2014. január 30., csütörtök

Szex - Szerelem 01.30

Riporter: Ma Szex, szerelem blogunkban....

szex - szerelem - csalódás

Néhány telefon és le volt szervezve a szoba. Felhívta az asszonyt, hogy hova jöjjön. Azonban mire a nő megérkezett Dénes már teljesen becsípett. A közlekedés miatt az asszony a pia bevitelhez képest későn érkezett meg. Így aztán a férfit már nem érdekelte az egész.

szex - szerelem - vadság

Azonban az asszony nagyon csábító volt. Érzékelte a betintázott Dini vadságát és "adta alá az ívet". A férfi kelletlenül erőszakos csókját, ajkait, nyelvét, savanykás pia szagát örömmel befogadta, és egyre bátrabb lett.
Sőt inkább vakmerőbb.

szex - szerelem - kanapé

Levetkőzött, majd végig feküdt pucéran a kanapén. Fejét hátraszegte, hosszú haját a földig lelógatva kinyitotta a száját és és úgy adta magát a részeg embernek. Az kikerekedett szemmel tolta le nadrágját és tette már félig meredő mindenét a nő mély, befogadó torkába.

szex - szerelem - orális szex

A forróságtól és a nő fergetegesen csiklandozó nyelvétől, valamint finom szívásától hamar megkeményedett. Az asszony megfogta a férfi combját és bekényszerítette a hímtagot a torkáig.

szex - szerelem - mély torok

A férfi makkja fennakadt a garaton, de részegségében nem törődött vele, tovább tolta. Az pedig szorítva bár, de befogadta. Átbuggyant a bíbor hímhegy a nő torkán. Pici öklendezés, de erotikus nyögésekkel tűrte. Erre Dénes megmarkolta a nő hatalmas melleit és párzó mozdulatokat kezdett.

szex - szerelem - aktus

A nő és az egész aktus egyre kívánatosabbá vált számára. Az asszony annyira elkötelezte magát ott és a végletekig, hogy már nem érezte a fájdalmat, csak is a férfinak akart mindent adni magából. A férfi a nő végtelen odaadásától teljesen eufórikus állapotba került, de az asszony bizalma még inkább felizgatta.

szex - szerelem - szado-mazo

Akármennyire is be volt csípve, és ez a szado-mazo helyzet, bármennyire is felizgatta, nagyon idegen volt tőle. Lelke tiltakozott attól, hogy valami kárt tegyen bárkiben, nem hogy egy ilyen elképesztően kitárulkozó asszonyban.

szex - szerelem - bizalom

A bizalom! A nő belévetett bizalmába, hitébe szeretett bele hirtelen. Nem jó érzés volt neki így az egész és gyorsan kijózanodott. Elkedvtelenedve megálljt parancsolt magának. Igazából nagyon gyöngéd, jólelkű emberként a szerelmeskedést szerette, és inkább az asszony nedves szemérmességét kívánta. Dini szerette a figyelmes, kielégítő orális szexet, és szívesen viszonozta is volna, de az asszony nem engedte.

szex - szerelem - érthetetlen

Érthetetlen! Akarta! Nagyon akarta, hogy ennek a csodálatos asszonynak jó legyen! A vágy azonban nem teljesült. Zsófi  még nem akart elélvezni, hiába hatolt bele tövig Dénes kedvessége. A nő élvezte nagyon a sokkal lassabb tempót, aminek apró sikolyokkal hangot is adott, de azt kérte a férfitól, hogy még egy kicsit had csinálja a szájával neki.

szex - szerelem - örömmel

A férfi persze ezt már örömmel, vette. Úgy érzete végre úgy szerelmeskednek, ahogy ő is szereti, és a hátára fordult. A nő most nagyon gyöngéden, de óriási élvezettel izgatta technikájával a férfit.

szex - szerelem - egyesülés

Amikor azonban a férfi úgy érzet, na most már kellően felizgult az egyesüléshez, ki akarta húzni a nő szájából már elcsöppenő makkját, de az ettől annyira beindult, hogy még lelkesebben csinálta. A férfi combjai között térdepelt.

szex - szerelem - mélytorok

Egészt testét megbillentve, feje egész súlyát belelökve, hatalmas lendülettel kényszerítette torkát és feszítette szét száját a hímtag teljes befogadására. A bíbor makk újra átbuggyant a torok szorításán. A férfi ettől azonnal elévezett.

szex - szerelem - bömbölt

Mint egy oroszlán, úgy bömbölt a számára eddig ismeretlen élménytől, de azért kontrollálta, hogy a nő jól van. Aki már nem is öklendezett. Mindent lenyelt. Szépen lelassulva, együtt mozgott a férfival, akinek még mindig jól esett a forró ajkak között lennie.

szex - szerelem - hímtag

Hímtagja hamar felére csökkent és, szerencsére - a férfi megkönnyebbülésére - már nem érte el a szenvedélyes torkot. Sokáig maradtak így. Dénes boldogan cirógatta a nő fejecskéjét, barna haját. Simogatta, becézgette a szép asszonyt és megbékélt a cigarettától besárgult fogsorával is.

szex - szerelem - hímtag

Kedves önzetlenséggel, simogatva vonta Zsófit maga mellé. Bár már az egész naptól, a piától és a nem mindennapi élménytől elfáradva nem sok kedve volt, de nem akarta így hagyni ezt a csodálatos asszonyt.

szex - szerelem - mell

Elkezdte cirógatni, csókolgatni a nő mellét, és igyekezett volna a combja közé csúszni, de azt nem engedte. Lovagló pózzal a férfit a hátára kényszerítette. Érezte, hogy a férfinak már így nem lesz ereje. Ezért a hátonfekvő Dini tenyerére feküdt rá nedves szemérmességével.

