2014. július 9., szerda

Szex - Szerelem 07.09 animáció

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, az első elkészült animációs oktató videónkat láthatják követőink. Miről szól?

szex - szerelem - szeretkezés

Kornél: Természetesen a szeretkezésről, a szerelemről, a szexről. Fontos elmondanom, hogy ez egy rendkívül új kezdeményezés. Ilyen bátorságot a néhai Dr. Veres Pál-tól láthattunk utoljára. Azonban ez annál is több!

szex - szerelem - oktatófilm

Amikor belevágtunk, akkor derült ki, hogy milyen rendkívüli dolog a szexualitást bemutató oktatófilm elkészítésének felvállalása egy stúdió, illetve egy szakember részére ma Magyarországon.

Még angol nyelven sincsen hasonlóan magas színvonalú, ízléses megoldás. Ráadásul animációval.

szex - szerelem - animáció

Riporter: Miért animáció?

Kornél: Sokáig kutattunk olyan párok után, akik képesek megvalósítani azt, hogy hiteles és amellett nagyon szemléletes legyen a kamerák előtti szeretkezésük. Valamint azt, hogy a jövőben folyamatosan a stúdió rendelkezésére álljanak, bármilyen igényt kell is bemutatniuk.

szex - szerelem - aktus

De a legfontosabb szempont az volt, hogy a hölgy követőink számára is nézhetők és a férfiak számára is érthetők legyenek a jelenetek. Filmünk részletesen feltárja, hogy mi, miért és hogyan történik a férfi és nő közötti egészséges aktus alatt. Hogy ki, mikor, mit és miért érez éppen a szerelmeskedés közben.

szex - szerelem - animátor

Ezt a hagyományos videótechnológiákkal lehetetlen lett volna kivitelezni. Keresnünk kellett több profi animátort, akik ezt meg tudják valósítani. Szerencsére hazánkban nagyon magas színvonalú rajzolók, animátorok, számítógépes grafikusok vannak. Valamint jelentősen megkönnyítette a munkánkat az internet.

szex - szerelem - Disney

A profi animátorok bárhol lehetnek a világban. Munkájuk pillanatok alatt beérkezik a stúdiónkba a Világhálón keresztül. Ha annak idején Walt Disney-nek ilyenje lett volna nem 5-7 évente készült volna el egy-egy rajzfilmmel. 

szex - szerelem - DVD

No ettől függetlenül ez ma is sokkal időigényesebb, mint egy hagyományos videó elkészítése. Egy rövid időtartamú animációs filmecske is több hónapos munkája, számos szakembernek. Ez az előzménye a hosszú gyártási időnek, a kb. egy év múlva megjelenő DVD-nek amelyből a részlet látható.

szex - szerelem - figurák

Még egy fontos! 
A szereplők animált figurák és szándékosan NEM manöken alkatúak. 
Több ember modelljéből lettek kialakítva. Bárminemű hasonlatosság felfedezése vélhető valamely létező személyhez, az csak a véletlen műve lehet.