2014. június 5., csütörtök

Szex - Szerelem 06.05

Riporter: Az előző Szex, szerelem blogunkban rendkívül lelkesítően kezdtél el beszélni az azonnali, kézzelfogható megoldásról. Rengetegen kérték, hogy folytasd!

szex - szerelem - blog

Kornél: Röviden összefoglalom a korábbi Szex, szerelem blogunk erre vonatkozó részét. A korábbi időkben nem volt nyugdíj. A család gondoskodott az öregekről. Azonban a jelen helyzethez képest nagyságrendekkel több fiatal volt, mint öregember.

szex - szerelem - nyugdíj

A még élő ősök nagy tiszteltnek örvendtek. Akkoriban igen kevesen értek el egészségesen olyan korokat, mint manapság az öregek. A jelenlegi nyugdíjrendszer viszonylag új dolog. Nem valószínű, hogy életképes.

szex - szerelem - család

Nem úgy működik, ahogyan korábban kitalálták. Hagyományosan, ahogyan a világ számos országaiban még mindig a család egysége adja a biztonságot. A nagy család. Sok gyerekkel. Sok, erős, ifjú emberrel, akik gondoskodnak a bölcs és tapasztalt idősekről.

szex - szerelem - család

Az egyén jövőjének megoldása hazánkban is a családban gondolkodó férfiakban és nőkben rejlik. Megfigyelhető, hogy Európa szerte és nálunk is az előrelátó, művelt gazdasági szakemberek nagy családot teremtenek. 

szex - szerelem - körülmény

Valamint az európai államok jövőbeni lehetőségeit érzékelő politikusok is az átlagnál jóval több gyermeket vállalnak. Ők tényleg tudják és bízva a saját jövőjükben hoztak ilyen döntést. Nem véletlenül tehát. Ráadásul ehhez mára már minden körülmény biztosított.

szex - szerelem - szemlélet

Most már értjük, hogy miért foglalkoztunk a korábbi Szex, szerelem blogjainkban olyan sokat a történelemmel? Igazándiból az évszázadokon, évezredeken keresztül, - az eredendően - jól működő, a családközpontú szemléletnek van jövője. 

szex - szerelem - szerelmeskedés

A fejlett nyugati kultúránkból azonban kimarad a szerelmeskedés tudománya. Valamint a szerelmeskedésre tanítás tudománya. Hogyan lehet tudományosan közelíteni a világ legcsodálatosabb emberi és természetes élményéhez, amikor ez még mindig tabu?

szex - szerelem - megtanul

Úgy, hogy készséget mutatunk a megtanulására, az ismeretek és a jártasság megszerzésére! Különben itt a vége...
A megoldás tehát piszokul egyszerű!
Elkezdünk megtanulni jól szerelmeskedni, szeretkezni, szexelni!

szex - szerelem - szerelmeskedni

A keleti kultúrában a szeretkezést tanítják. Alapvető tananyag a fiataloknak a több ezer éves indiai Kámaszútra! Szerelmeskedni tanítja az ifjakat. A kielégítő szerelmeskedés képességére. A nemiség élményére mind a nőnek, mind a férfinak.

szex - szerelem - szemérem nélkül

Az indiaiak külön templomot, katedrálist emeltek ahol a szeretkezést tanítják. Több ezer éves festmények és kézzel faragott kőszobrok mutatják be a különböző aktusokat. Minden felesleges szemérem nélkül.

szex - szerelem - intimitás

Kinek áll érdekében, hogy a mi kultúránkban továbbra is tabuként kezeljük az intimitást?
- Ma már senkinek. 
Nagyon élesen bírálhatnánk a történelmi időkben kialakult álszemérmes hozzáállást. Azonban felesleges már erre időt vesztegetni többé. Tekintsünk inkább a jövőbe!

szex - szerelem - biztonság

A biztonságunk függ tőle! Ugyanis ha megtanulunk jól szerelmeskedni, akkor biztonságban vagyunk a párkapcsolatunkban. Tanulja meg a férfi és a nő megteremti a párjának a szexuális biztonságot, gondoskodást! És élvezze!

szex - szerelem - vállalhat

Akkor és csak is kizárólag akkor vállalhatjuk nyugodtan a jövőnket, vállalhatunk gyermekeket. Szerelmeskedni, szeretkezni, szexelni kell tehát megtanulnunk jól. És gyerekeket nemzeni, családot alapítani. Azaz nagy boldogságban, szeretetben, szerelemben élni.

szex - szerelem - Európában

Erre a lehetőség bőségesen adott. És nem csak Magyarországon, hanem egész Európában. Az Unión belül bármelyik országban élhetsz és dolgozhatsz ma már.
Van ehhez egy rendkívül jó hírem! Béke van egész Európában. 

szex - szerelem - Európa

Ekkora békesség, jog és közbiztonság, mint ami a XXI-dik század Európájában jelenleg van, még soha nem volt. Nincsenek zavargások. Erőszakba torkoló tüntetések. Politikai gyilkosságok. Biztonságban és szabadságban létezhet minden ember egész Európában.

