2014. január 28., kedd

Szex - Szerelem 01.28 - A terápia

Riporter: Mielőtt tovább mennénk a mai Szex, szerelem blogunkkal a mostani leggyakoribb kérdéssel kezdjük!

Hogyan működik a párterápia, a szexuálterápia a gyakorlatban nálam?
Van-e lehetőség online pár- illetve szexuálterápiára?

szex - szerelem - párterápia - folyamata írás

Igen van lehetőség online szexuálterápiára, szexterápiára illetve párterápiára.
A folyamat a következő:
1. Írjanak egy e-mailt a  szex.szerelem69@gmail.com címre. Elegendő csak annyit írni a tárgyba, hogy TESZT, és küldjük pár percen belül  a személyiségtesztet.
2. Töltsék ki külön-külön mindketten és küldjék vissza...
3. Írják le külön-külön a szexuális vagy párkapcsolati problémájukat és küldjék el e-mailben, mint ahogyan Dénes is. (Zsófia is elküldte, alább az ő verzióját is megosztjuk a Szex, szerelem blog követőivel.)

szex - szerelem - párterápia - beszélgetés

4. Az első beszélgetésre telefonon vagy Skypeon kerül sor egy előre egyeztetett időpontban.
Lehetőség szerint az első telefonos vagy online terápián a pár együtt vegyen részt. Legideálisabb, ha az első alkalmon együtt vannak a készülék előtt.
5. A második és harmadik terápia is online vagy telefonos, de külön-külön történik. Egyik alkalommal a hölggyel külön, másik alkalommal az úriemberrel beszélgetek.

szex - szerelem - párterápia - péntektől-vasárnapig

6. Ez után következhet a "Péntektől-Vasárnapig" program. A hétvégi személyes terápia! Természetesen csak akkor, ha a pár szeretné. Miután az online vagy telefonos alkalmak megvoltak, ezután következhet a leghatékonyabb terápia. A több napos, intenzív együttlét, amely egyben már tréning is. 

szex - szerelem - párterápia - a program

Az első személyes találkozóra általában pénteken 18-kor kerül sor. Majd szombaton dél előtt, aztán vasárnap dél előtt. Nagyon sok izgalmas párkapcsolati gyakorlattal, és a hoteljükben házi feladatra kapott szexuális gyakorlatokkal. 

szex - szerelem - párterápia - hétvégi terápia

Mint kiderült a hétvégi terápiára mindenképpen egy másik helységben kerül sor, tehát nem a lakóhelyükön. Az utazásra azért van szükség, hogy kiszakadjanak az otthoni környezetükből az eredményesebb tréning érdekében. Kirándulnak egy jót és szerelmesen térnek haza.

szex - szerelem - párterápia - további alkalmak

7. Ha további alkalmakra van szükség, azokat továbbra is online vagy telefonon végezzük, illetve a hétvégi tréningek ismétlésére is van lehetőség.

szex - szerelem - párterápia - uniós pályázat

Mivel ez az online projekt és a terápia egy Európai Uniós pályázat alapján készül, így most néhány pár szexuális vagy párkapcsolati problémájának megoldását Uniós támogatás finanszírozza. 

szex - szerelem - párterápia - ingyenes

Most néhány párkapcsolatban élő, magyar állampolgárságú párnak maga a terápia ingyenes. Csak a felmerülő költségeikről telefon, utazás, étkezés, szállás, stb. kell gondoskodniuk.

szex - szerelem - párterápia - ingyenes szexuálterápia

Riporter: Uniós támogatással INGYENES terápia...?

Igen. A Szex, szerelem blogunkat is ennek a támogatásnak köszönhetően indíthattuk el.