2014. május 27., kedd

Szex - Szerelem 05.27

Riporter: Zajlanak az események a Szex, szerelem blogunk körül...? 

szex - szerelem - blog

Kornél: Már úgy tűnt, hogy megnyugodni látszanak a kedélyek és nem kapunk újabb e-mailt. Azonban egy régi, online páciensem a Szex, szerelem blogunknak egyik legelső követője, már az elejétől rendszeresen ír nekünk. 

szex - szerelem - Nóri

(Személyesen sosem találkoztunk. Skypeon és e-mailben folyt a terápia.) A mostani írására engedélyt is adott. Most először. A nevét nem árulhatom el. Ő maga írta, hogy nevezzük Nórinak.

szex - szerelem - habitusteszt

Története nagyon érdekes és tanulságos. Korábban mint mondtam páciensem is volt. Akkor a habitustesztjét is elküldte nekem. Az alapján: 
- Nóri (37) - vérmérséklete: erőteljes kolerikus, kevés melankóliával.

szex - szerelem - terhesség

Férjével és kislányával él. 
Amióta megfogant a kislányuk, férje - valószínűsíthetően a számára nem kívánt terhesség miatt -, azóta egyszer sem szeretkezett a feleségével. 

szex - szerelem - házasélet

Az asszony a korábbi online-terápián elmondta, hogy a megfogantatást megelőző években sem volt már közöttük kielégítő házasélet. Volt, hogy hónapok teltek el szeretkezés nélkül. Férje habitusának és korának közléséhez nem járult hozzá. 

szex - szerelem - küzdött

Természetesen tiszteletben tartjuk.
Nóri fiatalasszony lévén, a baba születése után pár évvel, - miután férje a számtalan közeledését rendre visszautasította - döntött. Azt megelőzően rengeteget küzdött, hogy férjét visszakapja. 

szex - szerelem - nyomozó

Lefogyott, tornázott, hajszint és frizurákat váltogatott. Cipőket, ruhákat vásárolgatott. Hatása: semmi. Gyanakodni kezdett így magánnyomozót fogadott. Több hónapi rafinált nyomozói megfigyelés után, - a szakember javaslatára, Nóri beleegyezett. 

szex - szerelem - megfigyelés

A nyomozó személyesen is megismerkedett megbízója férjével. Ügyfélnek adta ki magát. Többször is találkozott aztán az emberrel. A sok megfigyelésből merített információk, na meg a több évtizedes rendőri tapasztalatai alapján, hamar a bizalmába férkőzött.

szex - szerelem - szeretője

- Nincs szeretője. - Szögezte le, nagy magabiztossággal az ex-rendőr. - Úgy tűnik, hogy egészséges érdeklődést mutat a nők iránt - mondta. - A dolog teljesen pszichés eredetű lehet. Hallottam már ilyenről. 

szex - szerelem - szexológus

Pszichológushoz vagy szexológushoz kellene menniük a férjével. Talán egy jó szakember esetleg tud segíteni önökön. - Ezzel lezártnak tekintette az ügyet.
Az asszony nem sokkal a történtek után jelentkezett nálam.

szex - szerelem - terápia

Hozzákezdtünk az online-terápiához. (Érdekesség még, hogy Nóri azon kevés pácienseim közé tartozik, akivel személyesen sosem találkoztam.) A férj hallani nem akart róla, hogy részt vegyen a terápián. Ettől függetlenül jól haladtunk benne. 

szex - szerelem - érdektelenség

Kiderült, hogy a férfinak a korábbi házasságából két gyermeke is van. Két fiú, akiket nagyon szeret. Sokkal többet foglalkozik velük, mint a közös kislányukkal. A férj gyakorlatilag érdektelenséget mutat.

szex - szerelem - aludni

Büntetve ezzel, mind a feleségét, mind a kislányát. Emiatt aztán szinte idegenek egymásnak. Kommunikációjuk minimalizálódott. A férfi külön szobába költözött, a saját lakásukon belül. Csak aludni jár haza. 

szex - szerelem - szimbiózis

Hangos szóváltások nem veszélyeztetik az így kialakult szimbiózisukat. Így az asszony mos, főz, takarít. A kislányát, a munkáját rendezi, stb. Azért nem tudnak elválni, mert óriási hiteleik vannak. 

szex - szerelem - blog

Valamint a férjétől függ az a munkahelye, ahol nagyon jól keres, viszonylag kötetlen munkaidőben.

