2014. május 30., péntek

Szex - Szerelem 05.30

szex - szerelem - blog

Riporter: Egyik előző Szex, szerelem blogunkhoz újonnan csatlakozott néhány hölgy követőnk azt kifogásolta, hogy ebben a blogban is csak arról van szó, hogy a nőknek mit kell tenniük a párkapcsolatukért. Hol van az, hogy a férfiaknak mit kell tenniük?

szex szerelem blog

Kornél: Vélhetően ezek a hölgyek csak egy bejegyzésünket hallgatták meg, olvasták el. Pont azt, amelyikben talán nagyon direktben volt szó éppen a női feladatokról. Azonban pont az előző Szex, szerelem blogunkban tártam fel blogunk hátterét. 

szex - szerelem - blog

Azt, hogy itt azért már tavaly óta több mint 100 óra videó és hangfelvétel található. Legépelve, lektorálva, megszerkesztve. Ez a hatalmas anyag már 120 Szex, szerelem blogbejegyzésben követhető nyomon. Folyamatosan. 

szex - szerelem - stábunk

Minden héten négy-öt napot vagyunk jelen a Világhálón. Az egyéb időkben pedig e-mail-lekre válaszolunk illetve a stúdióban dolgozunk. Stábunk 200 munkanapon is túl van már. Munkánkat egy alapítványon keresztül egy EU-s projekt finanszírozza. 

szex - szerelem - blog

A követőink táborába regisztrálóknak így a blogunk tartalma ingyenesen érhető el. 
Előző Szex, szerelem blogunkban például arról beszélgettünk, hogy a párkapcsolatra vágyó lányoknak, nőknek, asszonyoknak milyen helyzeteket érdemes reálisan átlátniuk.

szex - szerelem - mi szól

Igyekeztünk áttekinthetővé tenni a "piacon" elérhető férfiakkal kapcsolatos - mi szól mellette, mi szól ellene érveket. Folyamatosan kapnak ismereteket természetesen a blogunkat követő férfiak is. Egyre többen vannak már ők is.

szex - szerelem - blog

Előző Szex, szerelem blogunkban felolvastam egyikőjük levelét. Arról szólt, hogy a blogunkat rendszeresen követő férfi nem értette, hogy ennyi infó, ekkora apparátus hogyan dolgozhat ennyit INGYEN...

szex - szerelem - titkok

Nos igen! Elég komoly titkokat osztunk meg a blogunk női és férfi követőivel. INGYEN!
- Miért fontos például, hogy piacelemzést készítsünk a párkapcsolatra alkalmas férfiak helyzetéről, szükségleteikről, szokásaikról?

szex - szerelem - boldog

Azért, hogy a férfiak számára a "piacon" elérhető hölgyek, ki tudják választani közülük, hogy kit visznek aztán haza. Leginkább az ágyukba. Mert, hogy a Szex, szerelem blog a boldog párkapcsolatokon kívül, a boldog és kielégítő szexualitással is foglalkozik.

szex - szerelem - férfi

Azon felül, hogy igyekszik felépíteni a férfiak számára az érző és odaadó nőt. A nők számára pedig a figyelmes és vonzó férfit. Természetesen a többi felettébb fontos tulajdonságaikkal együtt.

szex - szerelem - blog

Múltheti és eheti Szex, szerelem blogsorozatunkban a háromféle férfitípust vesszük górcső alá.
A három típus:
- a Casanova,
- a Don Juan,
- és a lúzer.
Természetesen megvan a nők három típusa is. 

szex szerelem blog

No ez még egy izgalmas téma. Míg a férfiak besorolása a hölgyeknek igyekszik titkokat társítani az egyes férfitípusokhoz. Addig a nők típusainak meghatározása sokkal fontosabb és tanulságosabb elsősorban a férfiak számára. 

szex szerelem blog

Megosztjuk regisztrált követőinkkel  a nők három típusát. Besorolásuk ismérveit, valamint a különböző női típusokhoz megfelelő kommunikációs titkokat is feltárjuk.

Jelentkezés követői státuszra  >> Előzetesen itt tudsz jelentkezni. Jobbra fent...


Riporter: Következő Szex, szerelem blogunkban már a női típusokról is beszélgetünk?

Kornél: Egyenlőre csak a regisztrált követőinkkel.