2014. április 3., csütörtök

Szex - Szerelem 04.03

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban egy nagyon komoly veszélyre hívjuk fel a figyelmet!

szex - szerelem - vérfertőzés

Összefoglalva picit a történelmi áttekintésünket.
Embereknél vérfertőzés, az állatoknál beltenyészet. Az állatok ösztönösen kerülik a velük vérrokonságban lévő egyedekkel történő közösülést. A történelem folyamán az embereknek ezt külön meg kellett tanulniuk. Ráadásul voltak népek, akiknek többször is. 

szex - szerelem - jelenkorunkban

De a jelenkorunkban is ez még mindig van, akiknek morálisan illetve erkölcsileg nem evidens. Ugyanis a vérfertőzés alapból nincs belénk kódolva.

Zolika (18) békés flegmatikus
Nővére (21) erőteljes kolerikus és elmélkedő melankolikus - Ibolyka

szex - szerelem - vigasz

Szüleik nagyon rossz házasságban éltek. A két gyerek egymásban lelt vigaszt. Zolika betegesen ragaszkodik anyáskodó erőteljes kolerikus nővéréhez. Nem fogom elmesélni az egész történetet, mert még a mai napig nem oldódott meg, másrészről nem a legüdítőbb...

szex - szerelem - a legveszélyesebb

Azonban azoknak a fiataloknak az érdekében, akik testvéri, unokatestvéri, másodunoka vagy bármilyen vérrokonságban vannak el kell mondanom a történet egy fontos részét. Itt közvetlen édestestvéri kapcsolatról van szó. Ez a legveszélyesebb! 

szex - szerelem - vérfertőzés

Azonban tudnunk kell, hogy ha bármely ősünk, apánk, anyánk vagy ük-ük-ükapánk közös volt, létrejön a vérfertőzés.
Ibolyka viszonylag hamar nagy lány lett. Tizenkét évesen kezdett el menstruálni. 

szex - szerelem - hormonális változások

Már az előtt is szeretgette öcsikéjét. De ahogy egyre erőteljesebben jelentek meg nála a hormonális változások, egyre gyakrabban használta Zolikát az önkielégítéseihez. Többször hallottam már róla, hogy lelkileg sérült fiú gyerekek, akiket még testileg manipulálnak is, ösztönösen hamarabb kezdenek el magömlést produkálni. 

szex - szerelem - ejakuláció

Ha ráadásul ez a közeledés gyöngédséggel, szeretettel, megértéssel, vigasszal is párosul, akkor még erőteljesebb a késztetés. Zolika - nagyon korán -, tizenegy évesen reagált először ejakulációval nővére gyöngéd kényeztetésére. 

szex - szerelem - diszlexiás

A fiúcska részleges diszlexiásként nagyon rossz tanuló volt. Az iszákos anya és apa verték a gyerekeiket, a legcsekélyebb vétségért is. Pedig a kislány nagyon igyekezett és kitűnően teljesített az iskolában.

szex - szerelem - együttlét

A szülők gyakorta hagyták magukra kicsapongó életet fojtatva Zolikát és Ibolykát. Zolika egyre gyakrabban igényelte nővére "babusgatását". A következmény az lett a rendszeres együttlétüknek, hogy Ibolyka teherbe esett. 

szex - szerelem - kitartás

Mivel a kislány egyébként is ducibb teremtés volt, olyan későn vették észre a gömbölyödését, hogy már késő volt. Legmegrázóbb az a kitartása volt, ahogyan minden verés és fenyegetés ellenére nem árulta el az "apa" kilétét. 

szex - szerelem - utód

Megszületett a pici, akiről hamarosan kiderült, hogy komoly fogyatékosságokkal jött a világra. A vérfertőzés következménye megvalósult. A gének könyörtelenül csaptak össze egymással és jelentősen felerősítették a hibás, selejt utód kialakulásának valószínűségét.

szex - szerelem - bűn

Nem folytatom tovább a történetet, de a tanulságára felhívom a figyelmét mindenkinek.
Tilos, sőt egyes népek a történelmi időkben bűncselekménynek minősítették a vérfertőző kapcsolatokat. A magyar jog szerint, ha szülő a gyermekével, már az aktus maga is bűncselekménynek számít.

szex - szerelem - génmanipulált

Számomra érthetetlen, hogy miért bánt így, az emberekkel a Mindenható...
Még a laboratóriumi, kísérleti fehér egerek is kerülik az anyjukkal illetve a testvéreikkel történő egyesülést. A génmanipulált egerek is meg tudták különböztetni a rokonaikat a többi egértől.