szex - szerelem - kar

Az izmos kart végig simogatva kezét a férfi kézfeje alá csúsztatta, folyamatosan figyelve, hogy van-e kedve egyáltalán hozzá. Volt! Sőt ujjait behajlítva a hüvelybe dugta és az így nedvessé vált klitoriszt gyöngéden simogatta. Zsófi kéjesen mozgott az így felajánlott tenyéren. Arcát a férfias vállhoz nyomta és csak hamar hatalmasat élvezett.

szex - szerelem - távkapcsolat

Kapcsolatuk ez után több évig tartott. Nagyon szerették egymást. Azonban egy távkapcsolatban még inkább előjön a féltékenység. És ha egy kolerikus nő féltékeny, akkor az nagyon erőteljesen és szenvedélyesen féltékeny.

szex - szerelem - féltékenység

Dénest már annyira frusztrálták, az asszony állandósult féltékenységi kommunikációi, jelenetei és megnyilvánulásai, hogy többször is megpróbált szakítani a nővel, de az mindig visszacsábította. Amit egy korábbi fejezetben írtam: ha egy férfi elköteleződik egy nő iránt, akkor az örök. Kizárólag az asszony tud csak, nagy sérelmek árán szakítani...

szex - szerelem - kolléga

Ezzel a problémájukkal keresték fel egyik kollégámat, aki megosztotta velem ezt a esetet. Dénessel én kezdtem foglalkozni, és mindketten hozzájárultak, hogy írjak róluk. Írtam, hogy ezzel is tanuljunk példájukból.

szex - szerelem - orális szex

Mint kiderült, a nő korábbi kapcsolataiban semmilyen formában nem volt hajlandó az orális szexre. De már annyiszor megcsalták, hogy úgy döntött, nem hagyja többé. Azt sem engedte, hogy neki csinálják, de ő is elzárkózott tőle, addig a bizonyos napig. Nem bánta meg.

szex - szerelem - kielégülés

Azonban a férfinak ennek ellenére még is kellett rajta kívül más nő. Nem értette, hogy miért. Bármikor, bárhol, bármit megtett a férfiért. Ha álmából ébresztette fel Dénes, ő akkor is olyan lelkesen gondoskodott a férfi kielégüléséről, ha neki csak annyihoz volt kedve, azt is nagy lelkesedéssel nyelte le.

szex - szerelem - éjjel-nappal

Éjjel, nappal, pincében, padláson, kocsiban, bárhol, bármikor, bármilyen kérését teljesítette a férfinak. Még a parti vagy a swinger szexet is bevállalta volna, ha a férfi akarta volna tőle, annyira szerette őt...
Azonban Dénes ezt már kórosnak találta. Kihasználta, hogy az asszony bármire hajlandó érte és együtt felkeresték az egyik legjobb terapeutát.

szex - szerelem - mazochista

Kollégám azonnal felismerte, hogy itt már nem csupán a párkapcsolat megmentése a cél.
Felszínre került ugyanis a nő mazochista "odaadása", ami őt annyira nem, de Dénest és mint később kiderült az asszony már felnőtt gyerekeit is zavarta. Ennek a kialakulást kezdték el aztán ketten - a terapeuta és az asszony - felszínre hozni.

szex - szerelem - gyermekkor

Visszamentek egészen a gyermekkorba. Kiderült, hogy a nő édesanyja nem szerette az urát. Sőt kifejezetten gyűlölte. Így aztán, amikor terhes lett el akarta vetetni, de már későn volt. A kislány megszületett, aki mindenben a gyűlölt férjére emlékeztette a fiatal anyát.

szex - szerelem - nagyszülők

Odaadta falura a nagyszülőknek a csecsemőt, ők nevelték halálukig. Az 5 éves kislány, elveszítve imádott nagyszüleit, teljesen elbizonytalanodva a világban került vissza, ritkán látott zsarnok anyjához a városba.

szex - szerelem - apa

Apja nem sokáig bírt abban a gyűlölködésben élni, így a városból is elköltözött. Alkoholista lett, aztán valahol meghalt. Nem tudja, hol van eltemetve. A fiatal lánynak már 16 évesen az akkori, pár évvel idősebb szerelme "szállította" a fogamzásgátlót és éjjel nappal szeretkeztek egymással.

szex - szerelem - megcsalta

Az első szerelmi csalódás akkor érte, amikor a fiú "megcsalta" őt, a legjobb barátnőjével. Miután a barátnő minden tekintetben sokkal gyengébbnek bizonyult Zsófinál, így egyetlen alkalom volt az egész és az fiú is megbánta.

szex - szerelem - personka

A féltékeny kis personka természetesen azonnal beszámolt a barátnőjének, hogy micsoda egy hűtlen fiúja van, és hogy ezek után hogy járhat még vele. Szaftosan kiszínezte, hogy milyen "sokszor" és milyen kedves volt hozzá. Arról persze nem tett említést, hogy majd egy évébe telt, mire sikerült az ágyába csábítani a fiút.

szex - szerelem - jóindulat

A lány akkor, sajnos a barátnő túlzó tényfeltáró kiselőadásának és "jóindulatának" is köszönhetően onnantól kezdve többé nem találkozott a fiúval. Még csak annyira sem méltatta, hogy az ő verzióját meghallgassa. A fiú nagyon nehezen élte túl a szakítást.

szex - szerelem - facebook

Sok-sok évvel később a Facebook segítségével találkoztak újra. Akkor aztán elmondhatta Zsófinak végre, hogy ténylegesen mi történt. Sok idő telt el, és ő azóta már boldog házasságban él.

szex - szerelem - család

Több csodálatos gyermeke is van, de még mindig olyan szerelmes a nőbe, mint akkor. Ugyan azt a gurgulászóan kellemes, liftezős érzést érzi a lelkében, ha a nőt látja, mint 20 évesen. És hogy most is szívesen szerelmeskedne ugyan azzal a szenvedéllyel az asszonnyá "cseperedett" nővel. Zsófi azonban akkor még férjnél volt és abszolút elzárkózott attól, hogy a férfival újra szerelmeskedjen.

