2014. február 28., péntek

Szex - Szerelem 02.27 www

Riporter: Ezen a héten a Szex, szerelem blogunkban a négy személyiség típus közül, elsősorban a békés flegmatikus vérmérséklettel foglalkoztunk?

Igen! Összefoglalom röviden, mert a következő alkalommal már egy újabb témáról beszélgetünk. A békés flegmatikus stresszhelyzetekben is nyugodt tud maradni, higgadt, könnyed és nagyon rokonszenves...

A békés flegmatikusok a legcsodálatosabbak a világon


szex - szerelem - szeretők

Az ágyban nem lepedőakrobaták, de a legkészségesebb szeretők. Arra figyel, hogy neked a lehető legjobb élmény legyen vele lenned. Csodálatos szeretők, végtelenül odaadók és visszafogottan izgalmasak. Ha nő, ha férfi, ő nagyon állhatatos és kitartó szerető.

szex - szerelem - lány

Arról is szótejtettünk, hogy ha egy nő, egy lány ha csak egy kicsit is rendelkezik flegmatikus tulajdonságokkal nem marad férfi nélkül.

Azzal a különleges történettel szemléltettük amikor Lilla után Bencének Adélka csöppent bele az életébe. 
Mi a titka a másik nőnek ebben a történetben?
A vérmérséklete! 
Az, hogy a különböző habitusú emberek sokkal jobban ki tudnak jönni egymással mind a párkapcsolatukban, mind szexuálisan, de sok egyéb élethelyzeteben is, mint az azonos személyiség típusúak.

Lilla (22) erőteljes kolerikus, kevés melankolikus borúlátó tulajdonsággal
Bence (24) erőteljes kolerikus, szangvinikus derűlátással 
Adélka (22) békés flegmatikus, szangvinikus naivsággal.

Bence problémája fiatal férfiként a korai magömlés. Nagyon sok fiatal embernek, és kielégületlen nőnek okoz ez gondot. Sőt még felnőtt korban sem egyszerű a magömlést időzíteni.
Arról is beszéltünk, hogy a korai magömlés természetes dolog. Az évmilliókon keresztül vadonélő embernek, "zsákmányállatként" - ugyan úgy, mint jelenleg az állatvilágban megfigyelhető,  - az utódnemzéshez szükséges aktust nagyon gyorsan "le kellett zavarnia".

A jelenlegi fiatalok viszontagságos kielégítő nemi életét nem csak az évmilliós múlt gátolja. 
Problémáik leggyakoribb tényezői: 
- a tudatlanság és gyakorlatlanság, valamint 
- az alkalmatlan hely, környezet, és
- a rendelkezésükre álló idő.

Bencének végre összejött a hely, az idő és a megfelelő lány is.
Van egy mondás: "Van hol, van mivel és van kivel..."

Annyi szexuális kiszolgáltatottság és kudarc után, amennyit korábban Bencénk tapasztal, most úgy döntött, hogy ahogyan azt egy könyveben olvasta, úgy fog szerelmeskedni Adélkával.
Miután ő maga szépen lassan és nyugodtan vetkőztette le a lányt, ő is levetkőzött. A békés flegmatikus nők nagyon türelmesek. A fiú végre olyan gyöngéd lehetett hozzá, ahogy azelőtt még soha senkihez. Ez nagyon tetszett Adélkának, mert még ő sem tapasztalt ilyet, és hihetetlenül felizgult tőle...
Már csak a lány alsója volt hátra.

szex - szerelem - női holmi

Finoman lehúzta a picinyke női holmit a lányról, aztán széttárta combjait és közé térdepelt. Nyugodtan kibontotta az óvszert és gyakorlott* mozdulattal felhúzta meredő hímtagjára.

szex - szerelem - olcsó gumit

*Gyakorlott mozdulattal - Bence a sok kínlódó kamaszfiúval ellentétben apjától még korábban kapott egy csomó olcsó gumit, hogy tanulja meg felhúzni otthon egyedül magának. Bár Bence szülei régen elváltak, de szerencsére nagyon jó kapcsolat van apa és fia között.

szex - szerelem - az öreg

Az "öreg" nagy kujon. Imádja a nőket, így Bence nem lett a sorsára hagyva, mint megannyi fiatal srác. Elmagyarázta, és egy pénisz méretű fűszertartón meg is mutatta a fiának, hogy hogyan kell két kézzel a gumi két oldalát megfogni.

szex - szerelem - gumit

Az asztalon álló fűszertartóra ráhúzta a gumit, majd NEM ENGEDTE el! Két hüvelykujját körmeivel befelé a "rúd"-hoz szorítva, tágította és húzta a gumit miközben mutató ujjainak begyeivel rásegített a lefelé hengergetésre.

szex - szerelem - felhúzási technika

Kizárólag ezzel a fajta felhúzási technikával lehet húzás közben ellenőrizni is az óvszer minőségét, rugalmasságát és hogy nincs-e megsérülve, kilyukadva. Mert ha igen, akkor ott, olyankor azonnal továbbszakad.

szex - szerelem - bölcs tanács

- Inkább a farkad sérüljön, ha nem ápoltad le rendesen a körmeidet, mint a gumi! - hangzott az atyai bölcs tanács.
- Amikor így már tövig felhúztad, és nem megy tovább, kihúzod a hüvelyk ujjaidat a gumi és farkad töve közül. KÖRÖM ÉRINTÉSE NÉLKÜL!

szex - szerelem - fontos rész

- És most jön egy fontos rész! Megfogod az álló dákód az egyik kezeddel, ha nem áll rendesen akkor meg pláne! A másikkal, pedig ami még nem pöndörödött le, a tövénél addig húzod, nyomogatod, simítgatod, amíg teljesen le nem pöndörödik az alsó gyűrűig! Ha nem így teszed, benne maradhat a csajban a cucc, aztán b*-hatod!


szex - szerelem - hülye helyzetbe

Fel fogjuk venni videóra, hogy ezt hogy kell csinálni, hogy ugyan úgy, mint Bence te se kerülj hülye helyzetbe.
Találtunk egy oktatófilmet a YouTube-on, ahol egy női kéz "húz" fel egy óvszert egy banánra.

