2013. december 30., hétfő

Szex - Szerelem 12.30

Riporter: Szex, szerelem blogunkban mostanra megismerkedtünk Editkével és Péterrel. Mi történt a lagzis találkozásuk után?

szex - szerelem - Editke és Péter

Nos igen! Már csak egyetlen adalék Editke és Péter történetéhez. Feltétlenül el kell mondanom, hogy mennyire együttérzek Péter nőiesen telt idomokhoz való rajongásával.

Riporter: Mit tudunk mondani a gömbölyded lányoknak, asszonyoknak?

szex - szerelem - gyönyörű sztárok

Az egyik leghíresebb világsztár Pierce Brosnan gyönyörűen gömbölyded feleségét hoznám fel példának. Csak rá kell nézni az igazi férfira, hogy mennyire imádja szépséges feleségét!!! Büszkén öleli teltkarcsú asszonyát. Sugárzik róluk az öröm és az odaadás...

szex - szerelem - festészet

Csak tudnám, hogy ki volt az a reménytelenül "szextelen", aki elkezdte leszedni az Asszonyokról az ASSZONYosSÁGOT??? Szinte valamennyi festmény az elmúlt több ezer évben teljesen ellentétesen mutatja az Asszonyi valóságot, mint a mostani TV és egyéb médiák… 

szex - szerelem - összeesküvés

Hatalmas összeesküvés ez a női szépség ellen! A XX. századi európai háborúk, majd a fizetőképes nőket megcélzó marketing felelős elsősorban ezért. Tömegesen gyártanak olcsón előállítható és jópénzért eladható kajákat, amelyektől a nők csak híznak. Majd méregdrága fogyasztószereket adnak el nekik, azt sugallva, hogy a férfiakat csak a vékony nők érdeklik. De erről később részletesen beszélgetünk.

szex - szerelem - Leningrádban

Azonban a teltkarcsú, duci nők szépségére van egy nagyon személyes élményem.

16 éves voltam, amikor olyan különleges lehetőségem volt, hogy Szentpéterváron, akkor még Leningrádban nyaralhattam. A nyaralás alatt láthattam megannyi orosz műemléket. Állítólag Szentpéterváron több pazar épület és műemlék van, mint Párizsban és Londonban együttvéve…

szex - szerelem - Auróra cirkáló

A képen például a szocializmus legendás hírű csatahajójánál, az Auróra cirkálónál állok és egy teljes napot tölthettem az Ermitázsban. Kölyökként akkor még teljesen másként értékeltem a látottakat még is maradandó emlékké vált bennem. 

szex - szerelem - Ermitázs

De térjünk vissza a gömbölydeden gyönyörű, duci nőkre! 
Az Ermitázs akkora múzeum, hogy több hónap is kevés lenne mindent megnézni benne. Hosszú kígyózó sorok várakoztak az 1970-es - 80-as években is már, hogy egyáltalán bejussanak. Vendéglátóm komoly protekcióval tudott csak bevinni egy teljes napra a Palotába.
Bár ne tette volna! 

szex - szerelem - 16 évesen

A leges legintimebb kamaszkori szexuális élményembe avatlak be most! Ne add tovább senkinek!
A gyönyörűbbnél gyönyörűbb hatalmas méretű festmények között nagyon sok meztelen nőt ábrázoló festmény is volt. 
NAGYON FIGYELJ! Minden festményen a Nők és Asszonyok asszonyosan teltkarcsúak voltak. Mindegyiken! Érted? Mindegyiken! 

szex - szerelem - teltkarcsúság

Egyetlen olyan nőt nem láttam, amelyik egy picit is hasonlított volna a mai reklámok női ideáljára. - Megjegyzem, és később sokat fogok még írni róla. A mai női ideál elérésért megvívott küzdelem olyan mindennapos szexuális pokol egy nőnek, amit alább ismertetek. Én is átéltem az Ermitázsban, de szerencsére akkor és utoljára!

szex - szerelem - szexhatás

Ezeken a monumentális festményeken nem csináltak azok a gyönyörű fehérbőrű Asszonyok szinte semmit, csak úgy voltak pucéran. 
Monumentalitásukkal rámtelepedtek, körülvettek és iszonyatosan szexisnek találtam őket.
Próbáltam túrni a netről hasonlókat, de azok ott a Palotában minden képzeletet felülmúltak!!!
Annyira, de annyira szépek voltak, hogy bár fogalmam nem volt az orális szexről, de legszívesebben lenyaltam volna a képről Őket. 

szex - szerelem - múzeumi élmény helyett

Így aztán 16 évesen a világ leghatalmasabb múzeumi élménye helyett én leginkább azzal voltam elfoglalva, hogy lépni alig bírtam, akkora szenvedély tombolt a nadrágomban az asszonyosan teltkarcsú, gyönyörű nőktől… 

szex - szerelem - múmiák

Amíg a kora reggeli bejutás után az egyiptomi múmiák és szarkofágok között haladtunk igazán fel sem tűnt, hogy van férfiasságom. Gondolj bele! Kb 10 órakor következtek azok a termek, ahol megéreztem a festményekből áradó gömbölyded nőiesség illatát. 

szex - szerelem - fehér éjszakák

Ezután estig - és Szentpétervár-on augusztusban az este nagyon sokára köszönt be - a kínok poklát éltem át! Senkinek nem kívánom a nagy szocialista erkölcsök betartását azóta!

R: Óóóóó! Elképzeltem a helyzetedet! Holnapi Szex, szerelem blogunkban így már sokkal jobban fogjuk érteni Pétert...