szex - szerelem - gyökerek

Miután a kialakult mazochista hajlam gyökereit kikutatták, fény derült arra, hogy tudat alatt Zsófi belehajszolja a partnereit a félrelépésekbe.
A terapeuta a személyiség és egyéb tesztek valamint a személyes beszélgetések alapján a következő alap (nem teljes) jellemrajzot készítette el.

szex - szerelem - kolerikus

Zsófi erőteljes kolerikusként az azonnali eredményekért lelkesedik. A testi élvezeteket hajszolja. Étel, szex, dohányzás. Bár intellektusánál fogva bizonyos dolgokban mértéktartó mintákat követ. Például nem fogyaszt szeszes italt, drogot és egy éve vegetáriánus, de még mindig túlsúlyos, és egyéb énképbeli problémákkal küzd.

szex - szerelem - énkép

Énképe, önbizalma a gyermekkori szeretetlenségből fakadóan rendkívül alacsony. Viszont ezt vérmérsékletéből és intellektusából fakadó arroganciával leplezi. Azokat a megoldásokat fogadja el, amelyek azonnali és akár szélsőségesen szenvedélyes, akár manipulált viselkedéssel, rögtön érzékelhetően változtat a kialakult helyzeten.

szex - szerelem - behódolás

Ebből következik a kolerizmusával ellentétes behódolás. Reakciója mazochizmus. Mazochizmusa eljutott odáig, hogy a szexuális kitettség, megalázás hozza izgalmi állapotba. Akár még orgazmushoz is juttatja. Képes saját magát is manipulálni és ha akar azonnal átlát minden más manipulatív kommunikáción is.

szex - szerelem - féltékenység

Túlságosan magas érzelmi szinten keríti hatalmába a féltékenység félelmének érzése. Függővé válik a szerelem féltés érzésétől, amely félelem az egyik legerősebb módon hozza létre szomatikusan az endorfin termelést nála. Beleszeret ebbe az érzésbe, és jól esően sajnálja magát.

szex - szerelem - parti szex

Azért ment volna bele a parti szexbe is, hogy végre lássa, hogyan "csalja" meg az imádott embere, a saját szeme láttára. Végre ok és lehetőség legyen a végleges és mindent elsöprő féltékenységi jelenetre.

szex - szerelem - kommunikáció

Ami után végre megszakadhat mindennemű kommunikáció, mint ahogyan az első szerelmével, majd később mindkét férjével. A kommunikációk megszakadása olyan szenvedést vált ki belőle, amely szenvedésbe az irreális félelem miatt sajnos nagyon sok "megcsalt" nő menekül..."

szex - szerelem - endorfin

Riporter: Azért ez megdöbbentő! Az endorfin közismertebb nevén boldogság hormon a boldogtalanságtól termelődik?

No nem ez még viccnek sem jó. A boldogtalanság nem termel endorfint. A boldogtalanság állapota egy deprimált állapot, amiből a lehető leghamarabb ki kell jönnünk, különben akár bele is pusztulhatunk.

szex - szerelem - figyelem

FIGYELEM!
A félelem azonban termel endorfint, megmentve emberek millióit, hogy hülyeséget csináljanak magukkal... A horror filmeket azért szeretik sajnos oly sokan, de ez külön témánk lesz.
Amit a kolléga leírt viszont, hogy szinte beleborzongok én is a tű pontos jellemzésébe.

szex - szerelem - szadista

A mazochizmus: félelem a szadistától, ha "megtalálja a zsák a foltját", ami a fenti esetben nem valósult meg. Mert a kifejezetten érzelmes Dénes még részegen sem volt hajlandó sokáig tűrni Zsófi abbéli zsarnokoskodó és mazochista szenvedéseit, amelyek a nő gyerekkori traumáiból származtak.

szex - szerelem - új utak

Én Dénest "kaptam" páciensnek aztán. A kolléga Zsóft. Maguktól kerestek új utakat a fejlődésükhöz. De mint ahogyan eddig is, nem feltétlenül a "hétköznapi" esetekről írunk tanulságként a blog olvasóinak...

2014. január 29., szerda

Szex - Szerelem 01.29

Riporter: Ma Szex, szerelem blogunkban....

szex - szerelem - csalódás

Asszonyok és férfiak millió keresik azt, hogy hogyan szabadulhatnának meg a párkapcsolati csalódottságuktól.

Hogy jobban megértsük Marica levelét, amit a Szőke Szépasszonynak írt kicsit meg kell jobban értsük a féltékenységet. Bár ez talán a világ legellentmondásosabb érzelme, jelensége. Tudjuk, hogy nem lenne szabad féltékenykednünk, de az önbizalmunk, a tűrő-, megértőképességünk, még nem biztos, hogy elég erős hozzá...

szex - szerelem - módszerek

Módszerek vannak:
Hozzáállás van. Szeretet van. Elfogadás van. Megértés van. Türelem van. Ismeretfejlesztés, készség, képességfejlesztés van.

szex - szerelem - türelem

Ahogy azt már korábban írtam, a türelem nem valamibe való eszement, önfeláldozó, magunkat feladó belenyugvást jelent, hanem annak a képességünknek a kifejlesztését, hogy meglássuk és megértsük a másik viselkedésének okait, a motivációt.

szex - szerelem - Zsófi és Dénes

Zsófi 39 évesen ismerkedett meg a válása után 2 évvel a következő nagy Ő-vel. Azonnal szerelmes lett a sármos férfiba, pedig még nem is látta csak fényképen. Három hétig leveleztek, amikor a 37 éves Dénest végre üzleti ügyben Pestre szólította az élet.

szex - szerelem - szereplők

- Zsófi (39) - vérmérséklete: erőteljes kolerikus, kevés melankóliával.
- Dénes (37) - népszerű szangvinikus, némi kolerikus arroganciával.
- A "stáblistában" szerepel még a pszichiáter kolléga, aki Zsófi jellemzését készítette.

szex - szerelem - találkozás

Pesten a nagy svéd bútoráruházlánc forgóajtójában találkoztak, és előzetesen megígérték a neten egymásnak, hogy minden előzetes ceremónia nélkül ott rögtön csókolózni fognak. Zsófi, ahogy meglátta Dénest azonnal beindult mindene.

