2014. február 26., szerda

Szex - Szerelem 02.26

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkat a négy személyiség típus közül, a békés flegmatikus vérmérséklettel folytatjuk?

szex - szerelem - békés flegmatikus

Igen ahogy mondtam a rendkívül türelmes, alkalmazkodó, békés flegmatikus vérmérsékletről lesz szó a továbbiakban is...

A békés flegmatikusok a legcsodálatosabbak a világon


szex - szerelem - szeretők

Az ágyban a legkészségesebb szeretők. Csupa figyelem és alkalmazkodás. Arra figyel csak, az a fontos neki, hogy neked a lehető legjobb legyen. Olyan csodálatos szeretők, olyan türelemmel és végtelen odaadással tudnak szeretni, hogy kívánni nem lehet jobbat, izgalmasabbat. Akár férfi, akár nő, a békés flegmatikusok a legkitartóbb, legállhatatosabb szeretők.

szex - szerelem - aktusok

Előzőleg arról beszélgettünk, hogy ha egy lányban, egy nőben akár csak egy kicsike flegmatikus jellemvonás is van, nem kell tartania attól, hogy férfi nélkül marad. Nézzük, hogy miért!

szex - szerelem - szangvinikus

Történetünk Lilla, Bence és Adélka szerelmi háromszögéről - a másik nő titkáról szól... 
Lilla (22) erőteljes kolerikus, kevés melankolikus borúlátó tulajdonsággal
Bence (24) erőteljes kolerikus, szangvinikus derűlátással 
Adélka (22) békés flegmatikus, szangvinikus naivsággal.

szex - szerelem - korai magömlés

Előző részünkben Bence problémájáról beszéltünk. Az olykor igen bosszantó korai magömléssel sajnos nagyon sok fiatal ember küzd.
Ennek a gyökerei még arra az időkre nyúlik vissza, amikor az ember még nem volt csúcs ragadozó.

szex - szerelem - aktus

Zsákmányállatként az utódnemzéshez szükséges közösülést nagyon körültekintően és gyorsan "le kellett zavarnia". De az állatvilágban jelenleg is megfigyelhető, hogy egy-egy behatolás, egy-egy aktus nem tart néhány másodpercnél tovább.

szex - szerelem - párválasztás

Az udvarlás, a párválasztás viszont ugyan úgy, mint az embereknél, általában sokkal hosszabb és bonyolultabb folyamat, de erről később beszélgetünk részletesebben.
A jelenlegi fiatalok viszontagságos nemi életében nem csak az évezredes múlt gátolja szerelmeskedésük meghittségét, annak minden pillanatának kiélvezését.

szex - szerelem - térben és időben

Leggyakoribb gátló tényezők: 
- egyrészt a tudatlanság és gyakorlatlanság, 
- másrészt az térben és gyakorta az időben alkalmatlan környezet.
Előzőekben elsőként a vadonban az időről, a "szeretkezésre" rendelkezésre álló időről beszéltünk. 

szex - szerelem - meghitt

Azonban Bence esetében a tíz emeletes társasház harmadik és negyedik emelet közti pihenője térben sem volt alkalmas a hosszas, meghitt együttlétekre. Minden körülmény a korai magömlést "támogatta".

szex - szerelem - kapcsolat

Így aztán nem sokáig tartott ez a kapcsolata. Egyrészt mert Bence édesanyjának erős kifogásai voltak a fiú farmereinek állandó mosásával kapcsolatosan, másrészt a kislányt elcsábította egy jóval idősebb és tapasztaltabb fiú.

szex - szerelem - gyönyör

Hamarosan jött viszont Bence életébe a 22 éves Lilla. Ez a gyönyörű fiatal nő már nem a korábban megszokott nadrágon keresztüli dörzsöléssel izgatta a srácot, hanem belenyúlt a fiú nadrágjába és megragadta a gyönyörűen meredő szerszámot.

szex - szerelem - nadrág

Anyja intelmeinek hatására Bencének még volt annyi ideje, hogy kigombolja nadrágját és férfiasságának teljes hófehér tartalmát Lillára lövellje. A nadrág végre megúszta az "aktust", azonban Lilla kevésbé, de annyira nem volt vészes. A lány akkor már szerelmes volt a helyes srácba, de nem túl jól eső érzéssel törölgette le magáról a férfiasan illatos nedvet.

