2014. július 29., kedd

Szex - Szerelem 07.29

szex - szerelem - blog

MÁR CSAK párnapig, azaz JÚLIUS VÉGÉIG!

Riporter: Múltheti Szex, szerelem blogunkban, a pártalanság kínjairól beszélgettünk. Valamint arról, hogy a lelki fájdalmak ugyan úgy nyomot hagynak bennünk, mint egy műtét vagy egy csonttörés... De hogyan?

szex - szerelem - fájdalma

Kornél: Amikor egy emberben fizikailag komoly traumák keletkeznek, ha jól kezelik begyógyul. Azonban fájdalmai újra és újra "visszaköszönnek". Időjárás változás, a Hold hatásai, vagy bármely a szervezetet jobban igénybe vevő helyzetekben, időszakokban. Ezek a fájdalmak emlékeztetnek. 

szex - szerelem - eszméletvesztés

Ott valamikor ficam, törés, műtét, seb, stb volt. A lelki sérüléseink ugyanezekben a helyzetekben, időszakokban fájdalmaikkal fel-felütik fejüket bennünk. 
Ahogyan korábban meséltem. Velem fizikailag még soha, de lelkileg már előfordult az eszméletvesztés is.

szex - szerelem - testembe

Illetve volt egy fizikai beavatkozás a testembe, ami majdnem eszméletvesztéssel járt, - de az is inkább érzelmi volt. Amikor egy nagy tűvel gerincvizet vettek a csigolyáim közül. Doki azt mondta:
- Ha megmozdul eltörik a tű...
A mondat fájt, nem a szúrás!

szex - szerelem - barátnőm

Az első lelki fájdalom nagyon fiatalon történt velem. Amikor egyszer csak Éva nevű (első komoly) barátnőm közölte velem, hogy VÉGE. Nem emlékszem meddig tartott maga az elviselhetetlen "élmény". Csak azt tudom, hogy két és fél év következett pártalanul.

szex - szerelem - kipróbáltam

Azóta férfiként sokkal jobban vagyok képes tűrni a fizikai fájdalmat. Megesett például, hogy a foghúzáshoz nem volt fájdalomcsillapító injekció. Senkinek nem javaslom, hogy annyit kísérletezzen saját magán, a saját testén és lelkén, mint amiket én kipróbáltam.

szex - szerelem - fájdalmai

Azonban bárkivel beszélgettem eddig a lelki fájdalmairól, mindannyian egybehangzóan állították, hogy: 
- Ezerszer inkább legyenek testi fájdalmaim, mint lelki!
Ezek után nem csoda, ha nagyon sokan kerüljük továbbiakban a szerelemmel járó érzelmi sebeket.

szex - szerelem - normális

Addig nem lesz normális kapcsolatod, amíg az előző miatt, még több sebből vérzik a lelked. 
Ilyenkor két lehetőség van.***
1. azonnal belemegyünk egy olyan kapcsolatba, amelyik nem lesz normális, hiszen nem vagyunk még túl a korábbin.

szex - szerelem - király

2. Megpróbáljuk magunkat térben és időben elfoglalni mindenfélével és...
Van erre egy nagyon szép indiai történet. Az öreg király és királyné átadja a trónt a fiúknak. Ők pedig visszavonulnak a világi élettől.

szex - szerelem - aranymedál

Örökre a Himalája hegyei közé visszahúzódva, meditálással töltik el életük hátralévő részét. Azonban mielőtt végleg elbúcsúznak egymástól, a királyné egy két félből álló, középen összeforrasztott aranymedált ad át a fiának, és azt mondja:

szex - szerelem - nemzedék

- Ezt a medált én a nagyanyádtól kaptam. Ő az anyjától és így tovább több ezer évvel ezelőttről való. Nemezedékről nemzedékre testálódik. Ebben a medálban van minden nagy uralkodónak a családunkban - évezredek óta már - az egyszer megtapasztalt igazság.

szex - szerelem - legnagyobb

Minden uralkodó csak egyetlen egyszer nyittatta ki ezt a medált. Majd visszaforrasztva az örökösének adta tovább. Minden uralkodó csak akkor használta a medál erejét, amikor a legnagyobb gondja támadt. A legeslegnagyobb, amit már képtelen volt megoldani.

szex - szerelem - díszes

Te is fiam csak egyetlen egyszer nyithatod ki. Csak is akkor és kizárólag csak akkor, ha úgy érzed, hogy már akkora gondod támadt az életedben, amit csak őseid ereje tud megoldani. - Azzal a fiú nyakába akasztotta a díszes ékszert, és örökre elbúcsúztak.

