2014. május 13., kedd

Szex - Szerelem 05.13

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, a férfi prostituálttal készült interjút folytatjuk?

szex - szerelem - disszidált

Kornél a riporter: Mielőtt folytatjuk az interjút röviden összefoglalom az előző rész tartalmát illetve eddigi beszélgetéseinket. 
Régi fiatalkori ismerősöm, igen viszontagságos körülmények között disszidált nyugatra. Még az 1980-as években. 

szex - szerelem - vonzódás

Rengeteg mindent csinált már itthon is még fiatalemberként. A későbbiek folyamán fog majd róla beszélni. Azonban mindig is a férfias sármja, a nők hozzá való különleges vonzódása segítette folyamatosan útját. 

szex - szerelem - a nőt

A hihetetlen mennyiségű kapcsolata tette rendkívül tapasztalttá a nők terén. Tudatosan igyekezett és igyekszik a mai napig is kitanulni a nőt. Volt ő ezalatt külföldön (időrendben visszafelé) ingatlanhasznosító és bérbeadó, ingatlanügynök és közvetítő.

szex - szerelem - pornó

Pornófilmproducer és pornófilmszínész, közben férfi prostituált. Dolgozott hűtőházban és szenvedett lágerben. Ma azt vallja magáról, hogy világutazó üzletember és férfi qrva. Magyarországi léptékekkel mérve, óriási ingatlanvagyona és jelentős összegű svájci bankszámlája van.

szex - szerelem - házasság

Azonban hihetetlenül takarékosan él, még is különleges luxusban. Több országban állampolgár, házasságai kapcsán. Jelenleg is nős és tizenhét gyermek apja. Gyermekei különböző országokban élnek. Többen különböző asszonyoktól születtek.

szex - szerelem - női

Korábbi beszélgetésünkben a nőkkel való tapasztalatából a női szerelmet, a női szeretetet, annak megnyilvánulásait emelte ki. Elmondása alapján a női szeretet háromféle módon mutatkozik meg. Akkor szeret egy nő egy férfit, ha a férfi tevékenységét támogatja.

szex - szerelem - szerelmeskedik

Szeretettel gondoskodik róla, és odaadóan szerelmeskedik vele.
Legfontosabb kiindulópontjának mégis az itthoni beteljesületlen szerelmét tekinti.
Idézem: 
- "Minden egészen másként történik az éltemben, ha éreztem volna az Ő kiváltságos szerelmét. 

szex - szerelem - világpolgár

- Nem adta meg nekem azt a három dolgot, amitől egy férfi azt érzi, hogy a nő szereti őt."
Többek között emiatt hagyta el hazáját és vált világpolgárrá. Németül és olaszul még itthon kezdett el tanulni. Ezeken a nyelveken mára már perfektül beszél, ír és olvas. 

szex - szerelem - megérti

Angolul is elég jól, de még most is tanulja az egyéb európai nyelveken kívül. 
Azt mondja, hogy:
- "Egy ember akkor van egy idegen nyelv birtokában, ha üzletkötés, tárgyalás közben megérti a vevőjelölt kifogásait és ellenvetéseit. 

szex - szerelem - alkalmazkodás

Megfelelően tudja kezelni azokat és érveivel meggyőzni. Majd az adott nyelven szerződést tud vele kötni, és azt felelősséggel aláírni."

Kapcsolataiban a legfontosabbnak a másik habitusát tekinti. Annak megértését, és a hozzá való alkalmazkodás fontosságát. 

szex - szerelem - rajong

Nem veti meg a kétkezi munkát. Hobbija a ház körüli barkácsolás, kertészkedés. Rajong a különleges és márkás, villannyal működő kéziszerszámokért és a házi, pici, különböző funkciókra átalakítható kerti traktorokért. 

szex - szerelem - zongora

Fura dolgai vannak. Imádja például a gépesített hóeltakarítást.
A zenélés még az, ami óriási jelentőségű a csábításainál. Gyerekkora óta zongorázik. Ha oda ül egy zongorához elképesztő lazán, mégis szenvedélyességgel tud játszani. 

