2014. március 31., hétfő

Szex - Szerelem 03.31

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban miről lesz szó?...?

szex - szerelem - jövő

Mielőtt a női nemi szervek ismertetést tovább folytatjuk nézzünk egy picit a múltba.
Van egy mondás:
"Akinek múltja van, annak jövője is van, és akinek van jövője annak a jelene is sokkal boldogabb..."

szex - szerelem - mellékhatásai

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én imádom a történelmet. 
Egy múltkori Szex, szerelem blogban már beszélgettünk az Első és Második Világháború hatásairól korunkra és kultúránkra. Párkapcsolati, család és szexuális "mellékhatásairól".

szex - szerelem - legkritikusabb hatása

A két gigantikus "nagyüzemi öldöklés" mindent megváltoztatott, az élet minden területén. 
A témánkat érintő egyik legkritikusabb hatása, hogy az addigi markáns férfitekintélyt szinte teljesen lerombolta, és nem csak Európában. 

szex - szerelem - munkaerő

Addig soha nem látott méretekben pusztultak az emberek, de főként a katonaként szolgáló, erős emberek. A férfi munkaerő töredékére csökkent. A háború alatti termelésben, majd azt követően a rombolás, a pusztítás helyreállításban, mindenkinek részt kellett vennie. 

szex - szerelem - női szerepek

A nők szerepe jelentősen megváltozott. El kezdtek munkahelyeken dolgozni, teljesíteni. 
A női szerepek átformálódásával óriási változások történtek, főként a világ akkori vezető országaiban. 
Az asszonyi fő feladatok mellett:

szex - szerelem - ipari termelés

- család
- otthonteremtés
- főzés
- mosás
- gyermeknevelés
és még sorolhatnám a ma is töretlenül, a feladataikat maradéktalanul elvégző asszonyok számos tennivalóját, be kellett állniuk az ipari termelésbe is. 

szex - szerelem - gyártottak

A korabeli filmeken láthatóak, ahogyan a lányok, nők, asszonyok - ipari mértekben, hatalmas gyárcsarnokokban - tankokat, fegyvereket, lőszereket, ruhákat, felszereléseket, vegyszereket és még megannyi mindent gyártottak.

szex - szerelem - Auswitz

Személyes emlékem, hogy még gyerekkoromban jártam Auswitzban, az embereket tömegesen pusztító haláltáborban. Gyerekként is annyira megrázó volt az egész, hogy soha nem fogom tudni kiverni a fejemből az ott látottakat. 

szex - szerelem - rabruhák

Akkor vetíttettek ott egy olyan filmet, ahol a háború alatt hatalmas szövődében rabruhákat varrtak nők százai. Azonban a legmegdöbbentőbb hír az volt, hogy a koncentrációs táborokban az embereket kopaszra nyírták és a hajukból szőtték a fonalat a rabruhák varrásához.

szex - szerelem - beteges

Fontos volt erre kitérnem, mert meggyőződésem, hogy a rendszeresen és kielégítően szerelmeskedő emberek soha nem válhatnak ilyen beteges gondolkodásúvá, hogy ilyen szörnyűségekre legyenek képesek.

szex - szerelem - irányítanak

A női "evolúció"-nál jártunk. A nők megállíthatatlanul megváltoztak a háborúk nyomán. Vezető beosztásokat kezdtek el betölteni és mára már vannak olyan munkahelyek is, ahol csupa férfiakat irányítanak munkakörüknél fogva. 

szex - szerelem - tévhiedelmek

Nem csak személyautók, hanem buszok, kamionok, munkagépek volánjánál is megjelentek a nők. Vállalkozásokat kezdtek létrehozni ötleteik kivitelezésére. Már a háborúk közben bebizonyosodott, - az évezredekig tartó tévhiedelmekkel ellentétben -, hogy a nők minden olyan dologra képesek amire a férfiak. 

szex - szerelem - fizikai erő

Mindenre! A fizikai erő megszerzése sem korlát már számukra. Rendszeresen teniszeztem korábban, és volt, hogy hölgy játékpartnerem úgy elvert, hogy leginkább labdaszedőnek éreztem magam.

szex - szerelem - máglyára vele

A nők szerepe a társadalomban is teljesen megváltozott. Mára már politikai és vallási vezetők is vannak közöttük.
Nem egészen egy emberöltővel ezelőtt ha ezt valaki megjósolta volna, szerintem ott helyben újra felállítják az inkvizíció intézményét és: 
- Máglyára vele a főtérre! Had égjen az eretnek az ilyen felforgató gondolatokkal...


szex - szerelem - világtörténelem

Azonban mindennek, - a nők jelenlegi társadalmi helyzetének - sokkal mélyebb gyökerei vannak a világtörténelemben.
Ott kezdődött, amikor még az emberek nem tudták, hogy összefüggés van a nemiség és a gyerekszületés között. 

szex - szerelem - gólya hozza

Még mikor kisfiú voltam jó néhány gyerek hitte azt, hogy a gyereket a gólya hozza. Nekem megmondta édesanyám, hogy mi újság van a hasában a születendő öcsémmel kapcsolatosan. Sok mindenre nem emlékszem, de az biztos, hogy nem a gólya hozta nekem a kistestvéremet anno.

szex - szerelem - szokás

"Ahány ház, annyi szokás" - ismerjük a közmondást. A nemiség megnyilvánulását a nő és a férfi kapcsolatát, annak lényegét a régi korokban elsősorban a társadalom felvilágosultsága, tudata határozta meg, és majd csak azon felül a család. 

szex - szerelem - ideológiák

A nemiséggel, a gyermekszületéssel kapcsolatosan "gyártott" ideológiák jelenleg is teljesen mások az eszkimóknál, és teljesen mások az egyenlítő környékén élő törzseknél. A jól érthetőség érdekében - a történelemkutatókkal ellentétben - én úgy szeretem megfogalmazni, hogy:

szex - szerelem - jelenkorban

Földrajzi és történelmi körülményektől függ, hogy egy adott korban mennyit tudtak az emberek a szexről. És milyen érdekes, amely kultúrákban korábban is komoly hiányosságok voltak ezen a területen, azoknál a jelenkorban sem sokat változtak a dolgok.

szex - szerelem - panelház

Úgy kezdtem, 
- "Ahány ház, annyi szokás." Így amikor arról beszélünk, hogy földrajzilag, az már azt is jelenti, hogy a panelházakban alig tíz centi falszomszédságban élő emberek teljesen másképpen viszonyulnak szinte minden kérdéshez. 

