2013. december 17., kedd

Szex - Szerelem 12.17

Riporter: Ma a Szex, szerelem blogunkban a női hozzáállást beszéljük át. Hogyan viszonyulnak a lányok, nők, asszonyok az orális szexhez?

szex - szerelem - női orális szex

Ez sokkal körültekintőbb figyelmet igényel, mint a férfiaknál!!! Tapasztalataimat és jó néhány gyakorlott hölggyel történt beszélgetés következtetéseit mondom el. 
Ez a kortól egyáltalán nem függ, ahogyan ezt elsőre sokan gondolnák. Két alapvető feltétele van:

szex - szerelem - női orális szex két függvénye

- Elsősorban a lány, nő, asszony érzelmeitől függ a hajlandóság, hogy mennyire szerelmes a férfiba. 
- A másik a (szerencsésen bevonzott) férfi gyöngédségétől, figyelmességétől és tapasztalatától függ.

szex - szerelem - női orális szex fokozatok

Azonban komoly fokozatok vannak.
Annak idején a fokozatokat egy a kérdésben igen jártas Asszonnyal beszélgettük át.
A következőkben állapítottuk meg az orális szex fokozatait, a fenti két tényező függvényében. Ez tehát nem a Központi Statisztikai Hivatal által kibocsátott hivatalos eredmény, hanem két ember átgondolt véleményét tükrözi!
Nézzük akkor sorban:
- A nők fele el sem tudja képzelni, hogy bevegyen a szájába egy férfi hímtagot. Marad 50%

szex - szerelem - női orális szex 25%

- A maradék fele szereti ajkaival kényeztetni imádott emberét. Azonban el sem tudja képzelni, hogy a férfi a szájában élvezzen el. Marad 25%
- Azok, akik élvezik a forró magömlést, de már az, hogy lenyeljék teljességgel kizárt - fele a korábbiaknak. Maradt 12,5%
- Akik szeretik az ízét és le is nyelik: 6,25%

szex - szerelem - női orális szex 100-ból 3 nő

- Aztán akik imádják az ízét le is nyelik és nem rohannak egyből valamit inni vagy fogatmosni...
Nos 100-ból 3 nő teszi meg ezt a szerelméért illetve MAGÁÉRT. De újra mondom ez a férfi gyöngédségétől, figyelmességétől és tapasztalatától rendkívüli módon függ!!!

szex - szerelem - női orális szex mélytorok

- Aztán a csúcs a mélytoroktechnika, amikor már a garatját megnyitva képes kényeztetni egy nő egy férfi makkját, miközben nyelvével, amit csak elér, és ajkaival a többit. Közben simogatja keze is lába is az imádott emberét.
Erre csak 100-ból 1 nő képes. Ez egyébként a teljes szerelmes odaadás csúcsa is. Amikor egy nő ennyire meg tud nyílni, és mindenével mindenét be akarja fogadni szerelmének, az maga a női orgazmus csúcsa... Ilyenkor egy asszonyhoz elegendő csak hozzáérni a férfinak. Gyöngéden behatolni és a szerelmes nő ilyenkor a kéjek kéjét érzi, többször is...

szex - szerelem - női orális szex férfiadottság

Persze mindehhez szükséges egy olyan férfi is, aki nem akar fölényeskedve a nő fölé kerekedni és mindezt élvezni is képes, sőt viszonozni is. Ezzel ismét hatványozottan csökken a valószínűség lehetősége.

szex - szerelem - női orális szex kontextus

Egy emberöltő alatt jó ha egyetlen egy ilyen kontextus jön létre, de ennél sokkal-sokkal kisebb az arányszám... Az összes többi emocionális, intellektuális, szociális, fizikai vonzáshoz képest pedig a valószínűsége szinte elérhetetlen...

szex - szerelem - női orális szex csinálja, de nem szereti

Ezért van az, és minden bevállalt eseményre igaz, hogy megcsinálja, de nem szereti... 

R: Ezt nem értem!