szex - szerelem - elbűvölt

Anno sráckorunkban bennünket is elbűvölt zongorajátékával. Nincs az a nő, akire ezzel ne lenne óriási és ellenállhatatlan hatással.
Kiváló egészségi és fizikai állapotban van. Rendszeresen edz. Remekül teniszezik és síel. 

szex - szerelem - hús

Alapvetően vegetáriánus étrendet tart, de halat és néha szárnyas húsokat időnként beiktat. Szárnyasok közül is inkább a magyar pulykacombot részesíti előnyben, ha már húst eszik. A tojást és a tojásos ételeket gyerekkora óta nem szereti. 

szex - szerelem - rajong

De például a békacombot és az olaszos éti csigát minden formában szívesen fogyasztja. Az olasz és francia száraz borok nagy rajongója és gyűjtője. Sosem dohányzott, alkoholizált vagy drogozott.

szex - szerelem - Casanova

Kornél: Előző Szex, szerelem blogunkat azzal fejeztük be, hogy Casanovánk óvatosságra figyelmeztette blogunk hölgy követőit. Azt mondta:

- Kedves Hölgyeim!
Óvatosan használják, kezeljék azt a kifejezést az emberükkel kapcsolatosan, hogy "csak egy férfi". 

szex - szerelem - heteroszexuális

Akit az asszonya úgy imád, mint a múltkori teniszhősünket az ő felesége, az a férfiak szemében is az igazi férfi kategória. Heteroszexuális nők illetve férfiak, amikor saját nemünkbeli nőt vagy férfit dicsérünk meg vagy ismerünk el, annak mindig komoly jelentősége van. 

szex - szerelem - küzd

Mi férfiak akkor ismerünk el például igazán egy másik férfit, amikor azt látjuk, halljuk, hogy az asszonya nagyon küzd érte. Amikor egy asszony feltétel nélkül küzd az uráért. Minden férfi ilyen hűségre, állhatatosságra, támogatásra, lojalitásra vágyik. 

szex - szerelem - megcsaltál

EZ AZ IGAZSÁG.
És sajnos ez az, amivel az asszonyok a legkevésbé vannak tisztában.
- Megcsaltál! Elhagylak! - mondta nekem egyszer az egyik asszonyom. - Nem szégyelled magad? Ilyet tenni velem?

szex - szerelem - rajtad

- Miért? Ki gondolja ezt még rajtad kívül rólam? - kérdeztem.
- Szóval nem tagadod! - provokált hárpiáskodva tovább.
- Még egyszer kérdezem! Ki gondolja rólam még ezt rajtad kívül?
- A barátnőm.
- És milyen alapon?
- Amit elmondtam rólad neki.

szex - szerelem - pasija

- És mit mondtál rólam neki?
- Azt, hogy megcsaltál.
- És akkor ebben egyetértettek. Igaz? Mióta nincs pasija a barátnődnek?
- Honnan veszed, hogy nincs pasija?
- Onnan, hogy azt gondolja rólam, hogy megcsaltalak. Ezért te is hagyjál el engem... Szóval mióta nincs pasija?

szex - szerelem - szexelt

- Nem tudom. Régóta.
- Milyen régóta?
- Kb egy éve...
- Na jó! Utoljára kérdem. Ki gondolja ezt még rajtad kívül rólam? A barátnőd nem számít, mert őt te manipulálod. Ő meg téged. Ráadásul két év óta nem szexelt egy rendeset. Tehát?

szex - szerelem - orgazmus

- Nem manipulálom. És különben is egy évet mondtam.
- Igen, de mindig van egy plusz év egy párkapcsolatban! Már hogy kiadós, jó érzésű, orgazmikus élmény nélkül. Tehát azt hozzá számolva - így az összesen két év. Ugyanis azt az egy év vekengést hozzá kell adni. Neked mikor volt utoljára kiadós orgazmusod?

szex - szerelem - orgazmusod

- Ez hogy jön ide?
- Csak számolom a barátnőd éveit, hónapjait, heteit, és napjait, sőt óráit. Legalábbis hozzád képest. Szóval?
- Mit szóval?
- Neked mikor volt utoljára kiadós orgazmusod?
- Hétvégén.

szex - szerelem - frusztrált

- Azaz tegnap, mert hogy ma hétfő van. Tehát alig pár órája. Főként a frusztrált barátnődhöz képest. Neki, ha csak egy évet számolunk, akkor is 8760 óra telt el úgy az életéből, hogy nem volt igazi, kiadós orgazmusa. IGAZ?

