2013. december 13., péntek

Szex - Szerelem 12.13 - péntek 13

Riporter: Mai Szex, szerelem blogunk péntek 13-dikára esik. Sokan tartanak ilyenkor valami szerencsétlenségtől. Hogyan lehet felül emelkedni a babonán?

szex - szerelem - szeretet

Kornél: Azt gondolom, hogy akinek erős hite tud lenni valamilyen módon a Mindenek feletti szeretetben, szerelemben. Aki hisz, annak nincsenek babonái. Nincsenek ilyen jellegű félelmei. De ha igény mutatkozik rá, egy későbbi Szex, szerelem blogban szívesen hívunk szakértőt a kérdés megválaszolására.

szex - szerelem - 6-dik

Riporter: Akkor bennünket ez nem rettent el attól, hogy a mai Szex, szerelem blogunkat folytassuk Dr. Harsányi Edit orvos-természetgyógyásszal. A 6-dik és egyben utolsó rész következik?

Szex, szerelem videó oldal indításához KATT A KÉPRE!

 Szex, szerelem, párkapcsolatok videós oldal indítása!

szex - szerelem - szexualitás

Kornél a riporter: A doktornővel igen, de számos interjút készítünk még a jövőben. Komoly munka folyik azért a háttérben. Az orvos-természetgyógyásszal készült videó tartalma a vágás után is majd másfél óra. Szinte kizárólag a családról, a párkapcsolatokról, a szexualitásról szól.

szex - szerelem - szeretetnyelv

A mostani Szex, szerelem blogban például a szeretetnyelvről beszél. Arról a fajta öt elemből álló kommunikációról, amelyet a párkapcsolatban élő emberek tudatosan vagy nem tudatosan alkalmaznak.

szex - szerelem - megszólítani

Edit elmondta, hogy mi ez az öt szeretetnyelv. Valamint azt is elmondta, hogy ő hogyan használja tudatosan a férjével való kapcsolatában, kommunikációjában. Az emberét is megtanította arra, hogy számára asszonyként hogyan lehet őt jól megszólítani.

szex - szerelem - ajándék

A különböző szeretetnyelveken. Izgalmasan és érzékletesen mutatja be, hogy végül is hogyan fogadta el fiatal férjétől az akkor majdnem egy havi fizetése értékű ajándékot. Az apró ajándékok, ugyanis az öt szeretetnyelv közül az egyik.

szex - szerelem - tükörtechnika

Szeretetnyelv nem csak a párkapcsolatában, hanem a családjában a gyerekeivel, szüleivel és saját magával is működik. A tükörtechnikát ismertette többek között ebben az interjúrészben.

szex - szerelem - Szex, szerelem blog

A Szex, szerelem blogunkban az interjúrészlet legépelésével, lektorálásával, a Szex, szerelem blogba történő beszerkesztésével, valamint az interjúrészlet megvágásával 2014. május 8-ra készült el a stúdió.
A 2014.05.08 Szex, szerelem blog és videó megtekintéséhez!

szex - szerelem - érdekes

A blogban arról is kérdeztem az orvos-természetgyógyász szakembert, hogy milyen szereket javasol a szexualitás fokozására. Érdekes eseteket mesélt el ezekkel a gyógyszerekkel kapcsolatosan.

szex - szerelem - potens

Például, a 90 éves bácsi estét, aki esténként még mindig hajtotta a mamát, aki viszont már bottal járt. Aztán a hatvan egynéhány éves férfiról mesélt. Aki veseproblémákkal a halál torkából visszajőve, hogyan vált ismét potensé. Az évek óta elfelejtett szexre, hogyan kezdett újra vágyakozni a gyógyszerek hatására.

Az interjú részlet megtekintéséhez, olvasásához kattints a fenti képre vagy