2014. április 30., szerda

Szex - Szerelem 04.30

Riporter: Előző Szex, szerelem blogunkban a házasságát megmentő asszony e-mailjét osztottuk meg. Folytatjuk?

szex - szerelem - impotencia

Természetesen folytatjuk! 
Többen kérték, hogy beszélgessünk még bővebben a férfiak szexuális aktivitásának folyamatairól. Mitől függ a férfi libidó? Mitől függ a férfi impotencia?

szex - szerelem - potencia

Ahogyan korábbi Szex, szerelem blogunkban már volt szó róla, kortól függetlenül minden férfinak volt, van vagy lesz a szexuális potenciáljával zavara, problémája.
Most az alkohol és az egyéb tudatmódosító szerek hatására - a férfiak libidójára -, nem térek ki.

szex - szerelem - magömlés

Inkább a pszichikai, szexuálterápiával viszonylag jól kezelhető problémákkal kezdjük. 
Fiatal korban az úgy nevezett korai magömlés, azaz a magömlés időzítése általában a leggyakoribb probléma. Sőt a kontrollált magömlés hiánya később is gondot okoz gyakorta a férfiaknál. 

szex - szerelem - magömlés

Hogy hogyan lehet begyakorolni a magömlés időzítését? Erről későbbi Szex, szerelem blogunkban részletesen fogunk beszélni.
Másik férfipotencia probléma a magömlés utáni érdeklődés elmúlása. 

szex - szerelem - depresszió

Az állatoknál is megfigyelték az aktus utáni búskomorságot. Depresszióra hajlamos férfiaknál olyan mértékű lehet a a magömlés utáni érdektelenség, hogy komoly impotenciához vezethet. Félelem az ejakuláció utáni levertségtől. 

szex - szerelem - merevedés

Nagyon sokféle impotencia, illetve a nővel való szerelmeskedés elutasítása létezik. Sok esetben a nagyon tapasztalt férfiaknak is külön össze kell magukat szedniük, hogy merevedést produkáljanak. Hogy párjukat ki tudják elégíteni. 

szex - szerelem - szeretkezni

Nők, asszonyok, lányok gyakorta nem is sejtik, hogy partnerüknek az adott pillanatban nincs is kedve szeretkezni. Csak az ő kedvükért csinálják. Aztán van olyan, hogy belejönnek.
- Milyen furcsa! Igaz?

szex - szerelem - szexualitás

Sőt azt is el kell mondanom, hogy általánosságban a férfiak érdeklődése a szexualitás iránt hamarabb elmúlik, mint a nőké. Sokan hiszik azt, hogy ez pont fordítva van.
Azonban számos, párkapcsolatban élő asszony számolt be arról, hogy:

szex - szerelem - orgazmus

- Neki a nőnek egyre jobb a szexuális együttlét, és a rendszeres orgazmus, a minél gyakorlottabb partnerével. A férfit azonban egyre ritkábban lehet rávenni a jóra. "Olyan mintha rám unt volna már."

szex - szerelem - pornóipar

Azok a férfiak, akik ezt kudarcként ítélik meg, illetve nem értik a libidójuk csökkenésének okát, előfordul, hogy új szexpartner után vágynak. A vágy még nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is teszik. A pornóipar törekvései ilyenkor segíthetnek a férfi-érdeklődést felkelteni. 

szex - szerelem - kielégülés

Felnőtt férfiakra gyakorta van jó hatással a pornóalkotások nézése. Főként akkor, ha a párkapcsolatában az így keletkezett szexuális izgalom kielégülésre talál. 
Párkapcsolatban élő nőknek figyelniük kell emberük ilyen vonatkozású megnyilvánulásaira. 

szex - szerelem - bátorítsák

Ha rajtakapják partnerüket azon, hogy pornográf témájú újságokat, weboldalakat, filmeket néz - bátorítsák. 
Igen! Bátorítsák! A legjobb, ha még oly gusztustalannak is tartják, ha együtt nézik vele.

