízni, egy olyan nőben vagy férfiban, aki csak rosszakat mond a volt férjéről, feleségéről, párjáról, partneréről, kuncsaftjáról?

szex - szerelem - tanulság #2

2. Ha pedig csak jókat mondott volna hősnőnk a volt kapcsolatairól, szerelmeiről, kuncsaftjairól, akkor az életben nem lenne a két gyönyörű gyermek és az imádott embere...
Persze mondhatnánk, hogy egy luxus prostituált múltját ne hasonlítsuk már a mienkhez!

szex - szerelem - Etelka és Károly

Jó, akkor nézzük meg Etelka és Károly esetét! Etelka (20) Károly (25) és a "nagytapasztalatú" fiú olyan szinten dicsekedett korábbi kapcsolataival, hogy a végén a kislánynak hüvely kiszáradásos szomatikus tünetei lettek. Folytatom, majd...

szex - szerelem - Kata múltja

Egyébként is erről a témáról később részletesen beszélgetünk még, hogy ha még is kérdezget a párunk a múltunkról, akkor azt hogyan érdemes okosan összefoglalni...
Most maradjunk annyiban, hogy Kata nagyon jól tette, hogy nem beszélt a múltjáról férjének, így is elég komoly válságban van a szexuális életük, lehet, hogy az egész házasságuk.

szex - szerelem - olyan nő

Adva van egy konok férfi, aki jóval idősebb feleségétől. Eldöntötte az asszonyról, hogy ő nem olyan nő, nem csinál olyat egy férfinak, mint egy prostituált, viszont hihetetlen vágyakkal frusztrálódik az orális szex adta gyönyörök iránt.

szex - szerelem - korábbi kapcsolatok

Korábbi kapcsolataiban sem élvezhetett soha. Pedig ahányszor látta videón vagy újságban mindig nagyon felizgult tőle. Előző felesége oly mértékben elzárkózott az ilyen jellegű "fajtalankodás"-tól, hogy még Főnök édesanyjának is beszámolt arról, hogy mit akart tőle a férje.

szex - szerelem - kolerikus anya

A középiskolai tanárnő édesanya, erőteljes kolerikusként amíg élt, szigorúan irányította emberét és gyermekeit. Raportra rendelte hát fiatal házas fiát és elmagyarázta neki, hogy mihez tartsa magát.

szex - szerelem - orális szex

Azonban meg kell értenünk! Az orális szex mindkét nem számára egy olyan szexuálisan izgalmas és végtelenül egyedi lehetőség, amelyet semmilyen más szervünkkel nem vagyunk képesek utánozni.

szex - szerelem - orális szex

A puha ajkak, a nedves nyelv, a testből kiáramló forró levegő, a változtatható szívó, nyomó és harapó erő. Nők hüvelyébe és ánuszába a nyelvvel és ujjakkal történő együttes behatolás, miközben a nedves ajkak a klitoriszt simogatják. Ezek semmihez nemfogható élményeket nyújthatnak partnerünknek.

szex - szerelem - orális szex variációk

Férfiaknál a már említetteken kívül a forrón körülölelő, mély befogadás és mindezek kimeríthetetlen variációja sokak szerint elengedhetetlen a szexuális izgalom létrehozásához, a lényünkből fakadó teljesség élményéhez.

szex - szerelem - orális szex fiatalon

Minél fiatalabb korban sajátítjuk el az alapokat, annál tökéletesebbre fejleszthetjük ebbéli képességeinket. Mert ebben mindig van új és új és újabb, amit még soha nem csináltunk, amit még soha nem tapasztaltunk, amit még soha nem élveztünk.


szex - szerelem - Kata orális technikái

Kata kimondhatatlan mennyiségű orális technikát és taktikát ismert, amiket Főnöknek soha nem volt alkalma megmutatni. Közben semmit nem tud arról, hogy férjének komoly nemzőszervi fájdalmai is vannak már. Amiket vélhetően a pszichés és szexuális problémái csak felerősítettek.

szex - szerelem - Főnök gondjai

Azt látja, hogy ura egyre többet dohányzik és iszik, ami már a munkahelyi teljesítményére is kihat. Rohamosan csökkennek a bevételek, nőnek a gondok. Rendszeres szex már évek óta nincs köztük, mert szerinte a gyönyörű feleségének megalázó lenne, sőt ugyan olyan rosszul esne férfias hímtagját szeretgetni, mint előző feleségének.