szex - szerelem - orgazmus nélkül

De ha hozzá tesszük, hogy ki lett rúgva az utolsó pasija által. Vagy ő rúgta ki, mindegy. Akkor ez akár a duplája is lehet. Azaz akkor több mint 17.300 óra. Orgazmus nélkül. Persze csak akkor ha a manusnak elképesztő türelme volt hozzá.

szex - szerelem - féltékeny

Mit gondolsz én mennyi időt adok neked, hogy féltékenykedj rajtam? Főként úgy, hogy tegnap még jó volt neked velem?
Akarsz úgy járni, mint a barátnőd?

szex - szerelem - párkapcsolat

A féltékenységről külön is fogok beszélni, mert annál szörnyűbb párkapcsolati probléma nem létezik a világon. A fenti párbeszéd folytatására is akkor fogok visszatérni.

Kornél: A férfihűség az más akkor mint a női hűség? 

szex - szerelem - hűség

Igazándiból most nem a férfiakról van szó bár összefogom hasonlítani a férfi és női hűséget. Külön kell választani viszont azt a helyzetet, amikor egy asszonynak már közös gyermeke van az urával. Attól, amikor még nincs. 

szex - szerelem - asszonyi támogatás

Most előbb arról beszélek, amikor még nincs. Utána arról, amikor van. Majd később pedig fogok a férfiakról külön is beszélni. 
Most az asszonyi támogatás egyik legfontosabb tényezőjét és időtartamát emelem ki. 

szex - szerelem - hűtlen

Az előbbiekkel tehát azt akartam mondani, hogy ha egy asszony hűtlen vagy féltékeny, akkor az már nem támogató. Sőt sajnos gyakorlatilag kiszámíthatatlan. Azzal együtt megbízhatatlan. 

szex - szerelem - férfi

A női hűtlenség az, amikor egy asszony egy másik férfinak odaadja a testét. Akkor a nő onnantól már csak a másik férfié. A korábbi férfi támogatásának időtartama tehát véglegesen lejárt. 

szex - szerelem - soha

Soha többet semmilyen támogatást nem szabad várni innentől kezdve a férfinak a nőtől. Soha és semmilyent! Hangsúlyozom ez a közös gyermek nélküli kapcsolatokra igaz elsősorban. 

szex - szerelem - saját kezével

Azonban még a közös gyermek ellenére is előfordulhat, hogy akár már útjában is van a volt embere. És ahogyan a világirodalomból is ismerjük. Ilyenkor képes ármánnyal megöletni. Vagy akár saját kezével megtenni. Vagy megmérgezni. 

szex - szerelem - férfi

Akár még a gyermekeinek apját is. Akkor értjük meg a különbséget igazán, ha a férfi testét nem keverjük össze a férfi lelkével. Ugyanis egy potens, nem iszákos, nem drogos férfi alapjaiban, genetikailag nem képes arra, hogy ártson asszonyának.

szex - szerelem - nő teste

Gyermekei anyjának... Csak azért mert egy kis rüfke esetleg lesz*pta a teniszöltözőben.
Kicsit elkanyarodtam a támogatás témájától, de a jobb megértés érdekében tettem.
Szóval egy nő teste szinte azonos a lelkével. 

szex - szerelem - szeretet

Ha szerelmes akkor pedig teljes mértékig azonos a lélek és test. Amit ad, amit érez, amivel etet, mind egységesen jelenik meg a terében. Amit ő minden szeretetével kitölt. Csodálatos! A szerelmes nő csodálatos! 

szex - szerelem - szerelmes

Nem tud elkülönülni a combjától, az illatozó nemi szerveitől, a fejében kavargó gondolatoktól. Minden érintése, minden ölelése, minden csókja, minden szerelmes suttogása olyan erőteljes érzelmi testiség, amit női szerelemnek nevezünk. Ami egy csoda.

szex - szerelem - hűség

A nő ilyenkor olyan, mint a zsákmányért küzdő férfi. Célratart. Se lát, se hal. Csak az imádott férfijára figyel. Hűsége és abszolút támogatása megkérdőjelezhetetlen. El sem tudná képzelni, hogy bárkinek odaadná magát az urán kívül. 

