2014. május 14., szerda

Szex - Szerelem 05.14

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, a férfi prostituálttal készült interjút folytatjuk?

szex - szerelem - barát

Kornél a riporter: Az előző rész tartalmából és beszélgetéseinkből.

Ifjú korunkban ismertük meg egymást. Sok közös barátunk is volt. Különleges módon jutott ki a szocialista világunkból Ausztriába. 1986 után, valamikor. 

szex - szerelem - szex

Itthon is sok mindent kitanult és következetesen készült nyugatra. Egy következő Szex, szerelem blogban meséli el nem mindennapi kalandját. Különleges férfi attitűdje hihetetlenül vonzza a nőket, akik aztán nagy odaadással segítették őt minden útján. 

szex - szerelem - nő

Óriási tapasztalatra tett szert a sok száz nővel létrejött kapcsolata alapján. Tanulja folyamatosan a nőt. Számára a nő a legkülönlegesebb mindenek felett. Idegen honban építette fel az életét. Házai, lakásai, ingatlanjai vannak Európa szerte. 

szex - szerelem - pornó

Bérbeadja, hasznosítja ingatlanvagyonát. Ügynökölt ingatlanokkal. Korábban kiközvetítette azokat. A pénzt ehhez pornóalkotások mecénása és rendezőjeként, előtte pornószínészként, közben férfi prostituáltként teremtette meg. 

szex - szerelem - gazdag

Azt megelőzően fagyoskodva didergett a nyárban fagyasztóüzemekben. Politikai menekült táborban kezdte. Megannyi erőszak és megaláztatottság a különböző nációk és népek frusztráltan összeverődött közösségében. Mára már gazdag ember. 

szex - szerelem - qrva

Ettől függetlenül azt mondja, hogy ő világutazó üzletember és férfi qrva. Jelentős külföldi és hazai ingatlanvagyonnal és komoly svájci bankszámlával rendelkezik. Nem költekezik feleslegesen. Minden fillért megnéz, hogy mire költi. 

szex - szerelem - házasember

Ezzel szemben mégis hihetetlen luxus körülmények között létezik. Számos európai ország állampolgára, nősülésinek köszönhetően. Jelenleg is házasember. Tizenhét gyermeke van szerte Európában. 

szex - szerelem - feleség

Mindegyikkel tartja a kapcsolatot, jól lehet különböző országokban élő feleségeitől születtek.

Legfontosabbnak a női ismereteiből a nők szerelmét, a nők szeretetét tekinti. A nő a szeretetét, a szerelmét 3 féle képen érezteti emberével. 

szex - szerelem - szeretkezik

Egy nő úgy szeret egy férfit, ha azt, amivel a férfi foglakozik, elsősorban akkor azt támogatja. Második, hogy gondoskodik emberéről. A harmadik pedig, hogy szeretkezik az emberével.

szex - szerelem - párkapcsolat

Másik amit kiemelt, hogy párkapcsolataiban a nő, az asszony személyiségtípusa, vérmérséklete, temperamentuma nagyon fontos. Azt vallja, hogy meg kell érteni és alkalmazkodni kell a másikhoz.

szex - szerelem - szeret

Hobbijaiba is beavatott bennünket. Szeret barkácsolni és kertészkedni. Egyik furcsaság, amit elmondott magáról, hogy alpesi háza körül az egyik kedvenc elfoglaltsága a hómaróval történő hóeltakarítás.

szex - szerelem - szenvedély

A zenélésben is jeleskedik. Kiválóan játszik több hangszeren is. Zongorázik, gitározik és dobol. Kedvenc sportja a síelés a másik a tenisz. Szenvedélyes borgyűjtő. De mindig is kerülte a dohányzást, a túlzott alkoholizálást illetve a drogfogyasztást.

szex - szerelem - Casanova

Kornél: Előző Szex, szerelem blogunkat azzal fejeztük be, hogy Casanovánk felhívta a figyelmünket egy amerikai komikus-lelkész - Mark Gungor - előadására. 

