2014. február 4., kedd

Szex - Szerelem 02.04

Riporter: A tegnapi Szex szerelem  blogunkat folytatjuk a szangvinikus személyiség típus jellemzőivel, tulajdonságaival... A nyári Balatonnál járunk. Egy gyönyörű, fiatal, szangvinikus nőnek, - aki egyébként prostituált - hirtelen lett egy szabad estéje. Elcsábította a 192 centi magas, jóképű 19 éves fiatal pincér fiút.

szex - szerelem - ingyen menet

Hogyan lehetséges az, hogy egy "szakember" ingyen menetet vállal be? Sőt előtte még fizetett a kigyúrt srácnak, hogy segítsen neki a kuncsaftját felvinni a szállodájába...

szex - szerelem - nemiség

A nemiséghez való hozzáállásunk, a vágyaink nem a választott szakmánktól függ. Most már tudjuk, hogy szinte minden olyan tevékenységünk minőségét, aminek emberekhez, az emberi kapcsolatokhoz, a kommunikációhoz van köze alapvetően a vérmérsékletünk, a temperamentumunk határozza meg.

szex - szerelem - szakmaválasztás

A vendéglátós fiút például rendkívül jó érzéssel töltötte el, hogy a habitustesztje alapján megismert flegmatikus tulajdonságai, kifejezetten alkalmassá teszik a választott szakmájára. Visszafogott, szerény, mindig higgadt és nyugodt, háttérben maradó, halk, de eszes, türelmes és még sorolhatnám, de ami a legfontosabb, mindenkihez könnyedén alkalmazkodik.

szex - szerelem - kaland

A gyönyörű, magas kék szemű, barna hajú lány itt most kalandra, lazításra, egy fiatal erős férfira vágyott és nem egy részeg kuncsaftra. Ott akkor ez a két gyönyörű fiatalember jókor volt, jó időben, jó helyen és szenvedélyesen kezdtek el örülni egymásnak.

szex - szerelem - szangvinikus

A másik fontos amit még tudnunk kell, hogy alapvetően kétféle prostituált van. Az egyik, aki azért választja ezt a szakmát, mert imádja a férfiakat, a másik pedig aki gyűlöli. Szangvinikus habitusú embereknek, optimizmusuknál fogva szinte minden sokkal könnyebb. 

szex - szerelem - emberek

Főleg azokban a szakmákban, ahol általában többnyire ismeretlen emberekkel kell foglalkozniuk, érintkezniük. Néhány példa: betegellátók, hotelportások, eladók, lelkészek, oktatók, trénerek, stb. Szangvinikusnak nem szabad monoton munkát adni, vagy olyat ahol nem érintkezhet emberekkel, mert belepusztul. 

szex - szerelem - szerencse

Szóval ez a gyönyörű nő egy nagyon szép szakmát talált magának. És szerencsés alkat, mert mint szangvinikus általában orgazmusa is lehet, akár még vadidegen kuncsaftokkal is. Van olyan prostituált, aki azért adja "haza" a fiújának az összes bevételt, hogy ő aztán rendesen kielégítse a műszak végén. Ugyanis addigra már annyira felizgul a sok ügyféltől... 

szex - szerelem - 19 évesen

Ennek a 19 éves siófoki fiúnak piszokul nagy szerencséje volt ezzel a lánnyal. Azért sietve teszem hozzá, hogy ilyen égből pottyant csoda is általában a békés flegmatikusokkal történik meg. Egyszerűen a vonzás törvénye alapján szinte valamennyi ilyen áldott jólélek azonnal elkél a párkapcsolatok piacán. Akár nő, akár férfi... És ha egyszer már kapcsolatban van, nagyon hűséges.

szex - szerelem - történet

A fiú így folytatta a vele történt esetet:
Leguggolt elém. Gyönyörű combja és mellei eggyé váltak a káprázattól előttem. Szinte magától pattant ki a hímtagom a nadrágomból, egyenesen a szájába. Én ugyan miden pisilés után megmosom magam ott is, de azért éreztem, hogy már nem vagyok az a pampuc szagú. 

szex - szerelem - nemi illatok

Ennek ellenére a nő végig szimatolt fitos orrocskájával. A combomtól indult, a golyóimon át, végig a meredő ágyékomon keresztül, a korábbi csókjaitól csillogó makkomig.
- Hahhh - sóhajtott fel! - Teljesen benedvesedtem az illatodtól.

szex - szerelem - én is!

