2014. június 2., hétfő

Szex - Szerelem 06.02

szex - szerelem - blog

Riporter: Előző heti Szex, szerelem blogunkban kiemeltük a tudás, az ismeretszerzés fontosságát. Aztán bemutattad a tenyereden, hogy hogyan működik ez a folyamat az embereknél. Tényleg a tenyerünkben van ez is benne?

szex - szerelem - tenyér

Kornél: A tenyerünkben gyakorlatilag minden benne van. Ahogyan nincs két egyforma ember, a tenyér még változatosabb különbséget mutat. Még a két tenyerünk sem egyforma. A bal kéz, a bal tenyerünk a két agyféltekés gondolkodásunk miatt is más egy picit.

szex - szerelem - blog

Ha például meg szeretnénk bizonyosodni róla, hogy hogyan állunk a tanuláshoz. Milyen eredményességgel milyen jellegű ismeretekre vagyunk nyitottabbak, akkor a korábbi Szex, szerelem blogunkban bemutatott játékot néhány másodperc alatt megcsinálhatjuk.

szex - szerelem - tenyered

A játék lényege, hogy ha jobbkezes vagy akkor a balt, ha a másik akkor a jobb tenyeredet tárd ki magad előtt. Amikor így magad előtt tartod a tenyeredet, néhány másodperc alatt manipuláld tudatosan az ujjaidat. Döntsd el intellektuálisan, hogy hogyan helyezkedjenek el!

szex - szerelem - tudás

Le is fényképezheted a tenyeredet a mobiloddal például. Ahogy így állnak az ujjaid ez határozza meg, hogy az ismeret, a jártasság, a készség, a képesség és a tudás hol, hogyan, milyen hatékonysággal szokott folyamatában végigmenni rajtad. Leképződni benned.

szex - szerelem - titkom

Van egy nagyon jó hírem, egy hasznos titkom számodra. A tanulási folyamataidat jelentősen felgyorsíthatod. Jelentősen mélyítheted az ismereteidet, ha ezt a néhány másodperces összehasonlítást a következőkben elvégzed.

szex - szerelem - jártasság

Miután lefotóztad vagy megjegyezted a bal kezed ujjainak helyzetét, hasonlítsd össze a következő linken található képekkel! ->> kattints ide!.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Gratulálok! A fenti linken pár másodperc alatt egy rendkívüli jártasságot szereztél.

szex - szerelem - előny

Ezzel az új jártassággal sokkal előnyösebb helyzeteket tudsz teremteni magadnak! Ugyanis a hátrányos helyzeteinket a másik emberhez képesti ismerethiány. Az előnyöket a megtanult azaz jól begyakorolt ismereteink biztosítják.

szex - szerelem - szexualitásunk


Hogyan alkalmazhatjuk ezt a párkapcsolatunk, a nemiségünk, a szexualitásunk érdekében? 
- Úgy, hogy készséget mutatunk. Emlékszünk a középső, a leghosszabb ujjunkra?
- Akkor leszünk kép-esek, nagyon gyorsan elsajátítani az új ismereteket. 
- A titkokban rejlő bölcsességeket birtokolni és hasznosítani.

szex - szerelem - blog

A Szex, szerelem blog a boldog párkapcsolatokon kívül, a boldog és kielégítő szexualitással is foglalkozik. Azon felül, hogy igyekszik felépíteni a férfiak számára az érző és odaadó nőt. A nők számára pedig a figyelmes és vonzó férfit. Természetesen a többi felettébb fontos tulajdonságaikkal együtt.

szex - szerelem - blog

Múltheti és eheti Szex, szerelem blogsorozatunkban a háromféle férfitípust vesszük górcső alá.
A három típus:
- a Casanova,
- a Don Juan,
- és a lúzer.
Természetesen megvan a nők három típusa is. 