Majd utána a következőt mondta:

- Kedves Hölgyeim!
Egy idő után át szeretnétek lépni bizonyos férfi határvonalakat. Ugyanis értetlenül álltok olyan férfi korlátok előtt, ami számotokra természetes. 

szex - szerelem - szerelmes

Azonban a férfiakból genetikusan hiányzik. A figyelemmegosztás. Egy férfi egyszerre csak egy dologra tud odafigyelni. Ti viszont csodálatosak tudtok lenni, hiszen ha szerelemesek vagytok folyamatosan a szerelmetekre gondoltok. 

szex - szerelem - teperünk

Akár mit csináltok is nem múlik el úgy pillanat, hogy közben ne gondolnátok ránk. És nem értitek, hogy nekünk, Ti miért nem vagytok ugyan úgy folyamatosan az agyunkban.
Nos ez úgy lehetséges, hogyha például ezerrel teperünk a melónkkal.

szex - szerelem - férfiként

Míg nem végzünk egy feladattal, egyszerűen képtelenek vagyunk addig másra gondolni. Nem megy! Nem így vagyunk kromoszómáinkkal kódolva. Férfiként mi egyszerre csak egy dologra tudunk odafigyelni 100% mértékig. 

szex - szerelem - figyelmet

Azonban ha csak egy picit is kizökkentettek belőle azonnal lecsökken az amivel korábban foglalkoztunk 100 %-ról 0-ra. Bármire lefogadnám, hogy nem hiszitek el.
Íme az egyik példa:
# Mindig csak egy pici figyelmet vártok el tőlünk, de az legyen maximális. 

szex - szerelem - kedvesem

De ez egy hatalmas ellentmondás. Mi vagy Rátok figyelünk vagy a tv-re, vagy a konyhai foglalatosságunkra. 
Íme egy másik példa: 
Minap együtt készítjük kedvesemmel a kaját estére. Van egy nagyon profi konyhakésem. Borotva éles.

szex - szerelem - nemi élet

Azzal vágom a vöröshagymát. Közben nőm nagy lelkesen újságolja, hogy a barátnője milyen ruhát akart volna vásárolni. A tv-ben viszont izgalmasabb téma van. A hatalmas sarki rozmárok nemi életét igyekszik bemutatni egy ismeretterjesztő film. Mire nőm:

szex - szerelem - imád

- Te nem is figyelsz rám!
Ezt persze minden férfi "imádja" hallani.
- Dehogynem Kedvesem! Csupa fül vagyok! - Vágom rá azonnal.
Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor az azonnali reagálás a legjobb módszer. De már nem dől be neki.

szex - szerelem - hagyma

- Na mit mondtam?
Erre mi történik velem? Rutinból csinálom már a hagymaszeletelést. Tökékéletes, 4 és fél milliméteres kockákra tudom már vágni a hagymát. Még sosem fordult elő velem ilyen. 

szex - szerelem - mutatóujj

Elvágtam a kedvenc mutatóujjamat a késsel. Holnap Stuttgartban egy jótékonysági bulin gitározni fogok. A legrosszabb helyen ejtettem sebet magamon. C-dúr A-mol, stb. Mindegyik lefogásához kell a bal mutatóujjam. 

szex - szerelem - sebesült

Ömlik a vér belőlem. Nő meg jajveszékel.
- Hozz már gyorsan valami ragtapaszt! - nyugtatgattam én.
Beragasztotta a sérülésemet. Elővettem a gitáromat és elkezdtem a sebesült ujjam kihagyásával gyakorolni. 

szex - szerelem - titok

Mindegy végül is másnap ragtapasszal is tudtam játszani, a fájdalmam ellenére.
Szóval Hölgyeim a legnagyobb titok, amit megosztok veletek. A fenti történet illetve az amerikai lelkész előadásának tanulságaként, hogy:

szex - szerelem - kiszeret

- A férfi egyszerre csak egy dologra tud odafigyelni! 
A legnehezebb ezt megértenie egy nőnek. Emiatt a tulajdonságunk miatt nagyon gyakori, hogy gyorsan kiszerettek belőlünk. Még sem vagyunk az az Isten, akibe beleszerettél.

szex - szerelem - olasz

Kornél: Még is hogyan teremtheti meg egy Asszony a maga számára azokat a lehetőségeket, hogy újra és újra beleszerelmesedhessen az Urába?

Van egy mondás Olaszországban, legalábbis én olaszul hallottam. Így szól:

szex - szerelem - mindennap

- Asszony! Akarod az örök boldogságot? Igen? Akkor imádkozz mindennap és mindennap szeress bele az uradba! Akkor áldott lesz mindennapod, áldott lesz az egész életed.

szex - szerelem - beleszeret

Milyen érdekes ebben is benne van az Isten. Az olaszok mélységes vallásossága. 
Nagy bölcsesség ez! 
Azt jelenti, úgy kell értelmezni, hogy higgy az emberedben. Mindennap találj benne valamit, ami miatt ma is beleszerethetsz.

szex - szerelem - áldott

Ha mást nem, akkor imádkozás közben idézd fel azokat az emlékképeidet, amikor és amiért utoljára imádtad a férjedet, párodat, partneredet, élettársadat. És akkor "áldott lesz minden napod, áldott lesz az egész életed."