Én is, én is - kiabáltam volna ki magamból az élményt! De csak csöndesen. A térdeimmel meg-megrogyva élveztem, ahogyan kényeztet. Már majdnem elmentem, amikor abbahagyta. Felállt, megcsókolt és azt mondta.

szex - szerelem - te jössz

- Most te jössz Gyönyörűm - és már a sokadik szép nevet adta nekem, néhány percen belül. Tudtam mire gondol, de én... 
és innen már kibuktak belőlem a szavak:

szex - szerelem - most fogsz

- ...még sosem csináltam ilyet!
- Most fogsz! Te kis tündéri izmos, illatos férfi emberem! Most megtanítalak valami olyanra, amit nagyon jól fogsz nekem csinálni. Utána én meg lenyelem az édes élményedet.

szex - szerelem - elélvezek

Gyöngéden térdre kényszerített és combjai közé vonta a fejem. Nagyon jó íze volt. Hímtagom az illatától akkorára nőtt, azt hittem menten elélvezek, ahogyan életemben először belenyaltam egy teljesen borotvált punciba. 

szex - szerelem - csajom

A csajommal csak simán szexeltünk, de ez a nő... Jobb mint a videókon, amiket eddig láttam. Íze volt, illata és sikított, ahogyan élvezte amit csináltam neki. A hajamba markolva rángatózott és nyomta a számat és élvezett és ÉLVEZTEM! 

szex - szerelem - nyalok

Azt sem tudtam mit nyal a nyelvem, de irányított. Újra és újra önkéntelenül rángatózott mindene. Én meg egyre jobban élveztem. Akkor felhúzott a földről, beleültetett egy székbe és azt mondta:

szex - szerelem - élvezz

- Na Casanova! Élvezz a torkomba! - és azzal a lendülettel eltűnt mindenem benne. Gyönyörű haja beborította a combjaimat. Akkorát élveztem, hogy ott akkor, igazán férfinak érzetem magam.
Sajnos azóta nem láttam.

szex - szerelem - tudomány

Nem sokkal később végre hazajött egy hétre a csajom, akinek "bemutattam" az új tudományomat. Utána annyira tetszett neki a "most te jössz Gyönyörűm" szöveggel a határozottságom, hogy aznap éjjel háromszor is lenyelte. Azóta csodálatosan alakul a szerelmünk, és többé nem is "csaltam" meg."

szex - szerelem - szangvinikus

Szangvinikus nőtől vagy férfitól megtanulni szeretkezni, az annyira magával ragadó jelenség, hogy az ő "tanításait" és élményt adó élményeit követve mindenki csak jól jár. Komolyan mondom, - bár én, mint szangvinikus lélek, nyilván elfogult vagyok - de ha még szangvinikussal nem szeretkeztél, akkor valami még hiányzik a szexuális életedből...

szex - szerelem - élet

Mivel kétpofára habzsolják az életet, szinte sosem soványak. A hajviseletük is mindig nagy gondossággal készül, de gyakorta az eredmény inkább kócosság vagy extrém simaság. Órákat képesek fodrásznál tölteni, hogy valami feltűnő, az átlagtól eltérő frizurájuk legyen.

szex - szerelem - tülör

Lehet duci vagy kigyúrt, szeplős vagy foltos, kopasz vagy bármilyen, teljesen mindegy hogy néz ki, fenntartások nélkül szereti magát - a saját testét és lelkét. A tükröt azt kifejezetten neki találták ki, mert imádja. Exhibicionizmusa szexuálisan is mindenek felett áll. 