szex - szerelem - féltékenység

Ezzel szemben gyakoribb, hogy tudni sem akarnak róla, vagy felháborodnak a nők. Inkább elutasítják, elítélik, kinevetik, esetleg tiltják. Vagy ami a legrosszabb, hogy féltékenységüknek adnak hangot.

szex - szerelem - választhatják

Nem túl gyakori, de azért vannak olyan asszonyok, akik maguk kezdeményezik a közös filmnézéseket. Legalább így maguk választhatják meg, hogy mely alkotás az, ami nekik is tetszik. 

szex - szerelem - ízléses

Azoknak a nőknek mondom, akik még nem láttak, vagy amit láttak nagyon rossz élményt jelentett nekik. Hogy igenis vannak nagyon ízléses, és számukra is érdekes videók az interneten. Azonban felhívom a netet böngészők figyelmét. 

szex - szerelem - kémprogram

Az ilyen tartalmú weboldalakon sajnos elég gyakori a számítógépüket támadó rosszindulatú kémprogram.
Ami videókat viszont DVD-n tudnak, például szexboltokban megvenni, azok általában jogtiszták és nem fogják megfertőzni a gépüket.

szex - szerelem - impotencia

Hamarosan elindítjuk majd a férfi impotenciával kapcsolatos Szex, szerelem blogsorozatunkat. Akkor részletesen kitérünk jó néhány fajta férfi impotenciára. 

Most azonban folytatjuk az előző Szex, szerelem blogunkban elkezdett írással. 

szex - szerelem - praktikával

Egy tapasztalt asszony levelét kezdtük el megosztani a blogunkat követőkkel. 
Röviden összefoglalom, amit a korábbiakban írt:
A férje sportszennyese között egy női bugyit talált. Eldöntötte, hogy kideríti, milyen női praktikával csábították el az urát. 

szex - szerelem - nő titka

Az illat szinte minden nőnél fontos praktika a csábításhoz. Így vásárolt egy olyan öblítőt, amilyennel a női fehérnemű volt mosva. Azon felül azt is eldöntötte, meg fogja tudni, hogy mi a másik nő titka és alkalmazni fogja. 

szex - szerelem - női taktika

Férjével rendszeresen szerelmeskednek. Ráadásul évek óta már szinte mindig ugyan úgy. Erre alapozta stratégiáját és női taktikáját. A terve bevált. Az alapján újításra ösztönözte emberét. Csábítóan megkérdezte tőle, hogy mire vágyna, ha most megtenné. 

szex - szerelem - elcsábította

A férfi a vágyával és az új mozdulataival elárulta magát. Az asszony megcsinálta neki, amire vágyott, amivel a másik nő elcsábította. Így sikerült megmentenie a házasságát. 

szex - szerelem - bosszúból

A bugyit nagyon rosszindulatú üzenetnek vélte. Azonban abból jött rá, hogy maximum az orális szexig juthattak. Férjénél a "házon kívüli" impotencia jöhetett létre. Ezért bosszúból tehette a másik nő a tangáját a sportszennyese közé.

szex - szerelem - házasságba

Az asszony így írt az esetről:
- Biztos vagyok benne, hogy a kisrüfke nekem akart üzenni az illatos tangájával. Belerondítani egy több, mint harminc éves házasságba. Az én emberem soha sem lenne képes így megalázni senkit, nem hogy engem. 

szex - szerelem - imádattal nyelem

Innen válaszolok a kis hölgynek, hogy:
- Köszi a bugyi-üzenetet! 
Megkaptam! És köszönöm, hogy általa ismét beleszerelmesedhettem az én igazi férfimba!
A bugyit kidobtam de az öblítőt megtartom, mert mindig tanul az ember a másiktól...
Most már imádattal nyelem le én is!