szex - szerelem - Földre szállt angyal

Egy ilyen földre szállt angyal nem alkalmas az orális szexre, ami ebből a mókuskerékből kiszabadítaná a férfit, így luxus szexuális szolgáltatást vesz, és egy vagyont ad érte. Hatalmas bűntudatot érezve, hogy megcsalta imádott feleségét.

szex - szerelem - kezdeményezés

Kata korábban, mikor szóbahozta csak magát a szexet, annyi visszautasítást kapott az urától, hogy már évek óta nem is mer kezdeményezni nála, pedig nagyon szerelmes a férfiba és soha nem volt mással, mióta együtt vannak.

szex - szerelem - csodálatos házasság

Csodálatos házasságban élő két odaadóan hűséges teremtés és NÉZD MEG HOVA JUTOTTAK! Csak azért mert a téma annyira tabu, hogy nem KOMMUNIKÁLNAK róla!

szex - szerelem - kommunikáció

Nagyon nehéz helyzetben van ilyenkor egy terapeuta, és igazán csak egyetlen esélye van a legjobb megoldást okosan KOMMUNIKÁLNI, amikor végre mindketten ott vannak.
Erre a harmadik alkalommal került sor. Kata miután az első két alkalommal szinte mindent elmondott, a harmadikra sikerült elhoznia a férjét is.

szex - szerelem - félórát kap

- Félórát kap uram, egy perccel sem többet - kezdte nagyon fenyegetően a beszélgetést.
Mosolyogva egyetértettem vele és két doboz papírzsebkendőt tettem ki eléjük.
- Ezt nyugodtan elteheti. Erre egyikőnknek sem lesz szüksége.

szex - szerelem - hangok

- Jó az ha itt van - nyugtattam meg - gyakorta még nekem is kell - mosolyogtam.
Igyekeztem nyugodtan és olyan mélyről képezni a hangokat, hogy mélyebb legyen mint Főnök hangja.

szex - szerelem - kérdezés

Érzékelte és mivel versengő kolerikus, rámlicitált. Még mélyebbről még nyugodtabban kezdett beszélni. Megragadtam a kialakult nyugodt pillanatot és elkezdtem kérdezni.
Kérdeztem és hallgattam. Kérdeztem és hallgattam.

szex - szerelem - érdeklődés

Olyan érdeklődést igyekeztem mutatni, amilyet egyébként is szoktam, de Főnök verziója és előadás módja olyan izgalmas volt, hogy teljesen magával ragadott. Bőven eltelt a félóra és Főnök csak beszélt és beszélt és beszélt csodálatos mély hangjával megtöltve a teret.

szex - szerelem - kínos kérdések

Néhány kínos kérdésem megválaszolása után a világ legtermészetesebb módján beszélgettünk aztán a szexről és természetesen az orális szexről is. Amikor az édesanyja szóbakerült, szükség lett a zsebkendőkre is...

szex - szerelem - idő

Én rászántam az ilyen alkalmakkor szokásos, de a magam által rugalmasan meghatározott több időt. Majd ahogyan az lejárt jeleztem, hogy innen folytatjuk legközelebb, de addig is tegyenek meg egymásért valamit!

szex - szerelem - javaslatok

Ahogyan el kezdtem mondani a javaslataimat az asszony szeme villámokat szórt felém, aztán ahogyan ura beleegyező mosolyát meglátta, tekintete hálás pillantásokká vált.


szex - szerelem - szerelem

Közösen egyeztetett és az általuk elfogadott terápiám következtében nagyon hamar újra egymásra találtak. Erre én azt szoktam mondani, hogy az én feladatom nem nagy dolog, ha két ember között még mindig ott van a szerelem...

szex - szerelem - cigi

Viszont a legcsodálatosabb élményem velük kapcsolatosan az volt, hogy Főnök egyik pillanatról a másikra letette a cigit. Inni még mindig iszik, de már jóval kevesebbet. Ez az esti szerelmeskedéséket sajnos még mindig nagyon ritkává engedi.

szex - szerelem - titkos találka

Ezért a terápiában a délelőtti "titkos" találkákat javasoltam. Próbaként csak egy-két alkalmat. De mivel rugalmas munkaidőben dolgoznak ezek a gyorstalálkák rendszeressé kezdtek válni és egyre hosszabb ideig tartanak. Főnök munkahelyi, egészségügyi és egyéb problémái sorra oldódtak meg.

szex - szerelem - luxus prosti

Szexuális fejlődésükben pedig már ott tartanak, hogy Kata bevállalta a luxus prostituált szerepjátékot is... :-)

Riporter: Szex, szerelem blogunk egy igen izgalmas történetét hallhattuk. Etelka és Károly is nagyon különleges szex illetve szerelem helyzetbe kerültek?