szex - szerelem - csábít

Neki folyamatosan csábítani, hódítania kell. Mindenbe azonnal beleszeret, de a kedvence az emberek. Vadidegeneket szólít meg buszon, vásárláskor, sorbaállás közben, és úgy társalog velük, mintha már évtizedek óta jó barátok lennének. Mosolyog, flörtől, mindenkin észreveszi a szépet és megis mondja neki.

szex - szerelem - figyelem

Figyelem!
Szinte valamennyi ember keveréke a négy habitusnak. A szangvinikus temperamentum jól párosul a kolerikus és a flegmatikus jellemű emberekben. A kolerikust lágyabbá, kedvesebbé, érzékibbé teszi. A flegmatikust üdébbé, szórakoztatóbbá, vagányabbá.

szex - szerelem - eszement

A nagyon szangvinikusoknak eszement ötleteik és dolgaik vannak. Országonként illetve népcsoportonként változó, de általában a négy személyiség típus közül a legkevesebben a szangvinikusok vannak. Őket aztán gyakorta színházaknak nevezett "zártintézetekbe" gyűjtik össze. Különben folyamatosan olyanokat látnánk, mint Öcsike produkciója:

szex - szerelem - Öcsike

Öcsike (26) népszerű szangvinikus elhatározta, hogy egy különleges ajándékkal lepi meg karácsonyra párját. Elindult hát női csizmát vásárolni. A csak nőknek értékesítő cipőboltban már az összes eladó ott sürgölődött körülötte, mert elkezdte felpróbálgatni egymás után a magassarkú csizmákat. Távolabb egy teljesen magára hagyott fiatalasszony várt a sorára. 

szex - szerelem - segítsen

Öcsike a világ legtermészetesebb módján szólította meg, hogy
- Jöjjön már ide hozzánk kedves! Ön olyan gyönyörű, mint az én szerelmem! Segítsen nekünk egy picikét! A véleményére lennénk kíváncsiak...

szex - szerelem - párom

Lehet egy ilyen nem mindennapi felkérésre nemet mondani? A helyzetre rácsodálkozó eladókat látva a szangvinikus srác így szólt hozzájuk:
- Szerintem ez az asszonyka ugyan olyan forma, mint a párom..

szex - szerelem - csizma

Természetesen megkérdezték a szakemberek tőle, hogy mégis hányas cipőt hord, akinek az ajándékot venné? Öcsike az ilyen részletekkel sosem foglalkozott. Viszont szangvinikusként szinte tű pontosan megérzi az emberekben rejlő lehetőségeket. Intuitív képességével érzékelte, hogy az eladók közül egyik sem lenne alkalmas a következő "aktusra". 

szex - szerelem - ösztön

De ösztönösen észrevette, hogy a kishölgy békés flegmatikus, és készséggel jött segíteni a boldog férfinak. Levette a cipőcskéit és fel akarta húzni az egyik gyönyörű, tisztabőr lábbelit. Mire Öcsike:

szex - szerelem - méretem

- Várjon kedves! Méretet veszek önről. - Azzal leguggolt a nő elé. Kezébe vette vékony kis bokácskáját, másik tenyerét pedig araszra nyitva gyöngéden a talpacskájához nyomta.
- Óóóó! Ön az én méretem! - kiáltott fel lelkesen, majd sietve hozzátette:
- Bocsi nem úgy értettem - de ezen mindannyian jót nevettek.

szex - szerelem - humor

Szóval a kiváló humorérzék. A pont aktuális időben, a meglepő, a fordulatos, az elbűvölően varázslatos szangvinikus, - akár férfi akár nő, - ő a társaság kedvence. Rájuk emlékszik mindenki, ha egy buli jól sikerült, ugyanis ők az igazi buli a bulikban. Öcsikéről ezt a sztorit nekem is egy közös ismerősünk mesélte el. Szájról szájra terjed. Sőt már a facebookra is felrakta valaki...