szex - szerelem - fogak

Azonban Dini a csalódottságát alig bírta leplezni. Úriember volt, és mivel érzékelte, hogy teljesen meghódította az asszonyt a cseten, baromi gusztustalan lett volna a három heti szerelmes levelezés után "a bocsi tévedtem" táblát kitennie... Pedig amit a neten NEM látott, most irdatlanul letaglózta. A nő fogsora. Így a csókolózás elmaradt.

szex - szerelem - maca

Udvariasságból átsétált vele a műparkon, a szemben lévő hatalmas bevásárlóközpont vendéglátó udvarába. Akik tudják, hogy mi az Őrsvezér téri komplexum, jobban el tudják képzelni a helyzetet. Teázgattak és a férfi a nőt méregette. Vajon mit tudhat ez a "maca", ami nekem bejön? - gondolta.

szex - szerelem - szívtipró

Gyakorlott szívtipró volt és ilyen szempontból gyors és kíméletlen. De ennek az asszonynak - úgy döntött - még is ad egy esélyt. Legfeljebb nem jön be, és akkor szokása szerint tovább áll. Ám az asszony hihetetlenül lelkes maradt. Sőt lelkesebb, mint ahogyan a neten kitárulkozott, és sokkal érzékibb.

szex - szerelem - cset

Tegyük hozzá, hogy Dénes akkor nagyon magányos volt, és egyszerre több nővel csetelt egy időben. Úgy igyekezett válaszolgatni, ahogyan a nők felizgatták. Nos Zsófi nagyon nőiesen, szexisen nyomta neki és egy perce nem hagyta lelohadni a férfi figyelmét, érdeklődését iránta. Így aztán Zsófi volt az egyetlen - hosszú évek óta -, akinek megígérte a vakrandis csókolózást...

szex - szerelem - kaland

Előzőleg Dénesnek egyetlen ilyen kalandja volt csak, ahol a vakrandin tényleg bejött az azonnali csókolózás, ott helyben, az utcán, ahol a nővel találkozott. Aztán egy pár féldeci a közeli étteremben, taxi, majd a nő lakásán tette magáévá a nála 10 évvel idősebb asszonyt.

szex - szerelem - terep

Tehát ezen az izgi helyzeten már túl volt. Így várta Zsófitól, a következő hasonló élményt. De ez Budapest és ő ezen a terepen még tapasztalatlan volt. Pesti nő!? Vajon mennyivel másabb, mint az otthoni belevaló csajok?

szex - szerelem - hódít

A telefonban azért még óvatos volt. Mondta a jól bevált "félénk férfi vagyok, de hódítani akarok" szövegét:
- A randiguruk azt javasolják, hogy az első találkozás nem lehet több fél óránál! Ha tetszünk egymásnak azért, ha nem, akkor meg azért.

szex - szerelem - randi

De mivel a személyes randin még is csak adott egy esélyt kettejüknek, a következőt kérdezte:
- Figyelj! A fél óra letelt. De tudod mit? Ma este mit csinálsz?
- Tied vagyok holnap délig - hangzott az asszonytól az ellenállhatatlan válasz.

szex - szerelem - macsó

No ettől Dini teljesen kész lett. "Egy életem, egy halálom, ezt a nőt én felpróbálom." zsizsegett fejében a régi macsós duma.

Riporter: Szex szerelem blogunkat innen folytatjuk...

2014. január 28., kedd

Szex - Szerelem 01.28 - A terápia

Riporter: Mielőtt tovább mennénk a mai Szex, szerelem blogunkkal a mostani leggyakoribb kérdéssel kezdjük!

Hogyan működik a párterápia, a szexuálterápia a gyakorlatban nálam?
Van-e lehetőség online pár- illetve szexuálterápiára?

szex - szerelem - párterápia - folyamata írás

Igen van lehetőség online szexuálterápiára, szexterápiára illetve párterápiára.
A folyamat a következő:
1. Írjanak egy e-mailt a  szex.szerelem69@gmail.com címre. Elegendő csak annyit írni a tárgyba, hogy TESZT, és küldjük pár percen belül  a személyiségtesztet.
2. Töltsék ki külön-külön mindketten és küldjék vissza...
3. Írják le külön-külön a szexuális vagy párkapcsolati problémájukat és küldjék el e-mailben, mint ahogyan Dénes is. (Zsófia is elküldte, alább az ő verzióját is megosztjuk a Szex, szerelem blog követőivel.)

szex - szerelem - párterápia - beszélgetés

4. Az első beszélgetésre telefonon vagy Skypeon kerül sor egy előre egyeztetett időpontban.
Lehetőség szerint az első telefonos vagy online terápián a pár együtt vegyen részt. Legideálisabb, ha az első alkalmon együtt vannak a készülék előtt.
5. A második és harmadik terápia is online vagy telefonos, de külön-külön történik. Egyik alkalommal a hölggyel külön, másik alkalommal az úriemberrel beszélgetek.

szex - szerelem - párterápia - péntektől-vasárnapig

6. Ez után következhet a "Péntektől-Vasárnapig" program. A hétvégi személyes terápia! Természetesen csak akkor, ha a pár szeretné. Miután az online vagy telefonos alkalmak megvoltak, ezután következhet a leghatékonyabb terápia. A több napos, intenzív együttlét, amely egyben már tréning is. 

szex - szerelem - párterápia - a program

Az első személyes találkozóra általában pénteken 18-kor kerül sor. Majd szombaton dél előtt, aztán vasárnap dél előtt. Nagyon sok izgalmas párkapcsolati gyakorlattal, és a hoteljükben házi feladatra kapott szexuális gyakorlatokkal. 

szex - szerelem - párterápia - hétvégi terápia

Mint kiderült a hétvégi terápiára mindenképpen egy másik helységben kerül sor, tehát nem a lakóhelyükön. Az utazásra azért van szükség, hogy kiszakadjanak az otthoni környezetükből az eredményesebb tréning érdekében. Kirándulnak egy jót és szerelmesen térnek haza.