szex szerelem blog

Hamarosan az ő besorolásuk ismérveit, valamint a különböző női típusokhoz megfelelő kommunikációs titkokat is feltárjuk.
De most lássuk a férfiakat!
Vajon hová sorolnánk azt a férfit, aki az előző Szex, szerelem blogunkban úgy nyilatkozott, hogy:

szex - szerelem - pornófilm

- Nincs nő, nincs gond!
Interneten, tévén és pornófilmeken szocializálódik. Annyit játszik a számítógépen, amennyit csak bír. Akkor zabál, amikor már kigúvad a szeme az éhségtől. És annyiszor "veri ki" - ahogy ő hívja - magának ahányszor jól esik. 

szex - szerelem - pasik

Mindene az Internet. A netes játékok, és a netes extrém pornó.
Nos az ilyen férfi, hiába szexuálisan potens. Ha nem ért a nők nyelvén, és csak a saját elképzeléseit nyomja a nőknek. Mert időnként ezek a fajta pasik is elkelnek

szex - szerelem - vad szex

Akik aztán a pornófilmeken látott aktusok hatására többet akarnak majd, mint szimpla szex.
Na most néhány ember számára, két nagyon megbotránkoztatót mondok:
1. Vannak lányok, nők, asszonyok, akik kifejezetten ezt a típusú férfit keresik. Vad szexet akarnak.

szex - szerelem - pornóipar

2. A pornóipar törekvéseit nem feltétlenül kell elítélnünk.
A szexuálisan, szellemileg, fizikailag, és szociálisan érett felnőtteknek ez ugyan olyan szórakoztató műsor lehet, mint egy Hollywoody akcióprodukció, vagy a tévében egy kvízshow.

szex - szerelem - gyúrnak

Az érett felnőtt már tudja, hogy az akcióhősök, vagy a kvízshow-k amatőr sztárjai rengeteget készülnek. A pornó színészek vagy amatőr szereplők is, rengeteget gyúrnak ám egy-egy aktus felvételére. Mivel mi videó stúdió vagyunk, nekem elhihetitek.

szex - szerelem - pornófilm

Elárulom. Évtizedekkel ezelőtt, - amikor még minőségi szexfilmeket forgattak Magyarországon - mi is részt vettünk a kameráinkkal, jó néhány német film forgatásán.

Szóval ha a pornófilmeket néző, a korábban említett fiúnak meglenne hozzá a szerszáma.

szex - szerelem - állóképesség

De nem is a szerszáma az elsődleges, hanem az edzettsége, az állóképessége. Napi nyolc-tíz-tizenkét órai rendszeres munkahelyi helytállás után, megnézném én magamnak egy férfi szexuális állóképességét.
Félreértés ne essen!

szex - szerelem - izgalmas aktus

Senkit nem akarok bántani ezzel.
Sőt megoldásokat is fogok javasolni, hogy "házi körülmények között" hogyan lehet fejleszteni, színesíteni a szexuálisan új és izgalmas aktusokat. Elől járóban a legfontosabb a fokozatosság és a higiénia! 
Egy biztos!

szex - szerelem - pornószínésznő

Ész nélkül nekiesni egy szintén napi nyolc-tíz-tizenkét, sőt gyakori, - hogyha családot is vivő asszonyról van szó - a napi 16-18 óra. Szóval egy napi 12-16-18 órát dolgozó nőt, pornószínésznői teljesítményre kényszeríteni - kiváltképp nagy ostobaság. 

szex - szerelem - pornófilmes sztár

És nem azért, mert a nő nem szeretné. Dehogyisnem szeretné! Gyakorta egy asszony sokkal jobban vágyik rá, hogy legalább úgy - rendesen "megkupakolják" -, mint a pornófilmes sztárok egymást. Az emberi teljesítőképesség azonban nem kis piskóta!

