2013. december 16., hétfő

Szex - Szerelem 12.16

Riporter: meddig akarjuk még, hogy tabu legyen a szex a szerelem?

szex - szerelem - prüdantéria

A Centrál Színházban nagy sikerrel játszott: "Csak semmi szexet kérem, angolok vagyunk!" című darab, a legendás hírű angol prüdantériáról szól.
Ezzel szemben a minap olvastam angolokról a neten, hogy a halál torkából kimenekült emberek mennyivel másként állnak hozzá megmenekített testükhöz, lelkükhöz.

szex - szerelem - szabadság

A képeken látszanak az operáció sebhelyei. Új szívet, vesét, új életet kaptak. Bigott prüdantériánk, neveltetésünk és irígységünk nem tudja magyarázat nélkül elfogadni a meztelenkedést.

szex - szerelem - meztelenség

Azonnal megbélyegeznénk, elítélnénk és kóros exhibicionizmussal vádolnánk ezeket a halálból kigyógyult embereket. Ha nem tudnánk miért pózolnak ilyen boldogan meztelenül, irigyelnénk merészségüket, miközben perverznek tartanánk őket, csak mert boldogok....

szex - szerelem - halálfélelem

Látszik, hogy megszabadultak a boldogtalanságtól a kíntól a halálfélelemtől. Felszabadultak, elkezdtek ÉLNI és piszokul nem foglalkoznak többé a mások véleményével. Amikor a személyiségről lehullnak a gátak, a másoknak való megfelelés kényszere, a megalázottság, az értéktelenség, a kisebbren-dűség érzésének kínja.

szex - szerelem - önkorlátozás

Az előítéletek, a gyerekkori vagy korábbi kapcsolatokból származó sérelmek, és még sorolhatnám a millió önkorlátozó tévhiedelmet, amely nem hagyja boldogan létezni az embereket. Ha kikerül a személyiség ebből a saját maga által teremtett lelki bezártságából, na abban a pillanatban szabadul fel AZ EMBER és kezd el végre ÉLNI...!

szex - szerelem - irigység

R: Ezeken az embereken nem csak a boldogság látszik, hanem a boldog szexualitás, a boldog párkapcsolat is. Tényleg irigyelnénk őket, hogy ha nem sejtenénk mi mindenen mehettek keresztül éveken át, az aggódó párjukkal együtt. Sugárzik belőlük a felszabadult nyitott szexualitás. 
Exhibicionizmusuk már már súrolja a közönségesség, a perverzió határát. De miért mondjuk valakire, hogy perverz a szexben? Van valami határ, ahonnan már perverz szexről kell beszélnünk? 

szex - szerelem - perverzitás

Ez egy nagyon fontos téma, akkor vegyük sorban!
Egy nagyon szabad, valamely okból a félelmein túl lévő partnerrel nagyon hamar fel lehet oldódni, szabadulni. Persze vannak olyan betegségek, amelyekben a félelem hiánya adja a viszonylagos szabadságot.

szex - szerelem - perverzió, bizarr szex

Szexmániás, szexfüggőség, bipoláriszavar, stb, hogy csak a legenyhébb fokozatokat említsem.
Szex, szerelem, perverzió, bizarr szex.
Párkapcsolatban az egyik legintimebb szexus az orális szex. Ráadásul nagyon megoszlik sőt nagyon megosztó az emberek hozzáállása, mind két nem részéről. Van aki már azt perverz szexnek tekinti, hogy mindez ide le van írva.

szex - szerelem - férfi orális szex

Konkrét eset, amikor katonaként kiképzésvezető voltam és szóbakerült a dolog. 21 éves voltam. A nálam 3 évvel fiatalabb újonc az első egy hónapos kiképzés után mehetett csak haza a barátnőjéhez. Ugrattuk is őt, hogy na lesz nagy nyilem-nyalom és a többi...

szex - szerelem - katonaság

Férfiak, amikor ilyen témákról beszélnek egymás között, nagyon meg tudnak nyílni. Nők el sem tudják képzelni, hogy mi minden elhangzik ilyenkor... Szóval mi dumáltunk, hogy ki hogy csinálja, mire a friss kimenő előtt álló srác olyan vehemensen jelentette ki, hogy na ő - idézem - "Akár mennyire is szeretem a csajomat, én azt a b*dös pin*t ki nem ny*lom!!!"

szex - szerelem - orális szex, előítéletek

Elképedve hallgattuk a szenvedélyes kitörését és - mint önjelölt szextanácsadó - el kezdtem meggyőzni arról, hogy beszéljék meg a lánnyal, hogy fürödjenek együtt. Elmagyaráztam, hogy ilyenkor gyöngéden, a tusfürdővel hol kell megcirógatni a lányt a combjai között. A kellemes közös fürdőzés közben miután lemosta a szappant, akkor érintse meg nyelvével a lányka csiklóját...

szex - szerelem - férfi orális szex az előítéleten túl

Vasárnap estére két nap után jött vissza és ragyogva, lelkesen mesélte, hogy: "Ecsém! Olyat kiny*ltam, hogy még a lepedő is olyan lett..." - Látszott rajta, hogy "szakértelmemnek" köszönhetően ez a fiú már nem volt az az ember, mint az előtt...

szex - szerelem - férfi orális szex további lépések

Később szépen átbeszéltem vele, hogy mikor, mit és hogyan kell az érzékeny nőn megérinteni, csak puhán rálehelni, megsimogatni, megnyalni, de erről a +18-ban beszélgetünk...

szex - szerelem - férfi viszonyul női orális szexhez

Furcsa ez is katonakori emlékem. Hasonló férfias beszélgetés közben az egyik srác arról számolt be, hogy kolerikus barátnője olyan erővel használta ki a flegmatikus habitusú srác irányíthatóságát, hogy mélytorokkal élveztette el a srácot és leny*lte az ondót. A srác felpattant az ágyból, kirohant a wc-be és elhányta magát...

szex - szerelem - férfi orális szex kommunikáció

Ez volt a jónéhány szexkommunikációból két férfi megközelítés a szexuális perverzióról.

Riporter: Holnap a Szex, szerelem blogunkban a nők orális szexhez való hozzáállását fogjuk átbeszélgetni!