2014. július 1., kedd

Szex - Szerelem 07.01

Riporter: Mai, most a párkapcsolati telefonálással foglalkozó Szex, szerelem blogunkat a tegnapi témával folytatjuk...

szex - szerelem - blog

Kornél: 19 éves nagy fiammal beszélgettem a napokban a párkapcsolatokról. Szóba került a barátnőjének a telefonálási igénye is. Megmutattam neki azt a tréningünket, amelyet egy női párkapcsolati trénerrel tartok együtt. Annak egy része a "Női telefonálási szükségletek"-ről szól.

szex - szerelem - kommunikáció

A tréning jegyzetében, ki van emelve, hogy a párkapcsolati kommunikációban mi férfiak nem vagyunk a legjobbak. A telefonbeszélgetésekben pedig rendkívül hátrányos helyzetben vagyunk a női igényekhez képest. Azonban ez a képességünk fejleszthető.

szex - szerelem - gyakorolunk

Sok gyakorolással készségszintre tudjuk fejleszteni ezt a képességünket! A tréningjeinken, tanfolyamainkon is helyzetgyakorlatokkal igyekszünk inspirálni a résztvevőket az ismeretek gyakorlására. Családtaggal nem egyszerű a kommunikációs feladatokat gyakorolni.

szex - szerelem - legjobbakat

Jó jel, hogy a fiam a jegyzetek nagy részét elkérte. 
Minden szülő a legjobbakat szeretné a gyerekének.
Viszont ez a világon a legnehezebb terület, amelyben a maga is ismerethiányos helyzetben lévő anya vagy apa próbálja a gyerekét felkészíteni és megóvni.
Mitől?

szex - szerelem - forradalmian új

A párkapcsolati kudarcoktól. A leghatalmasabb pofára esésektől, amelyeket ember elszenvedhet az életében. A saját három gyermekemmel megtapasztalt tehetetlenségem késztetett arra, hogy valami forradalmian új megoldást fejlesszünk ki a programozó kollégáimmal.

szex - szerelem - ismeretek

Mert hiába az én ismereteim. A folyamatos, évtizedek óta tartó önképzésem és tapasztalataim. A megannyi egyéni és csoportos terápiákon való aktív részvétel. A tréningeken, a tanfolyamokon, a könyvekből, CD-ékből és DVD-ékből megszerzett ismeretek. 

szex - szerelem - tanár

Rádöbbentem, hogy van valami, ami nem örökölhető. Mégpedig a:
TUDÁS! 
Hiába adom oda a legjobb könyveket, jegyzeteket. Még terapeutaként sem tudom, hogy hol vannak a gyermekeim ismerethiányos helyzetében a vak foltok. Ami irodalmat meg a kezükbe nyomok. Nem kérdezhetem ki tőlük, mint egy tanár!

szex - szerelem - online

Mi hát a megoldás?
Kifejlesztettünk erre egy nagyon modern online szoftvert. Ugyanis egyre többen olvassák a neten elérhető információkat, még könyveket is a laptopjukon. Sőt menet-, utazásközben a telefonjukon. Néznek filmeket, most meg a VB meccseket is online.

szex - szerelem - megnézte-e

Ennek az online szoftvernek egy különlegesen hasznos képessége is van. Láthatjuk, amit átküldtünk e-mailen, facebookon bárkinek, és online elolvasható, videón megnézhető, hogy:
- Megnézte-e?
- A játékos kérdésekre válaszolt-e? 
- Mikor nyitotta meg? 
- Mennyi időt töltött vele?

szex - szerelem - kényelmes

Ezeket az információkat azonnal látjuk. Eszméletlenül kényelmes. Nem kell zaklatnunk a másikat, adott esetben a férjünket, feleségünket azzal, hogy:
- Megnézted, amit küldtem?
Ugyanis akkor fogja megnézni, amikor csak akarja. 

szex - szerelem - legalkalmasabb

Annyiszor, ahányszor csak akarja. Valamint leginkább akkor szán rá időt, ha térben és időben, lelkileg és szellemileg éppen a legalkalmasabb számára. Ez a fajta kommunikáció forradalmasítja a komplett oktatási rendszert is a jövőben.

szex - szerelem - elsőként

Természetesen nagyon hamar meg fog jelenni az üzleti kommunikációban és az élet minden területén, ahol online információáramlás folyik.
Azok számára, akik elsőként ismerhetik meg, éppen ezért óriási előnyt jelent.
Ráadásul semmilyen különleges képességet nem igényel a használata. Aki tud e-mailt küldeni, gyakorlatilag mindent tud egy ilyen rendkívül egyszerű eszköz használásához.

szex - szerelem - webes felület

Természetesen azoknak a felhasználóknak, akik magasabb szinten kezelik az online felületeket azt is nyújtja a rendszerünk, hogy maga állítson elő szöveges, képes, videós információkat. Szerkeszthet kontrollálható webes felületeket.

szex - szerelem - szükségletek

Például a "Női telefonálási szükségletek" tréning jegyzete hamarosan elérhető lesz ebben a rendszerben.

Riporter: Követőink viszont a holnapi Szex, szerelem blogunkban már olvashatják...