2014. április 30., szerda

Szex - Szerelem 04.30

Riporter: Előző Szex, szerelem blogunkban a házasságát megmentő asszony e-mailjét osztottuk meg. Folytatjuk?

szex - szerelem - impotencia

Természetesen folytatjuk! 
Többen kérték, hogy beszélgessünk még bővebben a férfiak szexuális aktivitásának folyamatairól. Mitől függ a férfi libidó? Mitől függ a férfi impotencia?

szex - szerelem - potencia

Ahogyan korábbi Szex, szerelem blogunkban már volt szó róla, kortól függetlenül minden férfinak volt, van vagy lesz a szexuális potenciáljával zavara, problémája.
Most az alkohol és az egyéb tudatmódosító szerek hatására - a férfiak libidójára -, nem térek ki.

szex - szerelem - magömlés

Inkább a pszichikai, szexuálterápiával viszonylag jól kezelhető problémákkal kezdjük. 
Fiatal korban az úgy nevezett korai magömlés, azaz a magömlés időzítése általában a leggyakoribb probléma. Sőt a kontrollált magömlés hiánya később is gondot okoz gyakorta a férfiaknál. 

szex - szerelem - magömlés

Hogy hogyan lehet begyakorolni a magömlés időzítését? Erről későbbi Szex, szerelem blogunkban részletesen fogunk beszélni.
Másik férfipotencia probléma a magömlés utáni érdeklődés elmúlása. 

szex - szerelem - depresszió

Az állatoknál is megfigyelték az aktus utáni búskomorságot. Depresszióra hajlamos férfiaknál olyan mértékű lehet a a magömlés utáni érdektelenség, hogy komoly impotenciához vezethet. Félelem az ejakuláció utáni levertségtől. 

szex - szerelem - merevedés

Nagyon sokféle impotencia, illetve a nővel való szerelmeskedés elutasítása létezik. Sok esetben a nagyon tapasztalt férfiaknak is külön össze kell magukat szedniük, hogy merevedést produkáljanak. Hogy párjukat ki tudják elégíteni. 

szex - szerelem - szeretkezni

Nők, asszonyok, lányok gyakorta nem is sejtik, hogy partnerüknek az adott pillanatban nincs is kedve szeretkezni. Csak az ő kedvükért csinálják. Aztán van olyan, hogy belejönnek.
- Milyen furcsa! Igaz?

szex - szerelem - szexualitás

Sőt azt is el kell mondanom, hogy általánosságban a férfiak érdeklődése a szexualitás iránt hamarabb elmúlik, mint a nőké. Sokan hiszik azt, hogy ez pont fordítva van.
Azonban számos, párkapcsolatban élő asszony számolt be arról, hogy:

szex - szerelem - orgazmus

- Neki a nőnek egyre jobb a szexuális együttlét, és a rendszeres orgazmus, a minél gyakorlottabb partnerével. A férfit azonban egyre ritkábban lehet rávenni a jóra. "Olyan mintha rám unt volna már."

szex - szerelem - pornóipar

Azok a férfiak, akik ezt kudarcként ítélik meg, illetve nem értik a libidójuk csökkenésének okát, előfordul, hogy új szexpartner után vágynak. A vágy még nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is teszik. A pornóipar törekvései ilyenkor segíthetnek a férfi-érdeklődést felkelteni. 

szex - szerelem - kielégülés

Felnőtt férfiakra gyakorta van jó hatással a pornóalkotások nézése. Főként akkor, ha a párkapcsolatában az így keletkezett szexuális izgalom kielégülésre talál. 
Párkapcsolatban élő nőknek figyelniük kell emberük ilyen vonatkozású megnyilvánulásaira. 

szex - szerelem - bátorítsák

Ha rajtakapják partnerüket azon, hogy pornográf témájú újságokat, weboldalakat, filmeket néz - bátorítsák. 
Igen! Bátorítsák! A legjobb, ha még oly gusztustalannak is tartják, ha együtt nézik vele.

szex - szerelem - féltékenység

Ezzel szemben gyakoribb, hogy tudni sem akarnak róla, vagy felháborodnak a nők. Inkább elutasítják, elítélik, kinevetik, esetleg tiltják. Vagy ami a legrosszabb, hogy féltékenységüknek adnak hangot.

szex - szerelem - választhatják

Nem túl gyakori, de azért vannak olyan asszonyok, akik maguk kezdeményezik a közös filmnézéseket. Legalább így maguk választhatják meg, hogy mely alkotás az, ami nekik is tetszik. 

szex - szerelem - ízléses

Azoknak a nőknek mondom, akik még nem láttak, vagy amit láttak nagyon rossz élményt jelentett nekik. Hogy igenis vannak nagyon ízléses, és számukra is érdekes videók az interneten. Azonban felhívom a netet böngészők figyelmét. 

szex - szerelem - kémprogram

Az ilyen tartalmú weboldalakon sajnos elég gyakori a számítógépüket támadó rosszindulatú kémprogram.
Ami videókat viszont DVD-n tudnak, például szexboltokban megvenni, azok általában jogtiszták és nem fogják megfertőzni a gépüket.

szex - szerelem - impotencia

Hamarosan elindítjuk majd a férfi impotenciával kapcsolatos Szex, szerelem blogsorozatunkat. Akkor részletesen kitérünk jó néhány fajta férfi impotenciára. 

