2014. április 8., kedd

Szex - Szerelem 04.08

Riporter: Viktória és Achmed esetével folytatjuk a mai Szex, szerelem blogunkat.
szex - szerelem - történelmi szexuális fejlettség
Viktória és Achmed esete, a világunkban évmilliók óta jelenlévő erőszak kapcsán merült föl. Előző Szex, szerelem blogunkban az "Erik, a viking" című filmmel világítottunk rá egy rendkívül erőszakos kor szexuális fejlettségére. 

szex - szerelem - szexualitás

Azért foglalkozunk a Szex, szerelem blogunkban a történelmi korok bemutatásával, hogy a szexualitás, a nemiség fejlődéstörténetével közelebb kerülhessünk saját magunk megértéséhez.

szex - szerelem - asszonyi állat

Monty Python "Erik, a viking" alkotása - korhű helyszíneivel, kosztümjeivel, fényeivel, színeivel - hitelesen igyekszik bemutatni egy olyan történelmi időt, amelyben a férfiak asszonyi állatként viszonyultak a nőkhöz.

szex - szerelem - fosztogatás

A film első  öt percében Erik a fosztogatás és gyilkolás közepette betör egy kunyhóba. Egy nagyon szép, vonzóan szexis lány megerőszakolásához készül. Humorosan ellentmondásos helyzet bontakozik ki, amikor elkezdenek - a mai nyelvezettel - a kialakult helyzetükről beszélgetni.

szex - szerelem - szexuális kulturáltság

A Szex, szerelem blogba ez a film azért került be, mert
1. a YouTubeon bárki megnézheti, így beilleszthető a blogba. 
2. Filmszatíra ugyan, de a helyszínek, a kosztümök, stb meglepően jól ábrázolják azt a történelmi időt, aminek szexuális kulturáltságáról beszélünk..

szex - szerelem - szatíra

3. A groteszk mozi férfi-nő párbeszédével kezdődik. A női taktikák, provokáció és manipuláció célja, hogy ezzel a kommunikációs tárházzal lefegyverezze vagy cselekvésre ösztönözze a filmbéli hőst. De azért szatíra, mert egyszerre szól jelenkorunk hőseinek is.

szex - szerelem - erőszak

Például az erőszak kapcsán.
Viktória (24) kolerikus, szangvinikus
Achmed (37) kolerikus, melankolikus - nem ez a valódi neve, de egy távoli arab országból érkezett.

szex - szerelem - lovas tudás

Achmed és Viktória néhány hónapja ismerték meg egymást. Ugyan abban a lovardában csiszolják mindketten kiváló lovas tudásukat. Különböző országból, különböző kultúrából származnak. 

szex - szerelem - több feleség

Achmed egy sivatagban cseperedett fel. Vallási és gazdasági ellentmondások, háborúk, terrorizmus, erőszak közepette. Azonban lovagolni meg kellett tanulnia!
Hazájában a férfiaknak akár több feleségük is van. Mint ahogyan az Erik a viking korában több ezer évvel ezelőtt, a mai XXI-dik században tulajdonként, tárgyként tekintenek asszonyaikra.

szex - szerelem - kettesben

Viktória egyáltalán nem ismerte Achmed társadalmi és szexuális kulturáltságának hátterét. Viszont a nálánál sokkal jobb és ügyesebb lovas, a jóvágású, magas, "görög isten" nagyon férfias jelenség volt számára. Többször lovagoltak együtt. Olykor terepen is, kettesben. 

szex - szerelem - férfi

A lányt lenyűgözte, hogy a férfi mennyire különlegesen ért a lovakhoz. El akarta csábítani Achmedet és elment a hotelba vele, ahol a férfi lakott, amikor Pesten járt. 

szex - szerelem - angolul

A hotel kávézójában a két gyakorlott lovas angolul beszélgetett egymással. Achmed csak nagyon keveset tudott magyarul. Viktória pedig annyira nem beszélt jól angolul, hogy a férfi mindent egyértelműen megértsen női elképzeléseiből. 