szex - szerelem - párterápia - további alkalmak

7. Ha további alkalmakra van szükség, azokat továbbra is online vagy telefonon végezzük, illetve a hétvégi tréningek ismétlésére is van lehetőség.

szex - szerelem - párterápia - uniós pályázat

Mivel ez az online projekt és a terápia egy Európai Uniós pályázat alapján készül, így most néhány pár szexuális vagy párkapcsolati problémájának megoldását Uniós támogatás finanszírozza. 

szex - szerelem - párterápia - ingyenes

Most néhány párkapcsolatban élő, magyar állampolgárságú párnak maga a terápia ingyenes. Csak a felmerülő költségeikről telefon, utazás, étkezés, szállás, stb. kell gondoskodniuk.

szex - szerelem - párterápia - ingyenes szexuálterápia

Riporter: Uniós támogatással INGYENES terápia...?

Igen. A Szex, szerelem blogunkat is ennek a támogatásnak köszönhetően indíthattuk el.

Szex - Szerelem 01.28 - x

Riporter: a mai Szex, szerelem blogunkban a párterápia folyamatában Zsófi és Dénes jelentkezése a 3. pontnál tart. Zsófia is elküldte e-mailen az ő verzióját? A múlthéten ez alapján már el is kezdődött a telefonos illetve Skype-os terápia?

Kornél: Igen megkaptuk Zsófia levelét is:

Kedves Kornél! Kedves Miklós!

Dénessel egy internetes társkeresőn keresztül ismerkedtem meg. Két éve a legutolsó válásom óta folyamatosan fent voltam ezen a közvetítő oldalon. Már azt fontolgattam, hogy leiratkozom. Annyi ostoba és gyakorta rendkívül közönséges levelet kaptam. 

szex - szerelem - kalandorok

Olyan érzésem volt, hogy a férfiak, mind csak ki akartak használni vagy csak kalandot kerestek. Egy világcég magyarországi leányvállalatánál vagyok középvezető. Jó fizetésem van. A cégnél is elvárás, hogy ápolt és jól öltözött legyek.

szex - szerelem - ékszerek

Valamint, hogy az általunk forgalmazott legújabb, legdrágább ékszereket és parfümöket viseljem. Az elején még találkozgattam is pasikkal, de siralmas volt. Azt kell mondjam, hogy igaza van a nagy férfifaló hírében álló kolléganőmnek, aki egyszer azt mondta. 

szex - szerelem - férfifaló

- Hát csajok! Én azt látom, hogy a férfiak 35 év felett vagy selejtek vagy foglaltak. Ezért én inkább a foglalt pasikra bukok! De halljátok! Hogy mennyi selejt lúzer manus foglalt. Úgy él kapcsolatban, sőt házasságban, hogy még tőlem várja, hogy tanítsam meg a szexre.

szex - szerelem - férjek

Én nem mentem el idáig egyikkel sem. Nekem a csúcs az volt, hogy egy szolnoki férfival váltottam pár levelet, amikor Pesten aztán találkoztunk. Nekem azért van egy elvárásom a férfiak felé. A volt férjeim mind nagyon elegáns úriemberek voltak. 

szex - szerelem - szolnoki

És a cipőjük! Az a gyengém, mindig makulátlanul tiszták voltak. Ez a szolnoki ember, meg megjelenik előttem kopott kabátban, kitaposott cipőben, egy ócska régi kofferrel a kezében. No ezek a dolgok nem derülnek ki azokról a fotókról, amiket feltesznek magukról a pasik. És akkor mondja nekem, hogy:

szex - szerelem - főzök, mosok, takarítok

- Feljöttem, hogy akkor hozzád költözöm.
- Na ne! - mondtam - még is ezt hogy gondolod?
- Hát főzök, mosok, takarítok, rendben tartom a házad, stb.

szex - szerelem - társkereső

Kínomban úgy kinevettem a pasit, hogy láttam nagyon megbántottam vele. Kezébe nyomtam egy nagyobb pénzt és otthagytam.
De volt olyan is, akivel találkoztam, hogy nem is a saját képét töltötte fel a közvetítő oldalra.

szex - szerelem - Dini

Ezen tapasztalatok után szólított meg Dini, aki nem azzal kezdte, hogy küldjek neki meztelen képeket magamról. - Sajnos sosem kért tőlem ilyet, pedig neki küldtem volna. - Feltűnően udvariasan írt! Volt stílusa, sármja és humora. 

szex - szerelem - kitartás

Persze nem dőltem be neki. Mert azért találkoztam ilyenekkel is. De Dini annyira kitartó volt, hogy aztán elkezdtünk cseteleni. Majd szinte minden nap órákat beszélgettünk telefonon. Teljesen elvarázsolt. Szerelmes lettem belé. Mindenébe. De csak nem tudtam Pestre csábítani, hogy végre az övé lehessek.

szex - szerelem - udvarlás

Már szinte könyörögtem neki, hogy jöjjön. A végén már én többet udvaroltam neki, mint ő nekem, annyira belebolondultam. Rengeteg fotót, sőt videókat küldött magáról, az életéről, és a cipőjét is megmutatta. Bele látott a fejembe. Mintha tudta volna, hogy az a gyengém.

szex - szerelem - fejembe lát

Hihetetlen férfi! Folyamatosan figyelt rám és mindig elvarázsolt azzal, ahogyan szinte tényleg a fejembe lát. 
Nem különösebben jó képű. Magasabb is vagyok nála. Korábban ez elképzelhetetlen lett volna, hogy szóbaálljak 180 centi alatt egy férfival. 

szex - szerelem - férfihang

De Dininek olyan hangja van és úgy használja, hogy még a barátnőmet is levette a lábáról - pillanatok alatt. Na szerencsére nem úgy... Egy igazi sármőr. Azt csinál a nőkkel, amit csak akar. Így aztán velem is. Teljesen kiszolgáltattam magam neki.