szex - szerelem - lakótelepen

A valláshoz, a sporthoz, a politikához és természetesen a szexualitáshoz is. Én huszonöt éves koromig laktam egy tíz emeletes panelházban, lakótelepen. Az ötödik emeleten is négy lakás volt, mint a többin. 

szex - szerelem - ikreket szült

A szomszédunkban egy bájos arcú fiatal nő élt az édesanyjával. Falun a húsz utcával arrébb lakó kisemberről többet lehet tudni, mint panelben a szomszédról, így aztán ennek a nőnek a nevét sem tudom. Azonban ikereket szült. 

szex - szerelem - olthatatlan vágy

Egyszer csak úgy, hogy férfi jelenséget sosem láttunk körülötte. Ez még egy panelházban is arra készteti az embereket, hogy kíváncsiskodjanak. Így aztán csak kiderült valahogy, hogy ez a gyönyörű nő úgy oldotta meg a gyermek szülés iránti olthatatlan vágyát, hogy megállapodott egy férfival. 

szex - szerelem - alku

Állítólag úgy szólt az alku, hogy csak egyszer lesz vele, és csak azért, hogy megfoganjon. A részleteket nem tudom, mert hát ez is csak pletyka szinten terjedt. Azonban az ikrek megszülettek, és szépen lassan cseperedtek. Miután kénytelenek voltunk a jópár év alatt időnként együtt menni a lifttel, ezt nem lehetett nem észrevenni...

szex - szerelem - cserediák

- "Ahány ház, annyi szokás." Folytatom ennek a nagyon igaz mondásnak a legutóbb általam is megtapasztalt tényszerűségét. Cserediák programban egy évet Amerikában tanulhatott a fiam. Évtizedek óta zseniálisan megszervezett rendszer. 

szex - szerelem - cseregyerek

Amíg ő odavolt, a szobájába több más külföldi cseregyerek jött. Így az egy év alatt - mi itthon - egy brazil, egy mexikói és egy amerikai gyerekről gondoskodhattunk. 
Hogy minél több felől megismerhessék a fiatalemberek e projekt keretében az adott országot, több családnál is lakhattak. 

szex - szerelem - több szokást

Hogy minél jobban megismerhessék az embereket, az ország kultúráját, a szokásait, előirányzottan az egy évet három különböző családnál is tölthették. Persze ennek a kivitelezhetősége sok mindentől függ. Az viszont nagyon életszerű gondolat, hogy ha a gyerek már lehetőséget kapott arra, hogy világot lásson, akkor lásson több házat, több családot, több szokást. 

szex - szerelem - felszabadultan

Nálunk is a kölykök jöttek-mentek. Buli buli hátán, de tűrtük, mert a fiúnk ugyan ilyen "nagyot élhetett" kint az USA-ban. Facebookon követtük a kalandjait. Mikor hazajött végre, olyan felszabadultan, egy csomó görcstől megszabadultan érzetem, ahogyan élvezi az itthoni létét, hogy azt kell mondjam - megérte. 

szex - szerelem - Amerika

Igaz, miközben odavolt, nem várta meg az akkori barátnője, de egy Amerikát megjárt, sármos 18 éves, olyan vonzó jelenség, mint amilyen Fenyő Miklós már több mint 50 éve. Tudtad, hogy a Hungária együttes alapítója mai napig abból a kultúrából merítkezik, amit suhancként Amerikából hazahozott? A mai napig nagyon jól csinálja és teszi a dolgát - kitűnő zenész. És a fiam is a szebbnél szebb kislányok álma mára már...

szex - szerelem - fajfenntartás

De térjünk vissza az ötödik emeleti panelház szép fiatal asszonykájára, aki ikreket szült. 
Látszik, hogy szokás ide, szokás oda, a legfontosabb, legkésztetőbb emberi ösztön a fajfenntartás. Még a donor apa is előkerült és be-besegített az ikrek anyagi helyzetébe, pedig még a nevét sem viselték a kislányok. 

szex - szerelem - hódolhat

Azonban ilyen lehetőségeknek, valamint a szexuális élmény élvezetének a régi korokban élő emberek nem hódolhattak annyiszor, amennyiszer például a mi kultúránkban élők hódolhatnának. 

szex - szerelem - létfenntartás

Ugyanis idejük nagy részét az töltötte ki, hogy vigyázzanak magukra, miközben a főétkezések idejére megfelelő mennyiségű táplálékról kellett gondoskodjanak. 
Tudományosan megfogalmazva: a létfenntartásukért küzdöttek. 

szex - szerelem - ellentmondásos

Persze azt érezték, hogy szexelniük is kell. Dehogy mikor és miért, azt nem tudták. Csak azt, hogy kell és hogy jó érzés. Az emberi és az állatvilág a szexualitás szempontjából is rendkívül ellentmondásos. Mi emberek nem kaptuk meg azt a tudást, ösztönt, amit az állatok. 

szex - szerelem - fogamzóképes

Nekünk jobbára - főként amíg nem volt villany az ultrahang készülékekhez - fogalmunk sem volt róla, hogy mikor fogamzóképes egy asszony. Viccet félretéve, a mai napig sem tudjuk megállapítani érzékszerveinkkel, hogy mikor kell ahhoz együtt lennünk kedvesünkkel, hogy teherbe essen. Főként pedig azt nem tudjuk, hogy mikor ne legyünk együtt!

szex - szerelem - meg tudják tanulni

Azonban ez a képességünk fejleszthető. A rendszeresen szerelmeskedő párok, - főként ha az orális együttlétüket is élvezik -, hamar meg tudják tanulni, hogy milyen illata, illetve íze van a nőnek, amikor éppen fogamzóképes. 

szex - szerelem - hőmérős módszer

Ha ezt a hőmérős módszerrel* még ellenőrzik is, akkor nagy biztonsággal tudnak természetes módon is védekezni. Vagy ahogyan Valika és Sándor - a korábbi Szex, szerelem blogunkban - ki tudják számítani, hogy mikorra szülessen meg és milyen neműként az újszülött. (*Hőmérős módszert lásd egy korábbi Szex, szerelem blogunkban!)

szex - szerelem - évezredek óta

Az emberek rendkívül sokfélék, és nem csak bőrszínük, habitusuk, stb. szerint, hanem a szexuális tudatosságuk fejlettségi foka szerint is. Vannak népcsoportok, főként az ősi keleti kultúrák hagyományait őrzők, akiknél a férfiak évezredek óta birtokában vannak annak a képességnek, hogy megérzik, hogy mikor fogamzóképes az asszonyuk. 