szex - szerelem - pajzán hangulat

Így inkább lassan, de rafináltan egyre közelebb húzódott a kívánatos férfihoz. Próbált megfelelően pajzán hangulatot teremteni. Jobban kigombolta blúzát, kiengedte a haját. Dús keblei, mély dekoltázsa és meredező mellbimbói, hatalmas szőkés fürtjei, eddig minden férfit megkapott ezzel a taktikával. 

szex - szerelem - távolságtartás

Achmed azonban csak nem akarta észrevenni, hogy a nő már teljesen odavan érte. Viktória nem értette a férfi rideg távolságtartását felé. Még közelebb húzódott hozzá. Megérintette a férfi kezét, akin a zavartság jelei jelentkeztek. 

szex - szerelem - a férfi combjai

Levette magassarkúját, és apró lábacskáival elkezdett közeledni gyöngéden a férfi térde felé. Megérintette. Achmed még jobban zavarba jött. Viktória amilyen finoman és gyöngéden csak tudta, úgy mozgatta lábujjhegyét és puha talpacskáját a férfi combjai között. 

szex - szerelem - női taktika

Achmed kipirult. A nő megérezte, hogy haladhat tovább. Női taktikából azt a farmerszoknyáját vette fel, amelyik középen végig patentos. Az alsó hármat szexisen sosem pattintotta össze. 

szex - szerelem - női taktika

Most gyakorlott mozdulattal megfeszítette gyönyörű combjait és egy újabb patent engedett a női taktikának. Aztán egy újabb, majd még egy. Felhúzta térdét és meztelen sarkát a székre, a feneke alá húzta. 

szex - szerelem - görög isten

Gyönyörű, hosszú, fedetlen combjából is izgalmas részek látszottak ki. A férfi hátrébb húzódott és kiengedte combjai közül a lány lábacskáját. Viktória kolerikusként nagyon dühös lett. Már mindenével reszketett a "görög istene" iránt. 

szex - szerelem - kolerikus

Nagyon nem tetszett neki, a férfi viselkedése, de egy kolerikust az ellenállás még inkább akcióra készteti. El kezdte provokálni az embert. A férfiasságára tett megjegyzéseket. Olyan messzire ment a rossz angol tudásával, hogy az egyébként nem is mindent értő külföldi, kolerikus melankolikusként valamin nagyon megsértődött.

szex - szerelem - végre

Felkapta ölébe a lányt és felvitte a szobájába. Viktória nem tiltakozott. Karjaival átfonta a nyakát úgy könnyített kapaszkodva a súlyán.
Végre! 

szex - szerelem - szerelmeskedni

Elérte amit már hónapok óta, hetek óta, napok óta, órák sőt kínosan elviselhetetlenül kívánatos perce óta akart. Szerelmeskedni azzal a férfival, akire annyira vágyott.
Achmed úgy dobta le a franciaágyra a lányt, hogy az felszisszent.

szex - szerelem - gyönyörű

A férfi felé térdelt. Pille kis tangájától egyetlen mozdulattal szabadította meg.
Viktóriát gyönyörűnek, az illatát semmihez foghatóhoz nem tudta hasonlítani. Még ilyet életében nem érzett és nem látott. 

szex - szerelem - férfi állat

Borotvált szeméremtesttel és hónaljjal, teljesen meztelen, fehér bőrű, szőkés barna hajú nő. Idegen volt, de mégis tiszta és friss. Ismeretlen élményként is eszméletlenül vonzó, erotikusan nőies szagok keltették fel benne a férfi állatot. 

szex - szerelem - belenyalt

Belenyalt, annyira akarta az illatán kívül az ízét is érezni. Még ilyet soha nem csinált, így újra és újra belenyalt és élvezte.
A lány sikítva ragadta meg Achmed fekete göndör haját és magába húzta izgalmas nyelvét, kolerikus könyörtelenséggel, a kielégülésre koncentrálva.