szex - szerelem - csalódás

Amikor végre találkoztunk, annyira látszott rajta a csalódottság, hogy nagyon bánatos lettem. Megfogadtam, ha mégis ad egy esélyt mindent megteszek neki, amit csak akar.
Csak később mondta el, hogy mi volt a baja velem az első randin.

szex - szerelem - fogak

Persze tudtam, hogy a dohányzás kikezdte a fogaimat. Rendszeresen járok fogdokihoz, de mivel olyan szerencsés vagyok, hogy a meglévő fogaim mind egészségesek - marad a rendszeres fogmosás. A fogorvosom szerint egyébként sem érné meg "bóti" fogakra cserélni. Viszont az én Dinikém a fogakra ugyan olyan pedánsan háklis, mint én a cipőkre.

szex - szerelem - találkozás

Nagyon boldog voltam, amikor azt mondta, hogy találkozzunk este. Szemérem ide, szemérem oda bementem egy szexshopba és vásároltam néhány pornóújságot. Piszokul szerencsésnek éreztem magam és rendkívül jó jelnek vettem, hogy nő eladó volt. Ő akkor ott többet segített rajtam, mint azelőtt az összes barátnőm együttvéve.

szex - szerelem - szextanfolyam

Ugyanis megmutatta az egyik újságban azt a pózt, amitől minden férfi beindul. Ott helyben azt is tőle tanultam meg, hogy nem kell aggódnom attól, hogy megfulladok, mert nem fogok. És hogy picit fájni fog a torkom másnapra, de nem vészes.

szex - szerelem - csúcsforgalom

Alig vártam Dinikém hívását. Picit csalódott voltam, hogy a város másik végébe kell mennem hozzá. Hiába ültem taxiba, az út a pesti csúcsforgalomban egy örökké valóságnak tűnt. Mire megérkeztem már nem volt józan. Ezt mindig utáltam egy férfiban, de tőle még ez is szexi volt. 

szex - szerelem - orális szex

Ahogy az újságban láttam és a szexshopos "terapeutától" a gyorstalpalón tanultam, belevetettem magam az orális élménybe. 
- Engem többet férfi nem fog megcsalni. - gondoltam akkor. - Ha kell a világ legodaadóbb ribanca leszek, de nem engedem el többé a szerelmemet.

szex - szerelem - élvezem

Az előtt én ezt el sem tudtam volna képzelni, hogy egy férfi pénisze a számba kerüljön. Azt meg főként nem, hogy még eszméletlenül élvezni is fogom. 
Dinikém csodálatos szerető. Amilyen sármos és izgalmas férfi, olyan kedves és odaadó az ágyban is. A korábban említett kolléganőm mondta egyszer:

szex - szerelem - evés

- Férfi úgy szeretkezik, ahogy eszik.
Igen én is ezt tapasztaltam. Korábbi férjeim jöttek, megcsináltak, lefordultak rólam, aztán aludtak. A konyhában ugyan úgy. Ha még nem volt kész a kaja, egyik sem várta meg. 

szex - szerelem - zabál

Kenyeret vágott magának. Kivágta a hűtőajtót, megállt előtte, pillanatok alatt bezabálta a sonkát, sajtot. Utálatos volt, hogy még csak le sem ült hozzá. Aztán ment tovább a dolgára.
Ahogy szeretkezik úgy eszik. Dinikémet mindig ki kellett szolgálni. És ő megvárta.

szex - szerelem - vegetáriánus

A kedvvért még vegetáriánus is lettem. Ő nem eszik húst már évtizedek óta. Viszont színes zöldségekből, sajtokból, magvakból, almából, aszalt gyümölcsökből, stb. hatalmas bőségtálat kellett készítsek neki minden este, mikor együtt voltunk. Sörözgetett és lassú falatkákkal csemegézett. 

szex - szerelem - szerelmeskedés

Órákig el volt így mindig. Mindig! Nála minimum egy óra a szerelmeskedés is. És ő mindig megvárta, míg nekem is csodás lesz. De Őt az ágyban is mindig, mindenben ki kell szolgálni és végre kell hajtani az utasításait. Nem tudom miért de én ettől a mai napig teljesen beindulok. Még a cipőit is nagy rajongással boxolom fényesre.

szex - szerelem - sportkocsi

Nagyon boldog voltam vele. Kézen fogva sétálgattunk. Lenyitható tetejű sportkocsija is van, azzal mindig szebbnél szebb helyekre kirándulgattunk. Egyszerűen tökéletes volt.

szex - szerelem - a másik nő

Mígnem egyszer késő este felhívott Dunaújvárosból, hogy válságban van a kapcsolata otthon, és nekem sírt a telefonban. Mintha a szívemet tépték volna ki. Nem kaptam levegőt. De annyira keservesen sírt, hogy még én kezdtem el vigasztalgatni és tanácsokkal ellátni, hogy ilyenkor mik a teendők. Több órán át beszélgettünk, mire megnyugodott. 

szex - szerelem - én a harmadik

Az én életem ezalatt viszont romokba dőlt. Eddig csak megcsaltak, de most egy olyan helyzettel szembesültem, ahol egy komplett kapcsolatban vagyok én a harmadik.
- Na ne! Ez elviselhetetlen! Anno páros lábbal rúgtam ki a férjeimet a fiatal kis macáikhoz. 

szex - szerelem - nőcskék

A második férjem cuccait már én pakoltam össze és vittem el a saját kocsimmal a nőcskéje házáig. Ugyanis ott már addig ment el a dolog, hogy a nő használta a férjem autóját.

szex - szerelem - vonzás

Magam is elképedtem, hogy Dénessel teljesen másként történt minden. Annyira vonzó és kitárulkozó férfi jelenség, hogy egyszerűen nem éreztem a sunyiságot benne, ami a volt férjeim esetében a leggusztustalanabb volt. Megalázó volt számomra egy olyan emberhez alkalmazkodnom, akin éreztem, hogy azért nem kellek neki, mert egy fiatalabb pipi elcsavarta a fejét. 