szex - szerelem - ajándék

A vásárlás végeredménye a karácsonykor kibontott csomagban volt. Szangvinikus sohasem tervszerűen, tudatosan csinálja tökéletesen a dolgait, hanem érzésből és nagyon ritkán téved. Ezzel a képességével is óriási meglepetéseket tud szerezni a környezetének. Öcsikénk azon a karácsonykor egy életre elkötelezte párját a jól választott ajándékával...

szex - szerelem - tökéletesség

A tökéletesség!
Rövid kitekintés a másik három habitusra
Akár milyen vérmérsékletünk is van, arra, hogy a buli, a karácsony vagy a szex, a szerelmeskedés vagy bármilyen esemény tökéletes legyen mindannyian vágyunk, nem csak a tökéletes melankolikusok.

szex - szerelem - tökéletes

- Mint lájuk a népszerű szangvinikus érzésből oldja meg.
- Az erőteljes kolerikus úgy alkot tökéletest, hogy a vezető képességét használja. A feladatok végrehajtására a legalkalmasabbakat jelöli ki, és határidőket szab. Projektekben és eredményekben gondolkodik. Egyszerűen profi abban, amit és ahogyan csinál.

szex - szerelem - kolerikus

Kétszemélyes "projektekben", mint például a párkapcsolat, szerelmeskedés, szerelem, szeretkezés, szex pedig irányít. Egy percig nem adja ki a gyeplőt a kezéből. Gyakorta a nagyon kolerikus személyiség típusú férfiaknál illetve nőknél a szex is csak egy feladat, amit határidőre kell végrehajtani. Persze vannak megoldások, de ezeket a kolerikus fejezetnél beszélgetjük majd át.

szex - szerelem - melankolikus

- A tökéletes melankolikus úgy hozza létre a tökéletest, hogy tervez. Stratégiát és taktikák állít össze. Listákat, táblázatokat készít hozzá. Részfeladatokra bontja a teendőket és folyamatosan méri és elemzi az eredményeket. Általában egyedül szeret dolgozni, mert akkor pontosan végez. Tervszerűségben és időben gondolkodik. Mint aki "órát nyelt", mindig pontosan tudja hány óra van. Egyszerűen profi abban, amit és ahogyan csinál.

szex - szerelem - időzítés

Kétszemélyes "időzítéseknél" mint például a bevásárlás, párkapcsolat, szerelmeskedés, szerelem, szeretkezés, szex, stb. szintén az időzítés a fontos vagy inkább azt is egyedül csinálja, mert akkor pontosan végez. Persze vannak megoldások, de ezeket a melankolikus fejezetnél beszélgetjük majd át.

szex - szerelem - flegmatikus

- A békés flegmatikus hasonlóan, mint a kolerikus - másokra bízza, illetve habitusához híven másokra hagyja a tökéletes feladatok kivitelezését. Kikéri a résztvevők véleményét és feltétel nélkül elfogadja azokat. Szarkasztikus humorával és derűs megjegyzéseivel billenti ki az embereket ha elveszítik a motiváltságukat. Mindenkit meghallgat és hagyja, hogy az emberek úgy csinálják meg a legjobb belátásuk szerint a dolgaikat, ahogyan gondolják. A békés megoldásokat választja. Gyakorta sokkal jobb vezetők, mint a kolerikusok. Egyszerűen profik abban, amit és ahogyan csinálnak.

szex - szerelem - együttlét

Kétszemélyes együttléteknél, mint például a bevásárlás, párkapcsolat, szerelmeskedés, szerelem, szeretkezés, szex, stb. szintén nem konfrontálódik a párjával. "Minden úgy van jól, ahogyan a szerelmem szeretné." - gondolja, de csak akkor mondja ki ha megkérdezik. Bármikor, bárhol, bármit megtesz, amit szeretnének tőle. Kicsit egyhangú vele az élet, de vannak megoldások. Ezeket a flegmatikus fejezetnél beszélgetjük majd át.

szex - szerelem - szangvinikus

Van miről beszélgetnünk a szangvinikusok esetében is. 
A tökéletesre is képesek, ha megismerik korlátaikat és tudatosan állnak hozzá. Ilyen például az a fránya három betű: az I.D.Ő. - Bizony az idő a legnagyobb gyengeségük. Lelkesek, bármit bevállalnak. Hamarabb felteszik a kezüket bárkinél, ha egy feladathoz önként jelentkező kell.

