2014. január 16., csütörtök

Szex - Szerelem 01.16 Zoltai Miklós

Riporter: Szex, szerelem blogunkban hamarosan Zoltai Miklós individual szexuálterapeutával készült riportunkat láthatjuk...

szex - szerelem - Zoltai Miklós

Zoltai Miklós 73 éves. 15 éves kora óta (58 éve) jógázik. Korát meghazudtolva, sokkal fiatalabbnak látszik. Kézfogása erőteljes, tekintete és mozgása fiatalos. Magyarországon a szinte legrégebb óta ő foglakozik szexuálterápiával. Számos konferenciára hívják előadónak, világszerte.

szex - szerelem - szexuálterapeuta

Többször járt Indiában. A keleti kultúra megismerése érdekében egy-egy kiutazása alkalmával, gyakorta több hónapot tölt kint. Különböző tradicionális, olykor több száz, több ezer éve fennálló oktatóközpontokban él és tanul. Európai emberként csak néhányan vannak egész Európában, akik ebben a korukban még aktív jógaoktatók.

szex - szerelem - telihold

Az igen magas szinten képzett, óriási gyakorlattal és pacientúrával rendelkező szexuálterapeutának, a mai legaktuálisabb kérdést tettük fel.

MA TELIHOLD VAN!!!


Milyen Holdállásnál - kortól függően mennyit kell illetve szabad szerelmeskedni?

szex - szerelem - holdtölte
Ez aztán abszolút egyéni. Azt, hogy mikor, hol és mennyit, azt a két emberen kívül senki nem tudja eldönteni. Ez annyira individuális, annyira egyéni, hogy ebbe nem lehet beleszólni. Általános irányelveket persze lehet mondani. Pl. azt mondják, ha telehold van, akkor nem metszünk fát, nem vágunk hajat, nem csinálunk erős fizikai munkát, mert a Hold az energiát elszívja. Ennek ellenére biztos hogy vannak olyanok...


A VIDEÓ és a folytatás ebben a Szex, szerelem blogban látható - KATT IDE!