szex - szerelem - szerelmünk

Viszont a férfiak szerelme teljesen más. Azonban attól még szerelem. Nagyon erőteljes, nagyon valóságos, de teljesen más. A mi szerelmünk Hölgyeim teljesen más, mint a Ti szerelmetek. Az evolúciós fejlődés miatt. Egyszerűen nem tartunk ott, ahol Ti.

szex - szerelem - imádott

Nagyon tetszett, amit az ókori görög időkről mondtál, egy Szex, szerelem blogban, hogy:
- "A nők az imádott Isteneiket látták az urukban - egy ideig. Így alakult ki nagyságrendekkel korábban a nőkben a szerelem, a férfiakhoz képest..."

szex - szerelem - ember

Azonban csak egy ideig. Ugyanis már akkor sem kapták meg a megfelelő mennyiségű viszonzást. Ezért kiszerettek emberükből. Rájöttek hamar, hogy emberük még sem Isten. Hanem csak egy ember. Törékeny és gyarló teremtmény. Izmos, erős, szilaj, bátor, állhatatos és önfeláldozó, meg minden, de nem Isten.

szex - szerelem - testüket

Azonban a gyermekeik valamint jól felfogott érdekükből, továbbra is csak az uruknak adták oda a testüket. Így aztán már tényleg csak a férjük tulajdonaként tartották számon abban a korban a nőket. Azonban a férjük védték is asszonyuk testét. 

szex - szerelem - kasztrál

Olykor nem kis féltéssel, féltékenységgel. A királyok, szultánok például *kasztrálták a teljes férfi személyzetet az asszonyaik körül, de minden esetben gondoskodtak feleségeikről, gyermekeikről. (*kasztrálás = a férfiak heregolyóinak kivágása. A csonkítással megszűnik nemi vágyakozásuk - szerkesztő)

szex - szerelem - eltartani

Sajnos ez a jelen korunkban csak annyit változott, hogy a nőnek ma már a gyermekeiről és magáról is magának kell gondoskodnia. Láttam olyat is, hogy még a munkanélküli férjét, sőt a beteg szüleit is a nőnek kellett eltartania.

szex - szerelem - család

De szinte általános ma már, hogy plusz munkákat kell vállalnia, hogy kivegye a részét a családja fenntartásához, gyerekei iskoláztatásához. Ráadásul nagyon sok nő magára is marad ebben.

szex - szerelem - szex

Elhagyják férjeiket vagy olyan helyzetet teremtenek, hogy a férfi hagyja el őket.
Ahogy egy korábbi Szex, szerelem blogban olvastam:
- "A két világháború tönkre tette Európában a férfiak tekintélyét."

szex - szerelem - érzelmek

Az átlag férfitól, aki még azt a fáradságot sem veszi, hogy elolvassa, meghallgassa ezt a beszélgetést, nem lehet elvárni, hogy a női különleges érzelmeket képes legyen érzékelni. Azt meg, hogy megértse... 
Huhuhúúú! 

szex - szerelem - szerelmeskedni

Nagyon sok nővel kellene szenvedélyes tudásvággyal és mélységesen elkötelezett odafigyeléssel szerelmeskednie. Amit én viszont megtettem. Én már nem arra figyelek, hogy mihamarabb elélvezzek. 

szex - szerelem - lelkileg

Hanem mindig arra a kis "vergődő madárkára" a karjaimban. Én szeretem őt! És végre tőlem megkapja, amit eddig testileg és lelkileg soha senkitől.
Nem azt mondom, hogy én testileg és lelkileg ki tudom elégíteni egy nő minden vágyát. 

szex - szerelem - bonyolultabb lelkek

Nem vagyok rá képes én sem. De felismertem azt is, hogy erre egyetlen férfi sem képes.
Értsétek meg Hölgyeim!
Sokkal bonyolultabb lelkek vagytok hozzánk, férfiakhoz képest. 

szex - szerelem - a nő

Az egész fogyasztói társadalmat az mozgatja, hogy a nők rengeteg különleges dologra érzik azt, hogy szükségük van rá. A gond abból van, ha a nő nem kapja meg azt a sok dolgot, amit akar. 