Most azonban folytatjuk az előző Szex, szerelem blogunkban elkezdett írással. 

szex - szerelem - praktikával

Egy tapasztalt asszony levelét kezdtük el megosztani a blogunkat követőkkel. 
Röviden összefoglalom, amit a korábbiakban írt:
A férje sportszennyese között egy női bugyit talált. Eldöntötte, hogy kideríti, milyen női praktikával csábították el az urát. 

szex - szerelem - nő titka

Az illat szinte minden nőnél fontos praktika a csábításhoz. Így vásárolt egy olyan öblítőt, amilyennel a női fehérnemű volt mosva. Azon felül azt is eldöntötte, meg fogja tudni, hogy mi a másik nő titka és alkalmazni fogja. 

szex - szerelem - női taktika

Férjével rendszeresen szerelmeskednek. Ráadásul évek óta már szinte mindig ugyan úgy. Erre alapozta stratégiáját és női taktikáját. A terve bevált. Az alapján újításra ösztönözte emberét. Csábítóan megkérdezte tőle, hogy mire vágyna, ha most megtenné. 

szex - szerelem - elcsábította

A férfi a vágyával és az új mozdulataival elárulta magát. Az asszony megcsinálta neki, amire vágyott, amivel a másik nő elcsábította. Így sikerült megmentenie a házasságát. 

szex - szerelem - bosszúból

A bugyit nagyon rosszindulatú üzenetnek vélte. Azonban abból jött rá, hogy maximum az orális szexig juthattak. Férjénél a "házon kívüli" impotencia jöhetett létre. Ezért bosszúból tehette a másik nő a tangáját a sportszennyese közé.

szex - szerelem - házasságba

Az asszony így írt az esetről:
- Biztos vagyok benne, hogy a kisrüfke nekem akart üzenni az illatos tangájával. Belerondítani egy több, mint harminc éves házasságba. Az én emberem soha sem lenne képes így megalázni senkit, nem hogy engem. 

szex - szerelem - imádattal nyelem

Innen válaszolok a kis hölgynek, hogy:
- Köszi a bugyi-üzenetet! 
Megkaptam! És köszönöm, hogy általa ismét beleszerelmesedhettem az én igazi férfimba!
A bugyit kidobtam de az öblítőt megtartom, mert mindig tanul az ember a másiktól...
Most már imádattal nyelem le én is!

szex - szerelem - bugyika

Tényleg az élet hozza a legmeghökkentőbb helyzeteket. Lehet elveszítettem volna az uram, hogy ha nincs a bugyika a táskájában, vagy ha ő előbb veszi észre és visszaszolgáltatja. 

szex - szerelem - gusztustalan

Már egy ideje követem a Szex, szerelem blogot. Meg kell mondjam, hogy voltak részek, amiket módfelett gusztustalannak tartottam. Sőt még az is megfordult a fejemben, hogy kitalált történetekről van szó. 

szex - szerelem - megtapasztaltam

Azért is írtam le a saját sztorimat, mert kíváncsi vagyok, hogy mikor és hogyan fog belekerülni a Szex, szerelem blogba. De most már azt is látom, hogy ennyi eszement dolgot, amit én is megtapasztaltam, csak az élet tud produkálni. 

szex - szerelem - történelmi dolgok

Beleolvasgattam korábban ezekbe a párokkal történt esetekbe. Azonban leginkább az utóbbi, a történelmi dolgok érdekességei hökkentettek meg. A folytatását várva olvastam el a múltheti bejegyzést is. A benne írtak nagyon személyesen érintettek meg. 

szex - szerelem - kiírni

Ezért írtam le kendőzetlenül a történetemet. Fontos tudni, hogy el sem tudtam képzelni magamról, hogy én valaha is hasonlót írok majd. Viszont így utólag, hihetetlen élmény volt kiírni magamból a dolgaimat. Felszabadító érzés. Köszönöm. 

szex - szerelem - barátnőm

Ha még meg is jelenik valamelyik Szex, szerelem blogban, bízom benne, hogy segíthetek vele asszonytársaimnak. Hogy sokkal inkább úgy kezeljék a párkapcsolataikat, mint ahogyan én, és nem úgy mint ahogyan a barátnőm. 

szex - szerelem - férj

Természetesen neki is megmutattam amit írtam és összebőgve a vállamat, adott igazat nekem.

# 3. e-mail - Volt egy olyan hölgy, aki azt írta, hogy ha az ő férjéről akár a "házon kívüli" impotencia nyomán derülne ki, akár másként, hogy megcsalja, azonnal elválna tőle.

Lehet hogy igaza van? Nem tudom és nem is az én tisztem, hogy bárki felett pálcát törjek. 

szex - szerelem - megalázó

Ráadásul úgy meg pláne nem, hogy én is váltam már el.
Azonban az e-mailt küldő előbbi két asszony elkerülte azt a kálváriát, amit én és a volt feleségem végig csináltunk anno. Borzasztó megalázó volt, ahogyan a bíróságra kellett járkálnunk. 

szex - szerelem - barátok

Szerencsére a mi kapcsolatunk aztán rendeződött később, és barátokká váltunk. Főként a közös kislányunk érdekében volt fontos ezt kialakítanunk.

Korábbi Szex, szerelem blogunkban csak négy okot soroltunk fel arra vonatkozóan, hogy a 19 éves lány 50-es szexpartnerének, miért mondott csődöt a szerszáma az orális szex után.

szex - szerelem - impotencia

A legtöbb e-mail, hozzászólás, az úgy nevezett "házon kívüli" impotenciával kapcsolatosan érkezett hozzánk.
Többen kérték, hogy fejtsük ki bővebben, hogy mi ez tulajdonképpen.
"házon kívüli" impotencia egy speciális szexuális probléma, szexuális zavar. 

szex - szerelem - poligámia

Amikor otthon minden rendben van az asszonnyal. Párkapcsolatuk szexuálisan és érzelmileg is kiegyensúlyozott. Azonban a férfi poligámia mégis utat tör magának. 
Akár úgy, hogy 
- a férfi keres házon kívüli szexet, akár úgy hogy 
- a vonzó férfit elcsábítják. 

szex - szerelem - orálisan

A kapott és közzétett e-mailek-ben mindkettőre láttunk példát.
Az # 1. e-mail-ben a férfi - rendszeresen házon kívül, - ugyan ahhoz a prostituálthoz jár, aki orálisan megadja neki, amire a férfi vágyik, mert azt otthon nem kapja meg. 
"Házon kívüli" impotenciáról akkor beszélünk, ha 

szex - szerelem - prostituált

- például a prostituált bármi nemű próbálkozása ellenére sem jön létre erekció, merevedés a szolgáltatást igénybe vevő férfinál. (Prostituáltak beszámolásai alapján, ez igen gyakori jelenség, főként az első alkalommal. Valamint ha ital vagy más drog hatása alatt állva érkezik a kuncsaft.)