szex - szerelem - kalap

Régi korokból fennmaradt írás szerint egy tehetős, több feleséggel rendelkező nemes ember minden vacsora után körbement a hatalmas étkező helyen ülő feleségei mögött. Meg-megállt, picit beleszagolt a levegőbe és minden este egy másik feleségének az ölébe tette le a kalapját. 

szex - szerelem - 800 gyermek

Az asszony engedelmesen követte urát a hálószentélybe és szerelmeskedett vele. Kilenc hónap elteltével pedig egy újszülöttnek adott világot. Volt olyan szultán, akinek ebbéli képességei eredményeként haláláig több, mint 800 gyermeke született.

szex - szerelem - elszigetelten

A különböző embercsoportok egymástól elszigetelten fejlődtek szexuálisan is. A kínaiak egy hatalmas fal mögött. Szigetlakók a tengerrel, óceánnal, mások hegyekkel körülvéve.
Azonos időszakokban más-más szexuális fejlettségi szinten voltak a különböző nemzetségek. 

szex - szerelem - India

Sőt vannak olyan népek, akik még nem tartanak és vannak olyanok, akik már soha nem is fognak olyan ismeretekkel bírni, mint például az indiai, a szexuális problémáktól mentes kultúra - ahogyan arról Zoltai Miklós, Indiát többször megjárt szexuálterapeuta beszámolt.

szex - szerelem - szellemek

Amely kultúrákban ezek az ismeretek nem voltak meg ott az asszonyi állat megtermékenyülését szellemeknek, egyes etnikumok kifejezetten az őseik szellemének tudták be. Fogalmuk sem volt a szexualitás és a gyermekáldás közötti összefüggésekről.

Riporter: Figyelj! Holnap április elseje. Holnapi Szex, szerelem blogunkat a minden évben elkövetett áprilisi tréfával kezdem!

2014. március 27., csütörtök

Szex - Szerelem 03.27

Riporter: Szex, szerelem blogban, a női nemi szervek anatómiája...?

szex - szerelem - szemérem

A csodálatos női Vulva.
A női nemi szerveket összefoglalóan - ím már nagybetűvel - Vulvának nevezzük, csodáljuk és szeretjük. A szeméremdombtól lefelé, a Nagyajkaktól befelé haladunk és jellemezük e szépségeket:
- szeméremdomb - a stratégiai kiindulópont
- csiklófityma - édes kis korona a klitorisz felett

szex - szerelem - ajkak

- nagy szeméremajkak - a puha párna 
- kis szeméremajkak - a csókos alsó ajkak
- hüvelybemenet - az illatos kert
- csikló (klitorisz) - a Világ közepe

szex - szerelem - digitális felvételek

Korábbi Szex, szerelem blogunkban ismertettem, hogy a nagyobbik lányommal való apai kommunikációnkban hogyan mondtam el neki, hogy tanulja meg testét. Készítsen róla digitális felvételeket. Nagyítsa ki, ismerje meg magát. 

szex - szerelem - tetoválás

Azt is elmondtam a csoda szép leány gyermekemnek, hogy a biztonság kedvéért ne látszódjon a felvételeken az arca, tetoválása, egyéb olyan testrésze, amiről felismerhető lehetne. Egy női nemi szervet gyakorlatilag még a nő maga sem ismeri annyira, mint az a férfi aki ajkaival gyakorta kényezteti. Bátran fotózható, de arc nélkül!


szex - szerelem - nagybetűvel

Összefoglalva az eddigieket.
Átbeszéltük 
- a szeméremdombot, szőrzetét és stratégiailag fontos helyzetét, ahonnan tovább indulunk.
- a Nagyajkakat, ahonnan a női nemi szervet onnantól nagy betűvel kezdtük szeretgetni.
- a Kisajkakat, amik végtelen színekben, formákban, illatokban és zamatokban, a virágszirmokhoz hasonlatosan, gyönyörűségesen pompáznak.

szex - szerelem - vágyakozás

- a Csiklónál járunk, amely szerv évmilliók óta megihlette és befolyásolta a művészetet, a vallást, a sportot, a politikát, a tenni akarást, a tenni vágyást. Egyáltalán a az odaadó és a Mindenek feletti vágyakozást.

szex - szerelem - férfi

Beszéltünk arról a különleges férfi kommunikációról is, amikor a férfiak a strandon - a szemük elől rejtett női finomságokat -, hogyan vélik érzékelni lelki szemeikkel. Mik türemkednek ki a bikini alsó és felső részéből...

szex - szerelem - hazaértünk

Megbeszéltük, hogy a nagybetűs Csikló felfedezésével, megérintésével és szeretetével hazaérkeztünk. A férfi léte, biztonságos otthona a nő. A bensőséges nyugalom, a szolgálatkészen odaadó szeretet adatik meg az arra érdemes férfi számára. 

szex - szerelem - imádhatjuk

Az egész Univerzum legparányibb, mégis leghatalmasabb női jelenségét imádhatjuk. Ez a női szerv az egész létünk legmeghatározóbb, legkülönlegesebb, legérzékibb, és a Dubaiban illetve a világban felépített összes legnek, azon felül a Világ legbefolyásosabb motivációja, a nő közepének élménye és a férfi vágyainak netovábbja. 

szex - szerelem - kisiskolás

Ahol minden dübörgő lóerő, felhőkarcoló, rockkoncert, sportteljesítmény, társadalom, vallás és politika csak riadt szemű kisiskolás. Sorolhatnám még, de hiába keresem a szavakat - nincsenek. A nő maga. 

szex - szerelem - illatosan popmpázó

Ahol összpontosul a férfi élet valódi boldogsága, amikor ki tud elégíteni egy lányt, egy nőt, egy asszonyt az maga a mennyország. Ott van a kapuban fent egy puha kis illatosan pompázó szerv, az egész emberi test anatómiájának szervének szerve. 

szex - szerelem - sokasodjunk

Hiába a vese, a máj, az agy, a szív ha ez a tündéri akarat nem élvezi a létét általában semmi nem úgy működik egy nőben, ahogyan kellene. A Mindenekfeletti teremtette meg ezt a szervet, hogy sokasodjunk és nemzettséget teremtsünk.

