2014. február 25., kedd

Szex - Szerelem 02.25

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban a négy közül az utolsó, a flegmatikus személyiség típusról lesz szó?

szex - szerelem - békés flegmatikus

Ma tehát a rendkívül kellemes, diplomatikus, békés flegmatikus vérmérsékletről lesz szó...

A békés flegmatikus a világ legcsodálatosabb embere


szex - szerelem - szerető

A békés flegmatikus az ágyban a legtündéribb szerető. Figyel rád. Mindenben csak az fontos neki, hogy neked a lehető legjobb legyen. Cirógat, simogat, kényeztet a végtelenségig. Ha megtalálja, megmutatod neki a legkellemesebb pontjaidat, addig simogatja, addig csókolgatja, addig nyalogatja, addig kényezteti, amíg csak akarod.

szex - szerelem - gyönyört okoz

Olyan csudi szerető, olyan végtelen odaadással és önzetlenséggel, hogy kívánni nem lehet izgalmasabbat. Akár férfi, akár nő. Még ha picit fáj is neki, - ami neked gyönyört okoz  - felszisszen, azonban továbbra is hihetetlen türelemmel élvezi, ami neked örömet jelent.

szex - szerelem - szeret

Szeretkezés közben szeret alul lenni. Szereti ha úgy történik vele minden, ahogyan és akkor és annyira, ahogyan neked a legkívánatosabb. A kedvedért bármilyen frizurát, bármilyen ruhát, cipőt, férfiként szőrzetet vagy akár szőrtelenített teljes testet bevállal neked.

szex - szerelem - önfeláldozó

Néha az is előfordulhat, hogy szépítő, izgató műtéteket, implantátumokat is képes megcsináltatni magán a kedvedért. Lényeg, hogy minden pillanatod élmény legyen, amikor csak rád néz vagy ránézel. Egyetlen más vérmérsékletű személyiség típus sem képes ekkora önfeledt illetve önfeláldozó szeretetre.

szex - szerelem - szeret

És ez mind mind a békés flegmatikus habitusból, természeténél fogva árad. Olyan dolgokat képes megtanulni a kielégítő szerelmeskedéshez, hogy beleájulsz a vele való együttlétekbe. Folyamatosan szeret, szeret, szeret és szeret. És mindezért cserébe semmit nem kér.

szex - szerelem - orgazmus

De csekélyke kedvességeknek is a maga békés nyugalmával nagyon tud örülni. Azonban az érzelmeit leplezi előled, hogy ne zavarjon meg téged vele. Nem nyaggat, nem követelőzik, csak mindig ad. Kedves sóhajtásokkal jelzi ha orgazmusai vannak, de azt is csak a te kedvedért.

szex - szerelem - magömlés

Ha elmarad néhány magömlés vagy orgazmus, akkor is nagyon boldog, hogy együtt lehetett veled és te élvezted. Sosem mondja azt, hogy nem élvezett el. Orgazmusát általában nehezen, maximum hüvelyének ritmikus rángásából veheted észre. Azt is csak akkor ha leállsz és nagyon odakoncentrálsz. Van amikor csak a kipirult arca jelzi, és van, amikor az sem. Flegmatikus férfiaknál előfordul, hogy csak akkor veszed észre, hogy magömlése van, ha látod...

szex - szerelem - orális szex

Az anális, orális szexet és az egyéb perverziókat is örömmel fogadja. A parti szex lehetősége sem áll messze tőle, ha partnere azt szeretné.
A szangvinikus szerelmes szeretőkön kívül általában csak a flegmatikus nők és férfiak szeretik a saját ízüket érezni a másik nemi szervén. Az úgy nevezett váltott felizgató-aktust, illetve a megszakított közösülést követő eseményeket.

szex - szerelem - póz

Amikor a szerelmes flegmatikus szerető úgy is képes kényeztetni kedvesét, hogy a behatolás után még a csúcs elérése előtt változtatnak pózt. Azaz orális kényeztetésre váltanak közvetlenül a behatolás közbeni párzómozdulatok megszakításával. Ilyenkor azonnal érzi partnere izgalmát és a saját nedvének ízét a másik nemi szervén.

szex - szerelem - száj

Ellentétben a szangvinikussal nem nagyon szeret felül lenni. Azonban szereti a váltott-aktust úgy, ha kedvese felétérdepelve nyomja szájához, vagy szájába a legizgibb, legérzékenyebb testrészeit. Legyen ez a mellbimbó, csikló vagy hímvessző vagy bármi, amihez szerelmének az aktus hevében éppen kedve van.