szex - szerelem - kap

Valamint abból ha nem akkor és annyit kap belőle, amennyit éppen akkor elképzelt magának. A bonyodalmat az fokozza, hogy a nő akkor is elvárja, hogy valamit megkapjon, ha nem árulta el szeretett emberének, hogy tulajdonképpen mire vágyik.

szex - szerelem - négy férfi

Egy külföldi humoristától halottam azt a poént, hogy:
- Egy nőt kizárólag négy férfi tud boldoggá tenni.
Majd így folytatta:
- No most nem a férfiak szexorientált fantáziájára gondoltam. 
Hanem négy különböző férfira:

szex - szerelem - vénember

- Egy vénemberre - egy csúnya férfira - egy testépítőre - és egy homoszexuálisra.
- A vénember minden este otthon van a nővel, költ rá, és mindezért nem vár el szexet. Mert neki már nincs erőteljes szerszáma hozzá.

szex - szerelem - szexuálisan

- A csúnya mindenben kiszolgálja a nőt és boldog, hogy ilyen gyönyörű asszonya van.
- A testépítő, a szexuálisan is tökéletes fittségéből következően, folyamatosan kielégíti a nőt.

szex - szerelem - kényeztet

- Aztán a homoszexuális férfiúcska, akivel lehet csacsogni. Vele el lehet menni buliba, moziba, plázázni, barátnőkkel találkozgatni, vásárolgatni a vénember pénzéből, a csúnya idejéből, aztán este lazításként a testépítő kényeztetéséből.

szex - szerelem - kielégítő

Hol van olyan férfi! Aki:
- egyszerre anyagi biztonságot
- tökéletes kiszolgálást
- kielégítő szexuális élményeket és megannyi orgazmust,
- azon felül lelkizgetést, dumcsikázást tud adni egy nőnek...
Ki kell ábrándítsalak Benneteket kedves Hölgyeim! Nem létezik ilyen férfi.

szex - szerelem - négy

Jómagam sem feleltem meg soha. EGY asszonyomnak sem. Főként nem tökéletesen. Pedig hamar megtanultam, hogy az előbbi négy dolog kell. Ez szükséges a nő "abszolút" boldogságához. A négy elvárás közül, én mind az "ötöt" megadtam. 

szex - szerelem -

Azonban ha egy nő mindent megkap egy férfitól, az sem biztos, hogy elegendő a tökéletes boldogságához. Azért, mert a fejében mindig zsizseg valami. Van egy amerikai lelkész, akinek a youtubeon keringenek a videói "A férfi agy és a női agy" címmel. 

szex - szerelem - imádni

Szerintem a stúdióban előkeresitek és a Szex, szerelem blogba beteszitek majd, amikor erről beszélek.

Kornél: Feltétlenül! - (Megtaláltuk. Mark Gungor előadását)

Szóval, ha ti nők megtaláljátok életetek tökéletes párját, Istenként fogjátok őt imádni. 

szex - szerelem - nem értitek

Egy darabig. Aztán elkezditek feszegetni a határokat. Nem értitek, hogy miért nem tud egyszerre ugyan olyan sok dologra odafigyelni, mint ti. Sőt nem értitek, hogy ahogyan az amerikai lelkész szemlélteti, nekünk férfiaknak, hogyan lehet, hogy mindig csak egy doboz van nyitva. 

szex - szerelem - megzavar

Hogy mindig csak egyetlen dologra tudunk koncentrálni. Ráadásul, ha megzavartok akkor, arra sem 100 %-osan. Egy eset:
Nem rég egyik asszonyommal közösen készítjük a vacsorát a konyhában. 

szex - szerelem - szokások

Vágom a hagymát a lézertechnológiával élezett, pengeéles késemmel. És ő közben beszél hozzám. Már a háttérben szóló tv is elvonta időnként a figyelmemet. Éppen a sarki rozmárok párzási szokásairól volt szó. Mire nőm megint mond valamit:

szex - szerelem - barátságos

- Te nem is figyelsz rám!
- Dehogynem Drágám! -  Válaszoltam kapásból üres, de barátságos tekintettel.
- Na mit mondtam?
Erre én...

Riporter: Következő Szex, szerelem blogunkat, innen folytatjuk...