szex - szerelem - orgazmus

Egy pillanat alatt sikítva, visítva élvezett el. Durrant a női alsó fertáj és nem is akár hogyan. Squirt! Néhány nőnél az orgazmus olyan mennyiségű váladékot termel, és olyan erővel fecskendezi ki, mint egy férfi magömlése. Beterítette a férfi arcát.

szex - szerelem - élvezkedés

Az ő kultúrájában egy nő nem élvezhet hangosan. Nem zavarhatja meg ura élvezkedését a saját élvezkedésével. Hagyni kell, hogy az ember ordítva élvezzen és a legkevésbé sem engedheti meg magának, hogy túl ordítsa.

szex - szerelem - szokás

Viktória ebbéli képességével eddig minden férfipartnerét elkötelezte maga iránt. Azonban Achmed egy teljesen más szokás és hitrendszerből jött, és a legmegalázóbb dolgok történtek vele, amit csak az ő kultúrájában egy férfi egy nőtől elszenvedhet.

szex - szerelem - kolerikus

- Húzd fel ezt a gumit és b*sszál meg rendesen, - hangzott a kolerikus nőtől, a kolerikus férfinak az ellentmondást nem tűrő parancs! És hogy az ember ne tudjon gondolkodni, a nő úgy nyújtotta a szeme felé a fóliás csomagot, hogy az ha nem nyúl érte, a szeme látja kárát.

szex - szerelem - üss

Kikapta Viktória kezéből a "kis vackot", messze elhajította és akkora pofont kevert le a nőnek, hogy az pislogva tért csak magához. De láthatóan nem hatotta meg a dolog.
- Üss te barom! - és még mondott valamit magyarul a lány, amit a férfi nagyon félreértett. 

szex - szerelem - sértés

Az ő nyelvükön egy hasonló szó lebecsmérlő sértést jelent egy férfi férfiasságára. Ezt az ő kultúrájukban egy férfi komoly hatalommal vagy fegyverrel a kezében mondja csak ki. Egy nőnek pedig meg sem merne fordulni a fejében.

szex - szerelem - provokál

A mi kultúránkban, magyar megfelelője egy ilyen rendkívül megalázó sértésnek nincs is.
Achmed immár lángoló dühvel újra megütötte a nőt!
Viktória kolerikus ostobaként, meg hát rendesen be is volt már csípve, a következő hülyeséggel provokálta tovább - a háborút, az iszonyatos terrort és öldöklést megjárt - férfit:

szex - szerelem - tisztátalanság

- Csak ennyit tudsz bébi? - ezt tökéletesen megtanulta angolul...
OLAJ A TŰZRE!
A férfi, hogy elégtételt vegyen magán, a legdurvább tisztátalansággal, - amit még a vallásuk is kiemelten tilt - hágta meg Viktóriát. 

szex - szerelem - squirt

Análisan, brutális kegyetlenséggel kényszerítette a nőt a befogadására. A nő feneke a squirtól szerencsére kellően nedves volt, így nem sérült meg, és nem is volt új neki az anális élmény. Sikítva, visítva élvezte. 

szex - szerelem - féltékeny

Ez kifejezetten tovább bosszantotta Achmedet.
Vannak olyan férfiak, akik különösen rossz néven veszik, ha egy nő élvezi a velük való szexet. Abban a pillanatban prostituáltnak látják nőjüket és féltékenyek kezdenek lenni rá. 

szex - szerelem - beleengedte

Nem egy nem kettő olyan páciensem volt, akinek azért volt korai magömlése, hogy a felesége ne élvezze a szexet.
Achmedben is hasonló érzések dúltak, és óvszer nélkül a tisztátalan vesszőjét az anális behatolás után rögtön Viktória hüvelyébe dugta és az ondóját is beleengedte. 

