2013. december 19., csütörtök

Szex - Szerelem 12.19

Riporter: Mai szex, szerelem blogunkban az eltitkolt szexuális vágyakról, valamint azokról a praktikákról beszélgetünk, amelyek segítenek kielégíteni a titkos szexuális vágyakat is. 

Az egyik pár elmesélése alapján orális szexszel a nő rendszeresen és látszólag nagy odaadással kényeztette imádott emberét.

szex - szerelem - 8 év

8-dik éve voltak már együtt, amikor kiderült, hogy valami még sincs rendben a szexuális együttlétükben. A férfi titkos vágya mindig is az volt, hogy passzívan, a hátán fekve kedvese hosszú orális szexuális kényeztetés után üljön bele az álló hímtagjába.

szex - szerelem - titkos vágyak

Azonban, amikor ezt meg akarták csinálni, a nőnek a beleüléses behatolás nagyon fájt. Nem nedvesedett be ugyanis a hüvelye, mivel valójában nem élvezte a férfi orális kényeztetését, azaz nem izgult fel a férfival való játszadozás alatt.

szex - szerelem - mélytorok

Ahogyan azt a mélytoroktechnikánál említettem, amikor egy nő annyira kívánja a párját, hogy mindenével mindenét be akarja fogadni, a hüvely természeténél fogva bőségesen benedvesedik...

szex - szerelem - kor

Tapasztaltabb nők, akik szeretik a párjukat - és ezt a kor előrehaladtával mindenkinek el kell sajátítania - ezt úgy oldják meg, hogy simogatják magukat, klitoriszukat, miközben orálisan kényeztetik emberüket. Az ezt a technikát gyakorló asszonyok többször számoltak már be arról, hogy ez a "kettős" élmény annyira felizgatta őket, hogy volt amikor együtt élveztek el párjukkal, ebbe a pózba "belefeledkezve"...

szex - szerelem - praktikák

Ez a praktika egyben az idősebb férfiak szexuális aktivitásának megőrzésének is az egyik titka. A kor előrehaladtával a férfiakat sújtó betegségek, munkahelyi és anyagi problémák, elhízás, alkoholizálás, dohányzás és a többi igen jelentősen csökkentheti a szexuális érdeklődésüket.

szex - szerelem - esküvő után

A másik, hogy az asszonyuk is sajnos a kor előrehaladtával vagy az esküvő után nem sokkal már nem figyel oda annyira magára.

Két férfi beszélget:
- Reggelente alig tudom használni a fürdőszobánkat. Feleségem beköltözik és több órát bíbelődik a frizurájával.
- Az én feleségemnek viszont csak haja van...

szex - szerelem - esküvő

Egy időben nagyon sok esküvőbe hívták meg a stúdiónkat az ünnepi alkalmuk megörökítésére. Csodálatos fiatal emberekkel ismerkedhettem meg így, és gyakorta követhetem a további sorsukat is. Ott vagyunk keresztelőkön, bölcsődei, óvodai, iskolai, családi rendezvényeken a kameráinkkal.

szex - szerelem - szexterapeuta

Természetes tudják, hogy szexterapeuta is vagyok és vannak, akik később ezért is felkeresnek. Sokaknak segítettem, segítek a mai napig is. Sajnos egyre kevesebben tartanak már hagyományos esküvőt, azzal együtt a párkapcsolati problémák is szaporodnak.

szex - szerelem - révbeértem

Egy házasság sokkal-sokkal nagyobb elkötelezettséget jelent, mint egy együttélés. Viszont a több mint 100 esküvős pár között megtapasztalhattam az úgynevezett "révbeértem szindrómát" is. Én neveztem ezt így el, ugyanis azon szerencsés terapeuta lehetek, aki a későbbi gyermek illetve családi ünnepségeken is láthatom a fiatalok további fejlődését.

szex - szerelem - óvoda

Kívülről tudom az összes óvódás és kisiskolás dalokat :-) Ez viccesnek tűnik, azonban ez azt a hihetetlen előnyt jelenti számomra, hogy a gyermekprodukciók mellett van lehetőségem a szülök arcát is felvenni és óhatatlanul érzékelem az eltelt idő alatt létrejött változásaikat, vonásaikat, reakcióikat, testbeszédüket.

szex - szerelem - felnőttek

Vannak fiatalok, akik szépültek. Látszik rajtuk, hogy érettebbek, tapasztaltabbak. Használják nőiességüket, férfiasságukat, imádják egymást. Egyszerűen gyönyörűbbek mint az esküvőjükön és boldogan pózolnak csemetéjükkel a karukon miközben fotografálom őket.

szex - szerelem - révbeértem szindróma

Vannak viszont, akiken a "révbeértem szindróma" látszik. Fiatal asszony, akinek nem frizurája, hanem csak haja van, és jó pár kilót szedett fel a terhesség alatt. Fiatal férje csont és bőr és óvodás kislánykájának fellépése után rohan ki az utcára a következő cigire.