szex - szerelem - bőven

A másik szükséges feltétele a boldog és önfeledt szerelmeskedésnek, hogy:
- A földeken a gabonák, a zöldségek, a gyümölcsök gyönyörűen, óriási bőséggel teremnek. Magyarul: "van kaja bőven". 

szex - szerelem - érvek

A mezőgazdasági termelékenység olyan szintre fejlődött világszerte, hogy már nem igényel akkora hatalmas fizikai ráfordítást, mint néhány évtizeddel korábban. Csak egy rövid adat, azoknak, akik szeretnek számokkal bizonyított érveket is hallani. 

szex - szerelem - fizikai munka

Korábban a lakosság 70%-a volt kénytelen a mezőgazdasági termelésben dolgozni. Ekkora létszám volt szükséges a megfelelő mennyiségű élelmiszerkészletek előállítására. Ráadásul nagyon kemény fizikai munkát végezve.

szex - szerelem - munkagépek

Ma már ez mindössze a lakosság 5%-át veszi igénybe. Úgy, hogy a fizikai erőnlét szükségességét felváltották, a légkondicionált, pormentes fülkéből irányított, hihetetlen hatékonysággal működő munkagépek.

szex - szerelem - titkok

Most már tényleg csak az a feladatunk, hogy a jövőben gondolkodó nők és férfiak számára felfedjük a titkokat. A nemiség fátyla mögé rejtett titkokat. Higgyétek el nem véletlen ám az, hogy egyes nőférfi ismeretek, rendkívül mélyre vannak eldugva. 

szex - szerelem - magukban tartják

Évezredes ismereteket, jártasságokat. Készségeket és képességeket titok szinten őriznek nők, férfiak magukban. Ahogyan korábban is mondtam:
- Nem adják ki a titkaikat az emberek. És ez nem véletlen. Nem mondják ki, nem beszélnek róla. Magukban tartják.

szex - szerelem - titkok

Ugyanis ezeket a titkokat, mint ahogyan a bölcsek kövének titkát nem szabad mindenkinek odaadni. Hiába tűnik úgy, hogy nagy szüksége lenne ezekre a titkokra a XXI-dik századi embereknek. A titkokból fakadó bölcs ismeretekre. 
De NEM! 
Akárki nem kaphatja meg!

szex - szerelem - boldogság

Csak azoknak jár a boldogság, akik felnőttek. Dr. Csernus Imre mondta egyik előadásában:
- A boldogság csak a felnőtt embereknek jár.
Nekik viszont feltétlenül!

szex - szerelem - cél

Nos a tudással felvértezett nő illetve férfi, céllal indul neki a világnak párt találni. Nem párt keresni! Az nem cél. A cél: találni. Nem is értem a magyar társkereső weboldalakat illetve szakembereket, vállalkozásokat. Miért a társkeresést és miért nem a társtalálást hirdetik? 

szex - szerelem - programozás

Ugyanis a tudatalatti énünknek egyáltalán nem mindegy, hogy milyen előre programozott információ alapján kell végezni a dolgát. Kimondtam a szót:
- Programozás.
Igen programozás. Meg kell írnunk a társtalálás szoftverünket, hogy a hardverünk jól működjön.

szex - szerelem - keress

Ha azt a feladatot, azt a célt adjuk magunknak, hogy keressünk társat, akkor az agyunk arra ösztönzi az összes "célhardverünket" hogy keressen, de ne találjon. Azt csinálja, mint az elkóborolt kutya, hogy megy minden szag után, de nem talál többé haza. Az előbb említett "jól" tehát elengedhetetlen feltétel.

szex - szerelem - döntés

Első lépés:
- A döntés.
A társtalálás két legfőbb titka a döntés meghozatala. Valamint a rendelkezésünkre álló erőforrások felhasználási feladatainak a pontos meghatározása, beprogramozása. No ez így nagyon bonyolultan hangzik. 

szex - szerelem - stratégia

Vegyük inkább sorra a legfontosabb stratégiai feladatokat.
# Szoftvert írunk. Ha tehát meghoztuk a döntést, akkor írjuk le!
Ha nem írod le, akkor sajnos elpazarolt idő, amit a stratégiád felépítésére fejben szánsz. 

szex - szerelem - sose

Valamint az összes eddigi és az ez után következő ismerkedéseid is. Időpocséklás.
Emlékszel a középső ujjadra? Sosem kerülsz a készség szintjére, ha nem írod le.
Hiába adod le a sürgős, fontos segítségkérő jelet: S.O.S.-E! Mögé kerül az "E". 

szex - szerelem - boldogság

Ugyanis ha nem mutatsz készséget, azzal arra programozod Magad, hogy sose kapd meg a társadat.
"A boldogság csak a felnőtteknek jár..." 


Riporter: Még a mai Szex, szerelem blogunkat a fenti linken egy külön AJÁNDÉK-kal folytatjuk!