szex - szerelem - legkritikusabb

Azonban a gumit rögtön az elején már felhúzni kell nem rá tenni! Pont a legkritikusabb résznél, az első pontnál látszik, hogy a banánnál sem sikerült a dolog lényegét okosan elindítani. 0:41-től 0:48-ig - tehát 7 másodpercig csak az elindítással ügyetlenkedik a női kéz...

szex - szerelem - videó


szex - szerelem - éles helyzetben
Éles helyzetben ez már kínlódásnak, esetleg pancserkodásnak tűnhet. Volt olyan srác, akit annyira felidegesített a kínlódás, hogy hagyta a fenébe az egészet. Ha egy férfi profin csattint fel magára egy gumit az a nőknek szinte minden esetben nagyon imponál.

szex - szerelem - gyakoroljuk be

Gyakoroljuk be és ne szégyelljük megmutatni tudományunkat. Tekintsük az aktus látványos részének. Nagyon izgató tud lenni a "felgumírozás", ha jól csinálod.

szex - szerelem - nők szeretik

Általában a kicsit kolerikusabb vérmérsékletű nők szeretik maguk feltenni az óvszert a férfi hímtagjára. Akár a kezével, akár a szájával teszi fel, akkor is a tövét neked magadnak kell rendesen leellenőrizned, hogy végig kipöndörödött az alsó gyűrűig.

szex - szerelem - szexuális minta

Ha már itt tartunk, mielőtt Adélka és Bence aktusával tovább szemléltetnénk az erőteljes kolerikus és a békés flegmatikus közötti szerelmeskedéssel a különböző vérmérsékletű személyek szexuális mintáit, viselkedéseit.

szex - szerelem - higiénia

Fontos, hogy szót ejtsünk a higiéniáról, azaz a tisztálkodásról, azon belül a szeretkezés előtt a nemi szervek megtisztításáról.
A négy személyiség típus közül a békés flegmatikusok higiéniája, ápoltsága a legelhanyagoltabb.

szex - szerelem - nemi szerveik

Nekik azt is külön meg kell tanulniuk, hogy hogyan...

Riporter: Szex, szerelem blogunkat egy Kornélt ért váratlan esemény miatt a jövő héten folytatjuk.

2014. február 26., szerda

Szex - Szerelem 02.26

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkat a négy személyiség típus közül, a békés flegmatikus vérmérséklettel folytatjuk?

szex - szerelem - békés flegmatikus

Igen ahogy mondtam a rendkívül türelmes, alkalmazkodó, békés flegmatikus vérmérsékletről lesz szó a továbbiakban is...

A békés flegmatikusok a legcsodálatosabbak a világon


szex - szerelem - szeretők

Az ágyban a legkészségesebb szeretők. Csupa figyelem és alkalmazkodás. Arra figyel csak, az a fontos neki, hogy neked a lehető legjobb legyen. Olyan csodálatos szeretők, olyan türelemmel és végtelen odaadással tudnak szeretni, hogy kívánni nem lehet jobbat, izgalmasabbat. Akár férfi, akár nő, a békés flegmatikusok a legkitartóbb, legállhatatosabb szeretők.

szex - szerelem - aktusok

Előzőleg arról beszélgettünk, hogy ha egy lányban, egy nőben akár csak egy kicsike flegmatikus jellemvonás is van, nem kell tartania attól, hogy férfi nélkül marad. Nézzük, hogy miért!

szex - szerelem - szangvinikus

Történetünk Lilla, Bence és Adélka szerelmi háromszögéről - a másik nő titkáról szól... 
Lilla (22) erőteljes kolerikus, kevés melankolikus borúlátó tulajdonsággal
Bence (24) erőteljes kolerikus, szangvinikus derűlátással 
Adélka (22) békés flegmatikus, szangvinikus naivsággal.

szex - szerelem - korai magömlés

Előző részünkben Bence problémájáról beszéltünk. Az olykor igen bosszantó korai magömléssel sajnos nagyon sok fiatal ember küzd.
Ennek a gyökerei még arra az időkre nyúlik vissza, amikor az ember még nem volt csúcs ragadozó.

szex - szerelem - aktus

Zsákmányállatként az utódnemzéshez szükséges közösülést nagyon körültekintően és gyorsan "le kellett zavarnia". De az állatvilágban jelenleg is megfigyelhető, hogy egy-egy behatolás, egy-egy aktus nem tart néhány másodpercnél tovább.

szex - szerelem - párválasztás

Az udvarlás, a párválasztás viszont ugyan úgy, mint az embereknél, általában sokkal hosszabb és bonyolultabb folyamat, de erről később beszélgetünk részletesebben.
A jelenlegi fiatalok viszontagságos nemi életében nem csak az évezredes múlt gátolja szerelmeskedésük meghittségét, annak minden pillanatának kiélvezését.

szex - szerelem - térben és időben

Leggyakoribb gátló tényezők: 
- egyrészt a tudatlanság és gyakorlatlanság, 
- másrészt az térben és gyakorta az időben alkalmatlan környezet.
Előzőekben elsőként a vadonban az időről, a "szeretkezésre" rendelkezésre álló időről beszéltünk. 

szex - szerelem - meghitt

Azonban Bence esetében a tíz emeletes társasház harmadik és negyedik emelet közti pihenője térben sem volt alkalmas a hosszas, meghitt együttlétekre. Minden körülmény a korai magömlést "támogatta".

szex - szerelem - kapcsolat

Így aztán nem sokáig tartott ez a kapcsolata. Egyrészt mert Bence édesanyjának erős kifogásai voltak a fiú farmereinek állandó mosásával kapcsolatosan, másrészt a kislányt elcsábította egy jóval idősebb és tapasztaltabb fiú.

szex - szerelem - gyönyör

Hamarosan jött viszont Bence életébe a 22 éves Lilla. Ez a gyönyörű fiatal nő már nem a korábban megszokott nadrágon keresztüli dörzsöléssel izgatta a srácot, hanem belenyúlt a fiú nadrágjába és megragadta a gyönyörűen meredő szerszámot.