szex - szerelem - kihívás

Az ifjú király azt gondolta magában, hogy ő érintetlenül fogja továbbadni örökösének a családi ereklyét, mert neki nem lesz soha szüksége rá. Ő elég bátor és elég erős ahhoz, hogy megküzdjön az élet bármilyen kihívásával.

szex - szerelem - feleségétől

Valóban! Sorra oldotta meg az uralkodása alatt a fegyveres összecsapásokból adódó gondjait. Aztán az aszályokból fakadó éhínségeket, betegségeket. Szebbnél szebb gyermekei születtek gyönyörű feleségétől, akibe ahogy meglátta azóta szüntelenül szerelmes. 

szex - szerelem - élmény

Az asszony ugyanúgy.
A fiatal királyfi az első pillanatban elragadta a lelkét és szívét. Boldogan ment hozzá feleségül. Házasságuk csodálatos barátság, harmónia és csupa élmény. Gyermekeik erősek, egészségesek és szépek.

szex - szerelem - koponyája

Egyszer azonban a legkisebbik gyermekük játék közben lezuhant a lováról és nagyon megsérült a koponyája, az agya. Élet és halál között vívódott sokáig. A király akkor már napok óta forgatta tenyerében a hatalmas aranyláncon nyakában lógó medált. 

szex - szerelem - balzsammal

Ha nem lett volna összeforrasztva, már rég felnyitotta volna. A legjobb gyógyítókat hozatta palotájába. Még a határon túlról is. Mindenféle balzsammal kenegették az ifjú herceget. Levekkel itatták, füstökkel lélegeztették. A fiú hol gyógyult, hol visszaesett a tudatlanságba.

szex - szerelem - elmúlt

Élete végéig tolószékhez kötött kiszolgáltatott beteggé vált. Gondosan ápolgatták, szeretgették, ellátták. Évek teltek így el a királyi családban. A kezdeti bánat és a tehetetlenségből fakadó kínzóan fájdalmas érzések elmúltak.

szex - szerelem - hercegük

Felváltotta a beletörődés, a kialakult helyzet elfogadása. Minden apró változásnak, javulásnak örült a család. Boldogok voltak, hogy szeretett fiúk, testvérük, hercegük él. Szépen fejlődik, eszik, kommunikál a maga módján mindenkivel. Lassan elmúlt a bánat. 

szex - szerelem - testvéri

A palotában boldogan éltek tovább. Az országot nem fenyegette már jó ideje ellenség. A földek gyönyörűen teremtek. A királyné újabb gyönyörű gyerekeknek adott életet. A hercegek és hercegkisasszonyok nagy testvéri szeretetben éltek családjukban.

szex - szerelem - asszonyt

Hanem a királyné megbetegedett a legutolsó terhessége vége felé. Szülés közben a betegség nagyon hirtelen és végzetesen, de szenvedés nélkül vitte el a gyönyörű asszonyt a csodálatos életéből. 
   1. stáció - A király tombolt, őrjöngött, sírt bánatában.

szex - szerelem - imádkozott

Majd bezárkózott a tróntermébe és senkit nem engedett be napokig.
Imádkozott! Imádkozott, hogy bocsásson meg neki az Isten és mindenki más, akit kezdeti sokkos állapotában teljes szívéből gyűlölni kezdett.

szex - szerelem - másként

Egyszerűen nem fogadta el, hogy mindez vele történt meg. Vele a nagy és kegyes királlyal. A birodalom urával.
Magát okolta a történtekért. Latolgatta, hogy hol kellett volna csak egy picit másként cselekednie, hogy mindez ne történhessen meg.

szex - szerelem - megváltozott

Hogyan lehet, hogy egy ilyen szerelem egyik pillanatról a másikra véget ér? Hogyan lehet így élni tovább? Minden megváltozott. Egyetlen pillanat alatt változott meg az egész addigi élete. Elviselhetetlen a jelen. A jövő pedig még komorabb.

szex - szerelem - aranymedál

Ki ellen indítsak háborút? - Üvöltette. - Egyáltalán minek?
Kitépte a reményt jelentő aranymedált a nyakából és elhajította. 
- Nem kell az őseim ereje! Mit kezdjek vele a szerelmem nélkül? 
Napokig nem aludt, nem evett, nem ivott és csak sírt magába roskadva.

szex - szerelem - megmutatom

   2. stáció - Aztán hirtelen felpattant trónjáról. Kirántotta a trónterem hatalmas ajtaját. Majd mint egy eszelős rohant fel palotájának legmagasabb tornyába. A torony szélén állva ökölbe szorított kézzel ordította bele a világba:

szex szerelem blog

Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkat a nagy király történetével folytatjuk.
De mi az, hogy "már csak e hónap végéig"?