szex - szerelem - együtt jönni

Szerencsére voltak, akik el tudtak EGYÜTT jönni hozzám egy beszélgetésre, és voltak akikkel el is tudtuk kezdeni a párterápiát... Vannak sajnos olyanok is, akik már régóta elváltak. Az asszonyka pici gyerekkel hirdeti magát a különböző társkeresőkön. A férfi vagy elment külföldre dolgozni és ötödmagával alszik egy munkásszálláson vagy itthon munkanélküliként, alkalmi munkákból tengődik és olcsó lőrével kábítja magát... Ehhez már elvonó és egyéb segítség kell, nem a szexuálterpia kompetenciája.

szex - szerelem - magára maradt

A magára maradt fiatalasszonynak viszont már vannak módszerek és megoldások, hogy párt találjon magának. Legfontosabb, hogy foglalkozzon MAGÁVAL. Szépítkezzen és mozogjon, tornázzon. A legkevésbé az számít, hogy asszonyosan telt idomokat "hízott magára". Lehet a férje ostoba módon többször is megbántotta emiatt, de az nem számít.

szex - szerelem - 31 éves

Konkrét megtörtént esetet mesélek el, egy Nyírségi kisközségben történt.
Gyönyörű 31 éves fiatalasszonynak olyan hatalmas feneke volt, hogy már gyerekkorában csúfolták miatta. A tornatanárnője külön órákon, külön foglalkozott az egyébként nagyon széparcú, nagyon okos és flegmatikus típusa miatt rendkívül vonzó kislánnyal.

szex - szerelem - anya?

Frusztrációja és az édesanyjával való nagyon elviselhetetlen kapcsolata miatt ahogy alkalma nyílt, férjhez ment az első fiúhoz, aki őt elvette. Gyorsan szült neki egy kisfiút és "boldogan" életek, míg...

szex - szerelem - és megint alkohol

Azonban már a fiú szülei is alkoholisták voltak, és a szép fiatal embernek a vegyszer először a modorát, utána az eszét, majd végül az erejét is elvette. Mindennapossá váltak a sértések, a vagdalkozások.

szex - szerelem - jön a tehén

A gyönyörű fiatal asszony, amikor lefekvéshez készülődött odabújni az urához, az minden alkalommal csak ennyit mondott: "Na jön má' a nagy tehén megint!" de az éjjeli szekrényre odakészített két deci pálinka a hajnali ébresztőig mindig elfogyott.

szex - szerelem - vasvilla

Ez így ment éveken át, amikor a pia oly módon elhatalmasodott már a szerencsétlen emberen, hogy egy téli estén vasvillával támadott az asszonykára és pici gyerekére. Dulakodás kezdődött! Négy kéz markolta egyszerre a villa nyelét. A paraszt hatalmas tenyerei és az asszonyka hófehér kezecskéi.

szex - szerelem - küzdelem

Az életéért küzdött, hihetetlen bátorsággal. Későbbi elmondása alapján, ha nincs a kisfiú hagyta volna, hogy felnyársalják. De akkor ott a Mindenható is vele volt. Az ember a jeges cipőjével megcsúszott és elvágódott. Ennyi éppen elég volt, hogy az asszonyka felkapja a gyereket és úgy, egyszáll hálóingben, mezitláb rohant a mínusz 16 fokban a több kilométerre lakó szüleihez.

szex - szerelem - Édesapa

Anyja szeretet nélküli dühvel fogadta a lányát, hogy késő este felébresztette őket. Azonban az Édesapja ugyan olyan kedves, békés flegmatikus teremtés volt mint a lánykája és a saját ágyát engedte át a picinek és anyjának.

szex - szerelem - történet

Mivel a történet még csak ez után fog kezdődni, röviden összefoglalom, ami még közben történt. Természetesen feljelentés, válás, vagyonmegosztás. Az embert kötelezték, hogy költözzön ki az egyszobás házból. Az asszonyka hitelt vett fel és kifizette a volt férjét.

szex - szerelem - találkozás az igazival

Évekkel később, akkor már 31 éves volt, kisfia 6, amikor találkozott egy lagziban egy 24 éves fiatalemberrel, akinek nagyon bejött az extrém nagyfenekű asszony. Egész este csak egymással táncoltak. Gyönyörű, forró nyári éjszaka volt, kimentek hát pihenni picit a friss levegőre.

szex - szerelem - éretlenség

A fiatalember érzete, hogy nagyon gyöngéden kell közeledjen a szexuálisan éretlen nőhöz...

Riporter: ...és azután mi történt? Vagy a Szex, szerelem blogunkat az ünnep után folytatjuk???


Lehet, de így ünnepre egy nagyon személyes sztorit tartogattam.
Egy 49 éves szép Asszonyról szól, akit nagyon szerettem.