szex - szerelem - nadrág

Anyja intelmeinek hatására Bencének még volt annyi ideje, hogy kigombolja nadrágját és férfiasságának teljes hófehér tartalmát Lillára lövellje. A nadrág végre megúszta az "aktust", azonban Lilla kevésbé, de annyira nem volt vészes. A lány akkor már szerelmes volt a helyes srácba, de nem túl jól eső érzéssel törölgette le magáról a férfiasan illatos nedvet.

szex - szerelem - orálisan

Egy nő számára addig nem igazán vonzó egy férfi spermájának illata, amíg a férfi nem tudja kielégíteni - főként orálisan - a kedvesét. Erről egy korábbi Szex, szerelem blogunkban már részletesen beszélgettünk. 

szex - szerelem - szülők

A másik probléma, hogy a szülők hozzáállása rendkívül megnehezíti a fiatalok szexuális fejlődését. Még huszonpár éves fiatalokat is olyan módon gátolnak egészséges nemi életük kialakulásában, hogy az elképesztő. Hogyan? Nem kommunikálnak a gyerekükkel, de tiltanak és fenyítenek.

szex - szerelem - anya

Persze egy csonka családban, ahol a szülők elváltak mindketten illetve mindahányan, akik apa nélkül maradtak édesanyjukkal, gyakorta nagyon nagy bajban vannak. Ha egy anya szexuálisan felkészületlen és tudatlan, hogyan tud segíteni a gyermekének?

szex - szerelem - szexuális felvilágosítás

Pont azért csalta meg, majd hagyta el a férje, mert több volt a vita, mint a szeretkezés! Hogyan fog tudni segíteni a lányának? Ha meg fia van!? Kész katasztrófafilm a szexuális felvilágosítás és az együttélési tolerancia. Mint ahogyan szegény Bence esetében is.
- Már megint a lábad közé, a farmerodra spriccelt a kefir? - kérdezte majd minden "aktus" után a fiát az anyja.

szex - szerelem - nem mehettek

Ezekkel a körülményekkel szerelmesedett egymásba Lilla és Bence. Az anyja miatt oda nem mehettek. Lilla szülei miatt, pedig oda nem mehettek.
- Elég uncsi ám egy idő után azért gazsulálni a barátnőnknek a lakásáért, hogy néhány másodperc alatt "kiverhessük a pasink farkát" - Lilla szavait idézve - aztán meg mindenki megy a dolgára...

szex - szerelem - fiatalok milliói

El sem tudjuk képzelni, hogy fiatalok milliói kínlódnak hasonló problémákkal a világban.
Minap belenéztem egy 1962-es francia-olasz filmbe. (Doktor Antonio megkísérlése* 1962 HUN - elírták a címet helyesen *megkísértése lenne.) Az első 16 percig bírtam, mert fél évszázaddal ezelőtt hasonlóan gáz volt a helyzet, mint napjainkban.

szex - szerelem - házasodni

Ráadásul a filmben a fiataloknak még össze is kellett házasodniuk, hogy együtt lehessenek. Aztán riadtan ücsörögtek a sötét szobában az ágyon. Közben a család többi tagjai jöttek-mentek, az öreg meg a haverokkal kártyázott, a két szoba konyhás lakásban.

szex - szerelem - ne nyissa ránk az ajtót

Ekkor azt mondja a filmbéli srác az egy napos feleségének:
- Lent a parkban több esélyünk lenne úgy együtt lennünk, hogy senki ne nyissa ránk az ajtót.

szex - szerelem - tapasztalatlanság

Lilla és Bence esetében is a tudatlanság, a tapasztalatlanság az oka a kínlódásnak.
Egy szombatra Lilla szülei elutaztak otthonról, és nagy unszolásra a nővére is belement abba, hogy a barátnőjénél alszik. A két szerelmes fiatal végre egymáséi lehettek. Lilláék új építésű, gyönyörű családi házban laknak.

szex - szerelem - kanadalló

Lilla ahogyan a nála sokkal idősebb nővérérétől látta, ahogy a külföldön dolgozó pasiját szokta fogadni. Begyújtotta a kandallót. Whisky, francia pezsgő, gyertyák, kaviár, lágy zene - hat hangfalból. Recsegve pattog az akácfa, ahogyan ég a kandallóban. Kellemes meleg és különleges illata van tőle az egész nappalinak. Szinte áthat, átbizsereg mindent a muzsika és a lobogó tűz hangja. Lilla mindenről gondoskodott.

szex - szerelem - ápolt és szexi

Bence megérkezett. Hófehér ing, mellig kigombolva, feszes farmernadrág (az ágyék táji foltot a romantika kedvéért most nem emelem ki). Szóval a fiatal fiú férfiasan ápolt és szexi. Vadul egymásnak esnek. Leomlanak a kandalló előtti prémre és Bence újra pillanatok alatt Lillára élvez. Sebaj! Jön a zsongító zene, a tűz illata és egy kis pia!

szex - szerelem - koccintottak

Ismered a mondást: "Előtte egy fél Whisky, utána egy cigi..." Koccintottak de sajnos csak pezsgővel, így Bence pillanatok alatt újra Lillára élvezett. Annyi a különbség, hogy már mindketten meztelenek voltak.

szex - szerelem - áll a hímtagja

A gumit sem volt ideje Lillának kibontani, Bence annyira, de annyira nem bír magával, ha Lillára néz. Eszméletlenül tetszik neki a lány. Még csak most élvezett el - immár másodjára - még is úgy áll a hímtagja, mintha most látná először a gyönyörű, dúskeblű, gesztenye barna szépséget.

szex - szerelem - Whisky

- Whisky - gondolja Lilla - és teletölti a pezsgős poharakat színültig a márkás itallal.
- Eks! - ahogy a felnőttektől látták, és fenékig kiisszák a majd negyven fokos égetett szeszt.
Rá egy kis pezsgőt gyorsan, mert azért ennyi még egy gyakorlott alkoholistának is fájdalmas nyelés lehet...

szex - szerelem - pezsgő

Persze ez nekik is nyüszítő hülyeség! Megbolydul a gyomor.
Kaviárt rá gyorsan! Nagykanállal! Aztán megint pezsgő, mert nem múlik a vegyszer fájdalma.
Azonban a pezsgő és a Whisky együtt eszméletlen gyorsan hat.