szex - szerelem - elfelejt

Azonban nem mindig szerencsés kimenetelűek a végrehajtásban. Van, amikor egyszerűen elfelejtik, hogy mit vállaltak. Azt meg hogy mikorra, meg sem jegyzik általában.

szex - szerelem - Sándor és Borika

Ahogyan például a melankolikus-kolerikus férj jellemezte szangvinikus feleségét, amikor párterápiára jelentkeztek:
Sándor (47) tökéletes melankolikus és erőteljes kolerikus.
Borika (38) népszerű szangvinikus pici erőteljes kolerikus határozottsággal.

szex - szerelem - Sándor

Sándor:
"Borika olyan rendetlen, hogy elképesztő. Egyszerűen nincs ideje a rendre. Egyébként is mindig mindenhonnan elkésik. Állandó időzavarral küzd. Az idő és a tér számára maga a káosz. Úszik bennük. Azt szoktam mondani, hogy "kedélyesen ellidikézik". Ha én nem takarítanék és mosogatnék kosz, piszok és igénytelenség venne körül bennünket.

szex - szerelem - iskola

De persze bevállal minden hülyeséget a szülői értekezleteken. Múltkor is iskolai zsúrt szervezett a kisebbik fiúnk osztályában. Aztán ahelyett, hogy tervszerűen célokat és stratégiát állított volna, majd részfeladatokra bontva másoknak is adott volna munkát, egyedül csinálta az egészet. 

szex - szerelem - eredmény

Meg is lett az eredménye. Borika a saját pénzünkből vásárolt be mindenféle felesleges cuccot. Hatalmas ananász tortát sütött, legalább egy századnyi katonának elegendőt. De a legdühítőbb az volt, hogy amikor a tortával elkészült, lefotózta a mobiljával. 

szex - szerelem - ruha

Aztán órákig járkált a városban a tortaszínéhez passzoló ruháért. A ruha kifejezetten erre az alkalomra kellett. Mert egy nőnek olyat nem lehetett, hogy a két teli szekrényéből egy régebbit vegyen fel. 

szex - szerelem - torta

A végeredmény az lett, hogy az ostoba kis ruhácska miatt jól elkésett a buliról. 27 éhes és szomjas kölyök várta már a beígért kajákat és üdítőket. Az innivalót viszont a nagy kapkodásban elfelejtette magával vinni. 

szex - szerelem - bevonulás

Azonban légiesen vonult be az ananászkrém színével pontosan megegyező kis felsőjében az osztályterembe. A hatás nem maradt el. Az éhes gyerekek lelkes ovációval fogadták Borikát, de leginkább végre a kaját. Kaja helyett azonban csak torta lett, üdítő helyett pedig a csapvíz. 

szex - szerelem - tanítónő

A hatalmasra sikeredett édes alkotás látványa egy darabig izgalmas volt még a tanítónőnek is. De olyan sok maradt belőle, hogy otthon egy hétig ettük. Végül egy jókora darab a kukában végezte."

szex - szerelem - válás

Vitáik és veszekedéseik miatt már egyre kevesebbet szerelmeskedtek. Kezdtek elhidegülni egymástól. Több mint egy éve, hogy nem alszanak egy ágyban. Már a váláson is gondolkodtak eltérő reakcióik és teljes másságuk miatt. De mivel egyébként még szerették egymást szerencsére eljöttek hozzám.

szex - szerelem - szexuálterapeuta

Ahogyan Zoltai Miklós szexuálterapeutával készült interjúban hallottuk, a legtöbb párkapcsolati problémát az ismeret hiánya okozza. Ebben az estben is ez történt.

szex - szerelem - nyalok

Egyszerűen fogalmuk sem volt arról, hogyha ennyire különbözőek, akkor hogy szerethetik mégis egymást...? Pedig a világ legcsodálatosabb....