szex - szerelem - pornófilmet néz

Elmondom ezért! Nem bűn pornófilmet nézni. Ha azon kapjuk a feleségünket, hogy a számítógépén főzőreceptek helyett pornófilmet néz. Akkor segítsünk be neki! Ha pedig fordítva. A férjünket kapjuk rajta. Akkor bátorítsuk! Sőt kérdezzük meg tőle:

szex - szerelem - előkészületek

- Nézhetem veled?
Azonban két fontos dolgot ne felejtsünk el! 
1. Válogatott szereplőkkel, - gyakorta akkor is, ha amatőr felvételt látunk. 
2. Komoly előkészületek előzik meg a kamera elindítását. 

szex - szerelem - két titok

- Hogyan kell pornófilmet nézni és hogyan kell értelmezni azokat?
Mielőtt válaszolok, két titkot előzetesen, a nagyon sok legfontosabb közül elárulok.
Jut eszembe! Többek között ez a két titok is egyben válasz a:

szex - szerelem - videó

- Hogyan nézzünk pornót? - kérdésre...
1. 
Nagyon divatosak, és kedveltek mostanában a home, a házi pornóvideók. Komoly kereslet alakult ki irántuk. A gyanútlan néző sok esetben gondolja azt, hogy mobillal vagy kis amatőr kamerával maga a pár készítette a videót.

szex - szerelem - házi videó

Milyen izgalmas!
Anyuval otthon szexvideót csinálni és feltenni az Internetre. Nos ez nem egészen így van! Mindamellett, hogy a másik írásos beleegyezése nélkül ez bűncselekmény, többnyire ezek filmes illetve marketinges trükkök. Leginkább azért, hogy házi videóként lehessen eladni. 

szex - szerelem - egy harmadik

Azonban ha nem a pár indítja és állítja le a felvételt, - és a kamera az aktus közben is mozog - bármennyire amatőr felvételnek tűnik nem feltétlenül az. Ugyanis van egy harmadik személy, egy harmadik résztvevő az aktusban.

szex - szerelem - anális szex

Azaz ha a kamera, felvétel közben is elmozdul, akkor azt valaki kézben vagy állványon tartja. Illetve irányítja.

2. 
Második titok. Anális szex előtt egy nap böjt a nőnek, majd az aktus előtt két órával beöntés. Síkosítóval feldugott fél-egyóra végbéltágítóval történő végbél záróizom lazítás.

szex - szerelem - orális

Közben lehet, sőt kell is csókolózni. Meg simogatni és egyéb orális kényeztetésekkel izgatni egymást. Azonban az ehhez nem szokott nő, de főként a férfi jóval hamarabb "elpukkan". Ez egy igen komoly titka az ilyen aktust bemutató alkotásoknak.

szex - szerelem - análtágító

Amikor még ruhában libeg be a színésznő egyáltalán nem látszik. Leginkább az, hogy előtte már jól felizgatták. Az análtágító időnként már meg-megjelenik a bugyi lecsusszanásakor, de senki nem magyarázza el, hogy az első aktusnál ez létfontosságú segédeszköz. 

szex - szerelem - színfalak mögött

Sőt sok esetben később is. A mégoly gyakorlott pornósztároknál is.
Fontos! 
Egy 15-20 perces alkotás több órán át készül. Mikor a jelenetek között vágás van. Nem látszik, hogyan ápolják sebesüléseiket a színfalak mögött.
A Jackie Chan filmek végén látszik is.

szex - szerelem - ötletek

A filmszereplők bizony gyakorta megsérülnek.

Szóval lehet meríteni ötletek a pornófilmekből. A lakberendező nagy áruházakba sem azért jár az emberek 80%-a mert ott akarja megvenni a méregdrága svéd konyhabútort. Én sem! 

szex - szerelem - Jackie Chan

Sokkal inkább azért megyek, hogy utána otthon, a helyi kisvállalkozóval megcsináltassam a látott ötleteket.