szex - szerelem - flegmatikus

Éh gyomorra ennyi vegyszer, két szex után. Ember legyen a talpán, aki még ezek után romantikus szerelmeskedést tud villantani - kivigyorogva a fejéből, egy becsípett 22 éves lánynak. Nos ez Bencének sem jött össze. Nem is mondom el mi történt még ezek után aznap éjjel a WC és a gyomor között.

szex - szerelem - másnaposak

A reggel összetörve találta őket. Még a kandallóban gyönyörűen izzó parázs sem segíthetett rajtuk. Másnaposak voltak keményen. És Lilla - hiába minden szervezés és előkészület - most sem ismerte meg a mindent elsöprő, a hegyeket megmozgató, a mindnek feletti végtelen női élményt - az orgazmust. Újra 2:0 Bence javára.

szex - szerelem - flegmatikus

Ez után egy ideig nem találkoztak. Lilla különben is javában készült a vizsgáira.
Egyik egyetemi bulin az erőteljes kolerikus Bencénkhez sodródott Lilla csoporttársa a békés flegmatikus Adélka. Régóta ismerték már egymást. Mindketten partner nélkül voltak, így beszélgettek, táncolgattak, iszogattak.

szex - szerelem - Adélka

Bence táncközben megérintette a lány karját majd derekát. Adélka nem húzódott el így a fiú még merészebb lett. Egy lassú számnál megölelte, úgy táncoltak végig. A lány nagyon finom illatú volt. Magas, karcsú, szőkés barna, kékes-zöld szemekkel.

szex - szerelem - hazakísérhetlek

Szinte semmilyen smink nem volt rajta, így is nagyon bájos teremtés volt. Bence gondolt egyet:
- Hazakísérhetlek? - kérdezte
- Persze - hangzott a válasz, de semmi kacérság, semmi lelkesedés nem volt benne, de lelketlenség sem. Amolyan tipikus békés flegmatikus válasz volt. Ha ki akarnánk fejezni teljes mondattal, akkor a következőképpen nézne ki ez a "Persze...":

szex - szerelem - hazamegyek

- Ha ahhoz van kedved, hogy hazakísérj, akkor szívesen veszem. De ha útközben esetleg mással találkozol és más dolgod lenne, azt is megértem, akkor hazamegyek egyedül.
Szerencsére nem ezt mondta, így Bence előzékenyen felsegítette a kis kabátkáját, kézen fogta és elindultak hazafelé.

szex - szerelem - lendületes

Az esti csendben Bence nyelve megeredt és beszélt minden féléről. A lány pedig csendben hallgatta. Nagyon élvezte a kolerikus-szangvinikus fiú lendületes előadás módját. Néha Bence elengedte Adélka kezét, hogy gesztusaival még nagyobb jelentőséget tulajdonítson mondandójának.

szex - szerelem - zavar

Hazaértek. Kolerikusokra nem igazán jellemző a tétovázás, de a fiú most egy kicsit zavarban volt. Hogy zavarát leplezze közelebb lépett a lányhoz, megölelte és belecsókolt az illatos hajfürtjei alá. Hűvös volt, de Adélka más miatt remegett meg.

szex - szerelem - fázom

- Fázom - találta fel magát a fiú - bemehetnék hozzád átmelegedni.
- Persze - hangzott pontosan ugyan olyan hangnemben a válasz, mint az egyetemi buliban.
A kaputól a nagy házig csak egy jól nevelt, gyönyörű puli kísérte őket a farkát csóválgatva.

szex - szerelem - szüleid

- Szüleid?
- Hétvégente a vidéki házunkba szoktak utazni. - mondta Adélka.

szex - szerelem - csók

Bence magához vonta a lányt és megcsókolta. Adélka visszacsókolt és nagyon óvatosan megölelte a fiút. A derekától fel egészen a hátáig. Bence erre picit megfeszítette hátizmait, hogy ösztönözze a lányt a további felderítésre, simogatásra.

szex - szerelem - felizgult

Adélka annyira felizgult már, hogy önkéntelenül "szólta el magát":
- De izmos vagy!
Bence szépen lassan elkezdte kigombolni a lány blúzát. A Lilla féle szenvedélyes vetkőztetés helyett valahogy élvezte a saját férfiasságának gyöngédségét.

szex - szerelem - ügyetlenkedve

Erőteljes, magabiztos még is nagyon gyöngéd volt. Adélka kissé ügyetlenkedve, de utánozta a fiú mozdulatait, és kigombolta gyönyörű mellkasán az ingét.
Bence lassan széttárta karjait, tenyereit és meztelen mellkasából rezegve, mély hangon búgta:

szex - szerelem - gyönyörű vagy

- De hisz te gyönyörű vagy!
Más vérmérsékletű nő egy ilyen helyzetben talpáig elpirult volna, de egy flegmatikus nem. Azonban szíve legmélyéből jött a nagyon egyszerű válasz:
- Te is!

szex - szerelem - ölébe

Annyira, de annyira édes volt a lány, ahogy ezt kimondta, hogy Bence szenvedélyesen egyetlen pillanat alatt az ölébe kapta és elindult vele az ágy felé. Gyöngéden leült vele a szélére. A lány az ölében és finoman elkezdtek csókolózni.

szex - szerelem - cipő

Közben lesegítette a blúzocskáját. Óvatosan a hátára fektette, majd lábacskáit a combjaira téve elkezdte kibontani a cipőcskék fűzőit. Miután a cipőket szépen egymás mellé tette, hátradőlt a hatalmas franciaágyon és Adélka combjait a meztelen hasára húzta.

szex - szerelem - szűk keresztmetszet

Két szerelmes között az első szerelmeskedésnél mindig a nadrág a szűk keresztmetszet. Bence esetében pedig mint tudjuk különösen szűk keresztmetszet... De most nagyon élvezte, hogy ő irányíthat. Szépen kigombolta Adélka farmerját, lehúzta cipzárját.

szex - szerelem - levetkőzött

Majd lejjebb csúszott, feltérdelt és gyöngéden kihámozta a lány hosszú lábait a nadrágjából. Még arra is gondot fordított, hogy hajtson rajta egyet és az ágy melletti székre tette. Ezután szépen nyugodtan levetkőzött ő is. Még az alsóját is levette.

szex - szerelem - szeméremtest

Letérdepelt az ágy mellé, és megcsókolta a lány térdét, majd egyre feljebb, kezével pedig a hófehér hosszú combok belső részét cirógatta. Egyre beljebb, egyre közelebb, mígnem megérintette a lány szeméremtestét a nedves bugyiján keresztül...