szex - szerelem - higiénia

Melankolikus a magas higiéniai követelményei miatt szinte képtelen még a gondolatát is elfogadni a váltott orális illetve behatolós szexuális aktusnak. Kolerikusnak pedig csak akkor érdekes, amikor neki csinálják, - úgy bármikor bármeddig. Ha viszont ő csinálja, akkor általában csak néhányszor, amíg újdonságot jelent számára.

szex - szerelem - magömlés

Rendszeresen általában csak a flegmatikus férfi képes rögtön a közösülést követően, - a magömlés után - még orálisan is kielégíteni asszonyát. Ha a szangvinikus szerelmes férfiban van pici flegmatikus jellemvonás, őt is rá lehet venni, hogy élvezze a saját magjának ízét.

szex - szerelem - flegmatikus

Férfiaknál mindettől függetlenül ez nagyon bonyolult és biológiailag is ellentmondásos nemi aktus. A flegmatikus női szeretők végtelen odaadó szexualitásához képest, pedig abszolút. Ha egy nőben akár csak egy kicsike flegmatikus jellemvonás is van nem kell tartania attól, hogy férfi nélkül marad.
Nézzük, hogy miért!

szex - szerelem - a másik nő

Lilla, Bence és Adélka szerelmi háromszöge - a másik nő titka...
Lilla (22) erőteljes kolerikus, kevés melankolikus borúlátó tulajdonsággal
Bence (24) erőteljes kolerikus, szangvinikus derűlátással
Adélka (22) békés flegmatikus, szangvinikus naivsággal.

szex - szerelem - másik nem

Huszonpár évesen a legtöbb nő, - de nyugodtan mondhatom a fiúkról is - még általában nagyon keveset tudnak saját magukról. A másik nemről, a párkapcsolatról illetve a szexualitásról meg még kevesebbet.

szex - szerelem - csak szexelne

Lilla és Bence már egy éve jártak együtt és Lilla elmondása alapján a srác állandóan csak szexelne és már egyre ritkábban mennek el moziba, buliba vagy csak úgy sétálgatni a városba.

szex - szerelem - szüzek

Egyetemisták. Egy társaságba járnak, ott ismerkedtek meg egymással. A gyönyörű két fiatalembernek még nem volt korábban komolyabb kapcsolata, de nem voltak már szüzek. Szerettek találkozgatni, hamar szerelmesek lettek egymásba. A lány egyik idősebb barátnőjénél szerelmeskedtek először. Rövid időre kapták meg a lakás kulcsát.

szex - szerelem - csókolózás

Az első alkalom nem tartott túl sokáig. Ahogy elkezdtek csókolózni Bence nagyon hamar begerjedt. A kolerikus Lilla csókolózás közben ugyanis a fiú korábbi élményeihez képest nem sokat teketóriázott. Azonnal belenyúlt a fiú nadrágjába.

szex - szerelem - farmernadrág

Bence szexuális előéletéhez hozzátartozott, hogy eddig gyakorta egy tízemeletes panelház harmadik és negyedik emeletének pihenőjén élvezett el. Tíz esetből tizenegyszer bele a farmernadrágjába. Ez úgy történhetett, hogy a korábbi barátnőjének a szülei nem jó szemmel nézték a kislány fiúkhoz kötődő projektjeit, így a két emelet között kellett megoldani a nemi életüket.

szex - szerelem - aktusok

Ezek igen gyors lefolyású "aktusok" voltak. Többnyire arról szóltak, hogy a kislány dörzsölte Bence hímtagját a farmeron keresztül, aki közben igyekezett a szoknya alá nyúlni, azonban az lehetetlen volt. Két dolog miatt:
- A kislány, ahogyan azt illik, előtte még kérette volna magát,
- másik pedig az, hogy ezalatt Bence a korai magömléshez képest is fele idő alatt élvezett el.

szex - szerelem - kapcsolat

Nem sokáig tartott a kapcsolat. Egyrészt mert Bence édesanyjának erős kifogásai voltak a fiú farmereinek állandó mosásával kapcsolatosan, másrészt a kislányt elcsábította egy jóval idősebb és tapasztaltabb fiú.

szex - szerelem - gyönyör

Szóval Bence legnagyobb meglepetésére és gyönyörére, Lilla nem a szokásos nadrágon keresztüli dörzsölés "választásával" izgatta a srácot, hanem...

Riporter: Hanem? Következő Szex, szerelem blogunkat innen folytatjuk...