szex - szerelem - bugyika

Tényleg az élet hozza a legmeghökkentőbb helyzeteket. Lehet elveszítettem volna az uram, hogy ha nincs a bugyika a táskájában, vagy ha ő előbb veszi észre és visszaszolgáltatja. 

szex - szerelem - gusztustalan

Már egy ideje követem a Szex, szerelem blogot. Meg kell mondjam, hogy voltak részek, amiket módfelett gusztustalannak tartottam. Sőt még az is megfordult a fejemben, hogy kitalált történetekről van szó. 

szex - szerelem - megtapasztaltam

Azért is írtam le a saját sztorimat, mert kíváncsi vagyok, hogy mikor és hogyan fog belekerülni a Szex, szerelem blogba. De most már azt is látom, hogy ennyi eszement dolgot, amit én is megtapasztaltam, csak az élet tud produkálni. 

szex - szerelem - történelmi dolgok

Beleolvasgattam korábban ezekbe a párokkal történt esetekbe. Azonban leginkább az utóbbi, a történelmi dolgok érdekességei hökkentettek meg. A folytatását várva olvastam el a múltheti bejegyzést is. A benne írtak nagyon személyesen érintettek meg. 

szex - szerelem - kiírni

Ezért írtam le kendőzetlenül a történetemet. Fontos tudni, hogy el sem tudtam képzelni magamról, hogy én valaha is hasonlót írok majd. Viszont így utólag, hihetetlen élmény volt kiírni magamból a dolgaimat. Felszabadító érzés. Köszönöm. 

szex - szerelem - barátnőm

Ha még meg is jelenik valamelyik Szex, szerelem blogban, bízom benne, hogy segíthetek vele asszonytársaimnak. Hogy sokkal inkább úgy kezeljék a párkapcsolataikat, mint ahogyan én, és nem úgy mint ahogyan a barátnőm. 

szex - szerelem - férj

Természetesen neki is megmutattam amit írtam és összebőgve a vállamat, adott igazat nekem.

# 3. e-mail - Volt egy olyan hölgy, aki azt írta, hogy ha az ő férjéről akár a "házon kívüli" impotencia nyomán derülne ki, akár másként, hogy megcsalja, azonnal elválna tőle.

Lehet hogy igaza van? Nem tudom és nem is az én tisztem, hogy bárki felett pálcát törjek. 

szex - szerelem - megalázó

Ráadásul úgy meg pláne nem, hogy én is váltam már el.
Azonban az e-mailt küldő előbbi két asszony elkerülte azt a kálváriát, amit én és a volt feleségem végig csináltunk anno. Borzasztó megalázó volt, ahogyan a bíróságra kellett járkálnunk. 

szex - szerelem - barátok

Szerencsére a mi kapcsolatunk aztán rendeződött később, és barátokká váltunk. Főként a közös kislányunk érdekében volt fontos ezt kialakítanunk.

Korábbi Szex, szerelem blogunkban csak négy okot soroltunk fel arra vonatkozóan, hogy a 19 éves lány 50-es szexpartnerének, miért mondott csődöt a szerszáma az orális szex után.

szex - szerelem - impotencia

A legtöbb e-mail, hozzászólás, az úgy nevezett "házon kívüli" impotenciával kapcsolatosan érkezett hozzánk.
Többen kérték, hogy fejtsük ki bővebben, hogy mi ez tulajdonképpen.
"házon kívüli" impotencia egy speciális szexuális probléma, szexuális zavar. 

szex - szerelem - poligámia

Amikor otthon minden rendben van az asszonnyal. Párkapcsolatuk szexuálisan és érzelmileg is kiegyensúlyozott. Azonban a férfi poligámia mégis utat tör magának. 
Akár úgy, hogy 
- a férfi keres házon kívüli szexet, akár úgy hogy 
- a vonzó férfit elcsábítják. 