Riporter: Szex, szerelem blogunkat következő alkalommal a békés flegmatikus vérmérséklettel folytatjuk - innen...

2014. február 25., kedd

Szex - Szerelem 02.25

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban a négy közül az utolsó, a flegmatikus személyiség típusról lesz szó?

szex - szerelem - békés flegmatikus

Ma tehát a rendkívül kellemes, diplomatikus, békés flegmatikus vérmérsékletről lesz szó...

A békés flegmatikus a világ legcsodálatosabb embere


szex - szerelem - szerető

A békés flegmatikus az ágyban a legtündéribb szerető. Figyel rád. Mindenben csak az fontos neki, hogy neked a lehető legjobb legyen. Cirógat, simogat, kényeztet a végtelenségig. Ha megtalálja, megmutatod neki a legkellemesebb pontjaidat, addig simogatja, addig csókolgatja, addig nyalogatja, addig kényezteti, amíg csak akarod.

szex - szerelem - gyönyört okoz

Olyan csudi szerető, olyan végtelen odaadással és önzetlenséggel, hogy kívánni nem lehet izgalmasabbat. Akár férfi, akár nő. Még ha picit fáj is neki, - ami neked gyönyört okoz  - felszisszen, azonban továbbra is hihetetlen türelemmel élvezi, ami neked örömet jelent.

szex - szerelem - szeret

Szeretkezés közben szeret alul lenni. Szereti ha úgy történik vele minden, ahogyan és akkor és annyira, ahogyan neked a legkívánatosabb. A kedvedért bármilyen frizurát, bármilyen ruhát, cipőt, férfiként szőrzetet vagy akár szőrtelenített teljes testet bevállal neked.

szex - szerelem - önfeláldozó

Néha az is előfordulhat, hogy szépítő, izgató műtéteket, implantátumokat is képes megcsináltatni magán a kedvedért. Lényeg, hogy minden pillanatod élmény legyen, amikor csak rád néz vagy ránézel. Egyetlen más vérmérsékletű személyiség típus sem képes ekkora önfeledt illetve önfeláldozó szeretetre.

szex - szerelem - szeret

És ez mind mind a békés flegmatikus habitusból, természeténél fogva árad. Olyan dolgokat képes megtanulni a kielégítő szerelmeskedéshez, hogy beleájulsz a vele való együttlétekbe. Folyamatosan szeret, szeret, szeret és szeret. És mindezért cserébe semmit nem kér.

szex - szerelem - orgazmus

De csekélyke kedvességeknek is a maga békés nyugalmával nagyon tud örülni. Azonban az érzelmeit leplezi előled, hogy ne zavarjon meg téged vele. Nem nyaggat, nem követelőzik, csak mindig ad. Kedves sóhajtásokkal jelzi ha orgazmusai vannak, de azt is csak a te kedvedért.

szex - szerelem - magömlés

Ha elmarad néhány magömlés vagy orgazmus, akkor is nagyon boldog, hogy együtt lehetett veled és te élvezted. Sosem mondja azt, hogy nem élvezett el. Orgazmusát általában nehezen, maximum hüvelyének ritmikus rángásából veheted észre. Azt is csak akkor ha leállsz és nagyon odakoncentrálsz. Van amikor csak a kipirult arca jelzi, és van, amikor az sem. Flegmatikus férfiaknál előfordul, hogy csak akkor veszed észre, hogy magömlése van, ha látod...

szex - szerelem - orális szex

Az anális, orális szexet és az egyéb perverziókat is örömmel fogadja. A parti szex lehetősége sem áll messze tőle, ha partnere azt szeretné.
A szangvinikus szerelmes szeretőkön kívül általában csak a flegmatikus nők és férfiak szeretik a saját ízüket érezni a másik nemi szervén. Az úgy nevezett váltott felizgató-aktust, illetve a megszakított közösülést követő eseményeket.

szex - szerelem - póz

Amikor a szerelmes flegmatikus szerető úgy is képes kényeztetni kedvesét, hogy a behatolás után még a csúcs elérése előtt változtatnak pózt. Azaz orális kényeztetésre váltanak közvetlenül a behatolás közbeni párzómozdulatok megszakításával. Ilyenkor azonnal érzi partnere izgalmát és a saját nedvének ízét a másik nemi szervén.

szex - szerelem - száj

Ellentétben a szangvinikussal nem nagyon szeret felül lenni. Azonban szereti a váltott-aktust úgy, ha kedvese felétérdepelve nyomja szájához, vagy szájába a legizgibb, legérzékenyebb testrészeit. Legyen ez a mellbimbó, csikló vagy hímvessző vagy bármi, amihez szerelmének az aktus hevében éppen kedve van.

szex - szerelem - higiénia

Melankolikus a magas higiéniai követelményei miatt szinte képtelen még a gondolatát is elfogadni a váltott orális illetve behatolós szexuális aktusnak. Kolerikusnak pedig csak akkor érdekes, amikor neki csinálják, - úgy bármikor bármeddig. Ha viszont ő csinálja, akkor általában csak néhányszor, amíg újdonságot jelent számára.

szex - szerelem - magömlés

Rendszeresen általában csak a flegmatikus férfi képes rögtön a közösülést követően, - a magömlés után - még orálisan is kielégíteni asszonyát. Ha a szangvinikus szerelmes férfiban van pici flegmatikus jellemvonás, őt is rá lehet venni, hogy élvezze a saját magjának ízét.

szex - szerelem - flegmatikus

Férfiaknál mindettől függetlenül ez nagyon bonyolult és biológiailag is ellentmondásos nemi aktus. A flegmatikus női szeretők végtelen odaadó szexualitásához képest, pedig abszolút. Ha egy nőben akár csak egy kicsike flegmatikus jellemvonás is van nem kell tartania attól, hogy férfi nélkül marad.
Nézzük, hogy miért!