szex - szerelem - merevedés

A fenti esetben nem ez a helyzet, hanem pont fordítva valósul meg.
Mert azt is házon kívüli "im"-potenciának tekinthetjük - speciálisan, ha 
- ha otthon nem jön létre a merevedés az asszony minden próbálkozása ellenére, "házon kívül" viszont igen. 

szex - szerelem - kalandozás

Azonban szexuálterápiával ez a helyzet viszonylag gyorsan és jól kezelhető. Általában ezek azok az esetek, amikor a férfi kezdeményezi a szexuálterapeuta felkeresését. Leghatékonyabb ha az asszony minél kevesebbet, sőt, ha semmit nem tud a férfi korábbi kalandozásairól.

szex - szerelem - orális

Ilyenkor a legtöbbször a férfiaknak az otthoni orális szex hiánya okoz gondot. Emiatt kezdeményeznek más partnerrel vagy prostituáltakkal szexuális kapcsolatot.
Figyelem!
A prostituáltak legjelentősebb forgalma általában az otthon meg nem kapott orális, második helyen az anális vágyak kielégítéséből származik. 

szex - szerelem - merevedés

Ahogyan ezt egy korábbi Szex, szerelem blogunkban már beszéltük.

Részleges "házon kívüli" impotenciáról akkor beszélünk, amikor a férfi bizonyos aktushoz, például közösüléshez otthon képes, de "idegenben" nem képes merevedést produkálni. 
De például a neki végzett orális szex esetében a merevedés és az ejakuláció (magömlés) is létrejön.

szex - szerelem - ésszerűség

# 2. e-mail-ben a korrekt és szavatartó férfit, a különleges orális technikájával elcsábította egy nő. 30 évi házasság után. Mivel a libidó, azaz a szexuális vágyakozás is érzelmi szinten zajlódó folyamat, ne keressük benne a tudatosságot, az ésszerűséget. 

szex - szerelem - félrelépés

Sőt, van hogy egy párkapcsolatban egyéb frusztrációk és problémák is felütötték a fejüket. Ilyenkor az érzelmi késztetések is jelentősen felerősítik akár a férfi, akár a nő félrelépésének motivációját. 

szex - szerelem - házasság

30 évi házasság után 50-es férfi, akinek felesége megmentette a házasságukat. Felismerte a férfi félrelépésének okát és orvosolta a problémát. Megadta urának, amire már régen vágyott. A végén így nyilatkozott:
- Azt gondolom, hogy azt, amit otthon megkap egy férfi, azt nem keresi máshol.

szex - szerelem - minden rendben

Valóban! A párkapcsolatok, házasságok nagy többségénél szerencsére ez így van.

Azonban vannak más okai is még a "házon kívüli" impotenciának. Függetlenül attól, hogy otthon minden rendben van az asszonnyal. 

szex - szerelem - poligámia

Függetlenül attól, hogy a kapcsolatuk szexuálisan és érzelmileg is kiegyensúlyozott, a férfi poligámia még is utat nyer magának. Pontosabban a férfi egó keresi az utat más szexuális partnerek felé, hogy további visszaigazolásokat kapjon a férfiasságáról. 

szex - szerelem - csődöt mond

Azonban ott a "házon kívüli" impotencia és a szerszám csődöt mond. Az, hogy ezek után mégis tovább próbálkozik már nagyon habitus függő. Ha kolerikus nem adja fel. Egyre több nőt bánt meg. Elcsábítja őket és impotenciájával a nők önbecsülésében is kárt tesz. 

szex - szerelem - panasszal

Ha az ostoba fajankó, még azt is kikommunikálja, hogy:
- Pedig ez otthon működik! - nagyon sok nő jelenik meg aztán ezzel a panasszal a szexuálterapeutánál. Sajnos a terápiákon kiderül sok esetben, hogy a nők fel sem tették a kérdést a csábítónak, hogy:

szex - szerelem - befogadják

- Nős vagy? Esetleg kapcsolatban élsz?
Le sem informálják facebookon, vagy más közös ismerősön keresztül. Befogadják a sármos lovagot az ágyukba ismeretlenül. 

szex - szerelem - odaadom

Azt szoktam javasolni. Mielőtt egy nő odaadja egy férfinak magát, menjen fel a lakására előbb. Ennyit kell csak mondania:
- Szeretném megismerni az otthonodat, mielőtt szívvel lélekkel odaadom magam neked!

szex - szerelem - házon belül

Sok esetben elkerülhető lenne a - "házon kívüli" impotenciával rendelkező - férfi "trófeaszerző" kis könyvecskéjébe bekerülni. Például akkor, ha az ő lakásában jön létre az első szerelmeskedés. Ha otthon nem áll fel neki, - a saját környezetében - az már házon belüli impotencia. 

szex - szerelem - férfi-ismeret

Ilyen esetben nőként (vagy együtt) mindenképpen érdemes felkeresni egy szexuálterapeutát a problémánkkal.
Gyakran találkozom komoly, a férfi-ismeret hiányából fakadó, a férfinak alkalmi impotenciát okozó, létrehozó hölgyekkel. 

szex - szerelem - kezelhetők

Valamint sajnos a nő higiéniás hiányosságaiból is létrejöhet a férfi impotens reakciója. Például ha a nő természetes illata, - szaga, szájszaga ápolatlanság miatt -, túl erős.
Jó hír, hogy szexuálterápiával az ilyen szexuális zavarok viszonylag gyorsan és hatékonyan kezelhetők. De erre egy későbbi Szex, szerelem blogunkban részletes praktikákat is mutatunk. Mint ahogyan korábban a férfi ápoltságról már írtunk...

szex - szerelem - hűség

De térjünk vissza a "házon kívüli" impotenciáját fel nem ismerő férfihoz! Aki egyre elkeseredettebben hajtja magát a kudarcok ellenére is. Az a fajta szégyenérzés keríti hatalmukba általában ezeket a férfiakat, hogy például a hűség az nem egy férfias dolog. 