szex - szerelem - szer

Ahogyan kezdtük a Szex, szerelem blogot a "magyar"-ázkodással... 
- Mi is a szer-elem?
- Mi is a szer-vezet?
- Mi is tehát az a bizonyos szer-v?
Gyémánt, ékszer, kincs...
"Vak lettem világtalan" - énekli Kimnowák - de ő csak egy, a milliárd kobzos közül, aki megénekelte a szerelmet. 

szex - szerelem - nem tudjuk

Jelenleg 7 milliárd ember él a földön. De tudod-e, hogy hány milliárd ember találkozott eddig ezzel a szer-v-vel amióta ez létezik?
Nem tudjuk! A mai számítógépek és biológiai ismereteink megközelítően sem tudják kiszámítani a valószínűségét, hogy hány ember, hány faj, hány "béke" galamb és a többi élt a földön jelen korunkig, hogy idáig eljuthattunk. 

szex - szerelem - csikló

Vajon hány élőlény találkozott ezzel a különleges ékszerrel...
A kéjpont vagy kéjgomb a nőn, azaz a Csikló...
...és milyen hosszú út vezetett el a nő testétől, a szeméremdombon jócskán elidőzve idáig, hogy egy az emberi faj létének legfontosabb gyönyörűségéről beszélgethessünk, a nő imádott csiklójáról!


Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkban?

2014. március 26., szerda

Szex - Szerelem 03.26

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, ismét a női nemi szervek anatómiájával foglalkozunk részletesebben?

szex - szerelem - nemi szerv

A női nemi szervek anatómiája 
A Vulva.
A vulva a női nemi szervek összefoglaló elnevezése. Fentről lefelé, kintről befelé haladva a következő részekből tevődik össze:
- szeméremdomb
- csiklófityma
- csikló (klitorisz)
- nagy szeméremajkak
- kis szeméremajkak
- hüvelybemenet

szex - szerelem - húzza szét

Emlékszünk egy korábbi Szex, szerelem blogban a nagyobbik lányomnak azt javasoltam, tanulmányozza át a testét, mindenét. Készítsen róla digitális felvételeket. Nagyítsa ki, ismerje meg magát. Felhívtam a figyelmét rá, hogy a képeket úgy készítse magáról, hogy az arca ne látszódjon semmiképpen sem. Egy női nemi szerv annyira intim, annyira mélyen van, hogy egy csak a széthúzott szerevet néha még a saját tulajdonosa sem ismeri fel, ha sokáig nem látta.


szex - szerelem - nagybetűvel

A Kisajkak
Most már következetes leszek és továbbra is nagybetűvel beszélek Rólad... :-)
A Kisajkak mérete rendkívül különböző lehet. Láttuk Valika és Sándor esetében, hogy Valika még intimbetéttel és szoros alsóval is visszaakarta szorítani gyönyörű kisajkait. Nem hordott nadrágot, annyira kitüremkedtek belőle.

szex - szerelem - látvány

Kell ennél izgalmasabb látvány egy férfinak?
Micsoda érdekesség! A férfiak büszkén hordanak nadrágot, feszes nadrágot is akár, hogy férfiasságuk kitüremkedjen. Sőt állítólag Elvis Presley gumi slagot tett a nadrágjába a fellépéseinél, hogy még szexisebb férfinak tűnjön.

szex - szerelem - figyelni rád

- Ha a strandon picit kitüremkedik a bikini alsódban a nagy és kisajkad kislányom, nem kell aggódnod attól, hogy nem lesz férfi, aki nem fog figyelni rád - tanította lányát egy nagy tapasztalatú asszony.

szex - szerelem - szemérmetlenül

És valóban a férfiak a strandokon is a rejtett női nemi szerveket stírolják szemérmetlenül, a világ legtermészetesebb módján. Lángossütőnél sorban állva fiatal férfiak egyébről sem beszélnek, mint a jelenlévő "felhozatalról" és a lehetőségekről. Valamint férfiképességeik prefixumairól. 

szex - szerelem - hímtagjukat

Márkás papucsban és néhány tenyérnyi, a hímtagjukat nyilvánvalóvá tévő úszógatyában folyik a magasröptű diskurzus. Ott abban helyzetben, ha a szellő a nő igazi illatát feléjük fújja, akkor kész! Estére, de lehet, hogy már délutánra az aktus létrejön. Valakinek, valakivel, valahogyan, de az aktus létre fog jönni.

szex - szerelem - kitüremkedve

Ha tehát nőként a nagyajkaidat széthúzod, akkor két újabb gyönyörűség tárul a szemeid elé, a kis ajkaid. Ha ugyan úgy, mint Valikának a kisajkaid "beelőzik" a nagyajkaidat, tehát nem mögötte, hanem "kitüremkedve" a nagyajkaid közül kilátszanak nem kell azért sebész alá feküdnöd. Inkább próbáld ki magad a strandon...:-)

szex - szerelem - megdúzzadnak

Ugyanis a kisajkaid szexuális izgalomra megtelnek vérrel és gyönyörűségesen megdúzzadnak. Mint ahogyan Valikánál és számos nőnél, sőt gyakorlatilag minden nőnél, a kisajkak ugyan olyan változatosak és méretűek, mint az orrod alatti ajkaid. Sőt talán még annál is  változatosabbak. 

szex - szerelem - kisajak

Női szájak akár még hasonlíthatnak is egymásra, de a kisajkak szinte sosem. Azt is mondhatnám ahány nő, annyiféle, forma, fajta, színű, stb, kisajak. Még egy európai típusú nőnél is lehet egy kisajak sötét barna, vörös, halvány, rózsaszín, sötétlila, burgundivörös vagy még annál is sötétebb. 

szex - szerelem - egyediek

Színét, méretét, redőzöttségét, asszimmetriáját, illatát és még sorolhatnám mi mindenféleképpen lehet körülírni egy nő kisajkát, nincs két egyforma, de még egymásra hasonlító kisajak sem. Olyan egyediek, mint a nők maguk! 

szex - szerelem - virágszirmok

Szépek, különlegesek, és igazán csak a nagy Mindenható, gyönyörűségesen illatos virágos kertjében fellelhető virágszirmokhoz lehet hasonlítani őket. A kisajkak a klitorisz fölött összenőnek, így alkotják a csikló védelmére szolgáló csiklófitymát.


szex - szerelem - hazaértünk

A Klitorisz
Nos végre megérkeztünk! Azt is mondhatnánk helyben vagyunk, sőt hazaérkeztünk. A férfi otthona a nő, ahogyan már korábban is említettük. Az otthon végtelen bensőséges nyugalma és szeretete adatik meg számunkra. 

