2014. június 4., szerda

Szex - Szerelem 06.04

Riporter: Az előző Szex, szerelem blogunkban megint mondtál valamit, amit többen nem értettek.

szex - szerelem - blog

Kornél: Igen! Ez a gyermekvállalás kérdése. Azt mondom, most is, hogy:
- Fogy a népünk! - Egyetlen megoldás van a CSALÁD! A nemzettségteremtés!
Én értem, hogy ezernyi körülményt lehet felsorolni, hogy most miért nem akarunk gyereket vállalni.

szex - szerelem - tanul

Meg, hogy: 
- Magam is milyen fontosnak tartom a tanulást. - Most is azt mondom.
Visszagondolva húsz-harminc éves koromra. Akkor talán kényelmetlennek tűnt. Ugyanakkor nagyon sokat is adtak a pici gyerekeim. Közben én is tanultam. Karriert építettem.

szex - szerelem - tudás

Pici lányomat büfiztettem a bal karomon, a jobb kezemben meg ott volt az iskolai jegyzet és olvastam. Mai napig tanulok. A tanulást sohasem szabad abbahagyni. Tudásra épülő világban élünk. Persze mára már nagyok és önállóak a gyerekeim. Így jóval könnyebb.

szex - szerelem - gyerek

Fiatal férfiként viszont jóval több napot bírtam alvás nélkül is akár. Jutott idő mindenre. Munkára, karrierépítésre, tanulásra, gyerekekre, szórakozásra, utazásra. Családos, többgyermekes fiatalemberként. Hihetetlen kalandjaim és élményeim vannak a gyerekeimmel.

szex - szerelem - humorral

Erről külön készítünk egy weboldalt a bennfentes, regisztrált követőinknek. Arról szól, hogy: Hogyan? - A három H-ról - Házasságban - Hittel - Humorral. Olyan részleteit mesélem el benne az életemnek, amelyek ha nem velem történnek meg, én sem hiszem el.

szex - szerelem - blog

Aztán volt, aki az írta, hogy:
- Mi lesz, ha magam maradok a gyerekekkel? - Ez nagyon lesújtott. Válaszoltam neki. Hozzájárult, hogy közzétegyem a Szex, szerelem blogunkban, így elmondom, hogy mit:

szex - szerelem - gondolj

- Kedves Aranka! Semmiképpen nem szeretnélek megbántani. Arra kérlek ne is gondolj ilyenekre! Ugyanis a vonzás törvénye alapján azt vonzzuk be, amire gondolunk. Gondolj inkább arra, hogy imádni fogod a gyerekeidet.

szex - szerelem - blog

Azonban a gyerekeid előtt, mindig az urad legyen az első. Így válassz párt, férfit Magadnak! Ha hozzájárulsz, hogy - ezt a pár sort, amit írtam Neked - közzé tehessem, akkor a következő Szex, szerelem blogban már olvashatod is, hogy:
Hogyan?

szex - szerelem - férjszerzés

- Persze szívesen! - válaszolt vissza. - Csak az a kérésem, hogy változtasd meg a nevem Arankára!

Mindenképpen azt szeretném, ha valamennyien megszereznétek a pár illetve a férjszerzéshez nem csupán az ismereteket, hanem a képességet is. De leginkább a férjmegtartáshoz. Természetesen a feleségmegtartás is rendkívül fontos témánk!

szex - szerelem - blog

Ehhez csak egyetlen dolgot kell tennetek Hölgyeim (Uraim). Mutassatok készséget az új ismeretek befogadására!
Egy korábbi Szex, szerelem blogunkban mondtam, hogy személyesen ismerek egy különleges Don Juan típusú férfit.

szex - szerelem - milyen

Attól különleges az esete, hogy megfogták. A neten ismerkedett meg egy elvált asszonnyal, akivel aztán sok évig élt együtt. Hogyan lehetséges ez? Milyen tudás, milyen titkok birtokában van az az asszony, aki még egy Dont is "térdre tud kényszeríteni"?

