2013. december 25., szerda

Szex - Szerelem 12.25

Riporter: Szex, szerelem blogunkban a 31 éves asszony történetét folytatjuk... Eddig a fenekéről ismertünk rá! Megtudhatjuk most már a nevét is?

szex - szerelem - 31 éves asszony

Editke a neve. Előbb azonban egy másik történettel szemléltetném a 31 éves hatalmas nagyfenekű Editke különlegesen jóságos természetét, temperamentumát...

szex - szerelem - szépség és jóság

A szépség a jóságból fakad, és vannak olyan különleges emberek, akik annyira odaadóan kedvesek és jóságosak, hogy azzal együtt gyönyörűek.
Mindkét nemtől hallottam már, hogy milyen csodálatos tud lenni a másik kedvessége, és hogy napjában többször is átélik az élményt, hogy rajtafelejtik gyönyörű szerelmükön tekintetüket.

szex - szerelem - maszturbálás

Hogyan működik ez valójában? Hogyan működik ez a szexben, a szerelemben?
Rögtön a közepén kezdem.
Nem szabad olyan partnerrel elkezdenünk szeretkezni, aki nem tud maszturbálni, aki nem tudja kielégíteni magát.

szex - szerelem - Krisztina és Péter

Krisztina 27 éves volt, Péter 33. Mindkettőjüknek volt már korábban komoly kapcsolata, Péter már házas is volt. Krisztina magas, rendkívül bájos arcú teremtés volt. Félhosszú szőke, göndör fürtjei, kék szemei, kislányosan huncut mosolya rendkívül vonzóvá tette őt. A férfiak még az utcán is utánafordultak.

szex - szerelem - Péter

Péter nem magas férfi. Viszont hatalmas egóval és önbizalommal bírt. Ezzel hódította meg a nála pár centivel magasabb nőt. A picit pocakos, picit kopaszodó fiatalember abszolút meg volt győződve férfiasságáról és magas szintű szexuális képességeiről. Lehengerlő magabiztosságával hamar meggyőzte a nőt, hogy szerelmeskedjenek.

szex - szerelem - az első este

Mindketten nagyon izgatottan várták az estét, amikorra megbeszélték, hogy együtt lesznek. Nem részletezem, hogyan jutottak el az ágyig, az azonban fontos tény, hogy Krisztina és Péter is habitusát tekintve erőteljes kolerikusok voltak, így nagyon szókimondóan kommunikáltak egymással a párnák között is.

szex - szerelem - hímtag

Ettől függetlenül nagyon gyöngéden közeledtek egymáshoz. Péter alig várta, hogy mihamarabb megmutathassa meredő hímtagját és bezsebelje a nő reakcióját. Mivel a hatás a vártnál kisebb volt, értenyúlt az éjjeliszekrényen Krisztina szemüvegéért és finoman ráadta a nőre.

szex - szerelem - önbizalom

Alacsonyságával ellentétben a JóIsten ellentmondásosan nagy szerszámmal áldotta meg, innen eredt a hatalmas önbizalma a nőkkel kapcsolatosan. Krisztina a szemüvegen keresztül már jól látta a közben hátára fekvő férfit és picit megijedt a termetes "jószág" láttán, de kolerizmusa és szókimondása a még új helyzetben sem hagyta cserben.

szex - szerelem - orgazmus?

Közölte, hogy ő hozzá nagyon nagy türelem kell, mert őt eddig egyetlen férfi tudta csak kielégíteni és ő is hosszú, hosszú együttélés és próbálkozás után. Hősünket az akadályok még jobban az eredmény elérése felé hajtották és hogy ennél is nagyobb és keményebb legyen feltérdelt a szőke szépség fejéhez és gyöngéden a szájához emelte bíbor makkját.

szex - szerelem - huncut

A kislányosan huncut mosoly még huncutabbá vált és örömmel kényeztette a férfiasan lüktető ágyékot. A férfi cirógatta, simogatta a hófehér, bársonyos szépségű női testet, aki apró nyögésekkel és rángásokkal jelezte, hogy egyre jobban élvezi a gyakorlott ujjak közeledését klitoriszához.

szex - szerelem - nedves

Péter ahogy megérezte, hogy a nő teljesen benedvesedett már, áttérdelt a formás combocskák közé és lassan, nagyon lassan elkezdte a behatolást. Tisztában volt méreteivel és jóságos természeténél fogva egy pici fájdalmat sem akart okozni.

szex - szerelem - aktus

Ahogy a nő felszisszent azonnal megállt és megkérdezte: "Fáj Szépségem?" - "Nheeem" - jött mély búgó lehelettel a válasz...

Riporter: Holnap folytatjuk a Szex, szerelem blogban Krisztina és Péter szexuális aktusát, ahogyan szerelmeskednek...