szex - szerelem - imádhatjuk

Az egész Univerzum legparányibb, mégis leghatalmasabb női jelenségét imádhatjuk. Ez a női szerv az egész létünk legmeghatározóbb, legkülönlegesebb, legérzékibb, és a Dubaiban illetve a világban felépített összes legnek, azon felül a Világ legbefolyásosabb motivációja, a nő közepének élménye és a férfi vágyainak netovábbja. 

szex - szerelem - kisiskolás

Ahol minden dübörgő lóerő, felhőkarcoló, rockkoncert, sportteljesítmény, társadalom, vallás és politika csak riadt szemű kisiskolás. Sorolhatnám még, de hiába keresem a szavakat - nincsenek. A nő maga. 

szex - szerelem - illatosan popmpázó

Ahol összpontosul a férfi élet valódi boldogsága, amikor ki tud elégíteni egy lányt, egy nőt, egy asszonyt az maga a mennyország. Ott van a kapuban fent egy puha kis illatosan pompázó szerv, az egész emberi test anatómiájának szervének szerve. 

szex - szerelem - sokasodjunk

Hiába a vese, a máj, az agy, a szív ha ez a tündéri akarat nem élvezi a létét általában semmi nem úgy működik egy nőben, ahogyan kellene. A Mindenekfeletti teremtette meg ezt a szervet, hogy sokasodjunk és nemzettséget teremtsünk.

szex - szerelem - szer

Ahogyan kezdtük a Szex, szerelem blogot a "magyar"-ázkodással... 
- Mi is a szer-elem?
- Mi is a szer-vezet?
- Mi is tehát az a bizonyos szer-v?
Gyémánt, ékszer, kincs...
"Vak lettem világtalan" - énekli Kimnowák - de ő csak egy, a milliárd kobzos közül, aki megénekelte a szerelmet. 

szex - szerelem - nem tudjuk

Jelenleg 7 milliárd ember él a földön. De tudod-e, hogy hány milliárd ember találkozott eddig ezzel a szer-v-vel amióta ez létezik?
Nem tudjuk! A mai számítógépek és biológiai ismereteink megközelítően sem tudják kiszámítani a valószínűségét, hogy hány ember, hány faj, hány "béke" galamb és a többi élt a földön jelen korunkig, hogy idáig eljuthattunk. 

szex - szerelem - csikló

Vajon hány élőlény találkozott ezzel a különleges ékszerrel...
A kéjpont vagy kéjgomb a nőn, azaz a Csikló...
...és milyen hosszú út vezetett el a nő testétől, a szeméremdombon jócskán elidőzve idáig, hogy egy az emberi faj létének legfontosabb gyönyörűségéről beszélgethessünk, a nő imádott csiklójáról!


Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkban?

2014. március 25., kedd

Szex - Szerelem 03.25

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, ismét a női nemi szervek anatómiájával foglalkozunk részletesebben?

szex - szerelem - nemi szerv

A női nemi szervek anatómiája 
A Vulva.
A vulva a női nemi szervek összefoglaló elnevezése. Fentről lefelé, kintről befelé haladva a következő részekből tevődik össze:
- szeméremdomb
- csiklófityma
- csikló (klitorisz)
- nagy szeméremajkak
- kis szeméremajkak
- hüvelybemenet

szex - szerelem - húzza szét

Emlékszünk egy korábbi Szex, szerelem blogban a nagyobbik lányomnak azt javasoltam, hogy nézze meg tükörrel magát. Válasszon egy olyan alkalmat, amikor senki sincs otthon rajta kívül, és nyugodtan nézze meg jó alaposan a nemi szervét. Világítsa be rendesen, húzza szét és tegye meg ugyanezt a fenekével, a melleivel, a mellbimbóival is.


szex - szerelem - nemi illat

Sok férfi szerint ha pici szőrzet van a nőn az nagyon jó, mert akkor teljesen más az illata. Legtöbb férfi igen izgalmasnak találja, ha a nőnek "nemi illata" van - amit a szőrzet rendkívül fel tud erősíteni. Ez lehet az oka, hogy van és hogy ott van. 

szex - szerelem - illathormonok

Jelentősen megnöveli a az illathormonok (feromonok) elhelyezkedésének felületét. A teljesen pucér szeméremdomb és nagy ajak viszont rendkívül látványos.

Riporter? Nehéz kiigazodni időnként a pasikon! Mi jobb akkor nekik? Mit szeretnek jobban a látványt vagy az illatot?

szex - szerelem - személyiség típus

Ilyen kérdések megválaszolására szoktam mindig visszatérni a legfontosabb szabályra - a habitusra, a vérmérsékletre, a személyiség típus ismeretére.

szex - szerelem - kolerikus

Ha egy férfi 
- szangvinikus (túlnyomóan), akkor számára a nemi illat, emiatt a picit szőrösebb szeméremdomb izgalmasabb. A parfüm "agyonvághatja" a vágyakozását*.
- kolerikus ő a legellentmondásosabb ilyen szempontból! Attól függ, hogy melyik másik habitus befolyásolja az alapvetően arrogáns, erőteljes temperamentumát.
  • Ha kolerikus-melankolikus, akkor a pucér vaginára gerjed általában...
  • Ha kolerikus-szangvinikus, akkor a természetes, a szőrösebb nemi illattól, indul be jobban esetleg...

szex - szerelem - szeméremtest

- melankolikus (túlnyomó részében) akkor nála szinte egyértelműen a szagtalan, íztelen , sőt az illatszerekkel elnyomott szagú szeméremtest a nyerő. 
*Figyelem hölgyeim! Egy komoly helyzet! Mindegyik vérmérsékletű hímre igaz lehet.

szex - szerelem - szerelmes

Ha egy férfiról kiderül, hogy NEM szerelmes "még" beléd, nagyon meg kell mosakodnod, hogy szépen lassan, lépésről lépésre tudd elcsábítani őt. Lehet parfüm is kell, de csak nagyon kevés és csak az ami jól is áll neked, amit kedvel rajtad! De vigyázat ez is habitus és sajnos alkohol (drog) fogyasztás függő!

szex - szerelem - flegmatikus

- flegmatikus (túlnyomóan), akkor neki általában mindegy. De találkoztam olyan flegmatikus túlnyomó tulajdonságokkal rendelkező férfival, akiben a kevés szangvinikus érzelmei az óriási fanszőrzetért volt teljesen oda, akár naponta többször is. Bugyin, ruhán keresztül megérezte a szagot és azonnal gerjedt rá.