szex - szerelem - orálisan

A kapott és közzétett e-mailek-ben mindkettőre láttunk példát.
Az # 1. e-mail-ben a férfi - rendszeresen házon kívül, - ugyan ahhoz a prostituálthoz jár, aki orálisan megadja neki, amire a férfi vágyik, mert azt otthon nem kapja meg. 
"Házon kívüli" impotenciáról akkor beszélünk, ha 

szex - szerelem - prostituált

- például a prostituált bármi nemű próbálkozása ellenére sem jön létre erekció, merevedés a szolgáltatást igénybe vevő férfinál. (Prostituáltak beszámolásai alapján, ez igen gyakori jelenség, főként az első alkalommal. Valamint ha ital vagy más drog hatása alatt állva érkezik a kuncsaft.)

szex - szerelem - merevedés

A fenti esetben nem ez a helyzet, hanem pont fordítva valósul meg.
Mert azt is házon kívüli "im"-potenciának tekinthetjük - speciálisan, ha 
- ha otthon nem jön létre a merevedés az asszony minden próbálkozása ellenére, "házon kívül" viszont igen. 

szex - szerelem - kalandozás

Azonban szexuálterápiával ez a helyzet viszonylag gyorsan és jól kezelhető. Általában ezek azok az esetek, amikor a férfi kezdeményezi a szexuálterapeuta felkeresését. Leghatékonyabb ha az asszony minél kevesebbet, sőt, ha semmit nem tud a férfi korábbi kalandozásairól.

szex - szerelem - orális

Ilyenkor a legtöbbször a férfiaknak az otthoni orális szex hiánya okoz gondot. Emiatt kezdeményeznek más partnerrel vagy prostituáltakkal szexuális kapcsolatot.
Figyelem!
A prostituáltak legjelentősebb forgalma általában az otthon meg nem kapott orális, második helyen az anális vágyak kielégítéséből származik. 

szex - szerelem - merevedés

Ahogyan ezt egy korábbi Szex, szerelem blogunkban már beszéltük.

Részleges "házon kívüli" impotenciáról akkor beszélünk, amikor a férfi bizonyos aktushoz, például közösüléshez otthon képes, de "idegenben" nem képes merevedést produkálni. 
De például a neki végzett orális szex esetében a merevedés és az ejakuláció (magömlés) is létrejön.

szex - szerelem - ésszerűség

# 2. e-mail-ben a korrekt és szavatartó férfit, a különleges orális technikájával elcsábította egy nő. 30 évi házasság után. Mivel a libidó, azaz a szexuális vágyakozás is érzelmi szinten zajlódó folyamat, ne keressük benne a tudatosságot, az ésszerűséget. 

szex - szerelem - félrelépés

Sőt, van hogy egy párkapcsolatban egyéb frusztrációk és problémák is felütötték a fejüket. Ilyenkor az érzelmi késztetések is jelentősen felerősítik akár a férfi, akár a nő félrelépésének motivációját. 

szex - szerelem - házasság

30 évi házasság után 50-es férfi, akinek felesége megmentette a házasságukat. Felismerte a férfi félrelépésének okát és orvosolta a problémát. Megadta urának, amire már régen vágyott. A végén így nyilatkozott:
- Azt gondolom, hogy azt, amit otthon megkap egy férfi, azt nem keresi máshol.

szex - szerelem - minden rendben

Valóban! A párkapcsolatok, házasságok nagy többségénél szerencsére ez így van.