szex - szerelem - vallás

Az olaszok nagyon vallásosak, de még olyan féltékenységet, mint amit az olasz asszonyomtól elszenvedtem sehol a világban nem tapasztaltam. Erről később fogok majd beszélni.

szex - szerelem - próbaházasság

Amit fontolóra kellene venni, főként a fiataloknak, de az új pároknak is!
Az a véleményem, hogy a próbaházasság intézményét társadalmilag is támogatni kellene. De ez még utópisztikus gondolatnak tűnik.

szex - szerelem - próba

Mi a próbaházasság lényege? Hát nem az, hogy próbából megnézzük mekkora a próbamanus farka. Vagy hogy próbából a manus felhúzza a farkára a próbababát!
NEM EZ!
próbaházasság lényege:

szex - szerelem - párkapcsolat

Egy a kapcsolatuktól érzelmileg teljesen független szakértő bevonása.
Ezt a párkapcsolatot kezdeményezők is meg tudják csinálni. Azt, hogy három-hat hónap együttlét után elmennek együtt egy párkapcsolati terapeutához. 

szex - szerelem - terapeuta

A terapeuta meghallgatja a párt együtt és külön-külön is. És segít! Az ismerethiányból fakadóan kialakult kommunikációs gátakat hamar fel tudja oldani. Én is rendszeresen járok terapeutához. Évtizedek óta már. Később részletesen elmesélem, hogy miért...

szex - szerelem - jó úton jár

Azt már nagyon nagy dolognak lehet tekinteni, ha egy férfi, de sok esetben jó néhány nő is, ha legalább ideáig eljut. Ha legalább egy ilyen beszélgetést meghallgat, elolvas. Akkor ő már nagyon jó úton jár.

szex - szerelem - könyv

Rengeteg ilyen jellegű könyvet olvastam már el. És nem csak magyar könyveket. Német és olasz írásokat is a témáról. Amit te itt csinálsz Kornél az egy hatalmas érték. Nem krimit meg nyálas értéktelen vackokat kell olvasni. Tv-ben vagy interneten nézegetni. 

szex - szerelem - európai

Hanem ilyen tartalmas dolgokat. Amelyet profi szakemberek állítottak össze.

A történelem, amit írtál igazolja. 
Amit én viszont máshol hozzáolvastam, hogy 1774-ben megállapították a nagy nyugat európai bölcsek, valami ostoba frusztrált f*szok hogy:

szex - szerelem - nemi kapcsolat

- A nőnek nincs lelke.
No aki ilyet állít, annak tényleg száradjon le a pöszörője, mert az tuti, hogy még nem volt nemi kapcsolata szerelmes nővel. Annyival meg biztos nem mint nekem... Már bocsi, hogy picit szenvedélyesebben beszéltem!

szex - szerelem - érzés

Kornél: Semmi gond! Megértem az érzéseidet. Sőt...!

De ezek miatt az évszázadokkal ezelőtt elrontott dogmák miatt tart a mi kultúránk ott, ahol jelenleg tart.
Ahogyan a történelmi időkben megkeletkezett:

szex - szerelem - szerelmes

- A nőnek nem lelke nincs, hanem a nőnek Istene van. Abba szerelmes! 
Volt még fiatalabb koromban egy nőm, aki utánam szerelmes lett egy cölibátust fogadott igehirdetőbe. Egy "szent" emberbe. Évekig követték és itták a zengzetes szavait a hívők. 

szex - szerelem - nőm

Istenként tisztelték, sőt imádták. Adójuk 1%-ával, valamint a vasárnapi istentiszteleteken készpénzzel is egyre többen támogatták. Az én volt nőm is elkezdte egész életét neki szentelni. Tartjuk mai napig is valamilyen szinten a kapcsolatot. 

szex - szerelem - szeretkezett

De megszűnt számára a szex teljesen. Anno azért szakítottam én is vele, mert bár gyönyörű és orvosként pénze is volt, de átment nagyon spirituálisba az érdeklődése. És már egyre kevesebbet szeretkezett velem. 

szex - szerelem - cölibátus

Pedig még volt olyan is, hogy elkísértem és megnéztem magamnak azt a nagyon cölibátusban létező papot. Több évtizeden keresztül szolgálta ezt a "szentet" és annak gyülekezetét. Mind ez külföldön történt. 

szex - szerelem - működnek

Az illető pedig nem mondom meg milyen nemzet fia, mert akkor lennének, akik ráismernének. Én meg nem azért mesélem el ezt a történetet, hogy neki ártsak, hanem, azért, hogy lássuk hogyan működnek a nők általában. 