szex - szerelem - melankolikus nők

Melankolikus nők ezt nem igazán viselik el magukon. Sőt ők azért is nagyon izgalmasak ilyen szempontból, mert a teljesen pucér szeméremdombjukat izgató férfiszőrzettől teljesen oda tudnak lenni.

szex - szerelem - rafinált

A szeméremdomb tehát ismét egy csodálatos női nemi szerv, megannyi számos női rafinált taktikai és stratégiai manőver lehetőségével. Olyan felület, ami tele van rengeteg izgalmas idegvégződéssel. 

szex - szerelem - támaszpont

A férfiak számára is egy igazi stratégia támaszpont, ahonnan be lehet majd kalandozni az egész többi különleges finomságot. Belefúrni az orrukat pedig... Akár igazi férfivá léptetheti elő azokat a hímeket, akik még nem jártak igazi odaadással ezen a környéken. 

szex - szerelem - érzéki örömök

A nőket szeretni kell uraim! A szeméremdomb szenvedélyes simogatás, cirógatása, masszírozása, csókolása olyan élmény kell legyen mindkettőtök számára, ahonnan már egyenes út vezet a további érzéki örömök felé.

szex - szerelem - szőkítéssel

Egy fontos kis kitérő! Már fiatal lányoktól is hallottam, hogy szőkítéssel akarták kívánatosabbá tenni fanszőrzetüket.
Ne! Úgy szeresd magad ahogyan vagy! És a fiú, - akinek a kedvéért megtennéd, ezt kéri tőled, és ha nem éri be a borotválással, - sajnos nem érdemel meg Téged.

szex - szerelem - kívánatos

Az utolsókig küzdök a párokért! Most is! Gyertek el hozzám és megoldjuk, de ne bántsd vegyszerekkel a gyönyörűségesen szép és kívánatos testedet. A szemeid pupilláit sem festenéd át feketéről fehérre senkiért és semmiért. Hidd el a nemi szerveid legalább olyan szeretetet, figyelmet és kedvességet érdemelnek, mint a csillogó tekinteted.


szex - szerelem - nagy N-nel

A Nagyajkak
Ezt már nagy "N"-nel írom, mert az első igazi orális csókot ide kell, hogy kapd, illetve ha férfiként követed a Szex, szerelem blogunkat, akkor ide kell, hogy add! (A szemérem domb csókolgatása még nem igazi orális szex.)

szex - szerelem - ajkak

A nagyajkak olyan csodálatosak és általában olyan nedvesek mint a nő szájának ajkai. Ez azonban mint minden egyes női nemi szerv, ismét tele van sok finom és nőiesen érzéki, figyelemre méltó, apró, érzéki valósággal. 

szex - szerelem - szimmetria

Nem kell a szimmetriát keresned benne, mert ugyan úgy mint bármely szervünk, ez sem egyforma. Belső, a hüvelyhez közelebb eső felületén a bőr egyre simább, egyre vékonyabb, egyre halványabb színű. 

szex - szerelem - nedves

Egyre kevesebb szőr fedi és egyre nedvesebb, mivel sok sok nedvességet lövellő mirigyecske található rajta. Ne ijedj meg tőlük! Ezek nem pattanások és nem szemölcsök. Kívánatos illathormonokat kibocsátó kis ágyúcskák. 

szex - szerelem - rárepüljön

Amiknek az a legfontosabb feladatuk, hogy a hím ugyan úgy mint a tavaszi illatozó virágokra a méhek - rárepüljön. Te illatokat bocsátasz ki, jeleket adsz és a hímek jönnek. 

szex - szerelem - a nő dönt

Te döntesz! Mindig a nő dönt, hogy mely hímnek adja meg a jogot, hogy magáévá tegye és aztán esetleg még uralkodjon is felette.
MINDIG A NŐ DÖNT!

szex - szerelem - jótékonyan védi

A nagyajkak az első kapu. Kívülről befelé zsírból és simaizmokból áll, vérerek és csupa érzékeny idegvégződések borítják. Ahogyan természetes állapotában puhán takarja a vagina és a húgynyílás bemenetét, jótékonyan védi is azokat. Csodálatosak a női nemi szervek! 

szex - szerelem - megmutathatod

Barlangos testecskéi izgalomban megtelnek vérrel és megdúzzadnak. Ha magadat izgatod is érzed, hogy milyen gyönyörűen teltek és tömörek. Erre a fiúdnak is tudnia kell figyelni! Nyugodtan megmutathatod neki és mondhatod is:
- Látod mennyire kívánlak? A számon és itt a nagyajkaimon sem tudom már elrejteni előled, mennyire odavagyok érted...

Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkban?

2014. március 24., hétfő

Szex - Szerelem 03.24

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban a módszerekről beszélgetünk. Hogyan tudja befolyásolni a pár, hogy fiú vagy leány gyermekük szülessen?

szex - szerelem - Valika

Összefoglalva, amit a múlthéten elkezdtünk.
A rendszeresen szerelmeskedő párok könnyebben megtanulhatják a családtervezést is.
Valika és Sándor mindenképpen fiút akartak.
Általában az első gyermekvállalásnál a legfontosabb szempont nem elsősorban a neme.

szex - szerelem - egészség

Sokkal inkább
- az egészsége és az
- az időzítés.
Egészségesebb magzatok születhetnek, ha a fogamzás után a várandós kismamának természetes forrásból állnak rendelkezésére vitamindús táplálékok. 

szex - szerelem - időzítés

Gyümölcsök, zöldségek. Ilyenkor az újszülöttek általában a téli illetve a kora tavaszi hónapokban látják meg a napvilágot.
Az időzítés másik szempontja, hogy mennyi idős, - koruknál fogva milyen fejlettségű  -gyerekek közé kerül gyermekünk. A fejlettelenségből fakadó esetleges hátrányos megkülönböztetés komoly lelki sérüléseket okozhat már óvodás, de főként iskoláskorban.

szex - szerelem - iskolaéretlen

Volt egyszer egy nagyon szép szöszke kislány, aki a legkisebb, a legaranyosabb óvodás volt. Az óvónénik kedvence. Amikor csak tehette az óvónők ölében ücsörögve irányítgatta a hozzá közeledő fiúkat. Hanem ez a kislány, amikor iskolába került, mind ezek az előnyök azonnal megszűntek. Fejletlenül, iskolaéretlenül nehezen ment neki a tanulás. 

