2014. július 30., szerda

Szex - Szerelem 07.30

MÁR CSAK 1 napig. Holnap az utolsó nap!

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, a nagy király történtének folytatása lenne soron. Azonban Kornél ma egy változást fog bejelenteni.
Előtte viszont Judit követőnk (Győrben gimnáziumi tanár) levelét osztom meg olvasóinkkal:

szex - szerelem - nagyon tetszik

Kedves Kornél!

Ahogy értesültem róla, rögtön beleolvasgattam a blogbejegyzésekbe, s meg kell mondjam nagyon érdekesnek találtam! Az így első olvasatra is látszik, hogy nem semmi munka áll mögötte. Komoly történelmi háttérre visszavezetve a dolgokat - sok érdekes tanulsággal, - elgondolkodtató eszmefuttatással - konkrét esetleírással, elemzéssel - videókkal, interjúkkal megspékelve... Nekem nagyon tetszik! Gratulálok! 

szex - szerelem - élőben látni

Pedig még jó néhány részt el sem olvastam! Érdekel, mi mindent fedezhetek még fel a sorok, gondolatok közt!

S még egy teljesen személyes megjegyzés: Pár éve volt szerencsém egy előadásodat élőben látni Pesten. Nagy örömömre szolgál, hogy maradandó felvételeken is lehet téged hallani és látni is (videók) Szinte semmit nem változtál... Ugyanolyan fiatal, derűs, szívdobogtatóan kellemes megjelenésű és hanghordozású, nem csak érzékeny, de érzéki Férfi is vagy! Bók is lehetne, de ez az igazság, én legalábbis ilyennek látlak!

szex - szerelem - csodálatos

Hihetetlen nagy munkát, feladatok tömkelegét vetted a nyakadba, s bizony ez igen fárasztó is lehet (hétfőtől-csütörtökig, napi 10-12 órában!), de úgy érzem örömmel teszed, magadból adsz, hogy segíthess az arra rászorulóknak, akik problémáikkal megkeresnek. Ez csodálatos dolog!
Tisztelettel: Judit (Győrből)

szex - szerelem - lelkes

Kornél: Megtisztelő kedves soraidat ezúton is köszönöm Kedves Judit! 
Nos igen. Óriási munkát végeztünk eddig a csapattal. Mindenkinek személy szerint köszönöm a lelkes erőfeszítéseit. Az elmúlt kilenc hónapban minden hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön, - volt, hogy még hétvégén is - jelentkeztünk.

szex - szerelem - blog

Rengeteg anyagot rögzítettünk, azonban csak alig a felét tudtuk eddig publikálni.
Valójában jó hír:
Ugyanis amiatt csökkentjük augusztustól a megjelenéseinket, hogy utol tudjuk érni magunkat. Hamarosan meg fognak jelenni a VIDEÓK is a Szex, szerelem blogunkban.

szex - szerelem - videóműsor

Továbbra is hetente jelentkezünk, de nem feltétlenül heti négy napot. Sokkal inkább arra koncentrálunk, hogy az ígért videóblog megvalósuljon. Még egy nagy létszámú stáb számára is óriási feladat heti több órás videóműsor leszervezése, felvétele, és az anyag megszerkesztése. 

szex - szerelem - videók

Vágóképek, feliratok, animációk, zenék készítése, szerkesztése. Majd internetre feltöltve a blogba elhelyezése. Mostantól tehát a videók, az előadások, a rendezvények kerülnek előtérbe a szövegek mellett.

szex - szerelem - blog

A holnapi az utolsó nap ebben a formában. Továbbra is szeretettel várom követőink e-mailjeit a kornel.terapia@gmail.com -ra...

Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkat a nagy király történetével folytatjuk.