szex - szerelem - magömlés

A lelkiismeret furdalás nyomán keletkezhetnek azonban a merevedési problémák. Illetve a másik oldala az ilyen ellentmondásos helyzeteknek a magömlés idejének kontrollálhatatlansága. A korai magömlés abból a félelem érzésből is következhet, ami a felesége felé való elkötelezettség megszegéséből ered. 

szex - szerelem - egó

A "házon kívüli" impotencia után ezek a férfiak otthon hatalmasakat teljesítenek. Feleségük nagy örömére. Egó-juk rendezése érdekben. Hátra hagyva viszont jó néhány nagyon megbántott nőt. 

szex - szerelem - szexcentrikus

Gyakorlatilag tanúbizonysága ez a fajta viselkedés a férfiak teljesítményorientált, szexcentrikus hozzáállásának.

Riporter: Szerintem erre a Szex, szerelem blogunkra is rengeteg mailt kapunk!

<< -- Előző Szex, szerelem blogbejegyzéshez KATT IDE!



2014. április 29., kedd

Szex - Szerelem 04.29

Riporter: Előző Szex, szerelem blogunkban a házasságát megmentő asszony e-mailjét kezdtük el. Folytatjuk?

szex - szerelem - férfi

Természetesen!
Az egész hétvégén, aztán tegnap is ma is kaptunk még e-maileket a "házon kívüli" impotenciával kapcsolatosan. Előző Szex, szerelem blogunkban azokból kezdtünk közzétenni néhányat. 

szex - szerelem - két lehetőség

Akik már olvasták, még mindig kérdezik, hogy hogyan jelenhet meg az ő történetük is a Szex, szerelem blog oldalain.
Két lehetőség van:
1. Megírják és mail-ben elküldik a címünkre. Akkor azt átnézzük, lektoráljuk. A nagyon személyes vonatkozású dolgokat kivesszük, átírjuk. Nevek, helyszínek, időpontok, stb.

szex - szerelem - telefon

2. E-mailben adnak egy vonalas telefonszámot, amit mi nagyon kedvezményesen tudunk felhívni. Másik online. Skypeon vagy Google Talk, stb. internetes beszélgető program segítségével. 

szex - szerelem - rögzítjük

A beszélgetéseket "magnóra" rögzítjük és mi magunk gépeljük le. Majd öntjük olyan formába, hogy a Szex, szerelem blogunk követői olvashassák, hallgathassák, videón megnézhessék.

szex - szerelem - elküldjük

Természetesen e-mailben elküldjük jóváhagyásra az interjú alanyainknak a legépelt és lektorált anyagot.

A # 2. e-mailt küldő a Szex, szerelem blogba azt írta meg, hogy hogyan vette észre, hogy több, mint 30 évi házasság után, milyen módon csalta meg őt a férje. 

szex - szerelem - impotencia

Valamint arról számolt be, hogy "Házon kívüli" részleges impotenciát produkált embere, az őt elcsábító teniszpartnere magas szintű orális technikája ellenére.
Arra hívta fel a figyelmét a Szex, szerelem blog követőinek, hogy tapasztalatai alapján, a legnagyobb probléma általában az, hogy:

szex - szerelem - romba dőlhet

- A nők, asszonyok nem ismerik fel az apró, ám csalhatatlan "jelekből", hogy veszélybe került az egész házasságuk, párkapcsolatuk. Azzal együtt lehet, hogy az egész életük romba dőlhet.

szex - szerelem - házassága

Másik tanulsága az írásának az, ahogyan hozzáállt a házassága megmentéséhez. Felismerte, hogy mivel ura jóképű, magas, sármos férfi, 50-x kora ellenére is tetszik a nőknek.

szex - szerelem - szépítő szerek

Nők, asszonyok koruk előrehaladtával, egyre több időt töltenek különböző szépítő szerek vásárlásával. Edzőtermekben, kozmetikai és fodrász szalonokban. Levél írónk is komoly időt és pénzt szánt mindarra, hogy vonzalmát fent tarthassa.

szex - szerelem - poligámia

Azonban függetlenül attól, hogy otthon évtizedek óta minden rendben van köztük. Függetlenül attól, hogy a kapcsolatuk szexuálisan és érzelmileg is kiegyensúlyozottan működött, a férfi poligámia még is utat tört magának.

szex - szerelem - féltékenység

! Fontos, hogy: 
Az asszony nem féltékenységgel oldotta meg a problémáját. Tudatosan kezelte a dolgot. És nem támadt rá emberére az első indulatosságával. Női stratégiát és taktikát ötölt ki. Tervezett és döntéseket hozott.

szex - szerelem - csábítással

Megakarta tudni - és nem az urától, hogy mi történhetett. Még nagyobb és még odaadóbb szeretettel és szerelemmel vetette bele magát - szexuális csábítással - a kapcsolatukba. Arra figyelt, hogy aktus közben, hogyan változik embere viselkedése. 

szex - szerelem - másik nő

Mik azok az eddig nem tapasztalt mozdulatok, amiket a másik nő hozhatott ki belőle. Amihez motivációt a másik nő adhatott neki. Azzal a taktikával oldotta meg, hogy ő maga is újított az eddigi megszokott gyakorlaton, hogy férje "bekapja a horgot". 

szex - szerelem - tanult

Kezdeményezzen és azt csinálja vele, amit újdonsült szexuális élményéből, új szexpartnerétől tanult.