szex - szerelem - gyengébben

A többiekhez képest, koránál fogva gyengébben teljesített. Negyedikes korában aztán több tantárgyból megbukva kellett behoznia azt az egy évet, amelyet még otthon pici korában kellett volna még töltenie. "Bukott szamár" lett. Emiatt csúfolták az iskolában. 

szex - szerelem - bukott szamár

Kisvároskában lakott a szüleivel, akik nem engedhették meg maguknak, hogy még egy évig ne dolgozzon az anya. A kicsi településen szinte mindenki ismert mindenkit, így a "bukott szamár" megaláztatás még a szakmunkásképző iskolába is elkísérte.

szex - szerelem - elköltözött

Csekély önbizalommal, de szép lányként, hamar levált a szüleiről. Elköltözött a nagyvárosba és prostituált lett belőle.
A történet tanulsága is az, hogy az időzítés nagyon fontos. Valika és Sándor is tágra nyílt szemekkel hallgatták. 

szex - szerelem - fogantatás

Ennek megfelelően választották a január, februári fogantatást. Azonban mivel a családjukban született eddigi unokák mind kislányok voltak, ők feltétlenül fiú unokával szerették volna megajándékozni mindkettőjük rokonságát.

szex - szerelem - gyermek neme

Múlthéten már ismertettünk néhány módszert a születendő gyermek nemének nagy valószínűséggel történő befolyásolására.
A további módszerekről beszélgetünk a mai Szex, szerelem blogunkban.


szex - szerelem - kísérletezgetés

Túl sok lehetőségünk nincs a kísérletezgetésekre, ezért ismertetek egy másik módszert is. A két (vagy több) módszer együttes alkalmazása nagyobb valószínűséget adhat a kívánt eredmény elérésére.

szex - szerelem - hüvely

A szervezet lúgosítása, savasítása a keleti kultúrákban évezredes gyakorlat a betegségek gyógyítására is. 
A hüvely savas kémhatású. Egészségesen íze is enyhén sós, savanykás ízű. Azonban a hüvely kémhatása bizonyos szintig befolyásolható. Eltolható picit lúgosabb vagy picit savasabb vegyhatás felé. 

szex - szerelem - X-es

Ezzel a módszerrel érhető el, hogy az Y-nos vagy inkább az X-es ondósejteket engedje át a hüvely a megtermékenyíteni kívánt nő méhébe.
Az európai módszer szerint, ha picit savasabb kémhatást gerjesztünk a hüvelyben, akkor nagyobb a valószínűsége a lomhább X-es kromoszómákat tartalmazó ondósejtek érvényesülésének 
- azaz lány gyermek születésének.

szex - szerelem - hüvely

Ha picit lúgosabb kémhatású hüvely várakozik az izgága kis Y-osokra, akkor két dolog is történik egyszerre. A hüvely savassága ellentmondásosan ugyan de ellene dolgozik az egyébként nagyon picit lúgos kémhatású spermiumnak. 

szex - szerelem - hüvelyváladék

Kémiából tudjuk, hogy a sav és a lúg keveredése közömbösítik egymást. Víz és sók keletkeznek. Így ha izgalmi állapotában egy nő extrém mennyiségű hüvelyváladékot termel, a nem elegendő mennyiségű ondósejtek még a méhszájhoz érkezés előtt a sav martalékává válnak.

szex - szerelem - méhszáj

A hüvely savasságát kikerülendően a spermát minél közelebb kell juttatni a méhszájhoz. A méhszáj a szerelmeskedés közbeni behatoláskor ondót szürcsölő szájacskává változik. Orgazmuskor pedig a szürcsölésből átmegy teli torkú nyelővé, ez érzékelhető a női kielégülést követő önkéntelen hüvelyi rángásokból.

szex - szerelem - megjegyzés

Megjegyzés: Vannak olyan szexuális vágyfokozó illetve segéd eszközök, amelyek vibrátorral vagy a nélkül a férfi hímtagjára húzható, amivel az erekcióban lévő vessző jelentősen megtoldható illetve megvastagítható. 

szex - szerelem - kéjérzés

Ennek előnyei többek közt, hogy a viszonylag kisebb méretű férfiak is 
- a nagyobb kéjérzésen felül 
- spermájukat közelebb tudják juttatni a méhszájhoz, 
- illetve a megtermékenyülést jelentősen elősegítő orgazmus is intenzívebb lehet a nőnél. 
Ilyenkor érdekes igazából az, hogy a pár egyszerre jusson el a csúcsra.

szex - szerelem - esély

Ott tartottunk, hogy ha fiút szeretnénk és ennek érdekében picit lúgosítjuk a hüvely vegyhatását, akkor két dolog is történik egyszerre.
- Sokkal kevesebb ondó vész kárba, így több jut el a petesejtig.
- A fürgébb Y-os, fiús kromoszómát hordozó ondósejtek lesznek az elsők a tüszőrepedéskor.
Ha a több módszert összevetjük, a várt esély kiszámíthatóbb, az előirányzott eredmény kivitelezhetőbb.

szex - szerelem - megjegyzés

Megjegyzés: A felizgult férfi makkjának hegyén megjelenő előváladék lúgos kémhatású. Annak érdekében jön, hogy a férfi húgycsövét kibélelje és síkossá tegye a sperma előtt. Elősegítve ezzel, hogy a sperma túlélje a húgycsőben megtett utat. Azonban ez csak pár csepp a hüvely váladék savas tengerében.

szex - szerelem - hüvelyöblítés

Hogyan lehet a hüvely lúgosságát illetve savasságát befolyásolni?
A dolog egy nő számára nagyon egyszerű! Hüvelyöblítést kell végeznie. A hüvelyöblítést és a végbélöblítést is egyébként el kell sajátítania minden nőnek, aki mindegy, hogy rendszeresen vagy nem rendszeresen, de él nemi életet. 

szex - szerelem - beöntőkészülék

Nem elegendő és nem is mindig egészséges a zuhanyrózsát lecsavarva belespriccelni a lyukba. Ráadásul ez a megoldás nem ér el mindenhová. Bedugni pedig több, mint veszélyes. Vannak erre megfelelően kikísérletezett, nagyon olcsón beszerezhető, gyógyszertárban kapható, steril megoldások. A beöntőkészülék.

szex - szerelem - szódabikarbóna

A gyermek nemének befolyásolására vagy ecetes (savas) vagy szódabikarbónás (lúgos) beöntővizet kell kevernünk.
- Fiúgyermek nemzés esetében a hőmérős technikával kikalkulált időpontban egy liter langyos vízben egy evőkanálnyi szódabikarbónát kell feloldani. 