Aztán sokáig nem hallottam róla.
Ahogy elkezdtük a Szex, szerelem blogot, arról kiértesítettem. 

szex - szerelem - követői

Nagyon hálás volt, hogy írtam neki és hogy felvettem a követői listánkra. (Követőinknek hetente egy összefoglalót készítünk.) Azóta rendszeresen levelezünk, de Skype-on nem beszéltünk. Tulajdonképpen most derült ki számomra is, hogy mi történt aztán vele. 

szex - szerelem - érdeklődés

Mostani levelében ugyanis a következőket írta:
""*A férjem minden küzdelmem ellenére sem mutatott semmiféle érdeklődést irántam, sőt a kislányunk iránt sem, aki azóta már iskolás. Így telt el jó néhány év az életemből. 

szex - szerelem - együtt élünk

Ráadásul még mindig együtt élünk. Továbbra is mosok, főzök, takarítok. Rendben tartom a dolgait a lakásban és a cégében is. Valamint könyvelek neki. Mellette még mindig ugyan ott dolgozom. Közben rendezem a kislányomat. 

szex - szerelem - társkereső

Azonban a barátnőm unszolására, fogtam magam és beregisztráltam magam néhány társkereső weboldalra. Néhány hónap után, azon keresztül találkoztam össze egy pasival, akibe nagyon beleszerettem.

szex - szerelem - Casanova

Minden tapasztalatom és okosságom ellenére csak később derült ki róla, hogy nős. Amiben lakik, az csak egy albérlet, ahová más nőket is felvisz. Egy igazi Casanova típusú férfi. Nem tévedés, jól írtam. Nem Don Juan, hanem Casanova. 

szex - szerelem - férfi

Most már a Szex, szerelem blogban írtak szerint, pontosabban be tudom sorolni a férfiakat. Rendkívül hasznosnak tartom ezt a segítséget. Tudtam én, hogy milyenek a férfiak, de igazán most tisztázódtak bennem az eddigi kapcsolataim férfitípusai. 

szex - szerelem - Don Juan

Az én Casanovám lojális meg szerelmes, ahogyan a Don Juanok sosem azok. Volt részem olyanban is. A férjem például tipikus Don Juan. Még mindig az előző felesége és annak gyerekei a fontosabbak számára. 

szex - szerelem - illojalitás

A közös kislányunk valamint a felém való közönye és az illojalitása egyértelmű Don Juan tulajdonságok. Kizárólag az általam kialakított anyagi függőség kényszere köti hozzánk. Na meg persze egy másik dolog is, de azt nem szeretném publikussá tenni. 

szex - szerelem - házasság

Maradjon ez az én titkom! Szóval egy még oly jóképű, magas, sármos Don Juant is be lehet fogni a házasságba, mint amilyen az én férjem.
Másik, hogy nekem már korábban megvoltak a keresztkérdéseim. 

szex - szerelem - Don

Magam alakítottam ki, hogy ki tudjam deríteni egy férfiról, hogy lúzer, Casanova vagy Don Juan. Bár ezeket az elnevezéseket én korábban nem ismertem. De ösztönösen tudtam. Ma már azt hamar megérezem egy férfin, hogy Don, és tudatosan nem leszek bele szerelmes.

szex - szerelem - női megérzés

Azonban tényleg nem egyszerű az elején a férfiakról megtudni, hogy milyen típusúak. A női megérzés és tapasztalat még mindig nagyon fontos. Hangsúlyozom, szex előtt működik csak. Mára már több éve (nagyon sok), hogy fent vagyok a különböző társkeresőkön. 

szex - szerelem - férjem fotójával

Volt, hogy a férjem fotójával, álnéven férfiként is regisztrálva voltam. Megjegyzem, kapós volt. Sajnos nagyon sok a primitív ember és nő. Nekem is van olyan ismerősöm, aki bekrepálna egy társkereső oldalon. Vagy egy alaposabb párkapcsolatban.

szex - szerelem - ismeretlen

Itt jön az, hogy keresi a zsák a foltját. Minden téren. Mindenki a maga szintjén talál társat. Az érdekli, azt vonzza be. Mostanra már nekem ezekben a kapcsolatfelvételekben szerencsére nem sok ismeretlen tényező van. 

szex - szerelem - társkeresők

Férfi legyen a talpán, aki másként működik, mint ahogyan ezt most gondolom.
Ugyanis azt tapasztalom, hogy jelenleg az internetes társkeresőkön lévő férfiak közül 
20-ból 
- 15 csak dugni akar. 
- 4 lézengő lúzer.

