2013. december 2., hétfő

Szex - Szerelem 12.02

A mai szex, szerelem blogunkban továbbra is Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyásszal beszélgetünk a szexről a szerelemről...

szex - szerelem - doktornő

A doktornő magával ragadó stílusával rendkívül őszintén és nyíltan beszél a szexualitásról, a szexről, a szerelemről, a párkapcsolati kommunikációs és szexuális gondokról.

szex - szerelem - gyakorlati példák

Nagyon sok gyakorlati példát és megoldást mond el az interjúban mind a saját párkapcsolataiból, mind a pácienseinél tapasztalt problémákról és megoldásokról.

szex - szerelem - orvos

Szex, szerelem, párkapcsolatok

Az első részben röviden bemutatkoztunk egymásnak. Dr. Harsányi Edit 1991-ben végzett a Debreceni Orvos- és Egészségtudományi egyetemen. Sokáig dolgozott igazi "orvos" orvosként, olykor három műszakban is.

szex - szerelem - természetgyógyász

Gyerekeinek betegségei késztették arra, hogy a hagyományos orvoslás mellett, - a nagymamájától örökölt indíttatásból - a természetes gyógymódokat is el kezdje tanulni. Húsz évvel ezelőtt, Debrecenben a Pedagógus Művelődési házban (Pediben) jöttek össze rendszeresen azokkal a természetgyógyászokkal, akik tanították is tudásukat.

szex - szerelem - weboldal

Az interjú közben ismertettem a szex, szerelem weboldalt. A szex, szerelem online kezdeményezés célja: Elsősorban szexuális, párkapcsolati problémákat igyekszünk megoldani. Tapasztalt szakemberek, orvosok, természetgyógyászok, szexológusok válaszolnak a kérdéseidre.

szex - szerelem - szakértők

Internetes beszélgetés. Stúdióbeszélgetések. Rendezvények. Megszervezzük a szex, szerelemben, a család illetve a párkapcsolati gondok megoldásában jártas szakértőkkel, hogy találkozhass velük.

szex - szerelem - online

Bármit megkérdezhetsz a szexszel, a szerelemmel kapcsolatosan, akár neveddel, akár természetesen név nélkül is. Nincsenek tabuk. Minden kérdésre válaszolunk.
Kérdezhetsz
- e-mailben,
- cseten
- webináriumokon
- online.

szex - szerelem - könyv CD DVD

Elérhetők a +18 alatt olyan weboldalak, könyvek, CD-k, DVD-k, melyek részletesen be is mutatják a problémák megoldását. Cél a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolati megoldások, kommunikációk bemutatása. Részletek a +18 alatt.

Az interjú részlet megtekintéséhez, olvasásához kattints a fenti képre vagy
szex, szerelem, párkapcsolat  linkre!