szex - szerelem - ösztönösen

A vérfertőzés elkerülése - az állatokkal ellentétben - az emberekben, mint már mondtam sajnos ösztönösen nincs meg. Tudatossággal, morálisan és erkölcsileg kell védenünk gyermekeinket. 

szex - szerelem - szülők feladata

A szülők feladata, hogy a különböző nemű gyermekeik különszobában (külön ágyban) aludjanak. A szülők feladata odafigyelni, és időben felvilágosítania gyermekeiket a nemiségről. Erről egy korábbi Szex, szerelem blogunkban már beszélgettünk.


szex - szerelem - Oidipusz

A történelem folyamán is voltak vérfertőzések. Az egyiptomi fáraóknál, a görög királyoknál, de az európai uralkodó házakban is előfordult.
Az egyik legismertebb, Oidipusz király drámája, akinek már fiatalon megjósolták, hogy
"Megöli majd saját apját,
s megérjük tán annak napját, 
hogy elszereti szülő anyját..."

szex - szerelem - saját anyja

A jóslat beteljesült. 
Bár nem tudta, hogy a nő, akibe beleszeretett a saját anyja volt. Azonban az erkölcsös király saját magát vakítja meg, hogy bűnhődjön a vérfertőzés miatt.

szex - szerelem - Attila fejedelem

A görög kultúra jelentős befolyással volt a római kultúrára. A római kultúra pedig Európára. Annak Magyarországon is vannak nyomai, leletei, hogy a rómaiak jelen voltak hazánkban. Valamint az is történelmi tény, hogy Attila fejedelem Rómában nevelkedett és tanult. 

szex - szerelem - szexuális fejlettség

Azonban, ahogyan azt egy korábbi Szex, szerelem blogunkban beszéltük:
A földrajzilag és történelmileg más hatások által és más hitrendszerben szocializálódott népek, eltérő viselkedési és szexuális fejlettségi szinten voltak az azonos korban élő népekhez képest. De a "találkozásaikkor", földbírtokló hódításaik nyomán, hatással voltak egymásra. 

szex - szerelem - jog

A görögök virágzó civilizációjának idejében az Európában élő népek elszigetelt családokban, törzsekben éltek. Kialakulóban voltak már egymástól teljesen eltérő szokásokból kiindulva egyfajta jog. 

szex - szerelem - család

A földtulajdon, annak termése, az időjárás és a vallásos babonák, hiedelmek összefüggéseiből kialakított rend. Azonban szinte minden népben fellelhető a legkisebb közösségi egység a Család. 

szex - szerelem - szertartás

Általában szertartásosan kell egybe a nő és a férfi, és "hozzámegy" az urához. Azaz a férfi kunyhójába, annak családjához költözik. A szertartás a férfi nagykorúságát is jelenti. Az esküvői szertartások a mai napig is olyannyira különbözőek, más más népeknél, országokon belül is, mint az akkori törzseknél. 

szex - szerelem - két dolog

Azonban az elszigeteltségtől függetlenül két dolog szinte minden a földtől, a föld megműveléséből gyarapodó törzsnél megvolt:
- a házasságkötési rítus és a
- vérfertőzési tabu.
Olyan nyomorék gyerekek születtek ugyanis, hogy arra szinte minden nép rájött - egy idő után, a saját kárából -, hogy vérrokonnal NEM!

szex - szerelem - asszonyt

Ezért aztán még inkább késztetést érez korunk férfi embere a messzebb lévő népek felé, ahonnan könyörtelenül rabol vagy vesz magának asszonyt. Azonban abban a korban az ilyen jellegű kiruccanások nem jártak minden veszély nélkül, és jó néhány tapasztalatlan fiatal halt bele a még be sem teljesült "szerelembe". 

szex - szerelem - férfiasodni

Ráadásul minden tiltás és tabu ellenére a közösség fiatal lányai sokkal készségesebben mosolyogtak és estek igazi szerelembe a törzsük béli "belterjes" fiúkba. Egyrészt mert nap mint nap látták férfiasodni őket, másrészt meg ha itt nem kelnek el, eladják vagy elrabolják őket idegenbe... 

szex - szerelem - Erik a viking

Félelmetesen vad világ volt akkoriban. Csak a termékeny földnek és az életképes, erős fiúnak volt jövője és értéke. A leány gyermeknek, a nőnek, az asszonynak maximum eladási értéke volt csak.

Riporter: Találtunk egy a YouTube-on elérhető videót a korról. Következő Szex, szerelem blogunkban megosztjuk...