2013. december 26., csütörtök

Szex - Szerelem 12.26

Riporter: Szex, szerelem blogunkban Krisztina és Péter szerelmeskedik...

szex - szerelem - benedvesedés

A férfi megérezte, hogy a nő teljesen nedves. Betérdelt a hófehér combok közé és lassan elkezdett behatolni. Tisztában volt méreteivel és jóságos természeténél fogva egy pici fájdalmat sem akart okozni.

szex - szerelem - aktus

Ahogy a nő felszisszent azonnal megállt és megkérdezte: "Fáj Szépségem?" - "Nheeem" - jött mély-búgó lehelettel a válasz...
Azonban a nő combjai nem ernyedtek el, így Péter aki a gyönyör maximumát akarta adni, lassan kihúzta vesszőjét.

szex - szerelem - combok

Lecsúszott a combok közé és szájával kényeztette a rózsaszín szirmokat. Az ajkak pillanatok alatt megdúzzadtak és a nő készen volt az orgazmusra. A férfi ujjaival kitapintotta a "G"-t és elkezdte a ritmikus mozgást. Meg volt győződve, hogy másodpercek és a nő a csúcson lesz.

szex - szerelem - csodálatos szerető

33 éves korára valóban csodálatos szeretővé vált és pontosan érezte, mikor, mit és hogyan kell tennie, hogy a másiknak nagyon jó legyen. Azonban a mégoly odaadó és abszolút önzetlen orális kedvesség sem tudta Krisztinát kielégíteni.

szex - szerelem - kellemetlen aktus

Már több perc telt el és az aktus egyre kellemetlenebbé vált, de Péter nem adta fel. Életében nem tartott még ilyen sokáig. Már mindent kipróbált. Közben nyaka elgémberedett, állkapcsa sajgott, szája, orra megtelt a nő nedvével, de csak nem akart elélvezni.

szex - szerelem - feltérdelt

Feltérdelt és vaskos hímtagjával, - ismét azzal a gyöngédséggel, ahogyan húsz perccel korábban - elkezdte a behatolást. Nő már nem szisszent, és szemmel láthatóan élvezte a hüvelyét teljesen kitöltő hatalmas férfierőt.

szex - szerelem - 5 rövid 6 mély

A nő arca kipirult, de még a férfi által bevetett titkos örömszerző technika, az "5 rövid 6 mély" sem tudta a csúcsra vinni. Péter ekkor az egyik párnát Krisztina feneke alá hajtogatta, hogy még mélyebbre tudjon hatolni. A nő ujjacskáit megfogta és gyöngéden a szeméremajkai közé vonta.

szex - szerelem - érzéki mélység

Majd megkérte, hogy miközben ő érzékien mélyebbre és mélyebbre hatol, a nő simogassa magát és csinálja úgy, ahogyan maszturbálni szokott.

szex - szerelem - hideg zuhany

Ekkor jött a hideg zuhany. "Mondtam, hogy hozzám nagy türelem kell! Én nem szoktam magamnak csinálni..."

szex - szerelem - újratalálkozás

Amikor ezután Péter nem sokkal újra találkozott a hatalmas nagyfenekű Editkével, mindkettőjük élete új fordulatot vett. Nézzük csak! Péter ekkorra már 33 éves. Emlékszünk? Akkor még nem árultam el a nevét, de 24 évesen egy lagziban találkozott álmai méretű fenekével.

szex - szerelem - barátok

Így beszélt róla nagy lelkesedéssel: (szószerint lejegyeztem)
"Ilyet én még életemben nem láttam! Egy ekkora erotikus hátsó, önmagában véve is egy kétlábon járó szexuális élmény. Benne lenni hátulról meg maga a Mennyország...
Amikor ez a szép asszony kerékpározik, az egy anatómiai csoda..."
Mi férfiak mindig reménytelenül túlozunk, ha halfogásról, fociról vagy nőkről van szó...

szex - szerelem - fallosz

Az előzőekből, most már azt is tudjuk, hogy miért olyan rendkívüli szexuális élmény egy átlagosnál nagyobb méretű fallosznak Editke hatalmas, gömbölyű feneke.
Férfiak először mindig a szemükkel döntenek és majd csak utána a lelkükkel.

szex - szerelem - Külső megfog belső megtart

Van egy közmondás: "Külső megfog, belső megtart..." Ez Péter esetében különösen így volt. Számára Editke az eltelt időtől függetlenül mindig is egy érzéki jelenség volt, és imádta az Asszonyt. Ugyanis ne felejtsük el, hogy közben 9 év telt el. Editke az újratalálkozáskor már 40 éves és Péter jobban rajongott érte, mint valaha.

szex - szerelem - huncut mosoly

Krisztina hiába volt szép, szőke, magas, huncut mosolyú hercegnő...
Péter szívét még is az alacsony, hatalmas fenekű, teltkarcsú, bár mosolyát tekintve huncutabb Editke nyerte el és lett a történetben később a királynő...

szex - szerelem - szépség és jóság

A szépség a jóságból fakad, és vannak olyan különleges emberek, akik annyira odaadóan kedvesek és jóságosak, hogy azzal együtt gyönyörűek.
Editke pont ilyen gyönyörű Asszony...

szex - szerelem - 9 év

Riporter: De mi történt a 9 év alatt? Egyáltalán mi történt a lagzis találkozásuk után?

Nos igen! Viszont mielőtt folytatnánk Editke és Péter történetét feltétlenül el kell meséljem mennyire együttérzek Péterrel. A teltkarcsú, duci nők szépségére van egy nagyon személyes élményem. A jövő heti Szex, szerelem blogban...