Azonban vannak más okai is még a "házon kívüli" impotenciának. Függetlenül attól, hogy otthon minden rendben van az asszonnyal. 

szex - szerelem - poligámia

Függetlenül attól, hogy a kapcsolatuk szexuálisan és érzelmileg is kiegyensúlyozott, a férfi poligámia még is utat nyer magának. Pontosabban a férfi egó keresi az utat más szexuális partnerek felé, hogy további visszaigazolásokat kapjon a férfiasságáról. 

szex - szerelem - csődöt mond

Azonban ott a "házon kívüli" impotencia és a szerszám csődöt mond. Az, hogy ezek után mégis tovább próbálkozik már nagyon habitus függő. Ha kolerikus nem adja fel. Egyre több nőt bánt meg. Elcsábítja őket és impotenciájával a nők önbecsülésében is kárt tesz. 

szex - szerelem - panasszal

Ha az ostoba fajankó, még azt is kikommunikálja, hogy:
- Pedig ez otthon működik! - nagyon sok nő jelenik meg aztán ezzel a panasszal a szexuálterapeutánál. Sajnos a terápiákon kiderül sok esetben, hogy a nők fel sem tették a kérdést a csábítónak, hogy:

szex - szerelem - befogadják

- Nős vagy? Esetleg kapcsolatban élsz?
Le sem informálják facebookon, vagy más közös ismerősön keresztül. Befogadják a sármos lovagot az ágyukba ismeretlenül. 

szex - szerelem - odaadom

Azt szoktam javasolni. Mielőtt egy nő odaadja egy férfinak magát, menjen fel a lakására előbb. Ennyit kell csak mondania:
- Szeretném megismerni az otthonodat, mielőtt szívvel lélekkel odaadom magam neked!

szex - szerelem - házon belül

Sok esetben elkerülhető lenne a - "házon kívüli" impotenciával rendelkező - férfi "trófeaszerző" kis könyvecskéjébe bekerülni. Például akkor, ha az ő lakásában jön létre az első szerelmeskedés. Ha otthon nem áll fel neki, - a saját környezetében - az már házon belüli impotencia. 

szex - szerelem - férfi-ismeret

Ilyen esetben nőként (vagy együtt) mindenképpen érdemes felkeresni egy szexuálterapeutát a problémánkkal.
Gyakran találkozom komoly, a férfi-ismeret hiányából fakadó, a férfinak alkalmi impotenciát okozó, létrehozó hölgyekkel. 

szex - szerelem - kezelhetők

Valamint sajnos a nő higiéniás hiányosságaiból is létrejöhet a férfi impotens reakciója. Például ha a nő természetes illata, - szaga, szájszaga ápolatlanság miatt -, túl erős.
Jó hír, hogy szexuálterápiával az ilyen szexuális zavarok viszonylag gyorsan és hatékonyan kezelhetők. De erre egy későbbi Szex, szerelem blogunkban részletes praktikákat is mutatunk. Mint ahogyan korábban a férfi ápoltságról már írtunk...

szex - szerelem - hűség

De térjünk vissza a "házon kívüli" impotenciáját fel nem ismerő férfihoz! Aki egyre elkeseredettebben hajtja magát a kudarcok ellenére is. Az a fajta szégyenérzés keríti hatalmukba általában ezeket a férfiakat, hogy például a hűség az nem egy férfias dolog. 

szex - szerelem - magömlés

A lelkiismeret furdalás nyomán keletkezhetnek azonban a merevedési problémák. Illetve a másik oldala az ilyen ellentmondásos helyzeteknek a magömlés idejének kontrollálhatatlansága. A korai magömlés abból a félelem érzésből is következhet, ami a felesége felé való elkötelezettség megszegéséből ered. 

szex - szerelem - egó

A "házon kívüli" impotencia után ezek a férfiak otthon hatalmasakat teljesítenek. Feleségük nagy örömére. Egó-juk rendezése érdekben. Hátra hagyva viszont jó néhány nagyon megbántott nőt. 

szex - szerelem - szexcentrikus

Gyakorlatilag tanúbizonysága ez a fajta viselkedés a férfiak teljesítményorientált, szexcentrikus hozzáállásának.

Riporter: Szerintem erre a Szex, szerelem blogunkra is rengeteg mailt kapunk!

<< -- Előző Szex, szerelem blogbejegyzéshez KATT IDE!