Így írt minderről:
- Mi lenne az kedvesem, amire a legjobban vágynál, ha most reggel bármit megtennék neked? - kérdeztem tőle.

szex - szerelem - megkívántam

Majd pajzánkodtam tovább vele. Combommal és kezemmel is izgattam gyönyörű hímtagját. Újításaim nyomán hatalmasra nyíltak mély barna szemei. Nagyon megkívántam őt. Már már odaadtam volna magam ahogy mindig szoktuk csinálni. Hogy először jól megrakjon hátulról.

szex - szerelem - legizgalmasabb

De erős voltam és tartottam magam az eredeti stratégiámhoz. A mozdulataiból ki kell tudjam deríteni, hogy mit művelt az emberemmel a kisrüfke. A legizgalmasabb pillanatban kaptam el aztán a tökét. A szó szoros értelménél fogva. 

szex - szerelem - mire vágysz

A töke fogja elárulni a másik nő titkát. Amivel elcsábította az uramat.
- Valami nagyon különlegeset szeretnék neked most csinálni. Mire vágysz a legjobban? - ismételtem meg a kérdést egy picit másképpen.

szex - szerelem - kedvére

Az én emberem nem egy besz*ri alak. Vállalkozást vezet, már a rendszerváltás óta. Úgy hogy gyorsan közölte velem, hogy mi lenne a kedvére való:
- Hát vedd be a szádba, és játssz vele a nyelveddel egy kicsit.

szex - szerelem - időnként

Bakker - gondoltam - hogy ezt én mennyire utáltam mindig is. Megcsináltam én neki időnként, de az állaga nekem olyan, mintha pucicsiga lenne a számban, ezért egy papír zsebkendőbe gyorsan kiköptem mindig. 

szex - szerelem - popószex

Legutóbb öklendeztem is tőle már, mert akkora erővel lőtt bele a torkomba, hogy leszaladt. Ezért ezt azóta nem. Azaz már nagyon régen csináltam neki. Esküszöm, ha a popószexet akarja is jobban benne lettem volna. Sőt! 

szex - szerelem - titokban

Ahogy a bugyikát nézegettem valamelyik nap, azt gondoltam, hogy: 
- Vajon a popószexet tudja az emberemnek adni a kis rüfke. - Titokban vágyom is már rá egy ideje, hogy kezdeményezzen egy ilyen aktust. De még sosem akarta a fenekembe dugni. 

szex - szerelem - odaadnám

Pedig tényleg jó nagy sejhajom van. Amit eddig mindig nőiesen vonzónak mondott az uram. És szívesen odaadnám magam neki.
Teljesen paff voltam. Előbb még nagyon be voltam indulva a gondolattól, hogy most jól belém hatol hátulról.

szex - szerelem - orálisan

Ehelyett most olyat kell tennem, amivel a kis rüfke kényezteti. 
- De akkor mi a fenét keresett a ruhái között az illatos bugyija? - gondoltam. - Ahhoz, hogy orálisan kényeztessen egy nő egy férfit, nem kell levenni az alsóját. 

szex - szerelem - tanga

Hogy került le mégis róla a tenyérnyi kis tanga? És hogy került az uram táskájába? - Ha ezért nyelnem kell, nyelek. De most már nagyon kíváncsi vagyok. 

szex - szerelem - gusztusom

Egyébként nincs nekem gondom azzal, hogy a számba vegyem imádott emberem hímtagját. De hogy a pucicsiga megint leszambázzon a torkomon... Nem sok gusztusom volt hozzá.

szex - szerelem - agyban

- Menj pisilni Édesem! És jól mosd meg utána! - mondtam aztán sokat sejtetően.
Míg kiment, gondoltam egyet és felültem az ágyra. Így még úgy sem csináltam. Aztán elkezdtem magam tuningolni agyban. Hogy:

szex - szerelem - beleremegek

- Tulajdon képen még mindig szerelemmel szeretem a férjemet. Máig beleremegek, amikor egy pár napig nem látom, és utána meghallom a lépteit a folyosón. Azt is tudom, hogy ő is odavan még mindig értem. 30 év után is még ajándékokat vesz. Udvarolgat. Utazgatunk.

szex - szerelem - macácska

Észreveszi és megdicséri, ha valami változik rajtam.
- Apropó! Ezt az új öblítőt eddig miért nem vette még észre rajtam? Már napok óta minden cuccom ilyen illatú. És egyébként - jó! Van ízlése a kis macácskának. 

szex - szerelem - pálinka

Persze, hogy van, hiszen az én uram farkát... Na jó, jó jó! Állj! Most másra kell koncentrálnom. A végén még elveszítem az emberem.
- Pálinka! - Ugrott be hirtelen egy megoldás.

szex - szerelem - édes nedve

Odaléptem gyorsan a bárszekrényhez és torkomba löttyintettem egy kis kóser szilva pálinkát. A hideg rázott ki tőle. Annyira utálom. De had kaparja csak a torkom! Csússzon át rajta utána az édes nedve uramnak. 

szex - szerelem - finomság

Másik, hogy ezentúl másként kell gondolnom az állagára, mint eddig. Vissza kell kapjam a gyermekeim apját. Picit a pálesz is fejembe szállt közben. Na tehát! Joghurt, kefir, tejszínhabos kávé, ezeket mind imádom. Na ilyen finomság az én emberem ondója.

szex - szerelem - szeret

- Csak jönne már! Hol van már? Mit csinál eddig a fürdőszobában?
- Né! Megborotválkozott! De édes nagy mackó, és szeret. Látom, hogy szeret. Figyelmes. Még meg is borotválkozott a kedvemért.

szex - szerelem - parancsolt

- Gyere édes uram! Had sz*pjalak le! - magam sem tudom hogy jöttek ki ilyen szavak belőlem. Eddig még sosem mondtam ilyet.
- Előbb fordulj meg és térdepelj fel az ágyra! - parancsolt rám.

szex - szerelem - kisajkaim

Örömmel engedelmeskedtem. Tudja, hogy hátulról nagyon imádom. Leguggolt a combjaim közé és jó mélyen belenyalt az egyébként is már nedves kisajkaim közé. Nyelve hegyével a csiklómat is elérte.
Felsikkantottam a gyönyörtől.

szex - szerelem - orgazmus

Aztán felállt. Feltérdelt mögém az ágyra. Makkja átcsusszant a fullosan nedves kisajkaimon, bele tövig a hüvelyembe. Pár kőkemény lökés és - ahogy szoktam, azonnal - a mennyben voltam. Hüvelyem ritmikusan rángatózva jelezte a csodálatos orgazmust. 