szex - szerelem - orálisan

Egy nő számára addig nem igazán vonzó egy férfi spermájának illata, amíg a férfi nem tudja kielégíteni - főként orálisan - a kedvesét. Erről egy korábbi Szex, szerelem blogunkban már részletesen beszélgettünk. 

szex - szerelem - szülők

A másik probléma, hogy a szülők hozzáállása rendkívül megnehezíti a fiatalok szexuális fejlődését. Még huszonpár éves fiatalokat is olyan módon gátolnak egészséges nemi életük kialakulásában, hogy az elképesztő. Hogyan? Nem kommunikálnak a gyerekükkel, de tiltanak és fenyítenek.

szex - szerelem - anya

Persze egy csonka családban, ahol a szülők elváltak mindketten illetve mindahányan, akik apa nélkül maradtak édesanyjukkal, gyakorta nagyon nagy bajban vannak. Ha egy anya szexuálisan felkészületlen és tudatlan, hogyan tud segíteni a gyermekének?

szex - szerelem - szexuális felvilágosítás

Pont azért csalta meg, majd hagyta el a férje, mert több volt a vita, mint a szeretkezés! Hogyan fog tudni segíteni a lányának? Ha meg fia van!? Kész katasztrófafilm a szexuális felvilágosítás és az együttélési tolerancia. Mint ahogyan szegény Bence esetében is.
- Már megint a lábad közé, a farmerodra spriccelt a kefir? - kérdezte majd minden "aktus" után a fiát az anyja.

szex - szerelem - nem mehettek

Ezekkel a körülményekkel szerelmesedett egymásba Lilla és Bence. Az anyja miatt oda nem mehettek. Lilla szülei miatt, pedig oda nem mehettek.
- Elég uncsi ám egy idő után azért gazsulálni a barátnőnknek a lakásáért, hogy néhány másodperc alatt "kiverhessük a pasink farkát" - Lilla szavait idézve - aztán meg mindenki megy a dolgára...

szex - szerelem - fiatalok milliói

El sem tudjuk képzelni, hogy fiatalok milliói kínlódnak hasonló problémákkal a világban.
Minap belenéztem egy 1962-es francia-olasz filmbe. (Doktor Antonio megkísérlése* 1962 HUN - elírták a címet helyesen *megkísértése lenne.) Az első 16 percig bírtam, mert fél évszázaddal ezelőtt hasonlóan gáz volt a helyzet, mint napjainkban.

szex - szerelem - házasodni

Ráadásul a filmben a fiataloknak még össze is kellett házasodniuk, hogy együtt lehessenek. Aztán riadtan ücsörögtek a sötét szobában az ágyon. Közben a család többi tagjai jöttek-mentek, az öreg meg a haverokkal kártyázott, a két szoba konyhás lakásban.

szex - szerelem - ne nyissa ránk az ajtót

Ekkor azt mondja a filmbéli srác az egy napos feleségének:
- Lent a parkban több esélyünk lenne úgy együtt lennünk, hogy senki ne nyissa ránk az ajtót.

szex - szerelem - tapasztalatlanság

Lilla és Bence esetében is a tudatlanság, a tapasztalatlanság az oka a kínlódásnak.
Egy szombatra Lilla szülei elutaztak otthonról, és nagy unszolásra a nővére is belement abba, hogy a barátnőjénél alszik. A két szerelmes fiatal végre egymáséi lehettek. Lilláék új építésű, gyönyörű családi házban laknak.

szex - szerelem - kanadalló

Lilla ahogyan a nála sokkal idősebb nővérérétől látta, ahogy a külföldön dolgozó pasiját szokta fogadni. Begyújtotta a kandallót. Whisky, francia pezsgő, gyertyák, kaviár, lágy zene - hat hangfalból. Recsegve pattog az akácfa, ahogyan ég a kandallóban. Kellemes meleg és különleges illata van tőle az egész nappalinak. Szinte áthat, átbizsereg mindent a muzsika és a lobogó tűz hangja. Lilla mindenről gondoskodott.