szex - szerelem - a másik nő

Lilla, Bence és Adélka szerelmi háromszöge - a másik nő titka...
Lilla (22) erőteljes kolerikus, kevés melankolikus borúlátó tulajdonsággal
Bence (24) erőteljes kolerikus, szangvinikus derűlátással
Adélka (22) békés flegmatikus, szangvinikus naivsággal.

szex - szerelem - másik nem

Huszonpár évesen a legtöbb nő, - de nyugodtan mondhatom a fiúkról is - még általában nagyon keveset tudnak saját magukról. A másik nemről, a párkapcsolatról illetve a szexualitásról meg még kevesebbet.

szex - szerelem - csak szexelne

Lilla és Bence már egy éve jártak együtt és Lilla elmondása alapján a srác állandóan csak szexelne és már egyre ritkábban mennek el moziba, buliba vagy csak úgy sétálgatni a városba.

szex - szerelem - szüzek

Egyetemisták. Egy társaságba járnak, ott ismerkedtek meg egymással. A gyönyörű két fiatalembernek még nem volt korábban komolyabb kapcsolata, de nem voltak már szüzek. Szerettek találkozgatni, hamar szerelmesek lettek egymásba. A lány egyik idősebb barátnőjénél szerelmeskedtek először. Rövid időre kapták meg a lakás kulcsát.

szex - szerelem - csókolózás

Az első alkalom nem tartott túl sokáig. Ahogy elkezdtek csókolózni Bence nagyon hamar begerjedt. A kolerikus Lilla csókolózás közben ugyanis a fiú korábbi élményeihez képest nem sokat teketóriázott. Azonnal belenyúlt a fiú nadrágjába.

szex - szerelem - farmernadrág

Bence szexuális előéletéhez hozzátartozott, hogy eddig gyakorta egy tízemeletes panelház harmadik és negyedik emeletének pihenőjén élvezett el. Tíz esetből tizenegyszer bele a farmernadrágjába. Ez úgy történhetett, hogy a korábbi barátnőjének a szülei nem jó szemmel nézték a kislány fiúkhoz kötődő projektjeit, így a két emelet között kellett megoldani a nemi életüket.

szex - szerelem - aktusok

Ezek igen gyors lefolyású "aktusok" voltak. Többnyire arról szóltak, hogy a kislány dörzsölte Bence hímtagját a farmeron keresztül, aki közben igyekezett a szoknya alá nyúlni, azonban az lehetetlen volt. Két dolog miatt:
- A kislány, ahogyan azt illik, előtte még kérette volna magát,
- másik pedig az, hogy ezalatt Bence a korai magömléshez képest is fele idő alatt élvezett el.

szex - szerelem - kapcsolat

Nem sokáig tartott a kapcsolat. Egyrészt mert Bence édesanyjának erős kifogásai voltak a fiú farmereinek állandó mosásával kapcsolatosan, másrészt a kislányt elcsábította egy jóval idősebb és tapasztaltabb fiú.

szex - szerelem - gyönyör

Szóval Bence legnagyobb meglepetésére és gyönyörére, Lilla nem a szokásos nadrágon keresztüli dörzsölés "választásával" izgatta a srácot, hanem...

Riporter: Hanem? Következő Szex, szerelem blogunkat innen folytatjuk...

2014. február 24., hétfő

Szex - Szerelem 02.24

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban a négy közül az utolsó, a flegmatikus személyiség típusról lesz szó?

szex - szerelem - játék

Igen! A világ legizgalmasabb és leghasznosabb játéka, emberekkel kapcsolatot teremteni, emberekkel kapcsolatban lenni. Akár online is. Ahhoz, hogy minél közelebb kerülhessünk a másik emberhez a legcsodálatosabb és legegyszerűbb út a játékos kedvesség. A kedvességgel történő közeledés. Úgy tudunk jól, hatékonyan közeledni és kapcsolatba kerülni, ha minél jobban megismerjük a másikat, de leginkább magunkat. A megismerés játékosságának világszerte rendkívül egyszerű alapismeretei vannak.

szex - szerelem - személyiség

Mindössze négyféle játékos tulajdonságait kell megismernünk.
Négyféle személyiség típus vesz részt ebben a játékban.
# Figyelem!
A játék néha vérre, vagy még annál is komolyabb tétekre megy, úgy hogy érdemes a szabályait megtanulni.

szex - szerelem - szangvinikus, kolerikus

1. A Szangvinikus - a népszerű, a közkedvelt. Eleven, játékos, társasági személyiség.
2. A Kolerikus - az erős akaratú. Meggyőző, versengő, döntésképes, fáradhatatlan.

szex - szerelem - melankolikus

3. A Melankolikus - elemző, megfontolt. A magyar nyelvben mást jelentett. Ugyan közel járhatunk egyféle mélabús hangulathoz, de ne így jellemezzük őket. A melankolikus személyiségű ember művész, rendszerető, hűséges, kulturált, figyelmes.

szex - szerelem - flegmatikus

4. A Flegmatikus - alkalmazkodó, előzékeny. A szó a magyarban szintén mást jelent. Flegma egyik jelentése: "nem törődöm".
Ma róla lesz szó! Valóban van egyfajta hasonló hozzáállása a dolgokhoz a flegmatikusnak, de inkább fogalmazzunk úgy, hogy nem törődik, nem izgatja magát felesleges dogokon.
# Az összes személyiség típussal ellentétben szinte soha nem csinál nagy ügyet semmiből. És ezzel a rendkívül különleges adottságával tulajdonképpen tökéletesen igaza is van.

szex - szerelem - dolgok

Egyik flegmatikus barátom szokta mondogatni kolerikus feleségére:
- Nálunk a kis dolgokban mindig az asszony dönt. Nagy dolgok meg nincsenek.
A flegmatikusok megértő, türelmes, jóra való, barátságos természetűek.

szex - szerelem - kizárólag

# Figyelem!
Olyan nincs, hogy valaki kizárólag szangvinikus, kolerikus, melankolikus vagy csak flegmatikus személyiség jegyekkel rendelkezik. Sőt az embereket ezen tulajdonságaik keverékeként tiszteljük, kedveljük, szeretjük.