szex - szerelem - nyomta

Aztán kihúzta gyönyörű dárdáját, leültetett az ágyszélére és a torkomig nyomta be. Egész a garatomig lenyomta a kéjrúdja végét.
- Nyeljed! - zihálta - és fejemet hátulról megtartotta hatalmas tenyerével, hogy ne tudjak ellenállni neki.

szex - szerelem - eperpuding

Sosem csinált még ilyet velem az uram. 
- Szóval ezt tudja a kis bugyis lotyó! - gondoltam, ugyanis korábban minden új dolgot előtte megbeszéltünk. - És nyeltem a csokoládé, vanília, eperpuding vagy hasonló finomságok állagát überelő, édesen kesernyés, csodálatos spermáját.

szex - szerelem - bocsáss meg

Hörgött, zihált úgy élvezett el. Majd lehajolt és összevissza csókolta a számat. 
Aztán letérdelt elém, fejét az ölembe hajtotta és elkezdett sírni.
- Bocsáss meg kérlek! Bocsáss meg!

szex - szerelem - szeretlek

- Nincs mit megbocsátanom! - vágtam gyorsan a szavába.
Nem akartam élni vele, hogy ebben az érzékeny állapotában kifecsegje a kis titkait.
- Szeretlek! - mondtam. - Mindig is szeretni foglak, bármi történjék is! Mindent megteszek neked, amit csak szeretnél, csak maradj az emberem mindhalálig.

szex - szerelem - eskü

- Az embered vagyok életem, még a halálon is túl. Nem is lennék képes másé lenni rajtad kívül.
Ez egy újabb eskü volt. Sokkal mélyebb és sokkal szenvedélysebben megindító, mint amilyen maga az esküvőnk. Most is elpityeredtem. 

szex - szerelem - focicsapat

Néha annyira gonosz tud lenni az élet az asszonyokhoz. De ugyan akkor, amit elvesz, vissza is adja, ha az ember tudatosan okos tud maradni.
Ezután az uram egy jó ideig nem járt teniszezni. Focicsapatot talált magának, azóta is inkább odajár sportolni.

szex - szerelem - aktus

Mélységes meggyőződésem, hogy "házon kívül", sportolás után, tényleg csak az az aktus történhetett, amit velem is eljátszott. Azzal a különbséggel, hogy engem előtte, - ahogyan a legjobban szeretem, és ahogyan mindig is szoktuk hátulról -, magáévá tett. 

szex - szerelem - megkap

Nem engedtem, hogy színt valljon még is kibukott belőle. Azt, mondta:
"Nem is lennék képes másé lenni rajtad kívül." - Azt gondolom, hogy azt, amit otthon megkap egy férfi, azt nem keresi máshol. Nem is képes rá szerintem. 

szex - szerelem - bosszút állni

Számomra ezt jelenti a "házon kívüli" impotencia.
Hogy még is hogyan került a bugyi a táskájába? Lehet így akart bosszút állni a kis maca rajta. Nyilván csak annyira kapta meg a férjemet, amíg egy számára ismeretlen orális technikával kényeztethette. 

szex - szerelem - elcsábul

Az én emberem nagyon jó képű, sármos, sportember. Persze, hogy megtetszik a nőknek. Aztán, ha egy férfi vágyik valamire, amit otthon nem kap meg, előbb utóbb elcsábul. Nagyon tanulságos ez nekem. 

szex - szerelem - tekintélyes

Szerintem ez a férfi klimax. Kitartóan végig csinálom az urammal ezt az időszakát is a kapcsolatunknak. Annyi mindenen mentünk már keresztül. Volt időm kiismerni az uramat.
Korrekt és lojális, tekintélyes férfi.

szex - szerelem - tartja magát

Vállalati bulikon is látom mennyire tisztelik a kollégái. Egyszer az egyik azt mondta nekem:
- Asszonyom! Az Ön férjénél korrektebb vezetővel még nem találkoztam. Mindig tartja magát ahhoz, amit mond...

szex - szerelem - házasságba

Így hát biztos vagyok benne, hogy a kis maca nekem akart üzenni. Kizárólag ő tehette bele a férjem táskába a tenyérnyi fehérneműt. Nem kevés rossz szándékkal. Belerondítani egy több, mint harminc éves házasságba. Az én emberem soha sem lenne képes így megalázni senkit, nem hogy engem. 

szex - szerelem - válaszolok

Innen válaszolok a kis hölgynek, hogy:

Riporter: Következő Szex, szerelem blogunkat innen folytatjuk...

2014. április 28., hétfő

Szex - Szerelem 04.28

Riporter: Múlt heti Szex, szerelem blogunkra reagálva rengeteg levelet kaptunk? Miért?

szex - szerelem - férfi

Előző Szex szerelem blogunkban a 19 éves Dóra esetét meséltük el. Amikor a kislány elcsábított egy 50-es, nős, magas, őszhajú férfit. Dórának az idősebb férfihoz, férfiakhoz vonzódó szexuális beállítódása, az édesapjával való kapcsolatában gyökerezik. 

szex - szerelem - komplexus

Ahogyan azt a terápián kielemeztük. Nagyon sok oka lehet - a szexuálpszichológiában úgy nevezett Elektra-komplexus -, magyarul apakomplexus kialakulásának. Idősebb nőknél is tapasztalható ez a fajta, nem túl gyakori szexuális vonzódás. 

szex - szerelem - gyerekek

Előfordul és normális ha egy kislány szerelmes lesz az apjába, illetve ha egy kisfiú az anyjába. Azonban ezt a gyerekek általában ki szokták nőni. Később erről részletesebben fogunk beszélni. 

szex - szerelem - impotencia

Most a múltkori Szex, szerelem blogunkban megemlített "Házon kívüli" impotenciával illetve részleges impotenciával kapcsolatosan kaptunk nagyon sok e-mailt.
Dóra azt kérdezte ugyanis, hogy:
Hogy van az, hogy a számban feláll neki, és el tud élvezni? Ha viszont gumit akar magára felhúzni, akkor leáll neki...

szex - szerelem - szexuális

Általában a tizen-, huszon- vagy több éves fiatalok, még ha kapnak is szexuális felvilágosítást, az azonban már ritkaság számba megy, hogy érdekelné őket a 40, 50, 60, stb. éves férfiak szexuális problémái.
Azonban, és most kapaszkodjon meg minden kedves olvasónk, hallgatónk, nézőnk!
Amit most elmondok, tényként nagyon kevesen fogadjál el.

szex - szerelem - szex

Minden, - még egyszer mondom -, minden férfinak van, volt, lesz a szexuális potenciálijával problémája. Ráadásul kortól függetlenül! 