szex - szerelem - ápolt és szexi

Bence megérkezett. Hófehér ing, mellig kigombolva, feszes farmernadrág (az ágyék táji foltot a romantika kedvéért most nem emelem ki). Szóval a fiatal fiú férfiasan ápolt és szexi. Vadul egymásnak esnek. Leomlanak a kandalló előtti prémre és Bence újra pillanatok alatt Lillára élvez. Sebaj! Jön a zsongító zene, a tűz illata és egy kis pia!

szex - szerelem - koccintottak

Ismered a mondást: "Előtte egy fél Whisky, utána egy cigi..." Koccintottak de sajnos csak pezsgővel, így Bence pillanatok alatt újra Lillára élvezett. Annyi a különbség, hogy már mindketten meztelenek voltak.

szex - szerelem - áll a hímtagja

A gumit sem volt ideje Lillának kibontani, Bence annyira, de annyira nem bír magával, ha Lillára néz. Eszméletlenül tetszik neki a lány. Még csak most élvezett el - immár másodjára - még is úgy áll a hímtagja, mintha most látná először a gyönyörű, dúskeblű, gesztenye barna szépséget.

szex - szerelem - Whisky

- Whisky - gondolja Lilla - és teletölti a pezsgős poharakat színültig a márkás itallal.
- Eks! - ahogy a felnőttektől látták, és fenékig kiisszák a majd negyven fokos égetett szeszt.
Rá egy kis pezsgőt gyorsan, mert azért ennyi még egy gyakorlott alkoholistának is fájdalmas nyelés lehet...

szex - szerelem - pezsgő

Persze ez nekik is nyüszítő hülyeség! Megbolydul a gyomor.
Kaviárt rá gyorsan! Nagykanállal! Aztán megint pezsgő, mert nem múlik a vegyszer fájdalma.
Azonban a pezsgő és a Whisky együtt eszméletlen gyorsan hat.

szex - szerelem - flegmatikus

Éh gyomorra ennyi vegyszer, két szex után. Ember legyen a talpán, aki még ezek után romantikus szerelmeskedést tud villantani - kivigyorogva a fejéből, egy becsípett 22 éves lánynak. Nos ez Bencének sem jött össze. Nem is mondom el mi történt még ezek után aznap éjjel a WC és a gyomor között.

szex - szerelem - másnaposak

A reggel összetörve találta őket. Még a kandallóban gyönyörűen izzó parázs sem segíthetett rajtuk. Másnaposak voltak keményen. És Lilla - hiába minden szervezés és előkészület - most sem ismerte meg a mindent elsöprő, a hegyeket megmozgató, a mindnek feletti végtelen női élményt - az orgazmust. Újra 2:0 Bence javára.

szex - szerelem - flegmatikus

Ez után egy ideig nem találkoztak. Lilla különben is javában készült a vizsgáira.
Egyik egyetemi bulin az erőteljes kolerikus Bencénkhez sodródott Lilla csoporttársa a békés flegmatikus Adélka. Régóta ismerték már egymást. Mindketten partner nélkül voltak, így beszélgettek, táncolgattak, iszogattak.

szex - szerelem - Adélka

Bence táncközben megérintette a lány karját majd derekát. Adélka nem húzódott el így a fiú még merészebb lett. Egy lassú számnál megölelte, úgy táncoltak végig. A lány nagyon finom illatú volt. Magas, karcsú, szőkés barna, kékes-zöld szemekkel.

szex - szerelem - hazakísérhetlek

Szinte semmilyen smink nem volt rajta, így is nagyon bájos teremtés volt. Bence gondolt egyet:
- Hazakísérhetlek? - kérdezte
- Persze - hangzott a válasz, de semmi kacérság, semmi lelkesedés nem volt benne, de lelketlenség sem. Amolyan tipikus békés flegmatikus válasz volt. Ha ki akarnánk fejezni teljes mondattal, akkor a következőképpen nézne ki ez a "Persze...":

szex - szerelem - hazamegyek

- Ha ahhoz van kedved, hogy hazakísérj, akkor szívesen veszem. De ha útközben esetleg mással találkozol és más dolgod lenne, azt is megértem, akkor hazamegyek egyedül.
Szerencsére nem ezt mondta, így Bence előzékenyen felsegítette a kis kabátkáját, kézen fogta és elindultak hazafelé.