szex - szerelem - tenyerén hordott

Na Dénes nem ilyen volt. Amikor együtt voltunk a tenyerén hordott és imádott, és szeretgetett, és udvarolt, és vitt minden felé. Mindig azt éreztette velem, hogy ő csak az enyém és én csak az övé. 

szex - szerelem - gyerekek

A gyerekeim is odavoltak érte. Néha már jobban mint a saját apjukért. Volt olyan hogy Dini Dunaújvárosról jött el Fótra, hogy elvigye a nagyobbikat a Balatonra. Ugyanis az apja nem volt hajlandó, nekem meg dolgoznom kellett.

szex - szerelem - büszkeség

Szóval Dénes igazi karakán férfiként nyíltan vállalta, hogy van Dunaújvárosban is egy sok-sok éves kapcsolata és néha irritálóan büszkén mesélt róla. Ez nekem nagyon nem tetszett. Így aztán egyre nehezebben viseltem a helyzetet.

szex - szerelem - kommunikáció

Egy idő után már Dini inkább nem beszélt az otthoni dolgairól, de én azért piszkálgattam, hogy 
- Bezzeg mikor nem velem vagy, biztos jól érzed magad mással.

szex - szerelem - agresszivitás

Ezekre a beszólásaimra nagyon agresszívan reagált. Kiabált velem. Volt, hogy a szomszédok át is jöttek egyszer. De Dinikém úgy elzavarta őket, hogy "mit képzelnek", hogy csak pislogtam. Büszke voltam arrogáns férfiasságára.

szex - szerelem - 4 év

Majdnem 4 éve vagyunk így együtt, és mindkettőnknek egyre nehezebb. Már hónapok óta nem találkozunk. A Karácsony volt a legnehezebb. Én nem akarom, hogy találkozzunk, de egyre jobban szenvedek tőle.

2014. január 27., hétfő

Szex - Szerelem 01.27

Riporter: A Szex, szerelem blogunkban a múlt héten, miközben a Zoltai Miklós individual szexuálterapeutával készült felvételeket szerkesztettük és publikáltuk, közben is jöttek a kérdések. Sok levél érkezett?

szex - szerelem - párterápia - levél

Kornél: Igen, és több levélíróval már felvettük a kapcsolatot. Az alábbi levél írója hozzájárult, hogy levelét, esetüket a Szex, szerelem blog követői is megismerhessék.

szex - szerelem - Zsófi és Dénes

Kedves Kornél, Kedves Miklós!

Hogyan működik a terápia Önöknél?
Van-e lehetőség online párterápiára?

szex - szerelem - párterápia - jelentkezés

Párterápiára szeretnénk jelentkezni.
Zsófi a Kedvesem 39 éves, Fóton lakik.
Dénes (a levél írója) 37 éves, Dunaújvárosban él.

szex - szerelem - párterápia - távkapcsolat

Majdnem 4 éve vagyunk együtt "távkapcsolatban".
Szabadságainkat igyekszünk összehangolva minél több időt együtt tölteni és azokban az időkben is találkozni, amikor Pestre kell mennem.

szex - szerelem - párterápia - szexuálisan

Szerelmemmel az első pillanattól kezdve csodálatos a szexuális együttlétünk. 
Több kapcsolatom is volt már és ugyan úgy, mint Ő, házasságban is éltem korábban. 
Testileg, lelkileg és spirituálisan is maximálisan kijövünk egymással.
Mindketten reikizünk és vegetáriánusok is vagyunk!!!

szex - szerelem - párterápia - ideális kapcsolat

Nem volt korábban ennyire ideális kapcsolatom sosem.

Ő ugyan picit idősebb, és jóval műveltebb nálam, de ezt igyekszik nem érzékeltetni velem, sőt épít engem, ahol és ahogyan csak tud.

Csodálatos Asszony, imádom őt!

szex - szerelem - párterápia - hűtlenség

Engem többször is megcsaltak és hagytak már el. Voltam második, voltam már harmadik, voltam már sokadik, voltam már férjes asszonynak X-edik szeretője és még sorolhatnám mi mindenen mentem már keresztül a megannyi párkapcsolati "próbálkozás" alatt...

szex - szerelem - párterápia - megcsalt

Zsófimban maximálisan megbízom az első pillanattól kezdve. Azzal együtt, hogy viszontagságos szerelmünk alatt Ő is szeretkezett már más férfival. Tehát már ő is megcsalt.

szex - szerelem - párterápia - együtt lakva a volt feleséggel

7 éve élek egyedül Dunaújvároson egy társasházi lakásban, de a házon kívül természetesen voltak kapcsolataim. Ugyanis a volt feleségem és a kislányom szintén a társasházban laknak, de egy külön lakásban. 

szex - szerelem - párterápia - válás után

Néhány ismerősömhöz képest ez sokkal szerencsésebb helyzet, mint azoké akik a válás után egy házban vagy lakásban kénytelenek lakni akár évekig, amíg el nem adják.
9 éve nincsen semmilyen szexus a volt feleségemmel. Megjegyzem az előtt sem nagyon volt már.

szex - szerelem - párterápia - megcsalás

Többször megtapasztaltam a megcsalás miatti megbántottságot, így együtt tudok érezni Zsófikámmal. Azonban én mindig mindenkinek megbocsátottam nagy szeretettel és elengedéssel. Harag pedig sosem volt bennem. Inkább csalódottság, az is csak egy ideig.

szex - szerelem - párterápia - megbocsátás

A megbocsátás és a kedveseim türelemmel és toleranciával történő elfogadása. Úgy szerettem őket, a hibáikkal együtt, ahogyan voltak.

szex - szerelem - párterápia - habitus

Nekem ez könnyebben ment, ugyanis megcsináltuk a habitustesztet. Mint szangvinikus-melankolikus vérmérsékletű, alapból türelmesebb és kitartóbb vagyok, mint a kolerikus Zsófikám...