Dóra ismerethiányos helyzetére, csak néhány, pontosabban csak négy okot soroltunk fel az előző Szex, szerelem blogunkban.

szex - szerelem - impotencia

Többek között az úgy nevezett "házon kívüli" impotenciát.
Többen kérték, hogy fejtsük ki bővebben, hogy mi ez tulajdonképpen.
A beküldött hozzászólások, illetve e-mailek után egy következő Szex, szerelem blogunkban beszélgetünk bővebben a "házon kívüli" impotenciáról.

szex - szerelem - organikus

Ugyanis azon kívül sajnos még számos probléma létezik, ami impotenciát okozhat. Mind pszichésen, mind organikusan. Az organikus, azaz a férfi nemzőszervek sérüléseit, betegségeit érintő szervi elváltozások, általában csak bizonyos kor felett keletkeznek.

szex - szerelem - pszichésen

A szexuálpszichoterápia viszonylag jó eredményekkel tud segíteni a pszichésen kialakult impotencián. Főként, hogy most már a legnehezebb feladattól is meg tudjuk kímélni férfitársainkat. Azaz attól, hogy el kelljen jönniük a szexuálterapeutához. 
Az első lépés megtétele a legnehezebb! 
Tudjuk! 

szex - szerelem - kényelmesen

Ezért kihasználva az internet adta lehetőségeket, otthonról kényelmesen (arc és név nélkül akár) tudunk elkezdeni beszélgetni a kialakult problémákról.

A férfi potenciát érintően szívesebben veszik a férfitársaim, ha csak úgy, eleinte kötetlenül dumálgatunk a dolgaikról...

szex - szerelem - köszönet

Azonban ezeket igen nagy százalékban elsősorban a nők, asszonyok intézik, kezdeményezik.

Tisztelt Hölgyeim!
Köszönetet kell mondjak Nektek, Önöknek! 
Köszönöm férfitársaim nevében is megtisztelő megértésüket. Figyelmességüket, odaadásukat és tenni vágyásukat embereikért.

szex - szerelem - nő

Mint ahogyan az e-mailek-ből is látszik, sok nő, asszony felismerte, hogy:
- Emberük nemi potenciája, szexuális érdeklődése és teljesítő képessége irántuk, első sorban tőlük, azaz a nőtől függ.
Arról is írtak jó néhányan, hogy: 

szex - szerelem - párkapcsolat

- A női szexualitás, a női nemi élmény, orgazmus, szeretet, szerelem, együttérzés, odaadás, és a megannyi párkapcsolati érzelem, - rendkívül módon ki van szolgáltatva a férfiak szexuális képességének.

szex - szerelem - házasság

Valamint a férfiak pszichés impotenciája fordított esetekben.

Akik írtak, többnyire arról számoltak be, hogy ők maguk hozták rendbe házasságukat, párkapcsolatukat, szexuális életüket. 

szex - szerelem - férfi

Sajnos elég kevés férfi írt és egyikőjük sem járult hozzá, hogy a történetüket megosszuk. Nem azt sajnálom ilyenkor, hogy nem oszthatjuk meg a történetüket. Sokkal inkább azt a sajnálkozásomat fejezem ki, hogy a férfiak sokkal kitettebbek. 

szex - szerelem - kapcsolat

Kiszolgáltatottabbak a szexuális problémáik megoldásával kapcsolatosan, mint általában a nők. Természetesen kivétel nélkül minden jelentkezőnek segítünk a problémáján, és az e-mailjeik alapján fel venni velük a kapcsolatot.

szex - szerelem - e-mail

A titoktartás a szexuál-, de más terapeutáknál is a legfontosabb bizalmi kérdés. 
Külön-külön több e-mailben, írásban kommunikáltuk, kommunikáljuk le valamennyi e-mailt beküldővel, hogy mit, hogyan, milyen át illetve megfogalmazással teszünk majd közzé a későbbiekben. 

szex - szerelem - időpont

Valamint arról is értesítjük az írókat - előzetesen -, hogy mely időpontban közzétett Szex, szerelem blogunkban jelenik meg a története. Gyakorta a nevüket nem közölve, vagy a nevüket szándékosan megváltoztatva tesszük közzé a velük megtörtént eseményeket.

szex - szerelem - impotencia

Ezt azért volt fontos elmondanom, mert most az impotencia, főként a "házon kívüli", sőt a részleges impotencia, szinte felkorbácsolta az indulatokat a Szex, szerelem blogunk követőiben.
Néhány - már a fentiek alapján leegyeztetett - levélből idézek.

szex - szerelem - házasok

# 1. e-mail - Én szeretem a páromat. Igaz nem csináltunk újabb esküvőt, mert korábban mindketten voltunk már házasok. Hét éve, hogy összebútoroztunk. Akkor született meg a kislányunk. 35 évesek vagyunk mind a ketten.

szex - szerelem - szexelni

Korábban voltak komoly vitáink a szexel kapcsolatosan is. Olyankor az emberem jó néhány napig, volt, hogy hetekig nem volt hajlandó szexelni velem. Amikor meg ha még is, már alig állt fel rám neki. Mondtam vizsgáltassa ki magát, mert szerintem impotens lett. 

szex - szerelem - fizessen

Ettől nagyon megijedt, és el ment mindenféle vérvételre, meg ilyenek, de szerencsére nem találtak nála semmit. Aztán egy idő után belementem, hogy fizessen egy olyan nőnek, aki megcsinálja neki. 