szex - szerelem - adottság

Azonban azok az ismérvek, amelyek kizárólag csak az egyik vérmérsékleti természet adottsága, nagy valószínűséggel lehet a segítségünkre. Az a bizonyos adottság, viselkedés gyorsan felfedheti a személyiség tényleges habitusát. Ez az egyszerűsített felismerés azonnal segíthet nekünk a velünk kapcsolatban álló embereket megérteni. Hatékonyan hozzájuk igazítani a kommunikációs stílusunkat, valamint úgy elfogadni, úgy szeretni, ahogyan az az alaptermészetükből sugárzik.

szex - szerelem - flegmatikus

Flegmatikusoknál ilyen egyedi viselkedésminta, amely tulajdonsággal a másik három vérmérséklet egyáltalán nem rendelkezik, az a végtelen nyugalom. Nem törődik felesleges dolgokkal. Nem izgatja fel magát semmin.

szex - szerelem - tulajdonságok

Azonban a békés flegmatikus tulajdonságokhoz jól társulhatnak a szangvinikus és melankolikus jegyek. A szangvinikus tulajdonságokkal is megáldott flegmatikust izgalmasabbá, a melankolikus tulajdonságok érzékenyebbé teszik a flegmatikus vérmérsékletű embereket.

szex - szerelem - álarcok

# Második figyelem!
Az alaptermészet megváltoztathatatlan. Azt is mondhatnánk a szög valahogy, valamikor mindig ki fog bújni a zsákból. Tudnunk kell, hogy intellektusunknál fogva készek vagyunk "álcázni" magunkat. Pózokat, álarcokat vagyunk képesek felvenni, de a vérmérsékleti típusban jártas, figyelmes, figyelő embereket csak rövid ideig lehet "megvezetni".

szex - szerelem - hogyan tudsz

# Harmadik figyelem!
Hogy mégis hogyan tudsz megváltoztatni egy embert, akár embereket? Hogyan tudsz nagyon komoly befolyással lenni a barátaidra, ellenfeleidre, szeretteidre, szerelmedre, gyerekeidre, ügyfeleidre, partnereidre, stb? Egy következő részben természetesen ennek a nem mindennapi képesség elsajátításának lehetőségét is megosztom veled.

szex - szerelem - békés flegmatikus

De előbb ismerd meg most a negyedik személyiség típust is! A békés flegmatikust. Aztán jöhetnek a nagy trükkök és a játék elkezdődhet, illetve *folytatódhat. Akár egész nagyban is.
*Folytatódhat - írtam, - mert akár ismered a játék szabályait akár nem, veled a dolgok akkor is megtörténnek. Ráadásul a téged körül vevő emberek és a te saját vérmérsékleted által kialakítva, általában változatlan rendezettségben. Aztán, ha fogalmad sincs róla, hogy a számodra fontos emberek - viszonylag következetesen - miért ugyan olyanok hozzád amilyenek, akkor valami nagyon fontosból maradsz ki az életben.

szex - szerelem - facebook

# Még egy fontos dolog:
Akár kivel beszélsz, csevegsz, Facebook-olsz, Skype-olsz, a vérmérsékletekre vonatkozó jellemvonások rá is igazak.

szex - szerelem - jó tudni

Jó tudni! Bárkivel is csetelsz a világban, akár eszkimóval, kínaival, amerikaival vagy - és ez a kedvencem - az egyenlítő körüli tangáthordó, jobb vállához mérgezett hegyű lándzsát döntve, bal kezében netbook és azon pötyörészve írogat*, akkor sem az etnikai hovatartozásotok határozza meg a köztetek lévő kapcsolat minőségét.

szex - szerelem - internet

Sokkal inkább a vérmérsékletetek különbsége illetve azonossága.
*A világban internet számos olyan helyen is elérhető már, ahol folyóvizet még életükben nem láttak emberek. Azonban cseteleni onnan is tudnak veled...

Ma tehát a rendkívül kellemes, diplomatikus, békés flegmatikus vérmérsékletről lesz szó...


szex - szerelem - flegmatikus

A békés flegmatikus a világ legcsodálatosabb embere


szex - szerelem - szerető

Az ágyban a legodaadóbb szerető a békés flegmatikus. Folyamatosan csak rád figyel. Csak az fontos neki, hogy neked mindenben a lehető legjobb legyen. Simogatja, kényezteti, cirógatja mindenedet a végtelenségig. Ha megmutatod neki, kitapasztalja a legérzékenyebb, legkellemesebb erogén zónáidat, addig simogat, addig csókolgat, addig nyalogat, addig kényeztet, amíg csak akarod, amíg csak szusszal bírod.

Riporter: Holnapi Szex, szerelem blogunkat a négy közül, a békés flegmatikus személyiség típussal folytatjuk...

2014. február 20., csütörtök

Szex - Szerelem 02.20 Nitai

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunkban, a Nitai Bhavana dasa szexuálterapeuta-val, család és párkapcsolati szakértővel korábban készült interjúból egy újabb fontos részletet láthatunk...

szex - szerelem - Nitai


szex - szerelem - szexuális probléma
Kornél a riporter: Személy szerint is hiteles terapeutának tartalak, hogy a tapasztalataidból a párkapcsolati illetve szexuális problémákkal küszködő emberek ismereteket merítsenek...

szex - szerelem - Univerzumnak

"Összefoglalva az előző részeket:
Ahhoz, hogy a párkapcsolatok működését, az egész-séges, kielégítő szexualitást megérthessük, ahhoz Istennek, vagy ha tetszik az egész Mindenségnek, az Univerzumnak az emberekre ható energiáit kell megismerni!

szex - szerelem - élvez

- Az első: Azért születtünk a világra, mert élvezni akarunk (Zoltai Miklós úgy mondta, indiai mestereit idézve: Az a célja az életünknek, hogy boldogok legyünk.)
Nitai is ezt vallja. De először - az egyértelműbb megértés kedvéért - a fizikai élvezeteket mutatta be, szemléletesen. Azt amikor az ember az érzékszerveivel (látással, hallással, szaglással, tapintással, ízleléssel) szerez magának élvezeteket, élményeket.