szex - szerelem - párterápia - türelem

Nagyon tetszett Kornél egyik írásában, hogy 
"A türelem, a tolerancia az nem valamibe való eszement, önfeláldozó, magunkat feladó belenyugvást jelent. Sokkal inkább annak a képességünknek a kifejlesztését, hogy meglássuk és megértsük a másik viselkedésének okait, a motivációt. Azzal együtt fogadjuk el a másikat, és igyekezzünk alkalmazkodni hozzá..."

szex - szerelem - párterápia - tolerancia

Például 22 évesen nem volt könnyű, de megbocsátottam és úgy fogadtam el olyannak, amilyen az akkor még csak barátnőmet, későbbi feleségemet. Míg én külföldön tanultam rendszeresen volt más férfiakkal, - sőt volt, hogy partiszexben egyszerre többel is.

szex - szerelem - párterápia - gyermek

Ha nem bocsátok meg neki, akkor sosem lesz a feleségem, és sosem születik meg a Világ legcsodálatosabb Áldása - a kislányunk...

Én mindig túltettem magam, - azt sem tudom már hányszor - azon, hogy már megint megcsaltak. A megbocsátás "élménye" pedig csak megerősített.

szex - szerelem - párterápia - szerelem

Mikor összeismerkedtünk egyből nagyon rokonszenvesek voltunk egymásnak, azonban nekem volt egy korábbi kapcsolatom Dunaújvárosban. Nem éltünk együtt, de nagyon jó barátok vagyunk a mai napig is.

szex - szerelem - párterápia - jelentkezés

Egy fél éve voltunk már együtt, amikor elmeséltem ezt Zsófikámnak. Egy ideig látszólag tolerálta ezt a helyzetet. Azonban egyre hevesebbé váltak a féltékenységi viták közöttünk. Így aztán már hónapok óta nem találkozunk.

szex - szerelem - párterápia - szándék

Bármit megtennék, hogy egy olyan ideális kapcsolat jöjjön létre közöttünk, hogy a féltékenysége  a félelme attól, hogy nélkülem marad - teljesen megszűnjön.
Én mindig akarok lenni neki. Ahogyan elmesélte nekem, korábban barátnőjét is figyelmeztette!

szex - szerelem - párterápia - barátnő

Idézem: "Minél többet beszélsz a barátodnak a féltékenységed félelméről, annál biztosabb, hogy el fogod veszíteni ezzel őt..."
A barátnője és a pasija is hasonló körülmények között voltak párkapcsolatban egymással mint mi. És mi lett a vége? A srác végül nem bírta tovább az állandó vitát és veszekedést és elhagyta a kedvesét.

szex - szerelem - párterápia - szabadság

Én nagyon nem szeretnék így járni! Szeretem Zsófikámat!
Meg kell értenie valahogy, hogy minél szabadabban enged, annál inkább az Övé vagyok...
- - * - -

szex - szerelem - párterápia - esetek

Kornél: Valamennyi terapeuta találkozik több ilyen, illetve ehhez hasonló esettel.
Emlékszünk például a Dr. Harsányi Edit doktornő egyik betegére? Daganatos betegsége keletkezett a feleségnek, mert a férje többször is megcsalta.

szex - szerelem - párterápia - könyv

Vagy a korábbi esetünkre, ahol a Marica természetgyógyásznő férje egy másik városba költözött a szerelme után? Sajnos annyira gyakoriak manapság már ezek az esetek, hogy külön könyveket is írtak már a témáról. Például: "A másik nő titka" című, ami tele van többek között ilyen történetekkel is.

szex - szerelem - párterápia - férj csal

Abban a kolléga ugyan nem a teljesség igényével, de nagyon sokat ír arról, hogy miért csalják meg a férjek a feleségüket. Mi a másik nő titka, amit esetleg a férj a feleségétől nem kap meg otthon. Ezzel a témával természetesen mi is nagyon kimerítően foglalkozunk. 

szex - szerelem - párterápia - feleség csal

És azzal is, hogy miért csalják meg a feleségek a férjeiket. Korábban már elkezdtem írni erről. Amiben arról beszélgetünk, hogy a férfi elkötelezettség általában örök, míg ha egy nő csalja meg a férjét, az már végzetes lehet a kapcsolatra...

szex - szerelem - párterápia - szexuálterápia

De mielőtt tovább mennénk a mai Szex, szerelem blogunkat azzal fejezzük be és a holnapit azzal kezdjük, amit Dénes kérdezett a minap.
Azaz:
Hogyan működik a párterápia, a szexuálterápia Önöknél?
Van-e lehetőség online pár- illetve szexuálterápiára?

szex - szerelem - párterápia - folyamata írás

A folyamat a következő:
1. A személyiségtesztszex.szerelem69@gmail.com 
2. Töltsék ki és küldjék vissza
3. Írják le problémájukat és küldjék el e-mailben, mint ahogyan Dénes is.

szex - szerelem - párterápia - beszélgetés

4. Beszélgetés telefonon vagy Skypeon. Ha tudnak a pár együtt legyen a készüléknél.
5. A következő két terápia is online. Azonban külön-külön beszélgetünk.

szex - szerelem - párterápia - személyes terápia

6. Hétvégi személyes terápia, de nem abban a városban, ahol laknak.
7. További alkalmak online vagy telefonon. Ha kell a hétvégi tréningek ismétlése.

szex - szerelem - párterápia - uniós pályázat

Mivel ez az online projekt és a terápia egy Európai Uniós pályázat alapján készül, így most néhány pár problémáit Uniós támogatás finanszírozza, a terápia ingyenes. Azonban az utazásról, az étkezéseikről, a szállásfoglalásukról, stb. maguk intézkednek és azok költségeit a párok rendezik.

szex - szerelem - párterápia - ingyenes szexuálterápia

Riporter: Uniós támogatással INGYENES terápia...?

Igen. A Szex, szerelem blogunkat is ennek a támogatásnak köszönhetően indíthattuk el.