szex - szerelem - nők

Azt látom, hogy vannak asszonyok, nők, - de még lányok is -, akiknek határozottan komolyabb jártasságuk van a párkapcsolatokban illetve a pasik terén is, mint általában a nőknek illetve a férfiaknak.

szex - szerelem - saját kárán

Hogyan juthat hozzá egy nő ilyen különleges titkokhoz?
Hogyan szerezte meg? 
Tapasztalat? A saját kárán tanulta meg? - Nos az esetek jelentős részében a saját kárán. 

szex - szerelem - terapeuta

Egy másik pedig, hogy miután egy nő beleszalad és megtapasztal egy-két húzós kapcsolatot, utánanéz a dolgoknak. Elmegy terapeutához, pszichológushoz, tréningekre. Könyveket, info-termékeket vásárol és elkezdi kiokosítani magát.

szex - szerelem - titkok

Tanulással szerezi meg magának a titkok bölcsességéből származó előnyöket. Semmilyen más módszer nincs csak a tanulás és a tanultak gyakorlása. Tudás nélküli tevékenységgel, - és ez a párkapcsolatokra hatványozottan igaz -... 

szex - szerelem - teremt

- egy nő, de egy férfi is jelentős veszteségeket termel. Főként a saját lelkének. A tudás megszerzésének elutasításával csalódottságot, kiábrándultságot, boldogtalanságot, míg a tanulással reményeket, jövőképet, boldogságot teremt.

szex - szerelem - ne

A gyerekvállalás tehát. Amit a következőkben elmondok, a gyengébb idegzetűek ne hallgassák meg, ne olvassák el. Dr. Tóth Andrást fogom idézni. Egyik általunk felvett előadásából.

szex - szerelem - emberek

"Néhány év múlva olyannyira elöregszenek az emberek hazánkban, hogy nem lesz nyugdíj. Nem születnek gyerekek, akik megtermelnék." Ehhez azt teszem hozzá, hogy: 
- Valószínűnek tartom azt a jövőbeni felállást, ahogyan évezredeken keresztül éltek az emberek, a családok. 

szex - szerelem - nyugdíj

Akkor sem volt nyugdíj. A család tartotta el az öregeket. A bölcsességükért, a tudásukért tisztelték őseiket és gondoskodtak róluk.
Az állami nyugdíj rendszere nagyon friss közgazdasági találmány, és nem biztos, hogy hosszútávon életképes.

szex - szerelem - egymás

Azonban ha valami nem úgy működik, ahogyan azt valaki kitalálta, akkor az emberek szerencsére újra egymásra találnak. És a már bevált, hagyományos módszerek szerint kezdenek el egymással együtt élni. Azaz családban.

szex - szerelem - család

Akik tehát most gyermekeket vállalnak a saját jövőjüket építik. A saját családjukat. Nem véletlen, hogy a jelen gazdasági szakemberei, valamint a kormányok helyzetét és jövőbeni lehetőségeit látó politikusok nagy családot, nemzettséget igyekeznek teremteni.

szex - szerelem - hagyomány

Igazán csak a hagyományos értékek alapján történő szemléletnek van jövője. Az évezredeken keresztül jól működő, hagyományos értékrenden alapuló szemléletnek. 
A mellé viszont meg kell tanulni jól szerelmeskedni! 

szex - szerelem - szeretkezni

Ahogyan azt a keleti kultúrában tanítják. Lásd például a több ezer éves indiai Kámaszútrát! Szeretkezni tanít. Élményeket szerezve, szeretkezni a másikkal. Ha ezt jól megtanuljuk, akkor a párkapcsolatban élők biztonságban vannak egymás felől. 

szex - szerelem - szeret

Ha megteremtik egymás felé a biztonságot, akkor nyugodtan vállalhatják a jövőjüket. Szerelmeskedni, szeretkezni, szexelni kell tehát megtanulni jól és... 

(Innen letöltheted a stratégiád megírásához szükséges általam előre elkészített segítséget.) ->> kattints ide!

Riporter: Még a mai Szex, szerelem blogunkat a fenti linken egy külön AJÁNDÉK-kal folytatjuk!