szex - szerelem - kopogtattak

Utána szabályosan kihajította a nőt a szobájából a folyosóra. Nem sokára kopogtattak az ajtaján. Azt hitte a nő jött vissza bocsánatot kérni a viselkedésért, de nem. Rendőrök voltak, és elkezdődött Achmed és Viktória kálváriája...

szex - szerelem - nemi erőszak

Miért meséltem el ezt az erőszakos történetet?
A fiatalok, és a fiatalok szüleinek okulására. Mert rendkívül nehéz bizonyítani a nemi erőszakot, és mint láttuk a nő is jelentősen provokálta a férfit. 

szex - szerelem - miért hagyta

Ezt az ilyen vizsgálatot folytató szakemberek nagyon is jól tudják. Az első kérdésük mindig az a nő felé, hogy 
- Miért ment oda? Miért hagyta? Miért nem jött el? ...stb.

szex - szerelem - szexuális

Másik tanulság, hogy aki külföldivel, de akár a saját hazájából egy távoli idegennel kezd, legyen nagyon óvatos! Akár a facebookon, akár valamely társkeresőn vagy bárhol kezdődik egy kapcsolat, nem csak a leendő partnere vérmérsékletét kell megismernie, de a szexuális kulturáltságát is. (Hogy hogyan lehet megismerni egy másik ember szexuális intelligenciáját, egy későbbi Szex, szerelem blogunkban mondjuk majd el.)

szex - szerelem - habitus

Ebben a helyzetben például azt kell látni - és az interneten ma már számos lehetőség van ennek felderítésére -, hogy Achmed egy olyan világból jött, ahol egy ilyen vad kegyetlenkedésért senki nem ítélte volna el. Függetlenül attól, hogy a házas kapcsolatokban a vallásuk is tiltja a tisztátalan közösülést. A férfinak ott mindenhez joga van az asszonyával.

szex - szerelem - eredendően

A férfiakban eredendően benne van a hím dominanciája. "A mindenhez jogom van az asszonyommal..." törvény hite. A nőkben pedig eredendően benne van a behódolás vágya. Akár elfogadják ezt az emberek, akár nem, ez nem most alakult ki bennünk. 

szex - szerelem - tudatlanság

Azért foglalkozunk a Szex, szerelem blogunkban behatóbban a történelemmel, a szexualitás fejlődéstörténetével, hogy jobban megértsük magunkat. Gyakorta jobb szembenézni a tényekkel, mint a tudatlanság hirtelen fájdalmával. Van egy mondás: "Aki sokallja a tudására fordítható időt és pénzt, az nem számol a tudatlansága hatalmas költségeivel és kínjaival." 

szex - szerelem - erőszak

Az erőszak benne van a mindennapjainkban. Olvastam olyan statisztikát, amely azt állítja, hogy mire egy fejlett ország fiatalja eléri a nagykorúságát 20-30.000 erőszakos cselekményt lát különböző filmeken, számítógépes játékokon keresztül. 

szex - szerelem - erőszak

Ezt valahogy úgy lehet értelmezni, hogy ha egy gyerek például rendszeresen lát ilyen jeleneteket, és ha átlagosan 10 erőszakos cselekményt érzékel naponta, akkor egy év alatt elképzelhető, hogy 3.650. Tíz év alatt 36.500 ilyet lát. 

szex - szerelem - borzalom

Az "Erik, a viking" sem kivétel ez alól. Bármennyire is humoros filmszatíra, rögtön az első öt percben három gyilkosságot, és egyéb vérengzést látunk. De hagyjuk a számokat, mert a mozik és a számítógépes játékok ma már annyira élethűen ábrázolják az erőszakot, hogy a nézőben végigmegy - egyetlen ilyen látvány esetében is - a borzalom. 