szex - szerelem - lelkét

- Második az érzelmi, egy közösséghez történő tartozás vágyakozása. Ez egy magasabb rendű íz, érzet, élmény, élvezet. Amikor érzékelni és élvezni akarjuk a másik lelkét, hangulatát. 
Kéttagú ilyen jellegű közösség: a párkapcsolat, a szerelmi kapcsolat, az együttjárás, együttélés, stb. Férfi és nő kiegyensúlyozott, harmonikus pár- illetve szexuális kapcsolatába is energiákat kell befektetni. (Kornél a szerkesztő összefoglalása.)"

szex - szerelem - férfi

Nitai: Egy párkapcsolatban,  - amikor egészséges egy párkapcsolat -, akkor azt mondjuk, hogy ez minimum fifti-fifti a férfi és a nő részéről, tehát fele-fele. Ezért aztán a férfinak ismerni kell a nőt, a nőnek ismerni kell a férfit - és kell ismerni magunkat. 
Két dolog van. 

szex - szerelem - legyenek

Fontos, hogy legyenek, - amit nagyon sokáig nem tudtam megfogalmazni -, de hogy legyenek tudatosak. Kell tudatosnak lenni két dologról. 

szex - szerelem - működök

- Az egyik az, hogy én mi vagyok, én ki vagyok. És őszinte tudatosságról van szó! Nem pedig az, ahogy akarom, hogy ismerjenek engem. Hanem ahogy én magamról igazából rájöttem, hogy hogy működök. Hogy mi van az én elmémben. Hogy működök, milyen igényeim vannak, hogy tudok reagálni. 

szex - szerelem - környezettudatosság

- A másik dolog, hogy ismerjem a környezetemet. Ez a fajta környezettudatosság nemcsak arról szól, hogy ne dobjam el a szemetet. Itt arról van szó, hogy az emberek, a környezetben levő személyek hogyan működnek.
Akkor tudok csak egy közösségben jól működni, ha ezt a értem. Még ha csak ez egy kéttagú közösség akkor is. 

szex - szerelem - probléma

És a probléma mindig itt van.
Amikor jönnek hozzám, a probléma mindig abból van, hogy nem ismerik egymást. Egyrészt nem ismeri magát vagy a férfi vagy a nő. Még ha ez meg is van valamennyire, akkor majdnem az esetek 90 százalékában a másikat nem ismeri. Ez a fő probléma! 

szex - szerelem - férfi

Ez aztán meghatározza utána a szexuális életüket is. Mert még egy férfinél, ha már itt tartunk, a szex, a férfiaknál egy sokkal máshogy működő dolog, mint egy nőnél. A férfiaknak van úgy, hogy csak egy alkalom, és akkor túl vannak ezen, de egy nőnek sokkal-sokkal több mentális élményt kell, hogy tartalmazzon, mint egy férfinak. 

szex - szerelem - nő

Ezt érteni kell egy nőnek, hogy egy férfi hogy működik, a férfinak kell érteni, hogy egy nő hogy működik. Ugye, ki az, aki alkalmazkodik? Erről a Védák véleménye egyébként, maga a szentírásoknak a végkövetkeztetése, ami felülről jön. 

szex - szerelem - Freud

Ezt nem emberek okoskodták ki, tehát nem Freud találta ki vagy Jung vagy Rubinstein, hanem Isten így alkotta meg a dolgot, hogy aki független tud maradni egy kapcsolatban, még mindig, az a férfi. Tehát a férfi egy függetlenebb hangulatban van, mint a nő. 

szex - szerelem - függetlenség

Ez adottság. Mindjárt elmagyarázom, hogy ez mit jelent. Mert a függetlenség ugye egy nagyon furcsa szó, mert akkor jelentheti azt, hogy független férfi, akkor azt csinál, amit akar. Ez az első definíciója, amit általában az emberek általában gondolnak, hogy a függetlenség. 

szex - szerelem - alkalmazkodni

A függetlenség azt jelenti ebben az esetben, hogy sokkal jobb alkalmazkodóképessége van. Tehát egy férfinak annak kell tudni jobban alkalmazkodni, az adottságaiból kifolyólag. Úgy működik az elméje. Itt beszélhetnénk az agyféltekékről. 

szex - szerelem - nőnek

Arról, hogy a férfinak és a nőnek is két agyféltekéje van, az egyik az érzelmi rész, a másik a logikus gondolkodás, a nőnek ez tud együttműködni, a férfinak nem. A férfi érzelmi szinten van, akkor ő nem fog gondolkodni. 

szex - szerelem - nő

Akkor ott hagyja mondjuk a családot, ha mondjuk szerelmes lesz. Egy nő nem biztos, hogy ezt fogja csinálni. Neki mindig ott van a logikus gondolkodás is, bármennyire gondoljuk, hogy a nők azok nem tudnak logikusan gondolkozni, nagyon is tudnak, és nagyon praktikusan tudnak gondolkodni. 

szex - szerelem - terápiaként

Ezeket a tényeket kell ismerni és ezeket el kell mondani ezeknek a személyeknek és igazából ez egyfajta ismeret átadás. Utána ezeket az ismereteket terápiaként kell alkalmazni, hogy akkor hogyan tudnak ők együttműködni. Akkor belemegyünk a részletekbe, hogy akkor hogy kell, mit kell csinálni. 

szex - szerelem - otthon

Nézd, akkor figyelmesnek kell lenned jobban otthon, segítened kell otthon a háztartásban vagy valami másban, vagy amit a nő igényel. Általában a férfinak a mi megértésünk szerint nagyobb energiákat kell ebbe belefektetnie, mint egy nőnek. 

szex - szerelem - fifti-fifti

De még ha nem is értünk ezzel egyet, mert általában másként gondolkodunk, akkor is legalább a fifti-fifti.

szex - szerelem - nő terapeuta

Kornél a riporter: Ez egyébként nagyon érdekes, amikor egy nő terapeuta beszél, akkor ő azt mondja, hogy a nőnek kell többet ebbe a dologba befektetni. Amikor pedig férfi terapeuta beszél… No akkor erről a dologról folytassuk a beszélgetést!

Riporter: Szex, szerelem blogunkat innen folytatjuk a jövő héten…