2014. június 19., csütörtök

Szex - Szerelem 06.19

Riporter: Tegnapi Szex, szerelem blogunkban, nagyon részletesen mutattál be egy hatékony módszert arra, hogy hogyan kell online (cseten) kommunikálni a férfi "egycsatornás" befogadó képességével. Hogyan tud felkészülni egy férfi a felkészült nővel szemben?

szex - szerelem - online bemutatkozás


Kornél: A leghatékonyabb az online bemutatkozásra pl. a fenti videó. Egy férfi MINTA videója lehetne, de ez most nem az! Hangsúlyozom! Ez más alakalomra készült. Ez már inkább szerelmi vallomásra alkalmas. Anno egy esküvői pár kérte. Lásd alább.

szex - szerelem - beszélgetés

Sokan elküldték az e-mailbe bemásolva a cset-beszélgetéseiket.
Kérdezték páran, hogy hogyan kell ezt technikailag kivitelezni? Ha szeretnétek készítünk róla egy help-videót. Addig is elmondom röviden.

szex - szerelem - csetelés

Kijelölöd a csetelés panelban képestől, szövegestől amiket írtatok egymásnak. Ami ki van jelölve az általában kék hátteret kap fehér betűkkelArra az egér jobb gombjával rákattintasz majd a "Másolás"-ra. 

szex - szerelem - e-mail

Aztán megnyitod a gmail vagy más e-mail küldő fiókodat. Jobb gomb az e-mail testben, ahová gépelni szoktál és a "Beillesztést" választod. Aztán a kornel.terapia@gmail.com-ra elküldöd.

szex - szerelem - szuper

Akik elküldték a beszélgetéseiket, csak gratulálni tudok. Jó, lényegre törő, rengeteg kérdéssel, tőmondatokkal. Szuper! Egyetlen helyen találtam csak olyat, hogy egyszerre két kérdés lett a pasinak leírva. 

szex - szerelem - egycsatornás

Aztán a férfi válaszából látszott azonnal az "egycsatornás" gondolkodás. Egy nő a két kérdésre (vagy akár többre is) egy összetett hosszú mondatban képes válaszolni. Addig a férfiak általában a másik kérdést már el is felejtik, mire az egyikre (általában az elsőre) válaszolnak.

szex - szerelem - írjál

Sokszor kaptam olyan kérést ismeretlen nőktől, akikkel alig ismerkedtem meg egy internetes társkeresőn, még esetleg nem is cseteltünk, de már írta, hogy:
- Írjál sokat! Mindegy miről... Csak sokat írjál...
Erre egy férfinak aztán kétféleképpen lehet reagálni.

szex - szerelem - szeretnénk teljesíteni

Vagy:
- Elkezdünk teljesen felesleges időpocséklással magunkról írni. Aztán mivel azt a kérést is szeretnénk teljesíteni, hogy az jó sok legyen, így nagyon részletesen.
Vagy:
- Turkálunk a neten, inen-onnan idézeteket vagy verseket.

szex - szerelem - mindent

Az viszonylag gyorsan megy, mert csak másolgatni kell.
Egyik sem jó megoldás!!!
Egy nő teljesen mást akar egy férfitól. Gyakorta mindent és azonnal.
Ha egy nő azt kéri tőlünk, hogy írjunk:

szex - szerelem - saját szerzemény

- Mindegy mit csak sokat! - akkor ilyenkor általában a legnyerőbb lenne egy fennkölt verses alkotásunkat elküldenünk neki. Saját szerzeményt. Részünkről, mély valónkból, művészien előteremtett, spontán tökéletességet. Legütősebb, ha dalban, ráadásul saját előadásban. 

szex - szerelem - baritonnal

Ami arról szólna, hogy férfiként hogyan képzeljük el a jövőbeni szerelmünkkel, tele romantikával az életünket.
A fullos megoldásként mindezt leginkább saját zongora kísérettel. Tökéletesen kidolgozott mély hangú baritonnal. Tele olyan szöveggel, hogy:

szex - szerelem - Te vagy

- Te vagy a Kedves, Te vagy az álmom. 
Minden vágyam, hogy végre Veled alszom...
Vagy valami hasonló.
Egyszer tényleg kipróbálom. 

szex - szerelem - szerzői jog

Azonban ha erre se időnk se tehetségünk, akkor használhatjuk más szerzők alkotásait. YouTube-ra nem érdemes feltölteni, mert a szerzői jogok megsértése miatt le fogja törölni sőt esetleg még tiltani is a YouTube fiókunkat. 

szex - szerelem - okos telefonja

Azonban van más megoldás rá, hogy aztán e-mailben, ráadásul csak is kizárólag a szeretett kedvesünk kapja meg a személyes ajándékunkat.
Az egyik ötlet például a sok közül, hogy titokban rámásoljuk az okos telefonjára...

szex - szerelem - Google könyv

A további ötletekkel, és ügyes megoldásokkal, titkos trükkökkel egy későbbi Szex, szerelem blogunkban beszélgetünk majd. Azoknak viszont akiket már most érdekel, e-mailben elküldöm a letölthető CD/DVD illetve Google könyvet, amit még 2010-ben készítettünk el. 

szex - szerelem - személyes meglepetés

Abban rendkívül sok hasznos megoldás is van az online kommunikációra. Például ingyenes weboldalkészítésre. Valamint az online értékesítésre is.

Visszatérve a kedvesünk, - akár nő akár férfi - megajándékozására, személyes meglepetés készítésére. Itt egy rövid részlet MINTA-ként. Ahogy mondtam egy pár kérte korábban:

szex - szerelem - ütős megoldás

Kedves udvarlási gesztusként készítettem már több rendkívül ütős megoldást. Mivel stúdió vagyunk, külön szinkron és hangstúdiónk is van. Jó néhány filmet narráltam és szinkronizáltam, így nem volt gond. 

szex - szerelem - tele érzelmekkel

Bementem és ráolvastam az eredeti dalszöveget, az előadó énekének szövegére. Ahogy a fenti 25 másodperces mintában hallatszik.
Szem nem maradt szárazon. Hiszen ez egy nagyon kedves, nagyon egyedi ajándékozási forma. Tele érzelmekkel. 

szex - szerelem - időigényes

Lefényképeztem a kedvenc virágait az udvaron, aztán a kedvesemről is voltak már képek. Felmásolgattam a fotókat a dalra. Teljesen egyedül meg tudtam csinálni, a profi kollégáim segítsége nélkül. Időigényes ugyan, de szerintem erre bárki képes.

szex - szerelem - ajándékozás varázsa

Ha mégsem, akkor pár ezer forintért pikk-pakk összerakja valaki, aki ért hozzá. Az ajándékozás varázsából akkor sem fog veszíteni semmit.
Férfi részéről igazi Casanova megnyilvánulás kézműves alkotást, ajándékozni. 

szex - szerelem - videóajándék

Egy Don Juannak ilyesmire se ideje, se türelme nincs. Maximum vesz egy olcsó virágot, a lúzernek pedig arra sem futja.
Még egy gondolat a videóajándékhoz. Hasonlóan szép ajándék. 

szex - szerelem - alkalomhoz illő

Nők is tudnak nagy meglepetés szerezni a szeretett férfijuk számára. Az alkalomhoz illő tartalommal. 
Egyik születés napomra a gyerekkoromtól napjainkig, a papír fotókat bedigizve készült nagy meglepetés így például számomra.

szex szerelem blog

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban a hétvégi esetlegesen több szabadidővel rendelkezőknek készítettünk gyakorlatokat. Következő Szex, szerelem blogunkat a héten elkezdett témával folytatjuk?