A pornófilmeket tehát ugyan úgy kell nézni, mint ahogyan egy Jackie Chan akciófilmet.

szex - szerelem - kedvet kapjunk

Végig izguljuk a jeleneteket. De eszünkbe nem jutna, hogy utána csináljuk. Vagy ahogyan a kvízshow-t is végig drukkoljuk. Dehogy ettől kedvet kapjunk és beüljünk az amatőr csodabogár helyére... Na azt már nem!

szex - szerelem - előkészület nélkül

Pornófilm után viszont vannak férfiak, akik az ágyban egyenesen "profi csodabogárnak" képzelik magukat. És minden előzetes udvarlás és előkészület nélkül kényszerítik barátnőiket, akár még az anális együttlétre is. Szegény nő tudatlanul, de általában nagyon kíváncsian megy bele.

szex - szerelem - nő

Aztán mindketten elborzadnak az első kínlódástól. A nem kívánt szagoktól, a fájdalomtól, a kiújult aranyértől. A nő a pornót okolja, a férfi a nőt. Szóval kész a baj.
Honnan tudom? Sajnos húszon-jó-pár évvel ezelőtt én is jártam így.

szex - szerelem - orgazmus

Bár én legalább még udvaroltam. De az nagyon kevés. Ugyanis itt komoly titkok vannak. Mélyen, nagyon mélyen férfiakban és nőkben, mint ahogyan bennem is. Hogy például hogyan lehet mégis rendkívül különleges orgazmushoz juttatni a nőt análisan. 

szex - szerelem - intim

Az elsőre csalódott emberek nem árulják el a titkaikat. Az igazi megoldásokat. Mert a saját kárukon tanulták meg. Valamint túl intim, ahhoz, hogy elmondják. Hogy például megtanítsák minderre a gyerekeiket. 

szex - szerelem - szexualitás

Ráadásul lehet, hogy soha nem is lesz szükségük az én ismereteimre. De egy csomó dolgot meg mégis tudniuk kellene. Alapvetően az intimitásról a szexualitásról. A fájdalmak elkerüléséről, és a jó eléréséről...

szex - szerelem - hogyan

- De akkor mégis hogyan?
- Mit, miért és hogyan mondjak el mindabból, amit én tapasztaltam meg?

Nos az egyik legjobb megoldás, ha elküldöd neki ezt a weboldalt. Aztán türelmesen vársz. 

szex - szerelem - aktuális

Nyári szünet jön. Éppen ideális. Aztán lehet, hogy sürgetően aktuális is. Sosem tudhatod...
Küld el! Abból nem lesz gond, ha nem érdekli. Legalább megtudtad, hogy most nem aktuális.
Először az én gyerekeim is így reagáltak. De ott volt nekik. 

szex szerelem blog

És amikor szükségük lett rá ők maguk vették elő...

Nos! Egy későbbi Szex, szerelem blogsorozatunkban én nem csak a saját magam által megtapasztalt titkokat tárom fel a blogunk regisztrált követőinek, hanem a rengeteg interjúalanyom titkaiba is beavatlak Benneteket

szex - szerelem - blog

Javaslom minél hamarabb írd fel a neved a listára. A linken az újabb kiadás érkezik már!

Riporter: Következő Szex, szerelem blogunk tartalmából, hallhatnánk valami előzetest?


Kornél: Igen! A mai Szex, szerelem blogunk elején el kezdtem beszélni arról, hogy:

- Nincs nő, nincs gond!

szex - szerelem -

A fiatal férfiról, aki kapcsolataiban nem hajlandó alkalmazkodni. 
Akkor az se nem Casanova, se nem Don Juan. Sajnos lúzer. Hátrányos helyzetben lévő, ismerethiányos férfi. Ha a tudásból eredő előnyöket szeretné, akkor jó eredményekkel tudok rajta segíteni...

Fontos!

szex - szerelem -

Majdhogynem kivétel nélkül valamennyi fiatalember "lúzerként", valójában tudatlan titánként kezdi. Kizárólag és csak is kizárólag egy NŐ hatására kezdenek el tanulni. Semmi más hatásra! Erről fogunk beszélgetni... 

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkat a fenti linken egy külön TITOK-kal folytatjuk!