szex - szerelem - citrom

Az "élmény" testi, lelki megtapasztalása. Elegendő, ha csak a citrom levét mutatom be szavakkal, érzékletesen. Idézzük fel a citrom illatát és képzeljünk el egy félbevágott napsárga gyümölcsöt, ahogyan a tenyerünkbe vesszük, szánkhoz emeljük, összenyomjuk és a nyelvünkre csepegtetjük ízletes nedvét. 

szex - szerelem - elfelejtjük

Ezek után természetesen mindenki nyel egyet, hiszen természetünknél fogva akkor is elindul a nyál elválasztás, ha a dolog csak gondolatban történik meg a fejünkben. A citromos próbát hamar elfelejtjük. 

szex - szerelem - félelem

Azonban az erőszak, az abból fakadó borzongás, lehet, hogy életünk végéig elkísér bennünket. Megjelenhet későbbi gondolatainkban, álmainkban és akár tetteinkben. Pedig nem is valós a félelem - mert valójában nem velünk történt meg - mégis rettegésben tartja pszichénket. 

szex - szerelem - olvassunk

Erre mondta azt Nitai család, pár- és szexuálterapeuta, hogy:
- Eljutottam oda, hogy már különbséget tudok tenni azok között a gondolatok között, hogy mit engedek be magamba, és mit nem. - És azt ajánlotta, hogy reggelente, amikor felkelünk olvassunk lélekemelő, spirituális, szép történeteket. Valamint egyáltalán ne nézzünk erőszakot bemutató alkotásokat.

szex - szerelem - vajon

Visszatérve azokra a gyerekekre, akik 20-30.000 ezer erőszakos cselekményt látnak mire nagykorúak lesznek.
- Vajon hogyan hat ez az ő pszichéjükre? 
- Vajon mennyire válik természetessé számukra a dolgok erőszakos megoldása felnőtt korukban?
- Vajon milyen pár-, illetve szexuális kapcsolataik lesznek felnőtt korukban ezeknek a gyerekeknek?

szex - szerelem - bizonyos szintig

Sok férfi nyilatkozta ki, hogy szeret picit erőszakoskodni a szexben. Valamint sok nő számolt be arról, hogy szereti, ha a férfi picit erőszakos. Ha tudja a dolgát az ágyban. 
Ez egy bizonyos szintig természetes, hiszen a szexualitásban a férfi a donoroldal (adakozó, adóoldal), a nő az akceptoroldal (befogadó). 

szex - szerelem - férfi

Ha a nő nem mutat befogadó, behódoló készséget, azaz nem fekszik hanyatt és tárja szét a combjait, vagy nem tartja oda bedőlve a hátsó felét, a férfi nem tud igazi férfi lenni. A merev hímtag bevezetéséhez a férfi aktivitására, erejére, akaratára van szükség. 

szex - szerelem - legmegdöbbentőbb

Erőszak akkor következik be, amikor a nő (vagy férfi) belegyezése, akarata ellenére történnek a dolgok. A legmegdöbbentőbb az, hogy vannak emberek, akik rendszeresen szexelnek úgy, ahogyan Achmed megerőszakolta Viktóriát.

szex - szerelem - kielégülés

Volt olyan pár, akik azért kerestek fel, mert a férfi egyre erőszakosabban élvezte partnerével a kielégülést. Azonban ehhez a nő is kellett, ugyan úgy, mint Viktória és Achmed esetében...

szex - szerelem - kikötözős szex

Sára (33) szangvinikus, flegmatikus
Barnabás (39) kolerikus, melankolikus

Sára és Barnabás 4 éve voltak együtt már, amikor elhatározták, hogy kipróbálják a kikötözős szexet. 

szex - szerelem - kellékek

Rendszeresen szerelmeskedtek hétköznapokon is. Erre azonban egy szombati napot tűztek ki. Nagy izgalommal készültek rá. Előre megvették a szükséges kellékeket...

Riporter: De vajon ki kötöz ki ki? Holnapi Szex, szerelem blogunkat innen folytatjuk.