szex - szerelem - nemi szerv

Szóval amikor kiderült a papról, hogy úgy él cölibátusban majdhogynem mint én, akkor a nő olyan beteg lett, hogy majdnem belehalt. És miket támadott meg a betegség a testében? A belső nemi szerveit. Nem furcsa? Azt hiszed tudtam segíteni neki? 

szex - szerelem - megszeretgetem

Fenét tudtam. Nem tudtam segíteni rajta. Én egy módon tudok egy nőn segíteni igazán. Azok a nők, akikkel én vagyok imádják, ha igazi férfiként jól megszorongatom, megszeretgetem őket. 

szex - szerelem - csábít

Előtte azonban elvárják, hogy gyöngéden csábítsam el, izgassam fel a lelküket. Ha meg szerelmeskedünk, akkor azt akár órákig bírjam. És legyek végig hol nagyon gyöngéd, hol nagyon férfiasan kemény...

szex - szerelem - szerelmeskedik

De erről részletesebben később beszélek.

A legfontosabb tehát a támogató lojalitás. Nekünk férfiaknak tudnunk kell, hogy asszonyunk akkor is készségesen elkészíti a vacsoránkat, akkor is készségesen szerelmeskedik velünk, ha aznap összevesztünk a beosztottunk húgával.

szex - szerelem - munka

Főnökünk anyjával, kirúgtuk a főnökasszonyunkat a munkahelyéről és megannyi extrém helyzetet sorolhatnék. 
Legnehezebbek a munkánkkal, a munkahelyünkkel, a vállalkozásunkkal kapcsolatos veszteségeink. Elveszítjük a munkánkat. Felmondanak hirtelen a munkahelyünkön.

szex - szerelem - hűséges

Tönkremegy az egyik vevőnk és nem fizet, azzal együtt a mi vállalkozásunk is fizetésképtelenné válik.
Nincs pénzünk, de a nőnk akkor is velünk marad, és hűséges hozzánk. Jöhet egy másik pasi, hatalmas autóval, arany fuxokkal. 

szex - szerelem - csodálatos

A könnyünk majd kicsordul. Álmatlanul forgolódunk az ágyban. Sírunk a wc-n ülve a kétségektől. A csodálatos nő ilyenkor támogatóbb, mint bármikor korábban. És szavaival is kimondja, hogy:
- Nekem csak te kellesz! Megoldjuk közösen. Én bízom benned...

szex - szerelem - lojalitás

Van még egy körülmény, amikor a nőnek ki kell mutatnia a támogatását és ez a:
- Támogató szolidaritás. (Ez is a lojalitásnak egy másik formája.)
A néhai Popper Péter beszélt annak idején arról, hogy mi a szolidaritás:

szex - szerelem - facebook

- Ha egy társaságban vagy a köreinkben vagy akár a facebookon van olyan ember, akivel tökmindegy miért, de nincs jóban az emberünk, akkor nem kérdezzük az okát. Nem bíráljuk fölül a kialakult helyzetet. 

szex - szerelem - szolidaritás

Szolidaritást vállalunk, ami ilyenkor több mint pusztán együttérzés. Követjük azokat a lépéseket és viselkedéseket, ahogyan szerelmünk viszonyul az illetőhöz. Ha nem tárgyal az illetővel mi sem engedjük, hogy bennünket manipulálva közelítsen emberünkhöz. 

szex - szerelem - ismerős

Ha kitörölte a facebookos ismerősei közül mi is kitöröljük.
Természetesen meg kell beszélni a kialakult helyzetet. De a nő első lépése a szolidaritás. Emberek néha nagyon ostobák tudnak lenni egymással. 

szex - szerelem - kommunikáció

Vélt vagy valós sérelmek miatt megszüntetik egymás között a kommunikációt. A nő estlegesen megkérheti párját, hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy ő tartsa a kapcsolatot. De mindenképpen okosan és semmiképpen azonnal tegye.

szex - szerelem - törlöm

A legnehezebb a családban kialakult ellentmondásokból létrejött szolidaritásvállalás. Például:
- Nem beszélek többet az anyáddal! Semmibe sem néz engem! Törlöm a facebookos ismerőseim közül.

szex - szerelem - családterapeuta

Kornél: Fuhhh azért ezek kemény helyzetek még családterapeutának is. Van, amikor az anyóst is megkérem, hogy jöjjön el egy beszélgetésre. Na ők szinte sosem mondanak nemet!
- Végre! - mondja. - Majd én megmondom, neki, hogy mire...

Riporter: Következő Szex, szerelem blogunkat, innen folytatjuk...