szex - szerelem - lendületes

Az esti csendben Bence nyelve megeredt és beszélt minden féléről. A lány pedig csendben hallgatta. Nagyon élvezte a kolerikus-szangvinikus fiú lendületes előadás módját. Néha Bence elengedte Adélka kezét, hogy gesztusaival még nagyobb jelentőséget tulajdonítson mondandójának.

szex - szerelem - zavar

Hazaértek. Kolerikusokra nem igazán jellemző a tétovázás, de a fiú most egy kicsit zavarban volt. Hogy zavarát leplezze közelebb lépett a lányhoz, megölelte és belecsókolt az illatos hajfürtjei alá. Hűvös volt, de Adélka más miatt remegett meg.

szex - szerelem - fázom

- Fázom - találta fel magát a fiú - bemehetnék hozzád átmelegedni.
- Persze - hangzott pontosan ugyan olyan hangnemben a válasz, mint az egyetemi buliban.
A kaputól a nagy házig csak egy jól nevelt, gyönyörű puli kísérte őket a farkát csóválgatva.

szex - szerelem - szüleid

- Szüleid?
- Hétvégente a vidéki házunkba szoktak utazni. - mondta Adélka.

szex - szerelem - csók

Bence magához vonta a lányt és megcsókolta. Adélka visszacsókolt és nagyon óvatosan megölelte a fiút. A derekától fel egészen a hátáig. Bence erre picit megfeszítette hátizmait, hogy ösztönözze a lányt a további felderítésre, simogatásra.

szex - szerelem - felizgult

Adélka annyira felizgult már, hogy önkéntelenül "szólta el magát":
- De izmos vagy!
Bence szépen lassan elkezdte kigombolni a lány blúzát. A Lilla féle szenvedélyes vetkőztetés helyett valahogy élvezte a saját férfiasságának gyöngédségét.

szex - szerelem - ügyetlenkedve

Erőteljes, magabiztos még is nagyon gyöngéd volt. Adélka kissé ügyetlenkedve, de utánozta a fiú mozdulatait, és kigombolta gyönyörű mellkasán az ingét.
Bence lassan széttárta karjait, tenyereit és meztelen mellkasából rezegve, mély hangon búgta:

szex - szerelem - gyönyörű vagy

- De hisz te gyönyörű vagy!
Más vérmérsékletű nő egy ilyen helyzetben talpáig elpirult volna, de egy flegmatikus nem. Azonban szíve legmélyéből jött a nagyon egyszerű válasz:
- Te is!

szex - szerelem - ölébe

Annyira, de annyira édes volt a lány, ahogy ezt kimondta, hogy Bence szenvedélyesen egyetlen pillanat alatt az ölébe kapta és elindult vele az ágy felé. Gyöngéden leült vele a szélére. A lány az ölében és finoman elkezdtek csókolózni.

szex - szerelem - cipő

Közben lesegítette a blúzocskáját. Óvatosan a hátára fektette, majd lábacskáit a combjaira téve elkezdte kibontani a cipőcskék fűzőit. Miután a cipőket szépen egymás mellé tette, hátradőlt a hatalmas franciaágyon és Adélka combjait a meztelen hasára húzta.

szex - szerelem - szűk keresztmetszet

Két szerelmes között az első szerelmeskedésnél mindig a nadrág a szűk keresztmetszet. Bence esetében pedig mint tudjuk különösen szűk keresztmetszet... De most nagyon élvezte, hogy ő irányíthat. Szépen kigombolta Adélka farmerját, lehúzta cipzárját.

szex - szerelem - levetkőzött

Majd lejjebb csúszott, feltérdelt és gyöngéden kihámozta a lány hosszú lábait a nadrágjából. Még arra is gondot fordított, hogy hajtson rajta egyet és az ágy melletti székre tette. Ezután szépen nyugodtan levetkőzött ő is. Még az alsóját is levette.

szex - szerelem - szeméremtest

Letérdepelt az ágy mellé, és megcsókolta a lány térdét, majd egyre feljebb, kezével pedig a hófehér hosszú combok belső részét cirógatta. Egyre beljebb, egyre közelebb, mígnem megérintette a lány szeméremtestét a nedves bugyiján keresztül...

Riporter: Szex, szerelem blogunkat következő alkalommal a békés flegmatikus vérmérséklettel folytatjuk - innen...