A következő szex, szerelem blog-ban ezt részletesen átbeszéljük, mert ez egy nagyon fontos a jó szexhez, szerelemhez, és hosszútávon megoldást jelentő "technikákat" is mondok.

R: Rendben! Akkor tehát az eddigieket összefoglalva a nők 50%-nál tehát perverzió az orális szex? 

szex - szerelem - női orális szex - Csak egy kis pánik

A férfiakat se hagyjuk ki. Híres film például, amikor pszichológus kezel egy maffiafőnököt. Megkérdezi tőle, hogy
- miért tart szeretőt?
- Mert a szájával is csinálja.
- Miért a felesége nem szokta?
- Mit képzel doki? Azzal, amivel a gyerekeimet csókolja...!!!
Egy másik érdekes részlet a filmből

szex - szerelem - női orális szex a média nyomása

Ha kimondják, hanem - úgy tűnik, hogy az orális szex ha nem is perverzió, akkor is nagyon tabu téma, még a párkapcsolati kommunikációban is! Egyszerűen nem beszélnek róla, így aztán igazán azt sem tudják, hogy mi az! Mert a pornó az nem az! A következő szex, szerelem blogban elmesélem, hogyan készülnek a pornó filmek.

R: Miért, hogyan készülnek? Te láttad már?

Sokkal nagyobb rálátásom van a pornó filmek készítésre, mint gondolnád, de ezt majd tényleg egy másik alkalommal mesélem el.
Maradjunk most még az orális szex hihetetlenül túlmisztifikált problémakörénél! A pornó filmek, de a média is okolható a párkapcsolatok szexuális problémáiért. Ráadásul az egyes "alkotások" mindig az adott szerkesztő hozzáállást tükrözi. Nem igazán értenek hozzá, így az szexualitást érintő publikációkban például nincs vagy nem jól van definiálva a szexuális perverzió fogalma.

szex - szerelem - női orális szex intim kitárulkozás

Így aztán persze, hogy rengeteg félreértés keletkezik.
- A "szex - szerelem - női orális szex intim kitárulkozás" fejezetben pontosan megfogalmazom, hogy amit az átlag ember már perverziónak tekint, valójában miért nem az.

szex - szerelem - női orális szex hiányos ismeretek

Az általános női attitűd elsősorban a nem tudásból és tagadásból fakad. A párkapcsolatban élő férfi és nő tudatlanságából és az információktól való elfordulásból. A mi kultúránkban nagyon sok tenni való van még, hogy a szerelmesek megfelelő ismereteket kapjanak és alkalmazzanak a szexuális életük kiteljesedéséhez.

szex - szerelem - női orális szex tagadás

Jelenlegi a nők 50%-a hallja innen-onnan, sokan beszélgetnek körülötte az orális szexről, de ő akkor sem! Köszöni szépen a férfi hímvesszője nem odavaló és kész. Ez egyfajta előítélet, amit nagyon nehéz feloldani. A kedvenc mondásom, amit én is így hallottam: "Kérem szépen nekem megvan a véleményem az orális szexről, úgy hogy a tényekkel - nagyon kérem ne zavarjanak össze..."

szex - szerelem - női orális szex vonzás törvénye

Az ilyen hozzáállás, illetve zárkózottság miatt nagyon sok nő NEM vonzza be azt a gyöngéd férfit, akivel ez egy irdatlan nagy élménye lehetne. Persze van megoldás és megfelelő gyakorlatok is, amivel ez változtatható. A +18-ban találhatóak.

szex - szerelem - női orális szex prostituáltak

Prostituáltakkal való beszélgetéseimből kiderült, hogy a férfiak legtöbbje az orális szexuális élmény miatt fordul elsősorban hozzájuk. Ráadásul számomra a legmegdöbbentőbb infó az volt, hogy a prostituáltaknak gyakorta SOKKAL jobb, ha orális, akár nyelős szexért fizet a kuncsaft, minthogy misszionárius pózban élvez el. Hogy miért ez nagyon érdekes...

szex - szerelem - női orális szex és a többi

Riporter: ...de ezt a holnapi Szex szerelem blogunkban meséljük majd el!