szex - szerelem - szorítani

Jól össze kell kanállal keverni és a kád melletti zuhanyzóra spárgával fel kell rögzíteni a tartályt. Másik végét a hüvelybe kell bevezetni és a kis csapocskát ki kell nyitni. Mielőtt el kezd megjelenni pár csepp a hüvelyből, jól össze kell szorítania az asszonykának a combjait, hogy ne folyjon ki. 

szex - szerelem - nedű

5-6 percig kell így benntartania a kis egészséges jövevény fiúcskára gondolva az értékes nedűt! A kádat pici melegebb vízzel érdemes megmelegíteni, úgy beleülni, de csak annyi vízzel, hogy ne lepje el a hüvely kimenetét.

szex - szerelem - leány

- Leánygyermek nemzésekor ugyan ez a folyamat, csak az egy liter langyos vízbe egy evőkanál 10%-os ecetet kell feloldani, elkeverni.
Amikor az 5-6 perc lejárt engedjük ki az összes nedűt a kádba és igyekezzünk a hálószobába. 

szex - szerelem - meghittség

Nem kell rohanni, nem kell kapkodni! Legyen azért egy kis meghittség kedveskedés is a pár között ilyenkor. Próbáljanak udvarolni egymásnak a folyamat közben. Csábítsák el egymást és gondoljanak együttlétük élményére is.

szex - szerelem - magömlés

Fontos azonban, hogy a férfinak a beöntést követően 20-30 belül magömlést kell produkálni mélyen bent, minél közelebb a méhszájhoz.

szex - szerelem - szerelmeskedtek

Valika és Sándor a következő módon oldották meg a helyzetet.
Mivel eljutottak odáig, hogy már 
- mindennap szerelmeskedtek, 
- a gyermek nemzéshez kiszámították a megfelelő holdállást, 
- a megszületés időpontját is eldöntötték.

szex - szerelem - korán

- Mindketten megfelelően táplálkoztak már hónapok óta. (Megjegyzem ennek következtében Valika kényelmesen leadott pár kilót magáról.)
- Mindennap korán feküdtek és korán keltek, azért hogy a kritikus napra is kipihentek legyenek.

szex - szerelem - visszaszámlálás

Eljött a várva várt idő...
Megkezdődött a visszaszámlálás!
- Végre a fiúunoka megfogantatásához már csak pár nap van hátra.
- Hat hónapi mérés és feljegyzés alapján a hőmérő holnap reggel kell jelezze a ma éjszakai tüszőrepedést.

szex - szerelem - szerelmeskedés

- Úgy döntöttek előtte három nap szünetet tartanak. Kedveskedés, udvarlás, de szerelmeskedés nélkül. Így aztán kellően be voltak gerjedve egymásra.

szex - szerelem - vörösbor

A fiatal asszony ma korábban elkérezkedett a munkahelyéről. Megcsináltatta a frizuráját, frissen kiborotválta magát mindenhol. Mire az embere hazajött, kibontott neki egy üveg vörösbort és a hálóba berakott néhány gyönyörű gyertyát.

szex - szerelem - beöntés után

Az előkészített gyertyákat Sanyi pár perce izgatottan gyújtotta meg. Az alkalomhoz illő illóolajat tartalmazó tálka alatt mécses gondoskodott arról, hogy a hálószobát csodásan üde levegő tegye még vonzóbbá. Valika külön erre az alkalomra már korábban vett egy nagyon szexi ruhácskát, és a beöntés után így közeledett urához, aki már az ágyban várta.

szex - szerelem - fogamzóképes

Sanyi, ahogyan meglátta gyönyörű, a fogamzóképességtől illatozó asszonyát, azonnal kikelt az ágyból és gyöngéden körbeszagolgatta csókjaival az istenien kívánatos nőt.

szex - szerelem - varázslatos

Valika nem tétlenkedett. Érezte a pillanat varázslatos különlegességét és olyat tett, amit korábban sosem. Leült az ágy szélére, magához vonta urát és tágra nyitott szemekkel és szájával bekebelezte szinte a teljes, meredező hímtagját. 

szex - szerelem - várakozás

Sanyi felnyögött a váratlan élménytől. Valikát hihetetlen melegség öntötte el urának hímvesszőjének ízétől. Sanyi a háromnapos várakozás és a váratlan élménytől hatalmasra dúzzadt és érezte - itt a pillanat. Kihúzta,  - nem kicsi erőfeszítéssel - a nő rátapadt szájából falloszát.

szex - szerelem - párzó mozdulatok

Ledöntötte az ágyra, combjai közé térdepelt és hatalmas amplitúdójú párzó mozdulatokkal tette magáévá a megtermékenyülésre vágyakozó szerelmes asszonyt. A nő visítva élvezte a férfierőt, és amikor az a csúcshoz ért, - mélyen belehatolva -, egyszer csak megállt az ember. 

szex - szerelem - kilövelés

Bíbor makkja és egész hímtagja, a kilövelés előtti irdatlan méretre dagadva izgatta fel. Érezte, ahogyan az a forróan kilövelő, nemzettségteremtő, gyönyörű férfierő beleáramlik testébe. Pont akkor, pont oda, pont úgy, ahogyan a szerelemtől egy utódnak meg kell fogannia.

szex - szerelem - szerelmük gyümölcse

Érzelmeik olyan csodálatosan egymásra voltak hangolódva, hogy mindketten érezték, hogy szerelmük gyümölcse ebben a pillanatban indult el. Egészséges, erős, gyönyörű és nemzettséget teremtő fiú. Jövendőbeli unokáik végtelenül elkötelezett apja fogant meg. 

szex - szerelem - egymás karjaiba

Libabőrös testük minden érzékisége, alá volt rendelve az Univerzum isteni akaratának. Megpihegve, egymás karjaiba omlottak bele a több napos, több hetes, több hónapos akarásba.

szex - szerelem - szerelemgyermek

Igazi szerelemgyermek születik meg kilenc hónap múlva, akinek élete akár merre megy, mindenhol zöld utat talál, hiszen megfogantatásakor minden elszántság, jövőterv és akarat jelen volt. 

szex - szerelem - szerelemes pár

Ne felejtsük el, hogy mindez úgy, amikor már több mint másfél év telt el szeretkezés nélkül a két ember között, akik mostanra, rendszeresen szerelmeskedő, szerelmes párrá fejlődtek.

Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkban visszatérünk a női nemi szervek részletes ismertetéséhez?