szex - szerelem - orálisan

Azóta havonta egyszer ugyan ahhoz a prostihoz jár, hogy orálisan megkapja, amire vágyik. Kiszámoltam, hogy ez - már harmadik éve tartóan -, mennyit vett ki a családi kasszából, de nekem megéri. 

szex - szerelem - fogamzásgátló

Amikor ott "rendbe rakják", akkor én általában menstruálok, úgy hogy duplán nem zavar a dolog. Amúgy meg ezzel rendeződtek a szexuális problémáink. Ha már fogamzásgátlót szedek, akkor úgy legyen velem, ahogy kell. És meg is teszi. Hetente többször is. 

szex - szerelem - prostituáltak

Időnként most már meg-megpuszilgatom ott neki, és attól tényleg nagyon be tud indulni. De egyszerűen képtelen vagyok arra, ami a prostituáltak dolga. Szóval ez a mi korábbi impotencia és rá a "házon kívüli" megoldás történetünk.

szex - szerelem - női fehérnemű

# 2. e-mail - A férjem 53 éves, kiváló erőben van, kiváló egészségnek örvend. Rendszeresen teniszezik. 31 éve vagyunk házasok és én eddig azt hittem hogy soha nem csalt meg. Nem rég azonban egy hófehér női fehérneműt találtam, a tenisz utáni szennyes ruhái között. 

szex - szerelem - eldöntöttem

Nem hittem a szememnek. Szerencsére nem volt itthon, amikor a megdöbbenés lesújtott. Így nem tudtam azonnal rátámadni a megannyi kérdésemmel. Miután picit lenyugodtam, eldöntöttem, hogy másként járok utána a dolognak.

szex - szerelem - három kérdés

Azt is rögtön eldöntöttem, ha őszinte lesz hozzám az uram, ha nem, meg fogok bocsátani neki.
Három kérdés motoszkált a fejemben.
- Az egyik, hogy miért csalt meg?
- Másik, hogy mit csináltam én rosszul?
- Harmadik pedig, a hogyan? 

szex - szerelem - barátnőm

Azaz a gyerekeim, a családom és az emberem érdekében mindent megteszek, hogy ne veszítsem el a férjemet. Meg fogom találni a hogyanra a választ! 
A barátnőm jutott eszembe, akit megcsalt a férje. 

szex - szerelem - elváltak

És az a cirkusz, ami azután következett az életükbe. Gyötrődés volt mindannyiójuknak, - a házastársak szüleit és a gyerekeiket is beleértve - ahogyan elváltak. A vagyon megosztás, a gyermekláthatás ítéletének meghozatala, valamint az összes többi bírósági procedúra

szex - szerelem - pasik

A válást követően ráadásul a pasik, - akikkel utána a barátnőm próbálkozott -, vagy kihasználták őt vagy csődtömegek voltak. Most már évek óta inkább egyedül teng-leng. A volt férje meg boldogan éli világát a kis nőcskéjével...

szex - szerelem - megszagoltam

Hát én nem fogok így járni! Az egyszer biztos!
Lehet bizarrnak tűnik, de miután ezt így átgondoltam, kezembe vettem a picinyke női alsót és megszagoltam. Komolyan fel is próbáltam volna, de a két gyerek szülése után, az én fertájom csak egyre nagyobb lett.

szex - szerelem - öblítő

- Tiszta kis nőcike lehet - gondoltam -,  a bugyinak öblítő illata volt ugyanis. De más mint, amit én használok.
Rögtön eldöntöttem, hogy kiderítem milyen öblítő ez, és vásárolni fogok egyet. Piszokul nem érdekelt, hogy mit fog hozzá szólni az eladó, ha az orra alá dugom a bugyit. 

szex - szerelem - szerzeményem

Nekem ilyen illatszer kell.
Szerencsém volt! A velem majdnem egykorú asszony, - szerintem megérezte a szitut, és - egyből megmutatta melyik öblítőről van szó. A férjem és a gyerekek ruháit továbbra is a korábbival, de az én dolgaimat az új szerzeményemmel mostam ki.

szex - szerelem - mi ez

Párnap múlva, az újabb sportszennyes kapcsán majdnem előkaptam a bugyit, hogy feltegyem végre a lehető legostobább kérdést a férjemnek, hogy:
- Mi ez? - tényleg ostoba kérdés lett volna, hiszen pontosan tudtam, hogy mi ez!

szex - szerelem - kérdeztem

Barátnőm is azt mondta, hogy ő és szerinte minden más asszony, azonnal feltette volna az emberének ezt a hülye kérdést.
Ezzel szemben én a következőt kérdeztem az uramtól az első adandó alkalommal. 

szex - szerelem - megéreztem

Ez az alkalom az egyik kora reggeli merevedése volt. Ahogy megéreztem, odabújtam hozzá, és megsimogattam neki:
- Mi lenne az kedvesem, amire a legjobban vágynál, ha most reggel bármit megtennék neked? - kérdeztem. 

szex - szerelem - tapasztalt

És természetesen a hálóingem pont olyan illatú volt már mint a kis bugyika. Tapasztalt asszonyként már tudtam. Meg egy korábbi Szex, szerelem blogban olvastam is, hogy ilyenkor reggel a férfiaknak előbb pisilniük kell. 

szex - szerelem - pajzánkodtam

De azért csak tovább pajzánkodtam és simogattam meredező hímtagját. Olyan kívánatos lett hirtelen emberem, ahogy hatalmasra kerekedett, de még álmos szemeivel rám nézett. Láttam rajta, hogy minden egyben van nála, hogy jól megrakja epekedő kufferomat. 

szex - szerelem - a tökét

De csak nem tágítottam. Muszáj volt megtudnom, hogy mit művel az emberemmel az a kisrüfke. így aztán a legérzékenyebb pillanatában kaptam el a tökét. A szó szoros értelmében, hogy színt valljon.

Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkat innen folytatjuk...