szex - szerelem - tartós kapcsolat

Maximum
- 1 akar végre tuti kapcsolatot...
15 marad tehát dugásra - néha az is kell. 
4 lézengő lúzer, aki csak úgy regisztrál. Hátha történik valami, és várja a sült galambot. 
A húsz "társkereső" férfi közül tehát csak 1 képes áldozatot is hozni egy jó és tartós kapcsolatért.

szex - szerelem - lefeküdni

Ezek a számok első ránézésre elkeserítőnek tűnhetnek. Azonban a Szex, szerelem blog gyakorlatias tanácsaival és segítségével, nem kell ahhoz 20 férfival lefeküdni, hogy megtaláljuk azt az egyet. Valamint az online-terápia is rendkívül sokat tud tenni a nőkért. 

szex - szerelem - taktikái

Azon felül nekem már igen kifinomult stratégiáim és taktikáim vannak..."" (*itt a vége)


Hogy Nórinak milyen TITKAI, milyen rafinált női stratégiája és taktikái vannak, egy következő Szex, szerelem blogunkban, az arra kíváncsi feliratkozókkal fogjuk megosztani...

szex - szerelem - szexuális

Most azonban folytassuk az előző témánkkal!
Ott tartottunk, hogy "- Kettőn áll a vásár..." - Ahogyan az a felnőtt, érett, szexuálisan egészséges női és férfi hozzáállásból következik.

szex - szerelem - ma már

Korábban, évtizedekkel ez előtt is még a nők hátrányosabb helyzetben voltak a férfiakhoz képest. Nóri példája is azt bizonyítja, hogy ez ma már nem így van. Ma már minden teljesen másként van, mint például a rendszerváltás előtt. Vagy a 2009-es válság előtt.

szex - szerelem - előnyösebb

Ma már csak az az ember van hátrányosabb helyzetben, akár nő, akár férfi, akinek az ismeretei, a jártassága hiányosabb a másik nőéhez vagy férfiéhoz képest. Előnyösebb helyzetben pedig azok vannak, akik befektettek (pénzt, időt) magukba.

szex - szerelem - tudás

Az előnyök megszerzéséhez szükséges tudásba. Akik befektettek az ismereteik készséggé válásához kellő gyakorlásba. 
Ugyanis tudásra épülő világban létezünk. Praktikus, gyakorlati tudásra épülő, vállalkozói szemléletű társadalomban élünk. 

szex - szerelem - vállalkozó

Vállalkozói alatt nem a céges vállalkozásokat értem. Hanem azt, hogy:
- Ki vállalja, hogy megcsinálja a saját életét?
- 20-ból 4 - mondja Nóri. - Aki csak lézeng és várja, hogy magától berepüljön neki.

szex - szerelem - aktus

Húszból tizenhat azonban teper. Igen erős késztetést érez valamire. Akar valamit. Tenni is hajlandó érte. Az most teljesen mindegy, hogy ez a szexuális aktus maga. A lényeg, hogy tudatára ébredt és motivált az előnyök megszerzésére. A férfi-tesztoszteron mozgatja az egész világot.

szex - szerelem - érzékeli

Érzékeli, hogy kell neki. Akár férfi akár nő. Érzékeli. Hogy a párkapcsolatokból származó előnyökre szüksége van.
Primitívsége az ismerethiányos helyzetéből fakad. Még nem tanulta meg a HOGYAN-t.
Bátorítsuk őket!
Szerezzék meg a tudást!

szex - szerelem - ujjaid

# Játék!
Fordítsd ki magad elé a nyitott bal tenyeredet! Állítsd be úgy, ahogyan gondolod, hogy a legértelmesebben álljanak az ujjaid!
Aztán! De csak azután, hogy ha jól meghatároztad az ujjaid állását ->> kattints ide!

szex - szerelem - tudod

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Most már, hogy tudod. Kiolvastad, hogy a kezedben minden benne van. Azt is tudod, hogy mi mindent ad ez számodra. Haladjunk tovább!

Előbb azonban egy rövidke történet:

szex - szerelem - Király utca

Leszáll a kislány Pesten a Király utcai villamosmegállónál. Hegedűtok a kezében. Odalép egy bácsihoz:
- Tessék mondani kérem! Hogyan juthatnék el a Zeneakadémiára?
Mire a bácsi:
- Hm kislányom... Gyakorlással! Nagyon sok gyakorlással.

szex - szerelem - ismétlés

A gyakorlat megszerzése pedig számtalan ismétléssel érhető el.
Repetitio est mater studiorum. - Az ismétlés a tudás anyja.

Riporter: Következő Szex, szerelem blogunkat innen folytatjuk?